Voonakese küpsisetort
4 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Kokandusnurk :: Magusad toidud
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Voonakese küpsisetort
Voonakese tordike(9 tükki)
3-4 pakki Selga sokolaadiküpsiseid(mõned lähevad ju suhu ka,mis katkised on)
500 g Alma hapukoort(muud hapukoored on lurrid)
1 karp kodujuustu(Alma)
Haput moosi(nt pohla,jõhvika,mustasõstra)
1 banaan
Likööri(kohvi või pähkli)-RP-andjad-unustage see ära!!!
Kohvi
Kaunistamiseks valget riivitud sokolaadi ja granaatõuna seemneid või kreeka pähkleid
Sega 3/4 hapukoort kodujuustuga,ülejäänud jäta katteks.Tee valmis kange kohv-lase tõmmata ja natukene jahtuda. Küpsiseid tulikuuma kohvi sisse kasta pole just väga lõbus,ma kujutan ette!Siis vala kohvi kaussi ja sinna juurde nii palju likööri,kui soovid. Kasta küpsiseid kohvi sisse korraks,sest selga küpsiseid tuleb seal väga vähe hoida,muidu muutuvad nad kohe pudruks(kalevi omasid tuleb kauem leotada)!!!!Säuhh sisse ja kohe välja ja kandikule! Lao 3x3 ruudustik küpsistest ja pane paks kiht hapukoore-kodujuustu segu peale,korda sama ja pane ka moosi hapukoore peale.Järgmine kiht tee samamoodi,ainult ilma moosita,lõika banaaniviilud hapukoore segu peale.Siis järgmine kiht jälle hapukoore ja moosiga ja küpsised peale.Kõige peale,aga pane hapukoore pakki jäänud ülejäänud hapukoor.Kaunista nii kuidas süda lustib!Et koogi ääred jääksid ka sellised kaunid-voolavad,siis vahele tuleks panna hapukoort ikka palju ja neid küpsiseid tuleks natuke suruda üksteise peale,et hapukoor välja ennast sealt pressiks...orkutis on üks tordi pilt ka olemas,kaunistamise koha pealt.
3-4 pakki Selga sokolaadiküpsiseid(mõned lähevad ju suhu ka,mis katkised on)
500 g Alma hapukoort(muud hapukoored on lurrid)
1 karp kodujuustu(Alma)
Haput moosi(nt pohla,jõhvika,mustasõstra)
1 banaan
Likööri(kohvi või pähkli)-RP-andjad-unustage see ära!!!
Kohvi
Kaunistamiseks valget riivitud sokolaadi ja granaatõuna seemneid või kreeka pähkleid
Sega 3/4 hapukoort kodujuustuga,ülejäänud jäta katteks.Tee valmis kange kohv-lase tõmmata ja natukene jahtuda. Küpsiseid tulikuuma kohvi sisse kasta pole just väga lõbus,ma kujutan ette!Siis vala kohvi kaussi ja sinna juurde nii palju likööri,kui soovid. Kasta küpsiseid kohvi sisse korraks,sest selga küpsiseid tuleb seal väga vähe hoida,muidu muutuvad nad kohe pudruks(kalevi omasid tuleb kauem leotada)!!!!Säuhh sisse ja kohe välja ja kandikule! Lao 3x3 ruudustik küpsistest ja pane paks kiht hapukoore-kodujuustu segu peale,korda sama ja pane ka moosi hapukoore peale.Järgmine kiht tee samamoodi,ainult ilma moosita,lõika banaaniviilud hapukoore segu peale.Siis järgmine kiht jälle hapukoore ja moosiga ja küpsised peale.Kõige peale,aga pane hapukoore pakki jäänud ülejäänud hapukoor.Kaunista nii kuidas süda lustib!Et koogi ääred jääksid ka sellised kaunid-voolavad,siis vahele tuleks panna hapukoort ikka palju ja neid küpsiseid tuleks natuke suruda üksteise peale,et hapukoor välja ennast sealt pressiks...orkutis on üks tordi pilt ka olemas,kaunistamise koha pealt.
Re: Voonakese küpsisetort
Mis siin toimub?!
Ma olen meelitatud... :10:
Mul peaks kusagil olema ka pilt sellest koogist,aga kuda seda siia panna-vot see on mu jaoks paras raketiteadus....
Külaline- Külaline
pane orkutisse üles ja Honeymoon läheb varastab selle sealt ära Minu omaga tegi ka nii
Külaline- Külaline
haledalt olen vahele võetud.Caro kirjutas:pane orkutisse üles ja Honeymoon läheb varastab selle sealt ära Minu omaga tegi ka nii
Tegelikult on nii, et pane üles Siia ja siis sealt image code (teine kood oli vist) ja kleebi kood teksti alla ja ongi olemas.
NB! pilt tuleks enne oma arvutis teha 200x midagi või umbes nii suureks....
Super-super-super! Tegin selle mehe sünnipäeva hommikusöögiks ja me mõlemad tõdesime, et pole paremat küpsisetorti saanud. Väga hea retsept, aitäh!
Heleen- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 421
Registration date : 16/02/2009
Mu 6 aastane poeg fännab sellesarnast küpsisetorti. Lasen tal seda ise teha.
Meie laseme kohvil jahtuda, et nii tulikuum poleks, ei olegi see kuumus seal oluline muide. Isegi külma kohviga saab asja aetud. Kohvi sisse me ei lisa ka midagi.
Vahele paneme hapukoort ja mõne kihi vahele kohupiima(aga mitte alati), vahel nati suhkrut. (aga seda ei pea)
Peale samuti paks hapukoore kiht ja küljed vooderdame ka sellega, peale laome külmutatud marju(mustikad, maasikad, vaarikad) need sulavad seal ja annavad mahlasust juurde. Mida kauem see külmas seisab, seda paremaks läheb.
Ahjaa ja peale siis riivime või lõikame niisama shokolaadiviile.
NÄMM!
Meie laseme kohvil jahtuda, et nii tulikuum poleks, ei olegi see kuumus seal oluline muide. Isegi külma kohviga saab asja aetud. Kohvi sisse me ei lisa ka midagi.
Vahele paneme hapukoort ja mõne kihi vahele kohupiima(aga mitte alati), vahel nati suhkrut. (aga seda ei pea)
Peale samuti paks hapukoore kiht ja küljed vooderdame ka sellega, peale laome külmutatud marju(mustikad, maasikad, vaarikad) need sulavad seal ja annavad mahlasust juurde. Mida kauem see külmas seisab, seda paremaks läheb.
Ahjaa ja peale siis riivime või lõikame niisama shokolaadiviile.
NÄMM!
Efka- Postituste arv : 162
Registration date : 24/07/2009
O.M.A. klubi :: Kodu :: Kokandusnurk :: Magusad toidud
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1