O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Viljandi haiglas sünnitamine

+8
minake
magnificat
sirlkits
enny
ˇmiio23
armsake
Monique
Pärlike
12 posters

Go down

Viljandi haiglas sünnitamine Empty Viljandi haiglas sünnitamine

Postitamine  Pärlike Teis 06 Apr 2010, 14:52

Kui mu sünnitustegevus algab normaalselt ning e tundu liiga kiirelt edenevat, on mul seekord plaanis sünnitada Viljandi haiglas. Küsimus siit neile, kes seal sünnitanud on - millised asjad on haigla poolt (nt. mähkmed, lapseriided, sidemed ja ühekordsed püksid emmedele ning muu selline, mida nt Tartus väga kenasti jagus)? Kas keegi oskab öelda hetke täpse perepalati maksumuse? Veel tahaks teada, et kas tavapalatites levib samamoodi Wifi nagu olen kuulnud, et perepalatites on (ma küll plaanin võtta perepalati, aga olen kuulnud, et aprillis pidavat ka Viljandis beebibuum tulema ja mine siis tea...)?

Oodatud on ka kõik teie kogemused seoses Viljandi haiglas sünnitamisega ning personali suhtumisega.
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Viljandi haiglas sünnitamine Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Viljandi haiglas sünnitamine Empty Re: Viljandi haiglas sünnitamine

Postitamine  Monique Teis 06 Apr 2010, 16:57

Pärlike mina sünnitasin Viljandi haiglas. Sealtpoolt anti kõik sinu poolt nimetatud asjad ehk siis mähkmed ja riided lapsele, sidemed ja ühekordsed püksid emmele, öösärk ja hommikumantel ka. Mina näiteks palusin vahepeal endale uusi riideid ka, kuna teised olid mustad. Aega võttis, aga lõpuks sain ka uued riided Viljandi haiglas sünnitamine 866508 Samuti anti haigla poolt mingisuguseid tootenäidised, u midagi taolist nagu apteek 1 pakis. Lapsele võid ka julgelt uusi riideid ja mähkmeid küsida, kui otsa saavad. Üldjuhul nad küsivad ise ka, kas on midagi juurde vaja. Minult vähemalt küsiti.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Teis 06 Apr 2010, 18:49

Viljandi haiglas maksis perepalat viimati nii, et 350.- oli esimene öö ja edaspidi oli 300.- öö. Ma ei usu, et hinnakiri on muutunud. Kõik asjad saab haiglast. Mulle näiteks toodi iga päev puhas öösärk ja hommikumantel, Liisu jaoks oli hunnik riideid. Samuti saime selle kinkepaki tootenäidistega. Mähkmeid, sidemeid, rätikuid- kõike sai haigla poolt. Ainus asi mis ma seekord kaasa võtan on kojutoomise riided, isiklikud hügieenitarbed (hambapasta, juukse- ja hambahari, seep, šampoon), plätud. Mul kodu nagunii haiglast autoga mingi 5-10 minuti kaugusel (koduaknast näen haiglat iga päev), seega kui miskit vaja, saab alati tuua Viljandi haiglas sünnitamine 824600
Wifi on mu teada ainult perepalatites ja ühes perepalatis vist ei levi hästi (aga ma arvan, et see sõltub ka arvutist). Meie igatahes surfasime Liisu ajal perepalatis küll netis Viljandi haiglas sünnitamine 400796
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Teis 06 Apr 2010, 21:59

Mina ei teadnudki, et Viljandi haiglas wifi on Viljandi haiglas sünnitamine 296785Mul oli läpakas siis nagunii kööga Viljandi haiglas sünnitamine 824600 Jah, mina tassisin ka sünnitama minnes suure kotiga riideid kaasa( öösärgi jm vajalikku), kuid sain kõik haiglast hoopis. Kindlasti on endal vaja kojutoomisriideid lapsele, hügieenitarbeid ja sussid vm vahetusjalanõud. Mäletan, et mulle anti haiglas isegi lugemiseks kõige uuem Meie Pere ajakiri, mida ma lugeda ei jõudnudki. Samuti sain veel mingeid brošüüre, mida vaevalt sirvida jõudsin Viljandi haiglas sünnitamine 866508
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Kolm 14 Apr 2010, 13:46

Ma nüüd tegin laiemat uurimistööd ka ja kuulsin, et Viljandi haiglas pidavat olema väga tõreda suhtumisega vanem lastearst? Kas teie ajal ehk nüüd hiljuti ta tööl oli ja kuidas teie sel juhul taga läbi saite?
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Kolm 14 Apr 2010, 17:01

Viljandi haiglas sünnitamine 412917 Mina ei mäleta, et keegi tõre oleks olnud. Meie vastu olid kõik päris kenad.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  ˇmiio23 Kolm 14 Apr 2010, 17:35

pigem see lastearst on otsekohese ütlemisega ja kipub siis veidi halvasti ütlema. Aga muidugi on tal õigus ka. Muidu ta võib-olla iseloomult pole halb ja kuri.
ˇmiio23
ˇmiio23
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1075
Registration date : 12/12/2009

http://jeazelle.weebly.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  enny Kolm 14 Apr 2010, 18:34

Viljandi haiglas sünnitamine 603747 Ma vist olen siis kõige hiljutisem viljandi haiglas sünnitaja. Soovitan need asjad kaasa võtta, mis armsake võtab. Miskipärast oli mul pärast sünnitust meeletu nälg koguaeg, et mees käis mind ja ennast koguaeg toiduga varustamas. Viljandi haiglas sünnitamine 633777 Juua võta ka kindlasti. Soovitan varuda ka niiskeid salvrätte lapse jaoks. Neid näiteks meile ei antud, kästi ise tuua. Perepalatis on ka see hea asi, et kui oled seal koos mehega, siis saate mõlemad 3 korda päevas sooja sööki Viljandi haiglas sünnitamine 866508
Kuna sul on see teine laps, siis arvan, et sul pole põhjust haiglapersonali pärast muretseda, kuna sul juba kogemused olemas. Sest meid ei aidanud keegi, pidime põhimõtteliselt ise piisavalt targad olema iga asja koha pealt.
Wifi oli igati OK.
enny
enny

Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Nelj 15 Apr 2010, 07:55

Jah, minul oli ka pärast sünnitust kõht nii tühi ja lõunasöögiks pakuti seal kapsasuppi, mida ma suurest näljast paar ampsu ikka sõin Viljandi haiglas sünnitamine 441331 Mees tõi mulle pärast juua ja süüa. Ja beebisalvrätte tõesti sealtpoolt ei anta, nagu enny mainis.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Nelj 15 Apr 2010, 09:37

Huvitav, selles haigla poolt saadud pakis olid meil küll Pampers Sensitive niisked salfakad sees ja kasutasin neid haiglas Viljandi haiglas sünnitamine 756483
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  enny Reede 16 Apr 2010, 11:40

Igatahes mingisugust pakki meile ei antud. Lauapeale pandi vaid 1-2 tootenäidist, paar infovoldikut ja Meie Pere ajakiri. Aga no asi seegi...äkki on masu aeg, sellep pakke enam ei olegi Viljandi haiglas sünnitamine 824600
enny
enny

Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  sirlkits Püh 18 Apr 2010, 11:37

Noo vott,lugesin teie postitusi,sünnitasin Viljandi haigas 9 aprill 2010. Mingisugust pakki ma sealt tõesti ei saanud:) Aga ülejäänud asjad küll,va siis pesemisasjad:) Pojale panin ikka oma riided selga,kuna ta oli nii pisi ja uppus haigla omadesse ära Viljandi haiglas sünnitamine 824600
Perepalati hinnad tõesti pole muutunud. Aga OHH õudust need söögid seal-täitsa mage värk minuarust:D Ja see voodi ( palat nr 3 ) Madrats oli kummist ja kui poja meie kõrval tudus oli tal selg läbimärg ( madrats nimelt ei hingand)
Aga personal oli väga tubli ja viisakas.Viljandi haiglas sünnitamine 866508
sirlkits
sirlkits

Postituste arv : 49
Registration date : 12/01/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  magnificat Püh 13 Juun 2010, 13:32

Kui ma 6aastat tagasi viimati seal haiglast sünnitasin siis oli küll personaal väga tore.
Esimene kord olin ma perepalatis kuid kahjuks me ei mäleta palju see maksis Viljandi haiglas sünnitamine 587224.
Teise lapsega olin ma tavapalatis , ehk siis ühispalatis. Töötajad on seal väga toredad ja tõesti oli ka too kord üks tõredam töötaja kuid ainult nendega , kes siis olid oma lastega passivsed. näiteks. Mul ühispalatis oli üks naine kellel laps koguaeg nuttis ja ei lasknud ka meie lastel magada ja siis sai mainitud sellele töötajale ,et ema ei tee midagi oma lapsega(ei kondrolli temperatuuri,ei võta sülle ega kondrolli lapse isu) Siis sai küll see naine ikka päris kõvasti pragada ja ka asja eest! (sest lapsel pepul oli mähkmelööve)
Niiskeid salvakaid ei olnud ka too kord kuid õpetati lapsepeput kraani all pesema.Riietest nii palju ,et kuna ma olin oma kodulinnas sünnitamas siis olid mul ka kõik riided endal kaasas kuid sai ka sealt neid. Nii endale kui ka lapsele.
Söögid olid küll meeletult lahjad ja kõht lõi alati "pilli" kui ma olin söömise ära lõpetanud.Aga eks need haiglatoidud olegi suhteliselt lahjad.
Ah ja kingipakis oli too kord 5 mähet,"Dove" seep. tsinkkreem,"pampersi" brožüür, Ja muidugi kingiti ka lilled Viljandi haiglas sünnitamine 709412
magnificat
magnificat

Postituste arv : 175
Registration date : 12/06/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  minake Püh 13 Juun 2010, 16:41

Ma ka uuesti vastselt Viljandi haiglas sünnitanud ja muljed on SUPPER head. 6-e aastaga on inimesed viljandi haiglas väga sõbralikuks läinud (mitte et nad ennem sõbralikud polnud vaid nüüd jõi nende sõbralikus väga hinge) mitte ühtegi negatiivset emotsiooni ei tekkinud alates tulekust kuni lahkumiseni.
No mis pole muutunud on söögid, need on jätkvalt halvad, aga mis mulle väga meeldib on kohvi mida hommikuti pakutakse, imelik olen vist.
magnificat ma sünnitasin ka 6 aastat tagasi ja ei saanud küll sellist pakki, lilledest rääkimattagi.
minake
minake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  soe suur süda Püh 13 Juun 2010, 20:51

Viljandi haiglas sünnitamine 603747 töödan ise Viljandi haiglas ja võin selgituseks öelda, et matratsid on sellepärast kummikattega, et ka sünnitamas käib erinevaid inimesi on kes peavad hügeenist lugu, ning on ka neid kes sõna otseses mõttes rikkuvad poroloonmatratsid ära ja hiljem tuleb need lihtsalt ära visata.kummikattet on kõige parem hooldada ja ka pesta keemijaga kui selleks tuleb vajadus.
mis puutub sööki siis haiglas enam toitu ei valmistada, vaid see tuuakse ja all köögis jagatakse portsioniteks ja pannakse termokarpi.
sellest on muidugi kahju et ei saa enam beebipakki aga need kes enne toetasid ei toeta enam ja masu on ka haiglat mõjutanud.
aga loodan et kõige tähtsam on ikkagi töötajad ja suhtumine teisse.
soovin kõigile sünnitajatele, kaunist aega , olles koos oma beebiga.
soe suur süda
soe suur süda

Postituste arv : 279
Registration date : 02/03/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Püh 13 Juun 2010, 22:20

Mina võin ka lõppkokkuvõttes Viljandi haiglast vaid ülivõrdes rääkida. Sünnituspersonal oli tore ja lastearst jättis ka äärmiselt mõnusa mulje. Otseselt pakki ei saanud, aga saime palju infovoldikuid, Sudocremi näitetopsi ja pisikese paki Pampersi niiskeid salvrätte (koos järjekordsete voldikute ning ühe mähkmega). Mähkmeid, sidemeid ja enda ööpesu sai nii palju, kui vaja.
Madratsite kohta võin ka öelda, et olen samuti hailas töötanud ja kilematerjal on tõepoolest kõige praktilisem lahendus neis asutustes. Võin öelda, et Tartus oli sama ebamugav ja ajas ka meeletult higistama.
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  jupijuula Kolm 28 Sept 2011, 16:32

Ma sünnitasin 2005 ja 2008 viljandi haiglas ja aint positiivsed kogemused. Sealt poolt sai endale särke, sidemeid, rätikuid ning lapsele riideid ja mähkmeid nii palju kui kulus. Mõlemaga saime pampersi pakikese, ei midgai erilist aga midagi siiski. Toidud on jah nagu haiglates ikka Viljandi haiglas sünnitamine 866508 Näis kuidas järgmisel korral on Viljandi haiglas sünnitamine 908934
jupijuula
jupijuula

Postituste arv : 182
Registration date : 08/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  tigi Kolm 07 Dets 2011, 04:30

Viljandi haiglas on sündinud kõik meie lapsed. Olen kokku puutunud isiklikult möödunud sajandi lõpul nii pelgu, kui kesklinna sünnitusmajaga, paljud tuttavad Tartus sünnitamas käinud. Mulle tehnika ses kohas muljet ei avalda, küll õhkkond ja meeleolu. Seega peale põgusat kokkupuudet pealinna asutustega leidsin nö tulevase kohaliku olevat etem ja ei kahetse. Peretuttav arst veendus lõplikult mõningate kruvide puudumises mu kolbas ja ei jätnud seda teatamata Viljandi haiglas sünnitamine 824600 Algul olin riskirase aga keskkonna vahetus mõjus hästi, poole raseduse pealt kolisin lõplikult ringi.
12 aastaga on palju muutunud. Esimesega oli veel kerget aimu vanemate naiste nõukaaegsetest mälestustest, kaks viimast sündisid vette. Üks 2007 (kas just päris esimene vesirott aga üks esimesi kindlasti) ja teine mullu. Kunagi veel peaks asja ette võtma siis taas sama koht ja vesi - nii on hea.
Personal on tuttav juba enamuses, kahe sünnituse man oma arst sattunud. Kõik rahus ja vaikses üksinduses saanud sündida, personal on olnud olemas, kui vaja aga pealetükkiv mitte. Ktg lasin korra ühel sünnitusel külge panna. Kui laps seepeale arvas, et tal aega küll ja masin kippus näitama päris 0-seisu palusin see jama kokku korjata. Viimase peal, ei kujuta ette, et paremini saaks. Haiglas on mõistagi omad protseduurid aga ma arvan, et selline personaalsünnitusosakond on tase omaette.
Lastearstiga olen minagi põrkunud paar korda, no tekib vahel küsimus "miks?". Praeguseks tean, et karuse koore all on hea süda.
Toidul hea külg ka. Esimeste sünnituste järel oli raskem seedimist taas liikuma saada. Eelmist ei mäleta aga viimasega toimis see kapsasupp hästi Viljandi haiglas sünnitamine 866508 Ehk ongi valitud seetõttu supipõhine menüü sünnitajatele Viljandi haiglas sünnitamine 147380
tigi
tigi

Postituste arv : 23
Registration date : 19/01/2011

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mustlasplika Püh 10 Juun 2012, 21:16

Sünnitasin poja Viljandis ja jäin väga rahule personaliga. Kuna mul Hgb langes 70, siis polnud minust tegutsejat ja lapsega tegeles personal. Viljandi haiglas sünnitamine 866508 Ämmakas oli väga abivalmis ja kuni lõpuni oli temast väga palju abi, palatis olin, siis käis ka ikka sageli vaatamas.
Oleks neiuga sellise kogemuse saanud, siis võib olla mõelnuks järgmisele kiiremini. Viljandi haiglas sünnitamine 173454
Mustlasplika
abimoderaator

Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  jupijuula Kolm 04 Juul 2012, 15:25

jupijuula kirjutas:Ma sünnitasin 2005 ja 2008 viljandi haiglas ja aint positiivsed kogemused. Sealt poolt sai endale särke, sidemeid, rätikuid ning lapsele riideid ja mähkmeid nii palju kui kulus. Mõlemaga saime pampersi pakikese, ei midgai erilist aga midagi siiski. Toidud on jah nagu haiglates ikka Viljandi haiglas sünnitamine 866508 Näis kuidas järgmisel korral on Viljandi haiglas sünnitamine 908934

Kolmas sünnitus 2012a ja ikka endiselt väga rahul kõigega peale toidu Viljandi haiglas sünnitamine 173454
jupijuula
jupijuula

Postituste arv : 182
Registration date : 08/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics