O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Patty magus küpsisetort

Go down

Patty magus küpsisetort Empty Patty magus küpsisetort

Postitamine  Külaline Esm 03 Mai 2010, 19:11

Patty magus küpsisetort 157otpw

Küpsesetordiks läheb vaja:

600 gr. kohupiimapastat (Mina kasutasin maitsestamata pastat, lisasin rohkelt suhkrut)
400 gr. vahukoort
4 pakki Selga küpsiseid ( 2 pakki kakaoga ja 2 pakki kondentspiimaga)
150 gr. riivitud piimashokolaadi
Mustsõstra toormoosi (maitse järgi)
Külma kohvi (küpsiste immutamiseks)
Suhkrut (maitse järgi)

Valmistamine:
Pool vahukoort (200 gr.) suhkruga vahustada. Lisada kohupiimakreem. Ja toormoos. Tort tuli 5-kihiline. Esimeseks ja viimaseks kihiks olid kondetspiima küpsised (immutasin kohviga). Iga kihi vahele toppisin hunniku kohupiima-vahukoore-toormoosisegu ja riivitud shokolaadi ( 100 gr.). Kõige peale jäävad ainult küpsised. Siis külmkappi seisma. Tordi tegin valmis päev varem. Kuna oli esimene torditegu, siis jooksid keskmised küpsised paigalt ära. Kartsin juba, et tort lähebki nässu. Aga kui tort oli öö läbi külmas seisnud, siis sai väga edukalt need laiali valguvad küpsise ära lõigata. Lõpuks kaunistada ülejäänud vahukoorega ja riivitud shokolaadiga.
Peale lõppviimistlust nägi tort päris esinduslik välja Patty magus küpsisetort 824600
Igaks juhuks hoiatan, et väga magus suutäis. Ma kippusin vist suhkruga veits liialdama.

Patty magus küpsisetort 14y4b5w
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Patty magus küpsisetort Empty Re: Patty magus küpsisetort

Postitamine  Monique Teis 04 Mai 2010, 12:47

Nii maitsev näeb välja, et tuligi kohe isu peale Patty magus küpsisetort 633777 Patty magus küpsisetort 866508
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 04 Mai 2010, 13:23

Monique, siis ruttu kokkama Patty magus küpsisetort 662237

Tegelikult oli mul plaanis kasutada piparkoogi küpsiseid. Aga võta näpust, nendest poodidest, kus mina otsisin polnud neist küpsistest haisugi Patty magus küpsisetort 441331 Pean jõule vist ootama hakkama, et saada mõnusalt piparkoogist küpsisetorti, mille järgi mul suur isu. Patty magus küpsisetort 28787
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics