Kui pikad on su juuksed?
+19
moniquela
Pärlike
Monique
saby
muffyns28
Ro-Ro
Marianne
Cat
pariisitar
Ivika25
mereliilia
elefant
armsake
zoe
kaiska
Soulshaker
lilleke
Lehise
Iirlane
23 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Kui pikad on su juuksed?
Kui pikad on su juuksed?
Kas olete terve elu kainud enamvahem yhe soenguga v6i vahetate pidevalt?
Mul enamus elust olnud pikad,kuigi paar korda olen jarsult poisipeaks l6iganud.
Mul enamus elust olnud pikad,kuigi paar korda olen jarsult poisipeaks l6iganud.
Re: Kui pikad on su juuksed?
Mul on kogu aeg pikad juuksed olnud. Viimati oli poisipea, kui ma olin kahe aastane. Ausalt öeldes ei kujutaks ennast mitte kuidagi ette lühikeste juustega
Külaline- Külaline
Poisipead pole mul kunagi olnud . Kõige lühem soeng oli gümnaasiumi 10-ndas klassis, siis lasin poolde kaela lõigata. Soeng sobis küll väga hästi, kuid mind ajas see hoopis marru,sest ma ei saanud juukseid kinni panna nii et kael päris paljas oleks .
Vahepeal kandsin mitu aastat poolde selga ulatuvaid juukseid.
2008 aasta märtsi alguses (siis kui juba Gregorit kandsin, kuid ei teadnud seda veel ise) sai mul ühel hommikul teel juuksuri juurde oma juustest lihtsalt villand. Kogu salongi juuksurid üritasid mind ümber veenda, kuid ma olin väsinud oma, selleks ajaks juba peaaegu tagumikuni ulatuvatest, juustest. Minu pats läks parukameistrite kätte ning mina väljusin juuksurist õlgadeni ulatuva ja hoopis teist värvi sonksiga.
Sannu ja kallis kaasa said õhtul kodus paraja
Vahepeal kandsin mitu aastat poolde selga ulatuvaid juukseid.
2008 aasta märtsi alguses (siis kui juba Gregorit kandsin, kuid ei teadnud seda veel ise) sai mul ühel hommikul teel juuksuri juurde oma juustest lihtsalt villand. Kogu salongi juuksurid üritasid mind ümber veenda, kuid ma olin väsinud oma, selleks ajaks juba peaaegu tagumikuni ulatuvatest, juustest. Minu pats läks parukameistrite kätte ning mina väljusin juuksurist õlgadeni ulatuva ja hoopis teist värvi sonksiga.
Sannu ja kallis kaasa said õhtul kodus paraja
Lehise- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1157
Registration date : 16/02/2009
Hetkel on mul poolde selga juuksed, aga päris pikalt olid ka peaaegu tagumikuni. Poisipea oli viimati vist siis, kui käisin veel lasteaias ehk siis päris ammu ja eriti seda ei mäletagi, vaid vanu pilte vaadates näen, et olen ka lühikeste juustega olnud. Samas pikki juukseid lahtiselt mulle kanda ei meeldi, sest jubedalt häirivad vastu nägu ja silmi-suud minevad karvad ja seepärast ongi juuksed pidevalt ühte või teist moodi patsis.
lilleke- Postituste arv : 102
Registration date : 27/05/2009
Mul oli 8nda eluaastani poisipea - õudukas
Peale seda hakkasin kasvatama ja nüüd on mul koguaeg õlgadeni või pikemad veidi olnud.
Peale seda hakkasin kasvatama ja nüüd on mul koguaeg õlgadeni või pikemad veidi olnud.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Mul enamjaolt ikka poolde selga olnud. 2007 aasta lõpus lõikasin juuksed lühikeseks. natuke ülespoole õlgu olid. Sobis ja kõik oli vinks vonks aga enam ma ei tahaks nii lühikesi juuksied. Pikkadega annab rohkem mängida
kaiska- Postituste arv : 26
Registration date : 17/09/2009
Poisipead pole olnud, aga on inimesi kellele see sobib. Mulle meeldivad häääästi pikad juuksed, aga ei suuda ise nii pikaks kasvatada, kui vaja sest vahepeal peab ikka katkiseid otsi lõigata ja nii ta läheb et kasvab-lõikab-kasvab-lõikab...
zoe- Postituste arv : 13
Registration date : 15/09/2009
Mul on olnud nii poisipea kui ka alles hiljuti poolde pepusse ulatuvad juuksed. Praegu ulatuvad nii, et pepuni jääb ca 10 cm. Ikkagi pikajuuksefänn
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Poisipea oli millalgi algklasside aegu ühe korra. Naabritädi lõikas... kõik küla plikad said samasuguse sonksi...
Enamasti on ikka pikemad kui poolde selga... minu lemmikpikkuseks on kusagil vöö ja poole selja vahepeal oi kui arusaadav kirjeldus
Enamasti on ikka pikemad kui poolde selga... minu lemmikpikkuseks on kusagil vöö ja poole selja vahepeal oi kui arusaadav kirjeldus
Enamuse ajast ikka pikemad juuksed olnud.
mereliilia- Postituste arv : 29
Registration date : 03/08/2009
Lehise- ma l6ikasin poisipeaks kui tydrukut ootasin aga ise veel ei teadnud.
Yhes juuksuris keelduti pea tagumikuni parukat l6ikamast, laksin teise.
Parast hiilisin koju m88da seinaääri ,kuna oli alasti tunne. Midagi oli puudu.
Aga rahul olin ja lapsek6rvalt oli lihtsam ka.
Yhes juuksuris keelduti pea tagumikuni parukat l6ikamast, laksin teise.
Parast hiilisin koju m88da seinaääri ,kuna oli alasti tunne. Midagi oli puudu.
Aga rahul olin ja lapsek6rvalt oli lihtsam ka.
Mul on olnud nii poisipea (viimati u 6ndas klassis)- enam küll ei lõika, see väljakasvamine on õudukas
Tavaliselt on olnud nii poolde selga juuksed. Nii pikki mul küll ei ole olnud nagu armsakesel.
Praegu on mul õlgadeni juuksed. Lasin lõigata umbes kuu aega tagasi, sest oma juustest sai kõrini. No ja see, et kogu aeg kandsin neid kinni, sest väikesed näpud kippusid mu juukseid sikutama
Tavaliselt on olnud nii poolde selga juuksed. Nii pikki mul küll ei ole olnud nagu armsakesel.
Praegu on mul õlgadeni juuksed. Lasin lõigata umbes kuu aega tagasi, sest oma juustest sai kõrini. No ja see, et kogu aeg kandsin neid kinni, sest väikesed näpud kippusid mu juukseid sikutama
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
Mu mehel on mingi kiiks poisipeaga naiste osas ja ta pidevalt lunib, et ma nad lyhikeseks l8ikaks No way! K8ige lyhemad on mul 8lgu vaevalt puudutavad juuksed olnud ja nyyd on ikka 8lgadest alla poole ulatuvad
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Mul ka ôlgadest allapoole, kuskil seal poolde selga vahelduva eduga. Ei kasva nad mul eriti, peaks ka pikendused panema
Mul on ka poolde selga aga pikemaks ei kasva, lõika või noorkuu ajal ja seisa pea peal. Ei kasva ja kõik.
Ca 12 aastaselt olid õlgadeni juuked, suhteliselt põnev oli aga enam ei tahaks ega julgeks maha lõigata.
Ca 12 aastaselt olid õlgadeni juuked, suhteliselt põnev oli aga enam ei tahaks ega julgeks maha lõigata.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Minul on olnud poisipeast poole seljani .Kasvatan pikaks ,saavutan värvi nagu tahaks...ja siis...kopp ees ja juuksurisse stiilimuutusele. Värvid on olnud mul ka enamvähem kõik-punane,lilla,pruun,must ,kollane ja kõiksugu valged toonid ja muidugi igasugu triipe ka.Mulle meeldib ja sobib lühike soeng,aga mul tüütab kõik kiirelt ära.Praegu täitsa blond pooldeselga sonks....aga eile käis just mõte peast läbi et teeks midagi uut
Ro-Ro- Postituste arv : 194
Registration date : 23/06/2009
Olen olnud ka ikka eluaeg pikkade juustega.Peamiselt ulatuvad ikka peaegu vööni,nii umbes 10cm jääb puudu! Hetkel on õlgadeni,kuna tüdinesin ära.Aga pole hullu,mind on õnnistatud kiire juuste kasvuda.Aastake ja jälle mega pikad
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
On olnud poisipea, 7-ndas klassis vist. Kõik kiitsid. Enam ei kujutaks ettegi. Nüüd on poolde selga, nii uskumatu kui see ka pole. Ise küll aru ei saa, et nii pikad. Vahel jälle kuulen, et "sul juuksed nii pikaks kasvanud".
Mul ka peaaegu poolde selga ja tahan veel pikemaks kasvatada. Enamasti on kogu-aeg pikad juuksed olnud. Kunagi kui olin u 3 a oli poisipea, ema lasi vägisi lõigata. Mul on siiamaani see meeles Alati kui juukseid lõikama lähen on pärast kurb meel ja juuksed tunduvad nii lühikesed, kuigi luban enamasti ainult paar cm lõigata
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Mul on pikemad kui poolde selga, aga mõtlen ammu lõikamisele - jõuaks ka siis selleni :arkana:
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Minul on hetkel poolde selga. Lapsena lasi ema lõigata pidevalt poisipeaks,et tihedamaks läheksid, ma olin nii kuri , õel oli sama saatus.
Kooli läksin siis võisin kasvatama hakata, nii et pidevalt olid pikad juuksed. Mõned aastad tagasi tuli kiiks peale ja lasin maha lõigata, aga nüüd tahaks ikka pikki. Meha arvates on ka pikad juuksed väga naiselikud,st. ka pliksil kasvatame pikad juuksed
Kooli läksin siis võisin kasvatama hakata, nii et pidevalt olid pikad juuksed. Mõned aastad tagasi tuli kiiks peale ja lasin maha lõigata, aga nüüd tahaks ikka pikki. Meha arvates on ka pikad juuksed väga naiselikud,st. ka pliksil kasvatame pikad juuksed
moniquela- Postituste arv : 76
Registration date : 26/10/2009
moniquela - aga kas ema nipp toimis ja läksid juuksed tihedamaks ka (mind on see alati huvitanud, mõtlen, et kas peaks mõnda aega alguses oma tütrega sama tegema)?
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Pärlike kirjutas:moniquela - aga kas ema nipp toimis ja läksid juuksed tihedamaks ka (mind on see alati huvitanud, mõtlen, et kas peaks mõnda aega alguses oma tütrega sama tegema)?
Toimis küll,olen oma juustega väga rahul, ei ole meeletult paksud, on normaalsed. Mul olid alguses täitsa udemed. Tundub,et Laural minu juuksed ja tuleb sama teha
moniquela- Postituste arv : 76
Registration date : 26/10/2009
Mul on praegu õlgadeni. Kuna mul neid kasvatada eriti ei õnnestu, siis lihtsalt proovingi erinevaid lühikesi soenguid. Aga kuna ma käin juuksuris mingi 1-2 korda aastas, siis ongi nii, et lõikan mingi soengu ja kui see välja kasvab ning enam peeglisse vaadata ei kannata, siis lähen alles juuksurisse Alati luban, et hakkan regulaarselt nt iga kahe kuu tagant käima, aga siiani pole suutnud ennast nii palju kätte võtta.
Hetkel on mul juuksed kuskil püksi värvlini Väikesest peale ikka pikad juuksed olnud. 7 klassi lõpus lõi aga "piss" pähe ja lõikasin oma tagumikuni juuksed lühikeseks. Mingi veider sonks tuli. Peapealt täitsa seisid püsti ja mingi narmas järk mujal Õudukas ühesõnaga Keska ajal olid mingi õlgadeni ja peale seda hakkasin jälle kasvatama. Tukk on ka kord olnud ja siis jälle välja kasvatanud, kuidas tunne parasjagu on.
Värve on ka olnud igasuguseid - punased, lillad, süsimustad, sinakad..hetkel on tumepruunid ja oranzide salkudega :muie: Enda juus on mul muidu ka selline tumedam pruun. Ainult blond pole kunagi olnud ja ilmselt ei saa ka olema :fou: Blondi parukat olen proovinud ja nägin ikka tõsiselt ilma näota tuustik välja
Värve on ka olnud igasuguseid - punased, lillad, süsimustad, sinakad..hetkel on tumepruunid ja oranzide salkudega :muie: Enda juus on mul muidu ka selline tumedam pruun. Ainult blond pole kunagi olnud ja ilmselt ei saa ka olema :fou: Blondi parukat olen proovinud ja nägin ikka tõsiselt ilma näota tuustik välja
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2