O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naised näidake oma ilusaid küüsi !!!

+19
pariisitar
tirtzzz
Cat
babyapple
Mirhel
moniquela
Soulshaker
Monique
siq29
mannu03
Iirlane
angelina
armsake
Kaja
Ivika25
-apple-
Bibi
kiisumari
accra
23 posters

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 Empty Re: Naised näidake oma ilusaid küüsi !!!

Postitamine  kiisumari Kolm 28 Okt 2009, 20:50

vot oli täna sügismasendus ja vastukaaluks lasin täna siis sellised tehaNaised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 Imgp4082
kiisumari
kiisumari
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2061
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 Empty Re: Naised näidake oma ilusaid küüsi !!!

Postitamine  kiisumari Reede 08 Jan 2010, 22:49

tänasest olen lilla, koos lumesajugaNaised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 Imgp4540
accra - kuhu su ilusa küüned on jäänud?
kiisumari
kiisumari
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Reede 08 Jan 2010, 23:41

Minul oleks selline tagasihoidlik küsimus... Et kuidas te nende pikkade küüntega lapse eest hoolitsete, nõusid pesete, koristate jne? Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 93793

Minul on lühikesed (mitte päris nudid), sest kardan oma pisikest kriimustada, kui tal mähkut vahetan, tema peput kraani all pesen, riietan teda jne. Lisaks ei püsi küünelakk peal, sest pidev nõudepesu (ikkagi suur pere) kulutab selle imekiiresti koledaks. Ja siis küüned murduvad koristades. Vahel on vaja pisipiiga kakaseid riideid kraani all pesta (päris kakast püksipaari ju pesumasinasse ei pane, enne vaja kraani all puhtamaks saada) ja ei kujuta ette, et peaksin seda pikkade küüntega tegema Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 412917

Küsimus ei ole paha pärast, lihtsalt et mis teie nipid on, et saate emmedena ja koduperenaistena selliseid küüsi ilusatena säilitada? Kui tarka nõu siit saan, ehk proovin ka pikaküüneliseks hakata Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 47188
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 Tiitli23
Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  kiisumari Laup 09 Jan 2010, 07:49

eks see ole harjumuse asi. mul endal veel "pikki" küüsi siis veel polnud kui poiss päris pisike oli. aga kõik kodused tööd saan ka tehtud ja suvel veel aiatööd lisaks.
aga vot accra küüned o n juba teine teema. see ka minu jaoks müstika Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 173454
kiisumari
kiisumari
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Laup 09 Jan 2010, 08:27

Kõigil on nii ilusad küüned. Ma ka kunagi lasin geelküüned panna, aga töö juures suutsin juba esimese nädalaga kõik ära lõhkuda ja polnud aega hooldusesse ka minna, sest töögraafik oli nii tihe. Mulle ka meeldivad ilusad pikad küüned, aga avastasin ,et ma pole vist ikka kunstküüneinimene, kuigi mulle väga meeldiks. Teine asi on see, et ma ei viitsi hoolduses istuda. keskkooli lõpus panin ise endale küünepikendused, neid kandsin u pool aastat aga jändamist oli jube palju. Kunagi kui laps suurem on, siis panen äkki uuesti.Mind häirib see ka, et siis pean kogu-aeg kõike ettevaatlikult tegema, et küüs katki ei läheks, olen üks igavene päkerdis Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 249607 Enda küüntega on see jama, et nad kasvavad küll pikaks, aga kuidagi väga kõveralt ja need on sama õhukesed kui paberileht Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 441331
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Laup 09 Jan 2010, 10:55

Mul oma küüned pikad koguaeg olnud ja kedagi ei kripsi Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 866508
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  moniquela Laup 09 Jan 2010, 12:54

Mul siis ka jälle üle pika aja geelid. Mees kinkisNaised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 857642
Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 Do4fmu
moniquela
moniquela

Postituste arv : 76
Registration date : 26/10/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Laup 09 Jan 2010, 13:01

mul praegu kole värv peal, aga ausalt minu jaoks eksisteerib ainult valge prantsuse maniküür, mingi kaunistusega.... klassika fänn olen...

aga enda kogemus on selline, et see kuidas küüned püsivad, sõltub manikürist. minul oli rekord olnud 1,5 nädalalot ja siis tulid kõik maha ja nüüd käisin ühe maniküüri juures, keda kõik soovitasid ja esimene murdus 3,5 nädalaga... ja hooldus oli 4 nädala pärast... seega kui küüned ei püsi, on kehv maniküür. Mu enda küüned on äärmiselt kehvad...
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Postitamine  kiisumari Laup 09 Jan 2010, 13:06

mul oli nüüd hoolduste vahe 6nädalat , ükski küüs katki ei läinud aga väljakasvanud osa oli liialt suur Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 633777
kiisumari
kiisumari
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Laup 09 Jan 2010, 13:51

Kas ma olen ainus naine maamuna peal, kelle lemmikuks on hoopis lühikesed loomulikud küüned?

Minu arust korralikult hooldatud loomulikud ja lühikesed on tõesti üle kõige. Kahjuks püsib oma küüne peal lakk halvasti, selleks ei viitsi eriti tihti lakkida.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Laup 09 Jan 2010, 14:03

mulle meeldiks ka enda ilus küüs, aga mida pole seda pole... oleks tore, kui küüne ja naha kinnine osa oleks pikk ja ilus.. aga on hoopis kohutavad labidad...ja kasvavad ülesse poole... vähe sellest murduvad ja painduvad jne..
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Laup 09 Jan 2010, 14:20

Panen oma loomulikest pildi ka:

Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 Picture076ps
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  -apple- Laup 09 Jan 2010, 15:20

Andromache - väga ilusad ja hästi hooldatud! Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 866508
-apple-
-apple-

Postituste arv : 298

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Laup 09 Jan 2010, 15:24

Andromache kirjutas:Kas ma olen ainus naine maamuna peal, kelle lemmikuks on hoopis lühikesed loomulikud küüned?

Minu arust korralikult hooldatud loomulikud ja lühikesed on tõesti üle kõige. Kahjuks püsib oma küüne peal lakk halvasti, selleks ei viitsi eriti tihti lakkida.

Ei ole sa midagi ainuke! Mina olen sinuga ühes paadis!
Mullegi meeldivad loomulikud küüned ja sinu käed on nii ilusad siin pildil! Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 496804
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Laup 09 Jan 2010, 15:35

Minule meeldivad ka loomulikud Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 535815
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  tirtzzz Laup 09 Jan 2010, 17:02

Mul endal on ka loomulikud/lühikesed küüned, nii on mul mugav Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 47188 Aga mulle meeldivad pikad küüned ka (kui teistel on) Vaadata ja imetleda kaunist maniküüri Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 47188
tirtzzz
tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 802
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Laup 09 Jan 2010, 17:23

Mind on 8nnistatud tugevate kyyntega (ait2h vanaema!!! Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 68116 ) ja mul on alati olnud enda pikad kyyned ja kui yks 2ra murdub, siis olen nagu s8rmeta Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 824600 Lihtsalt ei oska enam peale 12 aastat lyhikestega olla. Ma ei ole k8ige suurem kunstkyynte f2nn, aga kui nad on h2sti tehtud ja pigem klassikalise, tagasihoidlikuma manikyyriga (nagu Mirhelile meeldib), siis on kyll tore h2sti hooldatud kyysi vaadata. Ise kasutan k8ige enam tumepunast v2rvi v8i pr. manikyyri, sest see lihtsalt sobib mulle ja on h2sti klassikaline.

Last olen v8ibolla kokku 2 korda kogemata kriimustanud, kui ta on ise ootamatult rabelema hakanud.
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Laup 09 Jan 2010, 17:31

Mul on ka tugevad küüned ja suht pikad ka. Meeldivad väga loomulikud küüned Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 547149
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Laup 09 Jan 2010, 23:08

Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 641223 oleks vaid mul sellised oma küüned..
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Püh 10 Jan 2010, 00:59

Mul on ka loomulikud küüned ja muud ei tahagi, aga Andromache kaunilt hooldatud küüned on küll tase omaette Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 547149
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  muffyns28 Püh 10 Jan 2010, 01:44

Mulle meeldivad ka loomulikud,ilusad ,lühikesed,hooldatud küüned! Mitte,et kedagi tahaksin solvata aga kunst küüned on minu jaoks võltsid ja ei meeldi kohe mitte.Ilus muidugi vaadata neid maalinguid aga sellega see ka piirdub!
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Püh 10 Jan 2010, 07:49

Ma võin soovitada head kätehooldustoodet koduseks maniküüriks - Avon Planet Spa parafiinimask. Peale seda, kui ma hakkasin seda toodet kasutama, pole enam kordagi maniküüris käinud, sest koduski saab käed nii pehmeks ja korda. Kasutan seda kord-paar kuus. Kõigepealt koorin käed ära, erilise hoolega hõõrun just küünte ümbrused ja siis panen paksu kihi seda parafiinimaski. Super hea toode minu meelest ja maksab alla 100.-.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  imeline Püh 10 Jan 2010, 09:29

Mina olen kõike proovinud, aga hetkel olen ka lükikeste ja loomulike küünte pooldaja ja kandja. Mulle geelküüned meeldivad küll kui nad on lühemad ja mitte terava otsaga (kas siis kumer või kandiline). Aga teravad otsad on täitsa OUT minu jaoks. Ja igasugu sigri-migri ka. Prantslane ja punased küüned on iga kell mu top kahes Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 866508 Lühikesed punased on eriti änksad.
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  muffyns28 Esm 11 Jan 2010, 22:34

Mina armastan samuti lühikesi punaseid küüsi ja enam jaolt püüan ka omal seda joont hoida.Kuna hetkel tööl ka ei käi siis see suht lihtsustatud.Kuna kokkadel ju ei tohi olla lakitud küüsi Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 173454 Lisan ka pildi,millised mu küüned siis tavaliselt ja hetkel ka on Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 866508
Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 KnedeNaised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 W800
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane

Tagasi üles Go down

Postitamine  muffyns28 Esm 11 Jan 2010, 22:35

Paremat pilti oli raske hetkel leida ja digikat ka hetkel kodus ei ole Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 824600 Naised näidake oma ilusaid küüsi !!! - Page 2 633777
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 Previous  1, 2, 3  Next

Tagasi üles

- Similar topics