O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

vajaksin infot viljandi haiglast

+7
siq29
janee
erlex
soe suur süda
armsake
saby
tuleneiu
11 posters

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 1, 2  Next

Go down

vajaksin infot viljandi haiglast Empty vajaksin infot viljandi haiglast

Postitamine  tuleneiu Reede 11 Veeb 2011, 00:03

vajaksin infot viljandi haiglast 603747
Sooviks kuulda teiste kogemusi rasedana ja synnitamisest viljandi haiglas.
Nimelt kas seal on 2mmaemandad v6i ainult naistearstd.Kas seal tehakse tavalisi uuringuid(uh ja jne.) ja tutvustatakse haiglat enne synnitust vajaksin infot viljandi haiglast 633777
Ma nimelt ei tea kas v6tta end arvele tlnas v6i viljandis vajaksin infot viljandi haiglast 888847 .Esimese lapsega olin ITKś ja see oli ebameeldiv kogemus mu jaoks.

Oeksin t2ulik kui keegi viitsib pajatada haiglast ja arstidest vajaksin infot viljandi haiglast 142980
tuleneiu
tuleneiu
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 318
Registration date : 27/04/2010

Tagasi üles Go down

vajaksin infot viljandi haiglast Empty Re: vajaksin infot viljandi haiglast

Postitamine  saby Reede 11 Veeb 2011, 09:08

Esimese lapsega olin haiglas arvel. Arsti vastuvõtul on kabinetis arst ja äe, viimane võtab Sinult kõik mõõdud jm, arst paneb kirja (eks seal räägitakse esimesel korral kõik ära, kuhu analüüse viia jne). Arste seal mitu, kelle juurde arvele võtta, ise läheksin Praksi juurde... Aga see muidugi "maitse" asi.
Haigla tutvustus jms toimub perekooli loengutel, nüüd seal mingi muu süsteem, loengud jagatud 5 osaks, iga kord erinev teema, maksab 25 kr vana raha järgi. Kui keegi kaasas, siis maksad tema eest ka. Haigla kodulehel sellest täpsemalt kirjutatud.
Mulle ei meeldinud peale sünnitust suhtumine, keegi ei tulnud näitama, kuidas ja mida teha, kui esimese lapse sain.. Väga harva käis keegi vaatamas, kuidas läheb. Öösel laps mul röökis näljast, sest rind oli katki imetud ja sõi juba verd, siis pidin äe üles ajama!, et see lapsele lisa annaks. Õiget imetamisvõtet keegi ei aidanud selgeks teha. Kõik oleneb muidugi vahetusest ka, paljudel ka häid kogemusi. vajaksin infot viljandi haiglast 866508 Teise lapsega ei käinud samuti keegi vaatamas, kuidas olukord on. Aga siis olin juba ise targem, kõik oli ju läbi tehtud. Mis seal ikka, üldiselt olin muidu rahul, palju privaatsust perepalatis.
saby
saby
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 485
Registration date : 08/06/2009

http://www.tiptheauthors.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Reede 11 Veeb 2011, 09:31

Mina jäin nii jälgimise kui sünnituse (sellejärgse kontrolli, tegevuste, arstidega jne) väga rahule. Tulevikus kavatsen kindlasti ka oma järgmise(d) lapsed Viljandi haiglas sünnitada. Eriti meeldib mulle see rahu, vaikus ja privaatsus mis Viljandi haiglas on ja see, et tegeletakse ja aidatakse. Personal on ka minu meelest väga tore, sõbralik, abivalmis. Mul näiteks mõlemi lapse puhul käidi pidevalt pärast sünnitust küsimas kas midagi on vaja, kuidas läheb, kas probleeme on jne ja räägiti kuidas sünnitusjärgselt käituda, millal kontrolli tulla... Ühesõnaga soovitan vajaksin infot viljandi haiglast 547149
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

vajaksin infot viljandi haiglast Tiitli23
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  soe suur süda Reede 11 Veeb 2011, 10:03

tere.
püüan siis kirjutada, natukene Viljandi haiglast.ise olen kõik 7last sünnitanud Viljandi haiglas ja saatus viis mind ka sinna tööle.
vanemadsest günekoloogidest töötab seal dr.Praks ja dr.Soomere.Noorematest aga dr.Alesmaa,Saarepuu Metsmaa.ise soovitaks arvele võtta kas Saarepuu või Metsmaa juurde, on väga asjalikud ja sõbralikud.
igal tohtril on oma õde või ämmaemand, sest paljud arstid ja ämmaemandad töötavad ka haigla sünnitus osakonnas.
Nõuandlas võtab üksi vastu üks ämmaemand Esta Vahtra.
Sünnituses peaks neid olema 2.
Uuringud tehakse: UH, vereproov, ja need loote uuringud mis verekaudu tehakse saatetakse Tartu veri.kui on vaja siis lootevee uurin tehakse ka Tartus.
Sünnitus osakonnas on vaikne ja rahulik.kui soovi avaldad saab perepalati või üksinda palati.
Kui on muresid tuleb alati rääkida, sünnitajaid on vähe ja neil on alati aega sinu ja sinu pisikese jaoks.
Loodan et oli abi.

soe suur süda
soe suur süda

Postituste arv : 279
Registration date : 02/03/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Reede 11 Veeb 2011, 10:46

Mina ei ütle viljandi haigla kohta ühtegi head sõna raseduse ajast vajaksin infot viljandi haiglast 232488
Olin 4 kuud rase ja tugevas põletikus ja viljandi arstid tahtsid katkestada raseduse kuna sellest ei pidavat asja saama.Aga kuna ise olin zombi ja rohte täis pumbatud siis ma ei osandu midagi öelda.Ja kuna meie lapsuke on/oli kaua tehtud kaunike.Siis kui mees sellest kuulis kihutas tallinnast otse viljandisse ja viis mu koos haigla riietega tartusse.Ja siin ma nüüd olen oma armsa 1.2 kuuse tütrega kellest viljandi sõnul asja ei saa ja ei hakkagi saama.
Ja seda ja et mulle öeldi viljandis et mu laps on daun.Aga lootevee proov oli korras tartus ja mul ei ole daun vaid väga armas kallis ja ilus tütar vajaksin infot viljandi haiglast 824600

tuleneiu ei ma ei soovi sind hirmutada vaid jagasin oma kogemust vajaksin infot viljandi haiglast 866508
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  soe suur süda Reede 11 Veeb 2011, 11:22

erlex kirjutas:Mina ei ütle viljandi haigla kohta ühtegi head sõna raseduse ajast vajaksin infot viljandi haiglast 232488
Olin 4 kuud rase ja tugevas põletikus ja viljandi arstid tahtsid katkestada raseduse kuna sellest ei pidavat asja saama.Aga kuna ise olin zombi ja rohte täis pumbatud siis ma ei osandu midagi öelda.Ja kuna meie lapsuke on/oli kaua tehtud kaunike.Siis kui mees sellest kuulis kihutas tallinnast otse viljandisse ja viis mu koos haigla riietega tartusse.Ja siin ma nüüd olen oma armsa 1.2 kuuse tütrega kellest viljandi sõnul asja ei saa ja ei hakkagi saama.
Ja seda ja et mulle öeldi viljandis et mu laps on daun.Aga lootevee proov oli korras tartus ja mul ei ole daun vaid väga armas kallis ja ilus tütar vajaksin infot viljandi haiglast 824600

tuleneiu ei ma ei soovi sind hirmutada vaid jagasin oma kogemust vajaksin infot viljandi haiglast 866508
kui saladus pole kes see arst oli
soe suur süda
soe suur süda

Tagasi üles Go down

Postitamine  janee Reede 11 Veeb 2011, 11:28

Erlex vaeseken mida pidid üle elama vajaksin infot viljandi haiglast 232488 ja nii tubli mees sul et su minema viis sealt vajaksin infot viljandi haiglast 547149
Aga muidu mu enda raseduse jälgimise kohta pole mul ka mingeid halbu asju rääkida..hoiti ikka ilusti silma peal vajaksin infot viljandi haiglast 866508 aga peale sünnitust oli seal üks vastik õde küll. tuli ja kobises iga asja kallal ja kui ise ei küsind siis ega keegi midagi seletama ka ei tulnud vajaksin infot viljandi haiglast 232488
janee
janee
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  tuleneiu Reede 11 Veeb 2011, 11:47

Erlex vaesekene vajaksin infot viljandi haiglast 173634 .Sul ikka tubli mees kodus vajaksin infot viljandi haiglast 662237
Ise kardan ka seda suhtumist kuna ITKs s6imati n2gu t2is ja samuti keegi ei 6petanud ega kuulanud muresid vajaksin infot viljandi haiglast 173634 .
Aga t2nud vastajatele vajaksin infot viljandi haiglast 866508 .Eks ma yrita siis saada normaalse arsti omale vajaksin infot viljandi haiglast 662237
Soe suur süda kas arvele pean siis v6tma arsti juures end vajaksin infot viljandi haiglast 633777
tuleneiu
tuleneiu
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Reede 11 Veeb 2011, 12:40

Tuleneiu, ma ei tea midagi öelda ei Viljandi ega Tallinna haiglate kohta, kuid saan soojalt soovitada Põlva haiglat, kus ma sünnitasin oma noorima lapse ja kus käivad sünnitamas naised üle Eesti ja ka Venemaalt. Mina olen igalt poolt kuulnud-lugenud selle haigla sünnitusosakonna kohta ainult head ja mu enda kogemused on ka ülimalt positiivsed. Nii et kui sul on võimalik ja sa ka tahad, siis minu soovitus on Põlva haigla.
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  tuleneiu Reede 11 Veeb 2011, 12:45

Mul kas tln,trtu või viljandi.Eelduste järgi jääb viljandi,mehega ma arvestada ei saa vajaksin infot viljandi haiglast 173634 .Ja ise ei kujuta ette kuhugi sõita too hetk kaugemale-niigi nuputan siin kuhu mr jätta too hetk.
Tln oli košmaar mu jaoks ja kui nüüd valin tlna siis jääb pelgu mitte itk.
tuleneiu
tuleneiu
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  ˇmiio23 Reede 11 Veeb 2011, 12:47

Mul on viljandis olnud 3 keisrit ja midagi halba öelda küll pole. See lastearst on seal selline imelik, aga ju see ta loomuses vajaksin infot viljandi haiglast 824600 Ise käisin ja käin Metsmaa juures vajaksin infot viljandi haiglast 866508
ˇmiio23
ˇmiio23
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1075
Registration date : 12/12/2009

http://jeazelle.weebly.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  tuleneiu Reede 11 Veeb 2011, 12:52

Miio mul imelik küsimus nüüd vajaksin infot viljandi haiglast 142980 .Kas algul helistan sinna günekoloogi numbrile ja mainin,et olen rase ja sooviks arsti juurde saada vajaksin infot viljandi haiglast 142980 .Ja kas arsti saan omale ise valida:tahaks kas Saarepuu või Metsmaad,neist olen kuulnud head vajaksin infot viljandi haiglast 866508.Ja kas arsti juurde kui lähen kas saab lapse kaasa võtta,mul pole teda kuhugi jätta vajaksin infot viljandi haiglast 173634
tuleneiu
tuleneiu
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  ˇmiio23 Reede 11 Veeb 2011, 12:55

Helistad ja ütled et tahad metsmaa juurde, et olen rase ja tahaks aega võimalikult kiiresti. Muidugi arsti kabinetti saab otse ka helistada. Muidugi nendel päevadel millal vastuvõtt on. http://www.vmh.ee/index.php?page=vastuvott_pol Ja ma arvan et ikka võid lapse kaasa võtta. Koridoris tal hea joosta vajaksin infot viljandi haiglast 824600 Ja minumeelest on Metsmaa selline jutukas, vähemalt mulle on kõike ilusti seletanud. Saarepuul pole ka midagi viga, tema tegi mul uh uuringut ja pakkus viimasel korral et tuleb poiss vajaksin infot viljandi haiglast 824600
ˇmiio23
ˇmiio23
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Reede 11 Veeb 2011, 13:54

soe suur süda kirjutas:
erlex kirjutas:Mina ei ütle viljandi haigla kohta ühtegi head sõna raseduse ajast vajaksin infot viljandi haiglast 232488

Dr.Tobre ütles et on daun ja Dr.Soomere tahtis raseduse lõpetada.
Ei ole see mingi saladus ma oleks saanud oma tädi poole pöörduda aga kahjuks tülis ta on haiglas tööl ja mu ema kah aga see aeg ma ei suhelnud nendega nüüd suhtlen emaga aga tädiga ei suhtle.
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Tagasi üles Go down

Postitamine  tuleneiu Reede 11 Veeb 2011, 13:55

tänud miio vajaksin infot viljandi haiglast 368528
Metsmaal oli kuni aprillini täis ja ma sain Saarepuu vajaksin infot viljandi haiglast 866508.Kahjuks aeg nii kaugel alles,15 märts vajaksin infot viljandi haiglast 173634
tuleneiu
tuleneiu
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  ˇmiio23 Reede 11 Veeb 2011, 14:01

metsmaal kuidagi vähe ka neid vastuvõtuaegu, ta on vist üsna palju sünnitusosakonans tööl, seepärast ehk nii vähe vastu võtabki. Aga sinna hirmus palju aega ju pole ka, siis hakkab arst sulle vähemalt ise aegu panema. vajaksin infot viljandi haiglast 866508 Mingia eg käisin ka soomere juures, kui kolmanda puhul ütlesin et tahan katkestada, siis laitis mõtte maha, et mõtelge veel veidi. Minule jäi tast positiivne mulje. Temale sain aja kõige kiiremini, pärast hakkasin uuesti metsmaa juures käima.
ˇmiio23
ˇmiio23
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Reede 11 Veeb 2011, 14:03

ˇmiio23 kirjutas:metsmaal kuidagi vähe ka neid vastuvõtuaegu, ta on vist üsna palju sünnitusosakonans tööl, seepärast ehk nii vähe vastu võtabki. Aga sinna hirmus palju aega ju pole ka, siis hakkab arst sulle vähemalt ise aegu panema. vajaksin infot viljandi haiglast 866508 Mingia eg käisin ka soomere juures, kui kolmanda puhul ütlesin et tahan katkestada, siis laitis mõtte maha, et mõtelge veel veidi. Minule jäi tast positiivne mulje. Temale sain aja kõige kiiremini, pärast hakkasin uuesti metsmaa juures käima.

Viljandis otsitakse juba ammu uusi arste juurde.Aga ei leita vist tundub nii .
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Tagasi üles Go down

Postitamine  ˇmiio23 Reede 11 Veeb 2011, 14:06

Paraku jah, Soomere oli vahepeal ära aga võeti jälle tagasi. See tüüpiline et arstide puudus kummitab ja see pole ainult siin nii, paraku...
ˇmiio23
ˇmiio23
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  tuleneiu Reede 11 Veeb 2011, 14:10

See aeg tundub selles mõttes pikk,et tahaks kindlust endale,et kõik on korras vajaksin infot viljandi haiglast 866508 .Mees mul suht konkreetne ja tahab ainult see aasta last.Ja kuna ma oma ryblikut enamiku ajast tassin siis kahtlen kas kõik on ok vajaksin infot viljandi haiglast 888847
tuleneiu
tuleneiu
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Reede 11 Veeb 2011, 14:14

See on küll teemast väljas, aga ma kohe ei saa kirjutamata jätta Miio jutu peale. vajaksin infot viljandi haiglast 824600 Üks Tartu naistearst käib Võrus ka korra või paar nädalas tööl.
Ja kui ma oma noorimat last jäin ootama, siis sattusin just tema vastuvõtule Võrus. Sain aja niiöelda erakorraliselt, sest me mehega veel ei olnud otsustanud, kas jätame alles raseduse või ei, ja arst andis nädala mõtlemisaega. Ja kui siis määratud päeval läksin vastuvõtule ja ütlesin, et ma ei taha tabletti, et ma ei katkesta rasedust, siis see arst kallistas mind! Ta oli niiiiiii rõõmus selle üle! On tõeliselt vahva, et leidub selliseid rõõmsaid ja positiivseid arste!
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  soe suur süda Reede 11 Veeb 2011, 15:31

erlex kirjutas:
soe suur süda kirjutas:

Dr.Tobre ütles et on daun ja Dr.Soomere tahtis raseduse lõpetada.
Ei ole see mingi saladus ma oleks saanud oma tädi poole pöörduda aga kahjuks tülis ta on haiglas tööl ja mu ema kah aga see aeg ma ei suhelnud nendega nüüd suhtlen emaga aga tädiga ei suhtle.
ma saan sinust täiesti aru, jah ega mul ka dr.Tobrega midagi kiita ole.tänu talle jäin ma oma ühest kaksikust ilma.
õnneks ei võta ta haiglas vastu vaid Männimäe eraarstina.
ja Soomere oli see kes ütles mulle kui kandsin kaksikuid, 7kuu pealt et sealt tuleb väärakas, kuna ei leidnud lapsel pead üles.kui sünnitasin siis sain alles teada et kaksikud.
soe suur süda
soe suur süda

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Reede 11 Veeb 2011, 15:40

Kellena sa haiglas töötasid?
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Tagasi üles Go down

Postitamine  tuleneiu Reede 11 Veeb 2011, 15:43

Appi,ehmatate mu siin täitsa ära :O
tuleneiu
tuleneiu
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mustlasplika Reede 11 Veeb 2011, 20:37

Tuleneiu sa ju lähed Saarepuu juurde, et ole rahulik, käi vaata ära ja saad ju siis ka veel ümber muuta koha, arsti.

Mina peale sünnitust valis endale uueks arstiks Saarepuu ja olen väga rahul. Seletab kõik asjad ära ilusti ja on rahulik, ei tee nägusid ega midagi. Seletab lausa nii ära, et on kohe puust ja punaseks ka tehtud. vajaksin infot viljandi haiglast 824600 Enne käisin Praksi juures, aga peale sünnitust oli probleeme ja siis ta tegi nagu nägusid ka ja ostustasin arsti ära vahetada.
Mustlasplika
abimoderaator

Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Reede 11 Veeb 2011, 20:40

tuleneiu kirjutas:Appi,ehmatate mu siin täitsa ära :O

Me kohe kindlasti ei taha sind hirmutada vajaksin infot viljandi haiglast 866508
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down