Mida vaatate televiisorist?
+21
kiisumari
naxy
Monique
mary
Mannu:)
Malle
lemming
kristiina
imeline
Paradiisilind
tixit
VäikeTama
HoneyMoon
Ivika25
liisa003
Kaja
Heleen
effike
Soulshaker
mannu03
Pärlike
25 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Mida vaatate televiisorist?
Et mis saateid või sarju keegi vaatab?
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Re: Mida vaatate televiisorist?
Spetsiaalselt ühegi saate pärast telekat lahti ei tee.
Mängib taustaks.
Aga kui peale satun siis Victoria seebikas meeldib ja Modellid ja igasugused krimi saated csi, teadmata kadunud jne.
Mängib taustaks.
Aga kui peale satun siis Victoria seebikas meeldib ja Modellid ja igasugused krimi saated csi, teadmata kadunud jne.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Ma kui pisikesega kahekesi siis mängib taustaks telekas, aga kui mahti siis vaatan seebikaid :01: , õhtuti ikka filme ja kui on just põnev saade mingisugune siis vaatan
effike- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 738
Meil üldjuhul taustaks telekas ei mängi. Vaatame kindlaid saateid- Terevisioon, Seitsmesed Uudised, Pealtnägija, Paar, Eesti otsib lemmiklaulu, Jamie Oliveri kokasaated. Varem vaatasime filme ka, nüüd lapse kõrvalt ei saa eriti (etteantud ajal) süveneda ja pigem vaatame dvd-lt.
Kui meelde tuleb, vaatan mina printsesse (jabur saade, aga ikka vaatan) , Nigella Expressi jt kokasaateid.
Kui meelde tuleb, vaatan mina printsesse (jabur saade, aga ikka vaatan) , Nigella Expressi jt kokasaateid.
Heleen- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 421
Hommikul näen ära "Seitsmendas Taevas" ja siis alles õhtul teen teleka lahti ning vaatan modelle (kanal11) ja "CSI" on üks lemmikuid (kuigi need satuvad ühele ajale) ja vahel vaatan "Mu naine ja lapsed". Ja kõik.
Kaja- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1292
Mul on ka telekas üldiselt tasutaks.
Vaatan modelle; eesti realiteid :chees: ja "Seitsmes taevas" on lemmik. Aga alati ei jõua hommikul vaadata. Noh siis uudiseid kuulan, laulusaateid kuulan.. Kodus ja võõrsil vaatan vahel CSI-sid. Vahel mingit filmi võibolla ka. Üldiselt Mehhiko seebikate ajal on telekas kinni:D
Mulle meeldib kui midagi mängib, niisiis kui olen telekaga ühes ruumis, siis üldiselt see lahti, et mingi taust oleks.
Vaatan modelle; eesti realiteid :chees: ja "Seitsmes taevas" on lemmik. Aga alati ei jõua hommikul vaadata. Noh siis uudiseid kuulan, laulusaateid kuulan.. Kodus ja võõrsil vaatan vahel CSI-sid. Vahel mingit filmi võibolla ka. Üldiselt Mehhiko seebikate ajal on telekas kinni:D
Mulle meeldib kui midagi mängib, niisiis kui olen telekaga ühes ruumis, siis üldiselt see lahti, et mingi taust oleks.
liisa003- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 751
Ma vahel vaatan hommikul "Seitsmendas Taevas" ja siis FoxCrime pealt Monki hommikul. Päeval üldjuhul telekat ei vaata ja ei mängi ka see, vahel kuulan hoopis raadiot päeval. Õhtul vaatan "Reporterit", "Võsareporterit", "CSId" vaatan ka kui on võimalus. Filme vahel vaatan, vahel mitte- oleneb põnnist
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
Ma üllatan nüüd kõiki :hahaha: Vaatan Nigella kokandussaadet ja vanasti vaatasin A.Turneri koristussaadet aga see lõpetati ära Uudiseid vaatan õhtul ka.
Kaks ja pool meest- igaöhtune mönu mu jaoks!
Kirgede tormi vaatan nats
Vösareporter
Kaua vöib
Völast vabaks
Seitsmesed uudised
Laululahing
Kirgede tormi vaatan nats
Vösareporter
Kaua vöib
Völast vabaks
Seitsmesed uudised
Laululahing
honeymoon kirjutas:Ma üllatan nüüd kõiki :hahaha: Vaatan Nigella kokandussaadet ja vanasti vaatasin A.Turneri koristussaadet aga see lõpetati ära Uudiseid vaatan õhtul ka.
Ma vaatan ka kui peale satun neid :smaili:
Mees mul Nigella retseptide fänn.
Aga ma tulin siia kirjutama, et mulle meeldib väga 232 porr seebikas ka
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Ahjaa, Võlast Vabaks vaatan ka. Ja kui peale juhtusin Anthea Turneri koristussaatele, siis seda jälgisin kaa
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
Varem pidi mul alati telekas või raadio taustaks mängima, nüüd miskipärast ei tahagi enam. Telekat vahime tavaliselt õhtuti. "Kodus ja võõrsil", krimiseriaalid on mõnusad, Võsareporter, Reporter või kui venna nägu hakkab meelest minema, siis ka Seitsmesed uudised. Nigella saated on huvitavad. Ta toimetab seal nii mõnusalt, et mul tuleb alati tahtmine ise ka miskit hääd tegema hakata.
Mul kohustuslik osa on uudised. Muu on nii kuidas peale satun ja laps laseb vaadata. Põhiliselt eesti saateid vaatan, mõnesid häid filme ja supermodelle. Koduperenaisi vaatasin ka. "Kaks ja pool meest" ja "Seitsmes taevas" on kordusosad, neid väga ei jälgi enam. Muidugi "Seksi ja linna" ja "Sõpru" võin lõputult vaadata :smaili:
Paradiisilind- Omaklubi hõbe
-
Postituste arv : 697
Registration date : 02/03/2009
Mina vaatan ainult ETVst "Südameasi" nimelist sarja.
Ma ei kannata üldse kui TV niisama käib, aga mehele meeldib. Mõtetu segaja. Kuulan Vikeraadiot.
Ma ei kannata üldse kui TV niisama käib, aga mehele meeldib. Mõtetu segaja. Kuulan Vikeraadiot.
ma ei vaata peaaegu üldse enam tv. K
üll aga mängib see mul taustaks tihti- mingi rumal harjumus.
sõpru vaatan hea meelega kanal 11nes kui vähegi satun kanalile sellel ajal ja piinlikud reality showd - no kes nendest suudab keelduda.
üll aga mängib see mul taustaks tihti- mingi rumal harjumus.
sõpru vaatan hea meelega kanal 11nes kui vähegi satun kanalile sellel ajal ja piinlikud reality showd - no kes nendest suudab keelduda.
Külaline- Külaline
teleka keerab lahti õhtul töölt koju saabuv mees- vaatan uudiseid ja poole silmaga, mis peale seda tuleb ja ongi kogu moos. varem vaatasin palju neid krimkasid, eriti meedlis teadmata kadunud, aga nüüd on tavaliselt Andu magama minek sel ajal (ja see võtab meil ikka kõõõõvasti aega).
kristiina- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 932
Registration date : 18/02/2009
Eilsest hakkas "Koduperenaiste" 5. hooaeg :smaili: Ma nii kaua ootasin juba Mulle ei meeldi netist vaadata, tahan just oodata iga nädal uut osa, et mis edasi saab. Igatahes tõotab tulla vägev
-
Paradiisilind kirjutas:Eilsest hakkas "Koduperenaiste" 5. hooaeg :smaili: Ma nii kaua ootasin juba Mulle ei meeldi netist vaadata, tahan just oodata iga nädal uut osa, et mis edasi saab. Igatahes tõotab tulla vägev
Mul on netist 5es hooaeg alla tõmmatud.
põneeeev
Kaja- Omaklubi kuld
NII! Kust sa netis seda vaataksid? ma juba kuid otsin aga ei suuda leida....Paradiisilind kirjutas:Eilsest hakkas "Koduperenaiste" 5. hooaeg :smaili: Ma nii kaua ootasin juba Mulle ei meeldi netist vaadata, tahan just oodata iga nädal uut osa, et mis edasi saab. Igatahes tõotab tulla vägev
Kaja ka- aidake siis ometi hädalist!!! Ma tahan küll VägA netist vaadata!
Minu lemmikud on kõikvõimalikud krimiasjad, nagu CSI näiteks. Jälgi jätmata meeldib isegi rohkem, sest seal leitakse vahel elusalt inimesi üles. ja kodumaised kah - Kelgukoerad ja Ohtlik lend ja Kättemaksukontor. issver küll, päris palju asju koguneb juba. õnneks vähemalt igapäevaseid seepe ei vahi. oeh, enne kui koju jäin, ei vaadanud peaaegu mitte midagi. mul isegi ei olnud telekat üksvahe. appi ma olen hukka läinud. tõepoolest, mõnikord meeldib isegi Pealtnägija, Kaua võib või Võsa Petsi vaadata. uudiseid, kuidas kunagi. filme vaatame DVD pealt, sest neid mulle ei meeldi reklaamidega koos vahtida
lemming- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 930
Vaata, siin meie linkide lehel on ka olemas see koht :01:honeymoon kirjutas:
NII! Kust sa netis seda vaataksid? ma juba kuid otsin aga ei suuda leida....
-
honeymoon kirjutas:NII! Kust sa netis seda vaataksid? ma juba kuid otsin aga ei suuda leida....Paradiisilind kirjutas:Eilsest hakkas "Koduperenaiste" 5. hooaeg :smaili: Ma nii kaua ootasin juba Mulle ei meeldi netist vaadata, tahan just oodata iga nädal uut osa, et mis edasi saab. Igatahes tõotab tulla vägev
Mina tõmbasin mininova.org`st.
Kaja- Omaklubi kuld
Hehehe :hahaha: ma otsin the perfect housewife'i seeriaid. mitte desperate housewife :chees: lugesin kohe oma saate teie saatest välja :fou:
Paradiisilind kirjutas:Eilsest hakkas "Koduperenaiste" 5. hooaeg :smaili: Ma nii kaua ootasin juba Mulle ei meeldi netist vaadata, tahan just oodata iga nädal uut osa, et mis edasi saab. Igatahes tõotab tulla vägev
Kustkohast hakkas?!
Sõprade hooaeg on mul arvutisse tõmmatud ja vahin muudkui otsast peale
liisa003- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 751
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Similar topics
» Kas vaatate saadet - Seksi õppetunnid
» Mida sa ei söö?
» Mida teeksid kui...?
» Kes mida kogub?
» Mida kasvatate oma aias?