Andromache teeb ehteid
+38
siq29
kats
Monique
carissime
Cms
muffyns28
Heily
Lisandra
anka
Elen
Evely
pincel
tirtzzz
Heleen
imeline
-apple-
Marianne
HoneyMoon
aygül
Bibi
Tipu
Soulshaker
elefant
Cat
mitike
accra
mary
Siki
Paradiisilind
armsake
lumemari
VäikeTama
kiisumari
pariisitar
kristiina
Iirlane
babyapple
tixit
42 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Meie tegemised
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 16
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: Andromache teeb ehteid
Türkiis on mu lemmik värv!
Hoian Sul pilku peal äkki tuleb siia midagi väga "minuomanägu"
Hoian Sul pilku peal äkki tuleb siia midagi väga "minuomanägu"
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Kuna enda ehtekarp hakkab juba üle ajama, siis nüüd teen hoopis emale asju:
Külaline- Külaline
Super ilusad
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Komplekt "Babyapple". Värvid on pildil natuke valed, ilmselt selleks, et pildistasin neid musta värvi laua peal. Tegelikult on erksamad lillad toonid.
Külaline- Külaline
Andromache, nii ilusad!
Ma takas kohe praegu seda sügisest komplekti endale külge riputada!
Ma takas kohe praegu seda sügisest komplekti endale külge riputada!
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Oi kui palju ilusaid ehteid juurde tulnud Nii tahaks ka kohe veel omale midagi Eriti meeldisid mulle need roosa/halliga kobarad. Kuigi roosa/mustaga istuks mulle veelgi paremini Need südamekestega ehted olid ka väga nunnud ja muidugi türkiis :smaili: Mulle meeldivad kilisevad-kolisevad ja suured ehted. Pisikeste kõrvarõngastega tunnen end kui alasti Peab mõtlema :muie:
Tipu - Mul on praegu roosat ja musta küll, nii et võin sulle ühed kobarad teha. Ja mul täpselt sama lugu - pisikeste ehetega on alasti tunne. Mingi väike kullast ripatsike peenikese keti otsas pole üldse minu jaoks. Kuld on üldse out. Isegi abielusõrmuse tahaks valge kulla/hõbeda vastu välja vahetada.
Külaline- Külaline
Muide, tahtsin öelda, et Tiimaris müüakse siiski helmetraati ka, 10m pakk ja 19.90. :smaili:
Veel ühed kõrvarõngad komplektist "Babyapple".
Ja ühed kõrvarõngad varem valminud suure medaljoniga kaelakee juurde:
Ja ühed kõrvarõngad varem valminud suure medaljoniga kaelakee juurde:
Külaline- Külaline
Aga äkki teed siis?! :32: Et oleks ikka selline "isane" kobar siis Ühe-kahe mammuga ei mängi välja Võib olla ka selline rippuv rohkem või noh pikkusesse veidi Aga no eks sa vaatad ise, mis võimalused sul on ja kuidas ilusam jääb. Aga värvid oleksidsid siis roosa ja must. Kas sul neid rõngaid ja konkse on hõbeda värvi ka? Siis võiks nendega olla :muie:Andromache kirjutas:Tipu - Mul on praegu roosat ja musta küll, nii et võin sulle ühed kobarad teha. Ja mul täpselt sama lugu - pisikeste ehetega on alasti tunne. Mingi väike kullast ripatsike peenikese keti otsas pole üldse minu jaoks. Kuld on üldse out. Isegi abielusõrmuse tahaks valge kulla/hõbeda vastu välja vahetada.
Ma ei tahtnud ka traditsioonilist kuldrõngast näppu. Tellisime käsitööna Rootsist valgekulla ja tavalise segu. Tavalist kulda ma reeglina muidu üldse ei kanna Rohkem ikka hõbedafänn
Ja kui sul kunagi peaks tekkima oliivirohelisi helmeid , siis sooviksin omale kõrvarõngaste juurde miskit ilusat ja huvitavat kaelakeed (ei leidnud kuskilt poest)
Tipu - Ok, panen kõrvarõngastele hõbedased konksud.
Ja ma just sel nädalal ostsin sellesama oliivrohelise segu, et endale kaelakeed teha
Aga kuna ma tahtsin teha rohelistest helmestest pronksivärvi kinnitustega ja hetkel pronksivärvi nõelu müügil ei olnud, siis pidin need välismaalt tellima ja sellega läheb nüüd nädalake aega.
Kui sa tahad aga rohelised helmed hõbedaste kinnitustega, siis võin neist sulle kohe kaelakeed tegema hakata, sest hõbedasi mul on.
Millise kujuga keed sa tahad? Ma mõtlesin sellist sorti teha, nagu see viimane kee nimega "Babyapple"
Ja ma just sel nädalal ostsin sellesama oliivrohelise segu, et endale kaelakeed teha
Aga kuna ma tahtsin teha rohelistest helmestest pronksivärvi kinnitustega ja hetkel pronksivärvi nõelu müügil ei olnud, siis pidin need välismaalt tellima ja sellega läheb nüüd nädalake aega.
Kui sa tahad aga rohelised helmed hõbedaste kinnitustega, siis võin neist sulle kohe kaelakeed tegema hakata, sest hõbedasi mul on.
Millise kujuga keed sa tahad? Ma mõtlesin sellist sorti teha, nagu see viimane kee nimega "Babyapple"
Külaline- Külaline
Mulle meeldivad need siniste pisikeste täpikestega otsas. :smaili:
Kuidas sa selle kaelakee tegid, kas nõeltega on ühendatud? Ja veel tahtsin küsida, et sul olid ühed roosa kuuliga kõrvarõngad, kuhu oli traat ümber keerutatud, kas tegid selle käsitsi või on sul traadikeerutaja olemas?
Kuidas sa selle kaelakee tegid, kas nõeltega on ühendatud? Ja veel tahtsin küsida, et sul olid ühed roosa kuuliga kõrvarõngad, kuhu oli traat ümber keerutatud, kas tegid selle käsitsi või on sul traadikeerutaja olemas?
Tipu - ma tegin esialgu ühe kõrvarõnga, et sa saaks üle vaadata, kas selline meeldib:
See on umbes 4 cm pikk ja koosneb 11 klaashelmest. Ma kardan, et kui veel rohkematest teha, siis lähevad liiga raskeks - klaashelmed on küllalt rasked. Kui sulle see meeldib, siis teen teise veel
Mary - see roosa ja traadiga helmes on mu ostetud. Endal traadikeerutajat pole ja see oli nii paksu traadiga, et ma ei usu, et seda käsitsi annab nii korrektselt keerata. Kee on jah nõeltega ühendatud.
See on umbes 4 cm pikk ja koosneb 11 klaashelmest. Ma kardan, et kui veel rohkematest teha, siis lähevad liiga raskeks - klaashelmed on küllalt rasked. Kui sulle see meeldib, siis teen teise veel
Mary - see roosa ja traadiga helmes on mu ostetud. Endal traadikeerutajat pole ja see oli nii paksu traadiga, et ma ei usu, et seda käsitsi annab nii korrektselt keerata. Kee on jah nõeltega ühendatud.
Külaline- Külaline
Nii ruttu juba valmis! :affraid: See on ju täitsa mammu :smaili: Ma küll kujutasin algul ette roosad ja mustad segamini, aga võibolla ongi sedasi hoopis konkreetsem ja efektsem Nüüd hakkab mõte juba lendama sinna, et midagi sinna kõrvale kah oleks..kaelakeed ma mõtlen Hullus ma ütlen :hahaha: Juhul kui, siis äkki midagi ripatsi taolist..
Ainult siis mustade ja roosade mammudega ja äkki hoopis paela küljes kuidagi?! Sa 4-lehel kasutasid ka paela kaelakee juures vist..ja endiselt hõbeda konksude ja värkidega siis..
Ja nendest oliivirohelistest..ma avastasin, et kaelakee siiski leidub, mis sobib mu uute kõrvakatega kokku, aga puudu on käevõru Midagi, mis sobiks nendega kokku:
Toonid jäid pildile veidi tuhmimalt kui tegelikult on..kui aega ja viitsimist on, siis äkki nokitsed midagi valmis
Ainult siis mustade ja roosade mammudega ja äkki hoopis paela küljes kuidagi?! Sa 4-lehel kasutasid ka paela kaelakee juures vist..ja endiselt hõbeda konksude ja värkidega siis..
Ja nendest oliivirohelistest..ma avastasin, et kaelakee siiski leidub, mis sobib mu uute kõrvakatega kokku, aga puudu on käevõru Midagi, mis sobiks nendega kokku:
Toonid jäid pildile veidi tuhmimalt kui tegelikult on..kui aega ja viitsimist on, siis äkki nokitsed midagi valmis
Tipu - su tellimus on valmis:
Kee osa ei paista pildilt hästi - see on põimitud kolmest organzapaelast - 2 roosat ja 1 must. Roosa toon on siin halvasti jäänud, tegelikult on sama, mis kõrvarõngaste roosa.
Ja kärvõru:
Kee osa ei paista pildilt hästi - see on põimitud kolmest organzapaelast - 2 roosat ja 1 must. Roosa toon on siin halvasti jäänud, tegelikult on sama, mis kõrvarõngaste roosa.
Ja kärvõru:
Külaline- Külaline
Tipu - mul on väga hea meel, et need sulle meeldivad.
Mary - kaelakee on kinnitatud 10mm paelaotsikuga. Helmehaldjas on sellised müügil.
Mary - kaelakee on kinnitatud 10mm paelaotsikuga. Helmehaldjas on sellised müügil.
Külaline- Külaline
Andromache-ma tahan ka käevõru....
Aga tumedat...mustad-hallid pärlid?!?
Oi kurja....see roheline käevõru on ikka armas küll...
Aga tumedat...mustad-hallid pärlid?!?
Oi kurja....see roheline käevõru on ikka armas küll...
Külaline- Külaline
Andromache,kas esimsel lehel olev viimane kaelakee on veel alles? Käin muudkui imeltlemas Su tehtud ehteid-niii kenad on kõik
Bibi- Omaklubi hõbe
-
Postituste arv : 900
Voonake - võin sulle küll sellise käevõru teha. Aga mul on seda head jämedat käevõruketti ainult 19,5 cm järel. Mõõda ära, kas see oleks sulle paras. Sellist jämedat ketti pole ma enam müügil näinud, nii et kui see peaks lühikeseks jääma, siis pean peenemast ketist tegema.
Bibi - see kaelakee on mul alles küll, aga kuulub mu isiklike lemmikute hulka, nii et kannan seda pidevalt ja kahjuks sellise tegemiseks vajalikke helmeid enam kuskil müügil näinud ei ole, nii et juurde teha seda ei saa
Eile sain väga lahedaid helmeid ja ei saanud magamagi minna enne, kui midagi valmis tehtud:
Need sinised teokarbid läigivad pärlmutriselt:
Hästi suured kõrvarõngad:
Bibi - see kaelakee on mul alles küll, aga kuulub mu isiklike lemmikute hulka, nii et kannan seda pidevalt ja kahjuks sellise tegemiseks vajalikke helmeid enam kuskil müügil näinud ei ole, nii et juurde teha seda ei saa
Eile sain väga lahedaid helmeid ja ei saanud magamagi minna enne, kui midagi valmis tehtud:
Need sinised teokarbid läigivad pärlmutriselt:
Hästi suured kõrvarõngad:
Viimati muutis seda Andromache (Teis 15 Sept 2009, 10:13). Kokku muudetud 1 kord
Külaline- Külaline
Nii kahjuAndromache kirjutas:
Bibi- Omaklubi hõbe
-
Voonake - mul halle helmeid hetkel pole ja pean sinu käevõru jaoks tellima. Kas sellised toonid meeldivad sulle:
Ja siin on Bibile midagi võimalikult sarnast minu roosale kaelakeele (pilt jäi vähe udune, käsi värises suurest käsitöö tegemisest ):
Ja siin on Bibile midagi võimalikult sarnast minu roosale kaelakeele (pilt jäi vähe udune, käsi värises suurest käsitöö tegemisest ):
Külaline- Külaline
Aitähh Sulle veelkord
Bibi- Omaklubi hõbe
-
JAh see hall komplekt on ok...ja ketipikkus on ka ok...musta-halli segu siis palun...ühe väikese sinise pärli või muu tilu-lilu võib ka külge panna tumeda sekka...
Külaline- Külaline
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Similar topics
» elefant teeb vahel midagi
» Mannu:) teeb ka vahel midagi
» Paradiisilind teeb ka näputööd
» Armastus teeb pimedaks
» Lumemari teeb ka igasuguseid asju
» Mannu:) teeb ka vahel midagi
» Paradiisilind teeb ka näputööd
» Armastus teeb pimedaks
» Lumemari teeb ka igasuguseid asju