O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega?

+6
Soulshaker
armsake
accra
muffyns28
ˇmiio23
erlex
10 posters

Go down

Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega? Empty Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega?

Postitamine  erlex Esm 28 Märts 2011, 15:34

Kuidas teie lapsed lepivad, et issi on kaugel tööl?Kas tööle saatmine on raske?

Mina olen ahastusest Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega? 173634 Minu elukaaslane läheb igal esmaspäeval tööle ja reedel-laupäeval tuleb.Tütar(1.4aastane) ei taha sellega enam üldse leppida terve esmaspäev ma rahustan teda ja seletan ja teen sada trikki.Tema aga ikka nõuab issa issa isssa nutab ja ronib aknale Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega? 71266
Reedeks kui laps lepib, et issit ei ole siis tuleb issi koju.

Mida teha?Kas teil oli/on ka nii?
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega? Tiitli23
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009

Tagasi üles Go down

Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega? Empty Re: Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega?

Postitamine  ˇmiio23 Esm 28 Märts 2011, 16:42

Äkki leiaks issi kodule lähemal töö, siis näeks laps issit tihedmini Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega? 866508
ˇmiio23
ˇmiio23
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1075
Registration date : 12/12/2009

http://jeazelle.weebly.com/

Tagasi üles Go down

Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega? Empty Re: Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega?

Postitamine  erlex Esm 28 Märts 2011, 18:00

Need asjad ei ole nii kerged Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega? 232488 Ma arvan et ma pole ainuke kellel mees kaugel tööl käib Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega? 400796
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Tagasi üles Go down

Postitamine  muffyns28 Esm 28 Märts 2011, 18:19

Meil õnneks suured lapsed aga sama probleem.Meil issi välismaal tööl nüüd mingi 3kuud juba olnud.Käib kahe nädala tagant.Ära saatmine on suht koht rahulik.nädala sees otsime tegevust kodust välja,et ei saaks suurt igatsust tekkida.Ja õnneks on interneti põhised suhtlus vahendid,et näeme ja kuuleme üksteist.Aga tagasi tulekul on jama.Suurem üritab pisaraid varjata aga pisem preili tardub ja nutab ahastavalt vähemalt 10min.Siis rahuneb aga issi küljest selle kolme päeva jooksul,mil ta kodus,lahti ei lase.Kurb on endalgi... Aga harjuma peab.Ehk sinu preiligi harjub pikapeale.Ja äkki aitab see kui ta ei näe issit lahkumas?!
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Esm 28 Märts 2011, 19:21

muffyns28 Nii kahju aga vähemalt ma pole ainuke Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega? 142980

Minu pisike ei näe kui issi ära läheb Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega? 232488 Hommikul 5-6 paiku Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega? 173634
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Tagasi üles Go down

Postitamine  accra Esm 28 Märts 2011, 19:31

Meil käis issi Soomes lapse 2 esimest eluaastat.
Nüüd on kodune ja issi ei tohi isegi prügikasti välja minna viima ilma kisata.
Nüüd nii kardab ,et issi jälle läheb ja ei tule pikka aega tagasi.

Ma hirmuga mõtlen ,et mis siis saab kui nüüd issi tagasi tööle läheb.
Selleks ajaks on preila 1,6 ja poiss 3,6 a vana.Vana elu me jätkata ei kavatse kuna see on lapsele liiga raske.
Õnneks siina on hetkel aastake aega.
accra
accra
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Esm 28 Märts 2011, 20:41

Meil õnneks hea, issi ainult 2 päeva nädalas tööl ja lapsed ei saa põhimõtteliselt arugi, et issi "kaob ära". Aga seda rõõmu on küll Liisul palju kui mees sel ühel õhtul koju tuleb töölt Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega? 824600 (ta meil tavaliselt teisipäev läheb ja kolmapäeval tuleb, vahel läheb esmaspäeva pärastlõunal).
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Teis 29 Märts 2011, 09:42

Just nendel põhjustel ei olegi minu mees ohtratele pakkumistele piiri taga vastanud.
Pigem veidi vähem teenida aga näeb oma lapsi kasvamas. See on talle väga oluline.
Oleme ka rääkinud, et kui peaks tekkima mingi nii hea pakkumine, et keelduda on võimatu siis läheme kõik koos.

Muidugi on ka Eestis töötades mõni töönädal hooajal selline, et lapsi näeb vaid hommikul kui ärkab hetkeks. Nii laps kui mees ise on siis silmnähtavalt kurvameelsed ja pahurad aga nädalavahetused oleme alati koos ja see leevendab lapse mure.

Lihtsalt meie pere mõtted, ei heida kellelegi nende elukorraldust ette.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Teis 29 Märts 2011, 10:35

Meil õnneks seda ei ole, et mees mitmeks päevaks ära läheb. Küll teeb ta ööpäevaseid ja kuni kaheteisttunniseid valveid. Kui on väiksemad valved, lepib laps ilusasti. Ehkki enamasti hakatakse juba hommikul issist rääkima. Vahel pean issile ka laua katma või katab laps ise, isegi kui issi tuleb alles õhtul hilja või järgmisel päeval. Mõnikord hammustab Lainekas pool kommi vms ära ja teise poole kohta siis räägib, et see on issile. Ja siis päev läbi käib seda vaatamas ja rääkimas ja väikest ampsu lisaks võtmas. Kui issi tuleb, pole tavaliselt enam midagi alles Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega? 824600 Aga see on lapse põhimõte, et issi peab ka kõike saama (ta on muidu ka meil hästi lahke, vahel isegi pealetükkivalt lahke, kes keeldumist ei salli Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega? 866508 ).
Neil õhtutel, kui issit ei tule, on magamapanek keerulisem ja jonnisem. Varemalt oli hullem, nüüd ta on õnneks paremini leppima hakanud. Kui mees kodus on, paneb õhtuti just tema vanemat tüdrukut tuttu - aitab riietuda ja räägib unejuttu.
Kui issi koju tuleb ja ma lapsele seda vihjan või ta ise kuuleb auto häält, siis läheb täitsa pöördesse - hakkab keerutama ja naerma ja plaksutama ning käseb mul ka plaksutada Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega? 824600

Aga jah, mõneti saan, erlex, su probleemist aru. Meil käis endil isa välismaal tööl ja olime siis väga eri vanustes. Oli ikka näha, kuidas noorematele see mõjus ja üldse oli see ärasaatmise aeg alati kõigile keerulisem ning emale ka närvilisem.
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Püh 24 Apr 2011, 09:46

Edu ja jaksu emmedele, kes peavad sellega leppima, et mehed kaugel tööl!! Kindlasti on see väga raske, kuid parem kui üldse töö olemas on. Nüüd loodetavasti hakkab ka meie tööturg paremuse poole minema ja tore, et see pikk majanduslangus läbi hakkab saama lõpuks. Muideks, targad räägivad, et see oli üks kõige raskem majanduslangus üldse Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega? 232488 Tavaliselt on iga halb millegi hea algus. Loodame, et see hea aeg nüüd ruttu tuleb Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega? 866508
Ka meil tuli vahepeal tõsiselt päevakorda mehe välismaale tööle minek, kuna pangalaen vajas maksmist ja mina olin lapsega kodune ning emapalka oli saada veel mõned kuud. Oleme mehega mõlemad selle vastu, et üks vanematest peab perest eemal olema, kuid paraku ei ole kõigil seda võimalust kodu lähedal tööd saada. Leidsime aga parema lahenduse. Mina läksin taas tööle. Olen väga tänulik, et mul on õde, kes saab Nelet 5 päeva nädalas hoida, sest muidu ei oleks ma kindlasti saanud tööle minna ja oleksime pidanud esialgse plaani juurde jääma. Aga olen oma otsusega, tööle naasta, rahul. Kahju küll, et sain lapsega vähe koos olla, kuid parem kui see, et issi oleks pidanud kaugele tööle minema.

Vahel käib mees komandeeringutes, Tln või mujal, aga seda järjest harvemini. Üldiselt tuleb ikka õhtuti koju, olenemata sellest, millises linnas parasjagu tööasjus on. Viimati oli üle-eelmisel nädalal terve nädala tln, siis oli endalgi imelik, et meest ei ole. Olen nii harjunud, et saame õhtuti koos kodus olla.
Õnneks laps eriti aru ei saanud, et issi "kadunud"on. Ehk tegi asja kergemaks just see, et laps sai issi ilusti ära saata hommikul. Meil on hommikuti selline rituaal, kui emme-issi tööle lähevad, siis saadab ilusti ära. Teeb musi ja kalli. Vahel ei ole tal mänguhoos selleks aegagi, aga ta-daa teeb ikka. Ütlen talle alati, et emme tuleb õhtul koju tagasi, ja ta teab seda. Üldse on ta uskumatult hästi leppinud sellega, et emme tööl käib. Algus oli mulle endale vist isegi raskem, sest mõtlesin kogu-aeg, mida nad teevad ja pisarad tulid silma.

erlex tean, kui raske teil on, aga usu, iga halb asi on millegi hea algus. Usun, et leiate lahenduse, kuidas olukord kõigile kergemaks teha. Ja tea, et sul oleme alati meie, kui abi vajad. Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega? 866508
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  sussidegahobune Esm 25 Apr 2011, 09:59

Mu mees käis pea terve eelmise aasta soomes ning ndl vahe doli kodus. Poja siis oli 8a ja tibin aastane. Mina leian, et vanematest keegi toole laheb siis peab lapsele head aega saama ytelda. siis ei teki lapsel seda hetke et ma laksin magama ja issi/emme kadusid ära ilma mulle ytlemata.
Kui ma hakkasin ise ka veel sygisest tool kaima ja tibin mu emaga pidi jaama olin ma ise väga närviline kui kuidas see iminapp minust siis eemal saab hoitud. Ema mul yritas vana hea klassikalise stiiliga et peidab lapse ara et ei naeks et ma lahkun , onneks ma ei lubanud sel juhtuda ja alati pean lapsele head aega ytlema ja laps lepib väga eduliselt. Samas kui on juhtunud et tibin maga hommikul kui ma pean minema hakkama siis ohtul on plika minu kyljes rohkem kinni kui muidu.

Erlex-prooviga nii, et las issi hommikul ytleb lapsele head aega ja kallid/musid takka ja lehvitage aknal. Ma arvan et see peaks paremaks tegema lahkumise molemale.
sussidegahobune
sussidegahobune
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 441
Registration date : 22/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mustlasplika Esm 25 Apr 2011, 18:27

Erlex Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega? 790180 Beebina ei leppinud neiu ka issi ära olekutega. Praegu on need juba unustatud hetked.

Abikaasa sõidab rahvusvahelisi vedusid juba üle 3. aasta ja algul neiu võõristas, aga nüüd on aru hakanud saama, et issi tuleb ja läheb nii nagu vaja. Isegi ei otsi teda taga ja ei jorise enam. Hetkel kui võimalik, siis lasen telefoniga rääkida, neiu muidugi "räägib" omas keeles ja naerab. Näib, et see aitab. Hommikul ei ärata, kui mees enne tema tõusmist läheb, leian, et uni on palju olulisem.

Muidugi tahaks, et ta kodus iga õhtu oleks, aga pole võimalik. Kuidas lapsed lepivad issi tööle saatmisega? 232488 Abikaasa sooviks on, et oleksin võimalikult kaua neiuga kodus ja ei peaks lasteaeda teda panema. Eks selle võrra tuleb ohverdada midagi.
Mustlasplika
abimoderaator

Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics