O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Leia õnn!

2 posters

Go down

Leia õnn! Empty Leia õnn!

Postitamine  siq29 Esm 08 Nov 2010, 10:24

Jagan OMAdega enda tehtud avastusi.

Kõigepealt koduleht www.sisekosmos.ee
Mina liitusin sellel lehel tasuta videokursusega, lisaks leidub seal palju mõtlemapanevat lugemist.
Kodulehe tegija poolt on veel teinegi kodulehekülg, www.suurimsaladus.ee
See on blogi, mida tasub samuti lugeda.

Facebookis lisasin lemmikute hulka Vain & Partnerid ja sain seejärel arvutisse laadida Peep Vainu audioraamatu "Saavutamise tööriistad". Väga hea kuulamine!

Soovitan vaadata filmi "The Secret". Ma ei tea, kas ja kust seda laenutada saab. Minul on see film kodus olemas, mu elukaalsane käib ühel "Edu Saavutaja" kursusel, kus seda näidati ja ta sai koju ka selle filmi.

Minul on kavas osta Marci Shimoffi ja Carol Kline'i raamat "Lihtsalt õnnelik". Marci Shimoff on ka filmi "The Secret" autor.

Mõned videod, vaadake ja mõelge.

siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Leia õnn! Tiitli23
Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Leia õnn! Empty Re: Leia õnn!

Postitamine  BellaLily Püh 14 Aug 2011, 11:32

Lõpuks kohtan ka inimest, kes usub sellistesse asjadesse Leia õnn! 61639
Minu elu kõige suuremateks mõjutajateks on olnud Rhonda Byrne ja Eckhart Tolle teosed. Leia õnn! 61639

Olen näinud The Secret klippe aga hirmsasti tahaks täit filmi näha. Peangi vist uurima hakkama ehk saab seda eestist kuskilt osta. Leia õnn! 958287

Usun, et oleme õnnega koos, et nii varajases eas need tõed oleme avastanud. Leia õnn! 63421 Minu eesmärk elus oleks inimesi sellele rajale aidata. Leia õnn! 47188
BellaLily
BellaLily

Postituste arv : 8
Registration date : 13/08/2011

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics