Naised näidake oma ilusaid küüsi !!!
+19
pariisitar
tirtzzz
Cat
babyapple
Mirhel
moniquela
Soulshaker
Monique
siq29
mannu03
Iirlane
angelina
armsake
Kaja
Ivika25
-apple-
Bibi
kiisumari
accra
23 posters
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Ilunurk :: Küünemaailm
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Re: Naised näidake oma ilusaid küüsi !!!
vot oli täna sügismasendus ja vastukaaluks lasin täna siis sellised teha
kiisumari- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2061
Registration date : 16/02/2009
tänasest olen lilla, koos lumesajuga
accra - kuhu su ilusa küüned on jäänud?
accra - kuhu su ilusa küüned on jäänud?
Minul oleks selline tagasihoidlik küsimus... Et kuidas te nende pikkade küüntega lapse eest hoolitsete, nõusid pesete, koristate jne?
Minul on lühikesed (mitte päris nudid), sest kardan oma pisikest kriimustada, kui tal mähkut vahetan, tema peput kraani all pesen, riietan teda jne. Lisaks ei püsi küünelakk peal, sest pidev nõudepesu (ikkagi suur pere) kulutab selle imekiiresti koledaks. Ja siis küüned murduvad koristades. Vahel on vaja pisipiiga kakaseid riideid kraani all pesta (päris kakast püksipaari ju pesumasinasse ei pane, enne vaja kraani all puhtamaks saada) ja ei kujuta ette, et peaksin seda pikkade küüntega tegema
Küsimus ei ole paha pärast, lihtsalt et mis teie nipid on, et saate emmedena ja koduperenaistena selliseid küüsi ilusatena säilitada? Kui tarka nõu siit saan, ehk proovin ka pikaküüneliseks hakata
Minul on lühikesed (mitte päris nudid), sest kardan oma pisikest kriimustada, kui tal mähkut vahetan, tema peput kraani all pesen, riietan teda jne. Lisaks ei püsi küünelakk peal, sest pidev nõudepesu (ikkagi suur pere) kulutab selle imekiiresti koledaks. Ja siis küüned murduvad koristades. Vahel on vaja pisipiiga kakaseid riideid kraani all pesta (päris kakast püksipaari ju pesumasinasse ei pane, enne vaja kraani all puhtamaks saada) ja ei kujuta ette, et peaksin seda pikkade küüntega tegema
Küsimus ei ole paha pärast, lihtsalt et mis teie nipid on, et saate emmedena ja koduperenaistena selliseid küüsi ilusatena säilitada? Kui tarka nõu siit saan, ehk proovin ka pikaküüneliseks hakata
eks see ole harjumuse asi. mul endal veel "pikki" küüsi siis veel polnud kui poiss päris pisike oli. aga kõik kodused tööd saan ka tehtud ja suvel veel aiatööd lisaks.
aga vot accra küüned o n juba teine teema. see ka minu jaoks müstika
aga vot accra küüned o n juba teine teema. see ka minu jaoks müstika
Kõigil on nii ilusad küüned. Ma ka kunagi lasin geelküüned panna, aga töö juures suutsin juba esimese nädalaga kõik ära lõhkuda ja polnud aega hooldusesse ka minna, sest töögraafik oli nii tihe. Mulle ka meeldivad ilusad pikad küüned, aga avastasin ,et ma pole vist ikka kunstküüneinimene, kuigi mulle väga meeldiks. Teine asi on see, et ma ei viitsi hoolduses istuda. keskkooli lõpus panin ise endale küünepikendused, neid kandsin u pool aastat aga jändamist oli jube palju. Kunagi kui laps suurem on, siis panen äkki uuesti.Mind häirib see ka, et siis pean kogu-aeg kõike ettevaatlikult tegema, et küüs katki ei läheks, olen üks igavene päkerdis Enda küüntega on see jama, et nad kasvavad küll pikaks, aga kuidagi väga kõveralt ja need on sama õhukesed kui paberileht
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Mul oma küüned pikad koguaeg olnud ja kedagi ei kripsi
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Mul siis ka jälle üle pika aja geelid. Mees kinkis
moniquela- Postituste arv : 76
Registration date : 26/10/2009
mul praegu kole värv peal, aga ausalt minu jaoks eksisteerib ainult valge prantsuse maniküür, mingi kaunistusega.... klassika fänn olen...
aga enda kogemus on selline, et see kuidas küüned püsivad, sõltub manikürist. minul oli rekord olnud 1,5 nädalalot ja siis tulid kõik maha ja nüüd käisin ühe maniküüri juures, keda kõik soovitasid ja esimene murdus 3,5 nädalaga... ja hooldus oli 4 nädala pärast... seega kui küüned ei püsi, on kehv maniküür. Mu enda küüned on äärmiselt kehvad...
aga enda kogemus on selline, et see kuidas küüned püsivad, sõltub manikürist. minul oli rekord olnud 1,5 nädalalot ja siis tulid kõik maha ja nüüd käisin ühe maniküüri juures, keda kõik soovitasid ja esimene murdus 3,5 nädalaga... ja hooldus oli 4 nädala pärast... seega kui küüned ei püsi, on kehv maniküür. Mu enda küüned on äärmiselt kehvad...
Mirhel- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1039
mul oli nüüd hoolduste vahe 6nädalat , ükski küüs katki ei läinud aga väljakasvanud osa oli liialt suur
Kas ma olen ainus naine maamuna peal, kelle lemmikuks on hoopis lühikesed loomulikud küüned?
Minu arust korralikult hooldatud loomulikud ja lühikesed on tõesti üle kõige. Kahjuks püsib oma küüne peal lakk halvasti, selleks ei viitsi eriti tihti lakkida.
Minu arust korralikult hooldatud loomulikud ja lühikesed on tõesti üle kõige. Kahjuks püsib oma küüne peal lakk halvasti, selleks ei viitsi eriti tihti lakkida.
Külaline- Külaline
mulle meeldiks ka enda ilus küüs, aga mida pole seda pole... oleks tore, kui küüne ja naha kinnine osa oleks pikk ja ilus.. aga on hoopis kohutavad labidad...ja kasvavad ülesse poole... vähe sellest murduvad ja painduvad jne..
Mirhel- Omaklubi kuld
Andromache - väga ilusad ja hästi hooldatud!
-apple-- Postituste arv : 298
Andromache kirjutas:Kas ma olen ainus naine maamuna peal, kelle lemmikuks on hoopis lühikesed loomulikud küüned?
Ei ole sa midagi ainuke! Mina olen sinuga ühes paadis!
Mullegi meeldivad loomulikud küüned ja sinu käed on nii ilusad siin pildil!
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Mul endal on ka loomulikud/lühikesed küüned, nii on mul mugav Aga mulle meeldivad pikad küüned ka (kui teistel on) Vaadata ja imetleda kaunist maniküüri
tirtzzz- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 802
Registration date : 18/02/2009
Mind on 8nnistatud tugevate kyyntega (ait2h vanaema!!! ) ja mul on alati olnud enda pikad kyyned ja kui yks 2ra murdub, siis olen nagu s8rmeta Lihtsalt ei oska enam peale 12 aastat lyhikestega olla. Ma ei ole k8ige suurem kunstkyynte f2nn, aga kui nad on h2sti tehtud ja pigem klassikalise, tagasihoidlikuma manikyyriga (nagu Mirhelile meeldib), siis on kyll tore h2sti hooldatud kyysi vaadata. Ise kasutan k8ige enam tumepunast v2rvi v8i pr. manikyyri, sest see lihtsalt sobib mulle ja on h2sti klassikaline.
Last olen v8ibolla kokku 2 korda kogemata kriimustanud, kui ta on ise ootamatult rabelema hakanud.
Last olen v8ibolla kokku 2 korda kogemata kriimustanud, kui ta on ise ootamatult rabelema hakanud.
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Mul on ka tugevad küüned ja suht pikad ka. Meeldivad väga loomulikud küüned
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
oleks vaid mul sellised oma küüned..
Mirhel- Omaklubi kuld
Mul on ka loomulikud küüned ja muud ei tahagi, aga Andromache kaunilt hooldatud küüned on küll tase omaette
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Mulle meeldivad ka loomulikud,ilusad ,lühikesed,hooldatud küüned! Mitte,et kedagi tahaksin solvata aga kunst küüned on minu jaoks võltsid ja ei meeldi kohe mitte.Ilus muidugi vaadata neid maalinguid aga sellega see ka piirdub!
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
Ma võin soovitada head kätehooldustoodet koduseks maniküüriks - Avon Planet Spa parafiinimask. Peale seda, kui ma hakkasin seda toodet kasutama, pole enam kordagi maniküüris käinud, sest koduski saab käed nii pehmeks ja korda. Kasutan seda kord-paar kuus. Kõigepealt koorin käed ära, erilise hoolega hõõrun just küünte ümbrused ja siis panen paksu kihi seda parafiinimaski. Super hea toode minu meelest ja maksab alla 100.-.
Külaline- Külaline
Mina olen kõike proovinud, aga hetkel olen ka lükikeste ja loomulike küünte pooldaja ja kandja. Mulle geelküüned meeldivad küll kui nad on lühemad ja mitte terava otsaga (kas siis kumer või kandiline). Aga teravad otsad on täitsa OUT minu jaoks. Ja igasugu sigri-migri ka. Prantslane ja punased küüned on iga kell mu top kahes Lühikesed punased on eriti änksad.
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Paremat pilti oli raske hetkel leida ja digikat ka hetkel kodus ei ole
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Naised näidake oma tattoosid .
» Miks tahavad naised kanda ilusaid kingi?
» Millal värvisite/lubasite värvida oma tütrel küüsi?
» Kust ma saan ilusaid kummikuid?
» Kallid klubi naised!
» Miks tahavad naised kanda ilusaid kingi?
» Millal värvisite/lubasite värvida oma tütrel küüsi?
» Kust ma saan ilusaid kummikuid?
» Kallid klubi naised!
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Ilunurk :: Küünemaailm
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3