Maimupskinid 2010
+22
krissu787
kats
Marianne
siq29
tixit
enny
heidy
Pärlike
HoneyMoon
Siki
minake
saby
Ro-Ro
mannu03
Hegle
Iirlane
Tups
Bibi
Evely
Monique
missy
armsake
26 posters
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 17
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Re: Maimupskinid 2010
Kindlasti peab olema ka lisa alati allkiri või midagi sellist.Allkirja õpetus oli ka kuskil [You must be registered and logged in to see this image.]
Hegle allkirja paneku õpetuse leiad tehnoabistSIIT
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Tere, Hegle! Tore sind siingi trehvata [You must be registered and logged in to see this image.] Hea tsekata kuidas läheb [You must be registered and logged in to see this image.]
Ro-Ro- Postituste arv : 194
Registration date : 23/06/2009
Ro-Ro kirjutas:Tere, Hegle! Tore sind siingi trehvata [You must be registered and logged in to see this image.] Hea tsekata kuidas läheb [You must be registered and logged in to see this image.]
mis mõttes siingi ??
mul on nüüd selline seis et olen haige,köha,nohu,kurk valus, palavikku õnneks veel eriti ei ole, 37,1 oli kui natukene aega tagasi kraadisin,selg on valus,eriti alaselg,jalad ja puusad ka valutavad. maks pool tundi saan istuda,rohkem ei saa [You must be registered and logged in to see this image.] nii kehva on olla [You must be registered and logged in to see this image.]
ei oska midagi teha ka.ei tea kas helistada arstile või mitte. sest kodus ma olen ju nagunii. ja mingeid ravimeid mu perearst mulle vaevalt anda saab. rasedana ei tohi ju igasuguseid [You must be registered and logged in to see this image.]
Hegle- Postituste arv : 191
Registration date : 15/09/2009
ma hetkel ei viitsi ja eriti pole tahtmist ka selle tickeriga jamada.
eks hiljem kui end paremini tunnen
eks hiljem kui end paremini tunnen
Hegle Ilusat paranemist!
Hegle [You must be registered and logged in to see this image.] Kas sa liigutusi juba tunned? Mina ikka veel ei tunne, aga õnneks homme arstile, siis peaks südamelööke kuulda saama [You must be registered and logged in to see this image.]
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
hetkel veel ei tunne,kuigi soovin et tunneks,siis saaks kindlust et lapsega ikka korras on.
palavik tõusis vahepeal 38,2 peale. siis pidin paracetamoli võtma.üldse ei taha ravimeid kasutada. aga midagi polnud teha.
kaks tundi tagasi võtsin tableti ja nüüd on 36,8 .
helistasin perearstile ka ta ütles et kui 39-ni läheb siis pean haiglasse minema ja pean jälgima et verejooksu ei tekiks.
loodan et asi väga hulluks ei lähe. okei ma lähen nüüd pikali
palavik tõusis vahepeal 38,2 peale. siis pidin paracetamoli võtma.üldse ei taha ravimeid kasutada. aga midagi polnud teha.
kaks tundi tagasi võtsin tableti ja nüüd on 36,8 .
helistasin perearstile ka ta ütles et kui 39-ni läheb siis pean haiglasse minema ja pean jälgima et verejooksu ei tekiks.
loodan et asi väga hulluks ei lähe. okei ma lähen nüüd pikali
Hegle- hoia end ja pisikest [You must be registered and logged in to see this image.]
-
Hegle kirjutas:Ro-Ro kirjutas:Tere, Hegle! Tore sind siingi trehvata [You must be registered and logged in to see this image.] Hea tsekata kuidas läheb [You must be registered and logged in to see this image.]
mis mõttes siingi ??
mul on nüüd selline seis et olen haige,köha,nohu,kurk valus, palavikku õnneks veel eriti ei ole, 37,1 oli kui natukene aega tagasi kraadisin,selg on valus,eriti alaselg,jalad ja puusad ka valutavad. maks pool tundi saan istuda,rohkem ei saa [You must be registered and logged in to see this image.] nii kehva on olla [You must be registered and logged in to see this image.]
ei oska midagi teha ka.ei tea kas helistada arstile või mitte. sest kodus ma olen ju nagunii. ja mingeid ravimeid mu perearst mulle vaevalt anda saab. rasedana ei tohi ju igasuguseid [You must be registered and logged in to see this image.]
..pidasin silmas üht teist foorumit ja msn [You must be registered and logged in to see this image.]
Ro-Ro- Postituste arv : 194
Registration date : 23/06/2009
Ro-Ro kirjutas:Hegle kirjutas:Ro-Ro kirjutas:Tere, Hegle! Tore sind siingi trehvata [You must be registered and logged in to see this image.] Hea tsekata kuidas läheb [You must be registered and logged in to see this image.]
mis mõttes siingi ??
..pidasin silmas üht teist foorumit ja msn [You must be registered and logged in to see this image.]
nüüd tean
Viimati muutis seda Hegle (Nelj 26 Nov 2009, 11:52). Kokku muudetud 1 kord
Tere tulemast Hegle! Soovin sulle kiiret paranemist! Olen ise ka siit mõni aeg eemal olnud, sest olen samuti haige. Kurb on see, et ravida ei olegi õieti millegagi. Mul on jube nohu - kohe nii, et silmad jooksevad vett.
Aga paratsetamooli on täiesti lubatud võtta rasedusega - igal juhul on õigem võtta rohtu kui oma kõhutitat nö keeta. Ja see rohi ravib ju põletikku ka. Nohuravimitest võib kasutada ainult Pinosoli - aga see on ikka tõeliselt rõve rohi, maitse on täiega öäkk.
Ma vahepeal juba tundsin tita liigutusi, nüüd on mõnda aega vaikus olnud. Loodetavasti ikka kõik korras.
Armsake hoia ennast, et tõved külge ei hakkaks!
Aga paratsetamooli on täiesti lubatud võtta rasedusega - igal juhul on õigem võtta rohtu kui oma kõhutitat nö keeta. Ja see rohi ravib ju põletikku ka. Nohuravimitest võib kasutada ainult Pinosoli - aga see on ikka tõeliselt rõve rohi, maitse on täiega öäkk.
Ma vahepeal juba tundsin tita liigutusi, nüüd on mõnda aega vaikus olnud. Loodetavasti ikka kõik korras.
Armsake hoia ennast, et tõved külge ei hakkaks!
Tups- Postituste arv : 175
Registration date : 14/11/2009
Tere sullegi tups
ma võtsingi eile mingi viie tunnise vahega paracetamoli. mul läks palavik kaks korda 38-ni välja .
mul endal hakkas väga palav,usun et siis kõhubeebil ka.
ma sain aru et kui mul palavik tõusma hakkab,hakkavad ka puusad valutama. naljakas eks.aga tundsin et puusad valutasid jälle,kraadisin ja oligi palavik.
nohu jaoks on mul xymelin seesam ,see on õlipaasil ja looduslik.et apeegist küsisin ja nad pakkusid xymelini ja seda xymelin seesamit.öeldi et mõlemat võib võtta. see xymelin seesam on kallim. 81 krooni.
ja nende liigutustega on nii et mina tundsin nüüd eile siis beebi kahte esimest liigutust
olin voodis rahulikult pikali. käed olid kõhu pea. ma hoian kouaeg miskipärast käsi kõhu peal.
ja siis beebi liigutas ,see oli kohe ära tuntav et beebi liigutas ma toksisin tasakesi vastu ja siis ta liigutas veel
nädalaid oli eile 16+6,täna sai ümmargune 17
ma võtsingi eile mingi viie tunnise vahega paracetamoli. mul läks palavik kaks korda 38-ni välja .
mul endal hakkas väga palav,usun et siis kõhubeebil ka.
ma sain aru et kui mul palavik tõusma hakkab,hakkavad ka puusad valutama. naljakas eks.aga tundsin et puusad valutasid jälle,kraadisin ja oligi palavik.
nohu jaoks on mul xymelin seesam ,see on õlipaasil ja looduslik.et apeegist küsisin ja nad pakkusid xymelini ja seda xymelin seesamit.öeldi et mõlemat võib võtta. see xymelin seesam on kallim. 81 krooni.
ja nende liigutustega on nii et mina tundsin nüüd eile siis beebi kahte esimest liigutust
olin voodis rahulikult pikali. käed olid kõhu pea. ma hoian kouaeg miskipärast käsi kõhu peal.
ja siis beebi liigutas ,see oli kohe ära tuntav et beebi liigutas ma toksisin tasakesi vastu ja siis ta liigutas veel
nädalaid oli eile 16+6,täna sai ümmargune 17
Mul liigutusi veel tunda ei ole.
Täna käisin arstil ära, olen alla võtnud. Viimati 8+5 kaalusin 46,1 ja täna 45,6. KÜ on ka väiksem kui esimese rasedusega samal ajal. Muidu süda lõi nii ilusti 157 lööki nagu õelgi kui ta emme kõhus oli [You must be registered and logged in to see this image.] Pidin 2 ampulli verd ka andma. Pandi LA aeg ka, 21.detsembril [You must be registered and logged in to see this image.] Siis saab jälle beebit näha [You must be registered and logged in to see this image.]
Tups ja Hegle, teile tervisi [You must be registered and logged in to see this image.] Katsun end hoida ikka, et ei saaks tõvesid [You must be registered and logged in to see this image.]
Täna käisin arstil ära, olen alla võtnud. Viimati 8+5 kaalusin 46,1 ja täna 45,6. KÜ on ka väiksem kui esimese rasedusega samal ajal. Muidu süda lõi nii ilusti 157 lööki nagu õelgi kui ta emme kõhus oli [You must be registered and logged in to see this image.] Pidin 2 ampulli verd ka andma. Pandi LA aeg ka, 21.detsembril [You must be registered and logged in to see this image.] Siis saab jälle beebit näha [You must be registered and logged in to see this image.]
Tups ja Hegle, teile tervisi [You must be registered and logged in to see this image.] Katsun end hoida ikka, et ei saaks tõvesid [You must be registered and logged in to see this image.]
-
mina hakkan nüüd terveks saama õnneks
Tore kuulda Hegle [You must be registered and logged in to see this image.]
-
ja näete selle tickeri sain ka kohe :P
Ilus avatari pilt ja tubli [You must be registered and logged in to see this image.]
-
Mina lasin mehel nüüd 16.nädala punnust pilti teha (mul siis hetkel 12, 14 ja 16 tehtud).
[You must be registered and logged in to see this image.]
Muidu ootan pingsalt liigutusi, siis saaks rohkem südamerahu, hetkel nagu ei saa arugi et rase oleks [You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Muidu ootan pingsalt liigutusi, siis saaks rohkem südamerahu, hetkel nagu ei saa arugi et rase oleks [You must be registered and logged in to see this image.]
-
Nii armas! Tahaks ka! [You must be registered and logged in to see this image.]
saby- kes sind keelab või mis sind takistab [You must be registered and logged in to see this image.]
-
Saby plaanid ka teist juba?
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 17