O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kas ja kuidas hoolitsete oma rindade eest?

3 posters

Go down

Kas ja kuidas hoolitsete oma rindade eest? Empty Kas ja kuidas hoolitsete oma rindade eest?

Postitamine  Pärlike Teis 07 Dets 2010, 16:16

Isiklikust kogemusest võin öelda, et rinnad vajavad äärmiselt õrna ja asjatundlikku kohtlemist. Kaks last kantud ja imetatud ning vaatepilt paneb ohkama: oleks ikka pidanud algusest peale kuulama neid, kes rääkisid rinnahooldusest.
Pean ütlema, et ei ole eriti midagi nende heaolu jaoks teinud. Kas teie olete olnud hoolsamad - on kellelgi ehk nippe ka teistele jagada?

Leidsin ka sellise artikli: Ideaalsed rinnad - kõik on sinu teha!
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Kas ja kuidas hoolitsete oma rindade eest? Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Kas ja kuidas hoolitsete oma rindade eest? Empty Re: Kas ja kuidas hoolitsete oma rindade eest?

Postitamine  imeline Laup 01 Jan 2011, 18:31

Mina ei tee mitte midagi muud, kui panin nüüd aja kirja mammoloogi juurde. Esimest korda elus. Tean, et ma pole riskirühmas, aga parem karta kui kahetseda.
Mul ka kaks last ära imetatud, aga rinnad on täpselt sellised nagu nad olid ennem lapsi.
Ma olen veendunud, et see rindade ja venitusarmide teema on ikka väga geneetiline. Mu ema on 50 aga rinnad on nagu oleks 20. Kas ja kuidas hoolitsete oma rindade eest? 848853
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Kas ja kuidas hoolitsete oma rindade eest? Tiitli23
Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Kas ja kuidas hoolitsete oma rindade eest? Empty Re: Kas ja kuidas hoolitsete oma rindade eest?

Postitamine  Mustlasplika Laup 01 Jan 2011, 20:38

Siiani pole eriliselt kohelnud ja peale neiu imetamist veidi on teisemad, aga mitte midagi väga hullu enam. Kas ja kuidas hoolitsete oma rindade eest? 866508 Venitus armid olid mingi aeg, aga hetkel silma ei hakka.
Mustlasplika
abimoderaator

Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics