O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lihtne kana-tomati-porgandi-toorjuustu kaste

4 posters

Go down

Lihtne kana-tomati-porgandi-toorjuustu kaste Empty Lihtne kana-tomati-porgandi-toorjuustu kaste

Postitamine  kiisumari Esm 15 Juun 2009, 17:15

tükeldasin filee, hautasin porgandiga. kusjuures olin laisk ja porgandi viilutasin selle sama koorijaga, millega porgandi puhastasin, saadud laastud hakkisin lihtsalt väiksemaks. lisasin 12% toorjuustu segasin ja lõpuks lisasin veel purustatud tomatikonservi. pisut podisemist ja tulemus on :smaili: . vajaduse korral võib vedeldamiseks lisada vett, piima või köögikoort. juurde võib keeta kartulit, riisi, makarone. Lihtne kana-tomati-porgandi-toorjuustu kaste Imgp2122n
kiisumari
kiisumari
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2061
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Lihtne kana-tomati-porgandi-toorjuustu kaste Empty Re: Lihtne kana-tomati-porgandi-toorjuustu kaste

Postitamine  tixit Kolm 17 Juun 2009, 13:03

Selle ma proovisin ära ja ütleme nii, et seda teen ma teinekord veelgi. Lihtne kana-tomati-porgandi-toorjuustu kaste 394294
tixit
tixit
abiAdministraator
abiAdministraator

Lihtne kana-tomati-porgandi-toorjuustu kaste Tiitli23
Postituste arv : 2243

http://minumaailm-tixit.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Lihtne kana-tomati-porgandi-toorjuustu kaste Empty Re: Lihtne kana-tomati-porgandi-toorjuustu kaste

Postitamine  Bibi Kolm 17 Juun 2009, 13:24

Mina olen lisanud toorjuustu asemel vahukoort ja kanafilee asemel kasutan sealiha :smaili: Ja hästi palju sibulat ka veel. See on aastaid üks minu lemmikumaid kastmeid.
Bibi
Bibi
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 900

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Laup 20 Juun 2009, 18:21

Jällegi üks retsept, mille lihtsalt pean ära proovima :yes2:
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics