Lastega seotud netipoed
+11
Jesper
kristiina
mannu03
Soulshaker
Cms
imeline
Kaja
Tipu
Cat
VäikeTama
HoneyMoon
15 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Lastega seotud netipoed
Esialgu siis panen Eesti poode. Eks lisan siia teiste omi ka juurde. Väljamaa omad saab panna kirja ka siia aga teemale vastates pane sobiva maa nimi pealkirjaks. :smaili:
4kids- kõik
Kinder- kõik vajalik lapsele
Doggie lastepood- kõik
Kõik beebile
Beebi24- kõik kraam
Murumuna- segakraam
Lusti- mänguasjad
Toyland- mänguasjad
Mängumaailm- ainult mänguasjad
TiTa- mänguasjad
Minimini- riided
Lindos- riided
Pererõivad- riided
Riidenet- riided
4kids- kõik
Kinder- kõik vajalik lapsele
Doggie lastepood- kõik
Kõik beebile
Beebi24- kõik kraam
Murumuna- segakraam
Lusti- mänguasjad
Toyland- mänguasjad
Mängumaailm- ainult mänguasjad
TiTa- mänguasjad
Minimini- riided
Lindos- riided
Pererõivad- riided
Riidenet- riided
Viimati muutis seda honeymoon (Teis 24 Veeb 2009, 12:04). Kokku muudetud 1 kord
Välismaa netipoed
Rahvusvahelised netipoed, kust leiad ka lastetarbeid:
UK Amazon
UK ebay
H&M'i maailm!
baby walz - Liisi lemmik netipood , täis nummisid lasteriideid, vankreid, mööblit jpm, igas möeldavas mittearusaadavas keeles, kuid pildid räägivad rohkem kui sönad! Pealegi on olemas Google tölkimisabi
Bimbomarket - siin on palju erinevaid tarbeid beebidele möistliku hinna eest (vaata ka nende outlet osa!) ja nad tarnivad ka Eestisse. Et saatmiskulusid kokku hoida, vöib tellida mitme peale korraga!
NEXT-juhheiiiii!!!!!!
* Pidagem meeles, et väljastpoolt Euroopa Liitu tellitud kaupadele lisandub tollimaks
* Kui sa ei möista vastavat välismaa keelt, pane selle netilehe aadress SIIA , kontrolli, kas keelevalik öige, ning see leht tölgib netipoe vigasesse, kuid möistetavasse eesti keelde!
UK Amazon
UK ebay
H&M'i maailm!
baby walz - Liisi lemmik netipood , täis nummisid lasteriideid, vankreid, mööblit jpm, igas möeldavas mittearusaadavas keeles, kuid pildid räägivad rohkem kui sönad! Pealegi on olemas Google tölkimisabi
Bimbomarket - siin on palju erinevaid tarbeid beebidele möistliku hinna eest (vaata ka nende outlet osa!) ja nad tarnivad ka Eestisse. Et saatmiskulusid kokku hoida, vöib tellida mitme peale korraga!
NEXT-juhheiiiii!!!!!!
Viimati muutis seda VäikeTama (Nelj 09 Apr 2009, 22:53). Kokku muudetud 4 korda (Muutmise põhjus : Update)
Re: Lastega seotud netipoed
minu lemmik :http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=97677&Do=97670&_inPHP
Ma ei oska linki panna :sad1:
Edit: aitame siis Liis'i lemmik netipood
Liis kirjutas:minu lemmik :http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=97677&Do=97670&_inPHP
Väga mönus pood ja armas valik ning head hinnad! Aga Eestisse saatmise postikulud on kallid... Laseks Carole Soome saata, oleks poole odavam Vöi siis saab teha kambaka siin, sest mida rohkem tellida, seda odavam on postikulu! Kolme-neljakesi oleks juba taïtsa ok, ning kui veel rohkem, siis lausa odav, kuna hinnad ka enam kui normaalsed. Valik ikka hoopis teistsugune kui siin Eestis :smaili:
Kahju, et inglise keelt pole, mulle sobis prantsuse keel vist köige paremini oma hisp keele pöhjaga
pariisitar pidi aprillis tulema eesti ja ta pakkus vàlja , et toob kui kellegil mingit soovi. Minul tuleb ema alles augustis ja siis on ka vôimalus kui keegi tahab, transportida.
Pealegi on mul pidevalt allahindlused sellel lehel , 20% koguhinnast vôi siis ilma saatekuludeta. Ma annan jàrgmine kord teada teile ka! :smaili:
Pealegi on mul pidevalt allahindlused sellel lehel , 20% koguhinnast vôi siis ilma saatekuludeta. Ma annan jàrgmine kord teada teile ka! :smaili:
Lisan ka mõned Eesti leheküljed juurde :01:
Beebiriided - riided Siit olen tellinud ja jäänud rahule :smaili: Kui liituda listiga, siis saadetakse aegajalt soodustust andvaid paroole
Eerin - riided
Anill - Nutikad tooted beebidele ja rasedatele Olen tellinud ja väga rahul nii kauba kui teenindusega :smaili:
Lasteriided - riided
Blänky - personaliseeritavad tekid
Meriino - lambanahad beebidele Siit tellisin lambanahad turvahällide-toolide jaoks. Olen väga-väga rahul! :chees:
Kids - kõik
Tipa-Tapa - kõik Kui ennast seal lehel kasutajaks registreerida, on kõik kaubad automaatselt palju soodsama hinnaga :smaili: Olen sealt mitu asja tellinud ja jäänud rahule. Kaup toodi kiirelt kohale
Beebicenter - kõik
Sassu - kõik Olen sealt tellinud. Jäin rahule. Kaup saadeti ilma postikuluta postkontorisse :smaili:
Beebimaailm - erinevad tarbed
Beebitarbed - erinevad tarbed
Bembi - erinevad tarbed
Beebionline - erinevad tarbed
Karupoegpuhh - erinevad tarbed
Beebipood - lastemööbel Siit tellisin voodid lastele, millega olen super rahul. Tasuta transport üle Eesti ja maksad kui kaup käes :01:
Toys - peamiselt mänguasjad, leidub ka muud
Beebiriided - riided Siit olen tellinud ja jäänud rahule :smaili: Kui liituda listiga, siis saadetakse aegajalt soodustust andvaid paroole
Eerin - riided
Anill - Nutikad tooted beebidele ja rasedatele Olen tellinud ja väga rahul nii kauba kui teenindusega :smaili:
Lasteriided - riided
Blänky - personaliseeritavad tekid
Meriino - lambanahad beebidele Siit tellisin lambanahad turvahällide-toolide jaoks. Olen väga-väga rahul! :chees:
Kids - kõik
Tipa-Tapa - kõik Kui ennast seal lehel kasutajaks registreerida, on kõik kaubad automaatselt palju soodsama hinnaga :smaili: Olen sealt mitu asja tellinud ja jäänud rahule. Kaup toodi kiirelt kohale
Beebicenter - kõik
Sassu - kõik Olen sealt tellinud. Jäin rahule. Kaup saadeti ilma postikuluta postkontorisse :smaili:
Beebimaailm - erinevad tarbed
Beebitarbed - erinevad tarbed
Bembi - erinevad tarbed
Beebionline - erinevad tarbed
Karupoegpuhh - erinevad tarbed
Beebipood - lastemööbel Siit tellisin voodid lastele, millega olen super rahul. Tasuta transport üle Eesti ja maksad kui kaup käes :01:
Toys - peamiselt mänguasjad, leidub ka muud
Viimati muutis seda Tipu (Reede 03 Apr 2009, 03:43). Kokku muudetud 8 korda
Täiendan veidi infot ja jagan kogemusi honeymoon'i poolt pandud lehtede kohta
4kids- kõik Siit olen tellinud mitu korda ja jäänud teeninduse ja kaubaga väga rahule :smaili: Kaup on toodud kõigil kordadel kohale SAMAL päeval kui arve tasusin
Doggie lastepood- kõik Olen siit tellinud mitu korda ja jäänud rahule :01:
Kõik beebile Siin on ka peale kasutajaks registreerimist kõik kaubad soodsamad muidu. Suhtumine oleks võinud olla sõbralikum ja vähem sahmerdamist. Kaks kuud jändasin nendega ja lõppuks ei saanud ikkagi seda mida lubati. Reisivoodil puudus luuk ja mängukaar. Lõpuks võluti mingi mängukaar kohale ja selgus, et pole ikkagi selline, mis komplekti kuulub. Ühesõnaga ei jäänud tulemusega rahule ja rohkem sealt ei telli
Beebi24- kõik kraam Siin on ka kasulik ennast ära registreerida kuna vaikselt hakkad seal boonust koguma, mida hiljem ostude juures kasutada saad :smaili:
4kids- kõik Siit olen tellinud mitu korda ja jäänud teeninduse ja kaubaga väga rahule :smaili: Kaup on toodud kõigil kordadel kohale SAMAL päeval kui arve tasusin
Doggie lastepood- kõik Olen siit tellinud mitu korda ja jäänud rahule :01:
Kõik beebile Siin on ka peale kasutajaks registreerimist kõik kaubad soodsamad muidu. Suhtumine oleks võinud olla sõbralikum ja vähem sahmerdamist. Kaks kuud jändasin nendega ja lõppuks ei saanud ikkagi seda mida lubati. Reisivoodil puudus luuk ja mängukaar. Lõpuks võluti mingi mängukaar kohale ja selgus, et pole ikkagi selline, mis komplekti kuulub. Ühesõnaga ei jäänud tulemusega rahule ja rohkem sealt ei telli
Beebi24- kõik kraam Siin on ka kasulik ennast ära registreerida kuna vaikselt hakkad seal boonust koguma, mida hiljem ostude juures kasutada saad :smaili:
Viimati muutis seda Tipu (Püh 10 Mai 2009, 11:48). Kokku muudetud 6 korda
http://seremiri.ee/ Ma tellisin viimati siit. Ilusad riided ja hinnad ka üsna head.
Karupoegpuhhi koduleht on vähe segane, sinna poodi soovitan aga kindlasti kohale minna. Seal müüakse mänguasju tunduvalt odavamalt kui teistes poodides. Lexile ostsin sealt sünnipäevaks kolmerattalise 490.-. Jooksurattad maksid üldse ainult 300.-. Kasutatud asja ei saa ka teinekord nii odavalt...
Kaubavalik uueneb seal pidevalt.
Beebipood.ee, millest Tipu enne rääkis on tõesti hea pood. Tellisin sealt söögitooli ja turvaväravad treppidele. Korralik kaup ja teenindus.
http://www.puuslik.ee/ siit tellisin lastele nari. Samuti rahul nii kauba kui teenindusega.
http://suwem.ee/ siit olen ka lastemööblit tellinud. Paljud asjad, mida siin müüakse, on olemas Pesapuu poes, aga sellelt lehelt saab odavamalt.
Karupoegpuhhi koduleht on vähe segane, sinna poodi soovitan aga kindlasti kohale minna. Seal müüakse mänguasju tunduvalt odavamalt kui teistes poodides. Lexile ostsin sealt sünnipäevaks kolmerattalise 490.-. Jooksurattad maksid üldse ainult 300.-. Kasutatud asja ei saa ka teinekord nii odavalt...
Kaubavalik uueneb seal pidevalt.
Beebipood.ee, millest Tipu enne rääkis on tõesti hea pood. Tellisin sealt söögitooli ja turvaväravad treppidele. Korralik kaup ja teenindus.
http://www.puuslik.ee/ siit tellisin lastele nari. Samuti rahul nii kauba kui teenindusega.
http://suwem.ee/ siit olen ka lastemööblit tellinud. Paljud asjad, mida siin müüakse, on olemas Pesapuu poes, aga sellelt lehelt saab odavamalt.
Külaline- Külaline
Mina tellisin kinder.ee`st söögitooli. Pühapäeva õhtul andsin tellimuse sisse ja esmaspäeva õhtul helistati (viisakalt) mulle ja teatati, et järgmine päev ei jõua söögitool kohale. Vaid hoopis ülejärgmine päev. Ma olin nii üllatunud, et sedasi helistatakse. Ja ikkagi nii kiiresti saan kauba kätte :smaili: .
Kaja- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1292
Registration date : 16/02/2009
Veel mõned Eesti lehed:
Lastele - Palju vahvaid asju :smaili: Riided, mänguasjad, sisustus jne. Tellisin sealt maruägedad käpiknukud (kutsu ja notsu), kõigil rõõmu kui palju :chees:
Unelind - Voodipesu, voodipehmendused jne
Lastemaailm - Mööbel, mänguasjad, erinevad tarbed
Lastele - Palju vahvaid asju :smaili: Riided, mänguasjad, sisustus jne. Tellisin sealt maruägedad käpiknukud (kutsu ja notsu), kõigil rõõmu kui palju :chees:
Unelind - Voodipesu, voodipehmendused jne
Lastemaailm - Mööbel, mänguasjad, erinevad tarbed
Eesti emmed kellele meeldivad H&M tooted aga ise kohale sõita ei saa/viitsi siis http://public.fotki.com/apats/
Kiiresti tuli mulle pakk kohale! :smaili:
Kiiresti tuli mulle pakk kohale! :smaili:
Tahtsin jagada oma kogemust Doggie lastepoega.
Nimelt tellisin sealt ca kuu aega tagasi söögitooli. Raha maksin kohe 100%.
Söögitooli aga pole siiani. Kogu suhtlus on siiani käinud minu initsiatiivil. Nemad leiavad aina uusi vabandusi ja lubadusi.
Mul on ikkagi väike lootus säilinud, et järsku läheb õnneks ja saan oma söögitooli kätte, ent ma ei välista võimalust, et olen nii toolist kui rahast ilma. Kuidagi kahtlane on see nendepoolne suhtlus. Lihtsalt hoiatuseks teistele, kes plaanivad lähiajal sealt tellida.
Eks ma annan teada, kuidas lugu lõpeb...
Nimelt tellisin sealt ca kuu aega tagasi söögitooli. Raha maksin kohe 100%.
Söögitooli aga pole siiani. Kogu suhtlus on siiani käinud minu initsiatiivil. Nemad leiavad aina uusi vabandusi ja lubadusi.
Mul on ikkagi väike lootus säilinud, et järsku läheb õnneks ja saan oma söögitooli kätte, ent ma ei välista võimalust, et olen nii toolist kui rahast ilma. Kuidagi kahtlane on see nendepoolne suhtlus. Lihtsalt hoiatuseks teistele, kes plaanivad lähiajal sealt tellida.
Eks ma annan teada, kuidas lugu lõpeb...
Cms- Postituste arv : 135
Registration date : 28/02/2009
:O Mul Doggie'ga super kogemused.
Toodi ukse taha ära ja kiiresti :hmmm:
Toodi ukse taha ära ja kiiresti :hmmm:
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Ma loodan siiralt, et ka minu söögitoolisaaga laheneb positiivselt. Lihtsalt see on juba niiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaua kestnud ja väga kentsakas...
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
kristiina- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 932
Registration date : 18/02/2009
Doggie lastepood
Niisiis...
ma võtan oma sõnad antud netipoe mitteusaldusväärsuse kohta tagasi.
Saime oma söögitooli kätte. 1,5 kuud võttis aega, aga vähemalt saime täpselt selle, mida tahtsime.
Kokkuvõttes oli poepoolset initsiatiivi kontaktivõtmisega ja asjade korda ajamisega pisut vähe. Pidin ise tagant torkima ja muudkui küsima. Aga lõpuks kõik laabus
ma võtan oma sõnad antud netipoe mitteusaldusväärsuse kohta tagasi.
Saime oma söögitooli kätte. 1,5 kuud võttis aega, aga vähemalt saime täpselt selle, mida tahtsime.
Kokkuvõttes oli poepoolset initsiatiivi kontaktivõtmisega ja asjade korda ajamisega pisut vähe. Pidin ise tagant torkima ja muudkui küsima. Aga lõpuks kõik laabus
Panen siia ka meie jutust läbi käinud netipoe ANILL , siit saab ilusaid pölvekaitseid lapsele, kui ka muid armsaid asju!
VäikeTama kirjutas:Panen siia ka meie jutust läbi käinud netipoe ANILL , siit saab ilusaid pölvekaitseid lapsele, kui ka muid armsaid asju!
Muide ma paar kuud tagasi panin selle lingi juba oma postitusse Ma ju ikkagi kõhuka modell seal lehel
Minu käest saab Soome firma Jesper Juniori lasteriideid tellida. Eesti kroonides hinnad on sellel lehel.
terv,
Jesper
terv,
Jesper
Jesper- Postituste arv : 6
Registration date : 25/05/2009
Leidsin ühe sellise huvitava lehe http://lastemaa.ee/?p=1
Seal on kõike ja minu arvates suhteliselt heade hindadega :smaili: Jäin kohe huviga uurima
Seal on kõike ja minu arvates suhteliselt heade hindadega :smaili: Jäin kohe huviga uurima
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Similar topics
» Tervisega seotud kaup
» Kui on kudumisega seotud küsimusi....
» Söögitegemisega seotud nipid
» Lastega või lasteta pulm?
» Meedikud soovitavad : Lastega rahvarohketes kohtades käimist tuleks praegu vältida!
» Kui on kudumisega seotud küsimusi....
» Söögitegemisega seotud nipid
» Lastega või lasteta pulm?
» Meedikud soovitavad : Lastega rahvarohketes kohtades käimist tuleks praegu vältida!
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2