Nippy võtab end käsile
+4
Marianne
kristi0310
HoneyMoon
nippy
8 posters
O.M.A. klubi :: Tervis :: Dieedinurk
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 7
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Nippy võtab end käsile
Tere kallikesed,
Pole ammu kirjutamas käinud. Aga ega tegelikult polegi midagi eriti kirjutada. Iga päev on üsna ühene rutiin. Kuna mu köök pole veel saabunud ja söön seda mida kätte saan, siis ega siin midagi tervislikku just ei ole... kui just välja arvata kilode kaupa maasikaid, mida siis piima ja suhkruga sisse endale ajan ... nämm,nämm,nämm Tean jah et suhkur on paha ja kõk aga no maasikaid peab suhkruga sööma, muidu pole üldse õige
Sellel nädalal olen kõvasti jalutanud ka. Lapsega käin ikka 3-4tundi väljas jalutamas vähemalt ühe korra päevas. Kui ma leiaks oma sammulugeja üles oma kolu alt oleks ma väga õnnelik aga seda vist ei tasu unistada hetkel
Igatahes kaalumisega siis nii,et tahaks täna uue kaalu poest osta. Mul on siiani olnud selline 0,5kg täpsusega näitav kaal, aga nüüd tahaks midagi mis 100g täpsusega näitaks... et siis ma ka tean kuipalju ma tagelikult kaalun Aga eks paista kas ma leian sobiva. Varsti seangi sammud poe poole:) Aga ennem seda on vaja veel lapse asjad sättida kummutisse, et leiaks ka midagi üles kui vaja on. Hetkel ei saa ma mitte muffigi aru, kus midagi on. Kolimine ajab lihtsalt hulluks
Natukese aja pärast üritan kuskilt mõõdulindi ka välja kaevata ja mõõdud kirja saada.
Päikest ja head tuju kõigile;)
nippy- Postituste arv : 95
Registration date : 15/04/2012
Nii mõõdulint on teadmata suunas kadunud ja kaal näitas mulle taas 71kg. Aga ei ole ju midagi ka imestada kui ema juures sai kõvasti saiakesi söödud. Pealegi piinab mind konstantselt "millegi hea" isu ja ma ei saa aru mis see "hea" peaks olema... Magusat ei taha ja tean, et see peaks olema midagi soolast ... aga mis siis ??? On kellelgi mõni hea idee mida sel puhul manustama peaks???
Täna hommikune kaal oli minu vastu veidi armulisem 70,4kg
71,4 (söön kõike mida tahan). Pakun, et järgmiseks nädalaks olen tagasi kust alustasin. See siis peaks teid motiveerima jätkama- kui pooleli jätta on kohe krahh ja pekk seljas tagasi....
Oi Honeymoon, ma tean mida sa tunned
Minu päevad lähevad endiselt turbokiirusel. Õhtuks olen nii väsinud, et kukun voodisse. Kaalule üldse pole jõudnud ja pole aimugi, mis seis on. Söön kõike ja väga ebaregulaarselt ....kahjuks. Peeglist midagi hirmsat veel vastu ei vaata, niiet ehk on kaal mullegi armuline...
Aga ikka edasi ja jõudu meile
Aga ikka edasi ja jõudu meile
Lote35- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011
Reede ju täna. Mõõdulinti ikka pole välja kaevanud oma kolu alt. Aga kaal räägib mulle 70,0kg.
Hommikul oli kaal 69,0kg - ma ei tea kuidas kilo vähem kui eile. No muidugi eile käisin lapsega loomaaias ja sealt tuli ka 13000 sammu Aga ikkagi kilo vahet lausa eilsega Noh eks paista mis homme näitab see kaaluke:) Vähemalt olen ma nüüdseks siis lahti saanud nendest kilodest mis ema juures mulle külge hakkasid:) Jeeee!!!!
Minul läks kaalumine meelest Poole päeva pealt pole mõtet kaalule minna, kui meeles, siis hommikul kiikan, aga arvatavasti midagi rõõmustavat pole. Selliste sünnipäevitamiste ja muude pidustustega polegi muud teha kui juurde võtta
Lote35- Omaklubi hõbe
Hei hei kuidas läheb siin? Mina olen reel tagasi õnneks
Rubiin- Postituste arv : 86
Registration date : 20/03/2012
Ma nii kaugel maas, et maa ei paista ka praegu....Rubiin kirjutas: Hei hei kuidas läheb siin? Mina olen reel tagasi õnneks
Mina peaaegu samas kaalus nüüd tagasi mis ema juurde minnes:) Aga eks vaatame mis homme kaal ütleb:)
Tere kallikesed,
Siin on vaikus majas ja ma ise ei ole ka kirjutamas ju käinud. Ütleme nii, et midagi vapustavat pole just juhtunud. Minu kaal on natuke siia-sinna kõikunud ja täna hommikul näitas mulle 70,5kg. Nüüd siis otsustasin ennast kokku võtta uuesti. Ilusti köök ka sisseõnnistatud lõpuks ja nüüd ei ole enam ühtegi vabandust, et ma ei saa või ei SAA Esiteks teen täna veepäeva. Ja siis plaanis teha paar lahjat päeva ja siis teha veelkorra läbi kolm kuud tagasi edukalt läbitud dieet. Menüü ka siin kuskil alguses kirjas kui kedagi huvitab. Kuna minu jaoks ei olnud see üldse raske ja pigem distsiplineeris lihtsalt siis ma usun, et see on hea mõte.
Kuigi 7.-8.juuli on meheõel sünnipäev ja see saab katsumus olema aga vaatame kuidas välja tuleb.
Kõigile teistele aga ikka jõudu ja jaksu. Ilusate kohtumisteni
Ahjaa igaks juhuks maalin siia oma mõõdud ka üles uuesti:)
Rinna alt: 76cm
Rinna pealt: 91,5cm
Talje: 75,5cm
Kõhu pealt(naba): 82,5cm
Kõhu alt (vaagna juurest): 89,5cm
Puusaümbermõõt: 104cm
Pepu alt: 100cm
Reis 5cm ülevalt: 61,5cm
Reis 18cm ülevalt: 54cm
Säär: 38cm
Käsivars: 21cm
Õlavars: 30cm
Kael: 33cm
Rasvaprotsent 36,4% Ilmselgelt liiga palju
Siin on vaikus majas ja ma ise ei ole ka kirjutamas ju käinud. Ütleme nii, et midagi vapustavat pole just juhtunud. Minu kaal on natuke siia-sinna kõikunud ja täna hommikul näitas mulle 70,5kg. Nüüd siis otsustasin ennast kokku võtta uuesti. Ilusti köök ka sisseõnnistatud lõpuks ja nüüd ei ole enam ühtegi vabandust, et ma ei saa või ei SAA Esiteks teen täna veepäeva. Ja siis plaanis teha paar lahjat päeva ja siis teha veelkorra läbi kolm kuud tagasi edukalt läbitud dieet. Menüü ka siin kuskil alguses kirjas kui kedagi huvitab. Kuna minu jaoks ei olnud see üldse raske ja pigem distsiplineeris lihtsalt siis ma usun, et see on hea mõte.
Kuigi 7.-8.juuli on meheõel sünnipäev ja see saab katsumus olema aga vaatame kuidas välja tuleb.
Kõigile teistele aga ikka jõudu ja jaksu. Ilusate kohtumisteni
Ahjaa igaks juhuks maalin siia oma mõõdud ka üles uuesti:)
Rinna alt: 76cm
Rinna pealt: 91,5cm
Talje: 75,5cm
Kõhu pealt(naba): 82,5cm
Kõhu alt (vaagna juurest): 89,5cm
Puusaümbermõõt: 104cm
Pepu alt: 100cm
Reis 5cm ülevalt: 61,5cm
Reis 18cm ülevalt: 54cm
Säär: 38cm
Käsivars: 21cm
Õlavars: 30cm
Kael: 33cm
Rasvaprotsent 36,4% Ilmselgelt liiga palju
Mina praegu kaaluga ei suhtle Sünnipäevadega hakkab nüüd varsti ühele poole saama, mõni tähtpäev veel ja siis ehk saab ka reele tagasi, ma loodan
Lote35- Omaklubi hõbe
NII... Mina sain nüüd oma veepäevaga eile ühelepoole. Täna hommikul olemine ikka tunduvalt parem kui eile. Eile oli küll siuke tunne nagu oleks purjus Ega see veejoomime olegi nii kerge
Igatahes olge teie tublid ja hoian teid oma tegemistega kursis;)
Päikest,
teie Nippy
Igatahes olge teie tublid ja hoian teid oma tegemistega kursis;)
Päikest,
teie Nippy
Hei-hei! Kuidas läheb? Kas jätkame või on isu juba otsas?
Lote35- Omaklubi hõbe
Tere kõigile,
Mina nüüd jälle tagasi. Pikalt olin eemal, sest kõik muu vajas rohkem tähelepanu kui ma ise. Nüüdseks käin jälle tööl ja kuna mul on ka istuv töö siis nüüd on küll viimane aeg midagi enda heaks teha. Esiteks pean häbiga tunnistama, et kaalunumber on suurem kui suvel viimati sai siia kirjutatud
Ka ümbermõõtude osas ei ole midagi ilusat. Hetkel ei taha isegi muud siia kirjutada kui seda, et homsest alustan vahtrasiirupi paastuga - sihiks on vastu pidada 14päeva aga eks paista. Ilmselt on hea kui saab 7 päevagi hakkama.
Hetke kaal on 74kg. Jõin klaasitäie vett milles meresoola ja homme hommikust alates käin kaks nädalat ainult oma imejoogi pudeliga ringi. Seda peab ju jooma ca 2l päevas.
Kui keegi nüüd küsib, et mis see jook see on siis, koosneb see kolmest komponendist klaasi vee kohta.
2 spl vahtrasiirupit
2 spl sidrunimahla
natuke cayanne pipart
Lisaks sellele võib siis juua veel vett ja taimeteed
Kel isu võib kampa lüüa.
Eesmärgiks eelkõige siiski organismi puhatamine.
Kui sellega hakkama saan, siis vaatame edasi mis menüüs hakkab olema.
Ilusat õhtut kõigile ja kirjutamisteni
Teie Nippy
Mina nüüd jälle tagasi. Pikalt olin eemal, sest kõik muu vajas rohkem tähelepanu kui ma ise. Nüüdseks käin jälle tööl ja kuna mul on ka istuv töö siis nüüd on küll viimane aeg midagi enda heaks teha. Esiteks pean häbiga tunnistama, et kaalunumber on suurem kui suvel viimati sai siia kirjutatud
Ka ümbermõõtude osas ei ole midagi ilusat. Hetkel ei taha isegi muud siia kirjutada kui seda, et homsest alustan vahtrasiirupi paastuga - sihiks on vastu pidada 14päeva aga eks paista. Ilmselt on hea kui saab 7 päevagi hakkama.
Hetke kaal on 74kg. Jõin klaasitäie vett milles meresoola ja homme hommikust alates käin kaks nädalat ainult oma imejoogi pudeliga ringi. Seda peab ju jooma ca 2l päevas.
Kui keegi nüüd küsib, et mis see jook see on siis, koosneb see kolmest komponendist klaasi vee kohta.
2 spl vahtrasiirupit
2 spl sidrunimahla
natuke cayanne pipart
Lisaks sellele võib siis juua veel vett ja taimeteed
Kel isu võib kampa lüüa.
Eesmärgiks eelkõige siiski organismi puhatamine.
Kui sellega hakkama saan, siis vaatame edasi mis menüüs hakkab olema.
Ilusat õhtut kõigile ja kirjutamisteni
Teie Nippy
Tänane päev edukalt üle elatud. Mõned harjutused tehtud. Enesetunne on üle keskmise hea ja söögiisu ei piina. Kaalu katsun vältida, muidu jäängi selle kütke. Tänase päevaga joodud ca 1,8 liitrit jooki. See meresoola-vee lahus minul igatahes torusi puhtaks ei teinud. Varsti tudule ka ja vaatame mis homne hommik toob.
Mmmm Neera on hea,heameelega lonksaks praegugi seda .
Ma küll seda pipart sinna juurde ei lisand ja uskumatu kui palju vett kulus mul siis. Vaene Saku läte mees kes pidi see nädal 2x mo juures käima .
Ahh ja ma seda soolavett ei joond aga hommikul 0,4 liitrine tass kohvi tegi oma töö .
Ma küll seda pipart sinna juurde ei lisand ja uskumatu kui palju vett kulus mul siis. Vaene Saku läte mees kes pidi see nädal 2x mo juures käima .
Ahh ja ma seda soolavett ei joond aga hommikul 0,4 liitrine tass kohvi tegi oma töö .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Mina käin endiselt 3x nädalas trennitamas, kaalul käin siis kui meelde tuleb, söön normaalselt (vaatan ikka, et mida ja kui palju, aga ei mingit hullu pingutamist praegu). Ühesõnaga...asi on kontrolli all ja enesetunne ning meeleolu ülihää
Lote35- Omaklubi hõbe
Tere kallikesed,
Minul nüüd kolmas päev läheb. Enesetunne on hea. Eile tõusin hommikul üles ja otsustasin ennem tööle minekut koristada:) Energiat on isu ei piina. Eile perele suppi keetes unustasin küll ära, et ma ei tohiks midagi suhu panna, ja maitsesin keedetud porgandit Aga see oli tõsiselt väike tükk nii, et ehk ei teinud miskit:D üritan hommikuti teha ennem üles tõusmist mõned kõhulihased ja õhtul peale tööd natuke ka väike trenn. Igatahes sirge seljaga edasi.
Minul nüüd kolmas päev läheb. Enesetunne on hea. Eile tõusin hommikul üles ja otsustasin ennem tööle minekut koristada:) Energiat on isu ei piina. Eile perele suppi keetes unustasin küll ära, et ma ei tohiks midagi suhu panna, ja maitsesin keedetud porgandit Aga see oli tõsiselt väike tükk nii, et ehk ei teinud miskit:D üritan hommikuti teha ennem üles tõusmist mõned kõhulihased ja õhtul peale tööd natuke ka väike trenn. Igatahes sirge seljaga edasi.
Nunii, Minul nüüd siis paast läbi.
Kokku sai siis 8 päeva. Enesetunne on väga mõnus. Hetkel läbin paastust väljatulemise kuuri. Ehk siis täna veel keefir ja homsest veidi juurviljasuppi. Ja nii tasapisi hakkan uuesti sööma.
Ahjaa... kellel huvi siis kadus 5kg ja palju sentimeetreid
Kõigile kaunist sügist:)
Kokku sai siis 8 päeva. Enesetunne on väga mõnus. Hetkel läbin paastust väljatulemise kuuri. Ehk siis täna veel keefir ja homsest veidi juurviljasuppi. Ja nii tasapisi hakkan uuesti sööma.
Ahjaa... kellel huvi siis kadus 5kg ja palju sentimeetreid
Kõigile kaunist sügist:)
Jube raske on hakata uuesti sööma.Vähemalt ma pidin koguaeg omale meelde tuletama ,et nüüd söön.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
O.M.A. klubi :: Tervis :: Dieedinurk
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 7