Eurovisioon 2011
+8
Soulshaker
HoneyMoon
Mustlasplika
janee
tirtzzz
erlex
armsake
Pärlike
12 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Eurovisioon 2011
Kas vaatate täna õhtul Eurovisiooni? Kes on teie lemmikud?
Isiklikult hoian loomulikult pöialt Getterile. Üks suur lemmik on Prantsusmaa, aga lemmikuid teisigi - Island, Aserbaidžaan, Soome, Saksamaa... tegelikult, tänavu on mul tunne, et finaalis on kõik päris head lood
Isiklikult hoian loomulikult pöialt Getterile. Üks suur lemmik on Prantsusmaa, aga lemmikuid teisigi - Island, Aserbaidžaan, Soome, Saksamaa... tegelikult, tänavu on mul tunne, et finaalis on kõik päris head lood
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Re: Eurovisioon 2011
Minul plaanis vaadata, magasin just lapsega ka, et õhtul uni kimbutama ei hakkaks. Ja pöidlaid hoian muidugi Eesti laulule Ega need laulud mind ei huvitagi, parema meelega vaatan hääletust
Külaline- Külaline
Mulle meeldib Eesti laul väga ja lastele ka, Liisu laulab mul refrääni ka kaasa
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Minule ka meeldib eesti lugu ja hoian eestile ikka pöialt
Vaadata vist enam ei jõua
Vaadata vist enam ei jõua
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Mulle meeldib Taani lugu
tirtzzz- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 802
ma vaatan ka praegu..mulle meeldib loomulikult eesti lugu ja rootsi ja veel mõned head lood olid
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Vaatasin nii mõlemat poolfinaali ja nüüd finaali ka. Läti meeldib, kahjuks finaali ei saanud, Soome, Moldova ja veel mõned. Tegelt on see aasta päris palju häid lugusid, igale maitsele midagi.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Vaatame siin mehega hommikul tulemusi ja mida värki, eelviimane
Seda poleks küll uskunud ausalt öeldes...
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
vahepeal oli ka täitsa viimane....armsake kirjutas:Vaatame siin mehega hommikul tulemusi ja mida värki, eelviimane
armsake kirjutas:Vaatame siin mehega hommikul tulemusi ja mida värki, eelviimane
Mina ka niii nii üllatunud!
erlex- Omaklubi teemant
-
Mina ei imestanud tegelikult. Alguses olin ka kindel, et Eesti pääseb esimese viie hulka, vedasin isegi mehega kihla... Aga peale esimest poolfinaali sain aru, et see võimalus on imepisike. Fännid ja teised eurovisiooni-inimesed tegid tabeleid ja ennustusi publiku maitse järgi, aga on ütlemata selge, et kui asjasse lisandub zürii, on nägemus hoopis teine... Zürii hindab teisi asju ja seda oli juba Eesti Laulu ajal näha, kui Orelipoiss oleks peaaegu võinud edasi saada Ja kui rahvusvaheline publik on väga värvikireva maitsega, siis rahvusvaheline zürii hindab ikkagi laias laastus lauludes sama asja... ja kahjuks tunnistas Eesti delegatsioon ka ise avalikult, et nemad panevad põhirõhu lavašõule...
Aga kahju ikkagi, et paremat tulemust ei tulnud Aga võit oli see ikkagi - mõnigi suurfavoriit ei pääsenud eelvoorudestki edasi
Aga kahju ikkagi, et paremat tulemust ei tulnud Aga võit oli see ikkagi - mõnigi suurfavoriit ei pääsenud eelvoorudestki edasi
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Minu arust oli sel aastal käputäis häid lugusid ja Getter oleks pidanud vähemalt esikümnes olema.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Minu maitsele vastas tänavu väga vähe lugusid ja nõustun Shoulshakeriga, et Getter oleks pidanud esikümnes olema.
Mina hääletasin ka ja andsin oma hääle Saksamaale. Põhjuseks oli Saksamaa esindaja huvitav häälematerjal. Ta meenutas oma häälega mulle natuke "Eesti otsib superstaari" 2009 aasta finaalsaadetes olnud Kene Vernikut, kes jäi mulle toona meelde just oma teistmoodi häälega, sellise huvitava ja tavapärasest erinevaga. Saksamaa lauljannal oli samasugune mõnus lauluhääl ja ta oskas seda laulus kasutada.
Ma ei poolda sellist hääletust, kus hääl antakse naaberriikidele ainult sel põhjusel, et nad on naaberriigid, olgu laul milline tahes. Minu arvates on ikka laul oluline, mitte see, kus esitaja elab.
Mina hääletasin ka ja andsin oma hääle Saksamaale. Põhjuseks oli Saksamaa esindaja huvitav häälematerjal. Ta meenutas oma häälega mulle natuke "Eesti otsib superstaari" 2009 aasta finaalsaadetes olnud Kene Vernikut, kes jäi mulle toona meelde just oma teistmoodi häälega, sellise huvitava ja tavapärasest erinevaga. Saksamaa lauljannal oli samasugune mõnus lauluhääl ja ta oskas seda laulus kasutada.
Ma ei poolda sellist hääletust, kus hääl antakse naaberriikidele ainult sel põhjusel, et nad on naaberriigid, olgu laul milline tahes. Minu arvates on ikka laul oluline, mitte see, kus esitaja elab.
Mulle meeldis väga väga Taani lugu ja oleks väga häpi olnud kui ta ka võitnud oleks. Aga vot see võidu lugu ei ütle mulle mittemidagi, mitte et ei meeldiks aga vot seda midagi polnud selles loos.
Kui lavashoust rääkides siis ukraina oli see kellel oli minuarust suurepärane liivajoonistus tagaplaanil
Kui lavashoust rääkides siis ukraina oli see kellel oli minuarust suurepärane liivajoonistus tagaplaanil
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Peale Eesti loo meeldis mulle ka Taani lugu. Aga Eesti kohas olen küll pettunud, lootsin ikka et ta tuleb sinna etteotsa
Külaline- Külaline
Pettumus on suur Ma ei osanud küll nii kehva kohta ette näha, lootsime ikka vähemalt esikümnesse. Muidugi on see naabritele punktide andmine tobe, aga samas nii mõneski mõttes mõistetav. Seda enam teeb kurvaks, et Eesti ka naabrite käest punkte õieti ei saanudki.
See, et eelmisel aastal kehvasti läks ei üllatanud üldse, aga sellel aastal oli lootus suur
See, et eelmisel aastal kehvasti läks ei üllatanud üldse, aga sellel aastal oli lootus suur
Tups- Postituste arv : 175
Registration date : 14/11/2009
See eurovisioon on üks poliitika värk ega midagi teha ei ole kahjuks
erlex- Omaklubi teemant
-
Similar topics
» Eurovisioon 2012
» Verivorstid 2011
» Eesti Laul 2011: lemmikud