O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ei leia lapsele nime? Facebook võib sullegi appi tulla!

3 posters

Go down

Ei leia lapsele nime? Facebook võib sullegi appi tulla! Empty Ei leia lapsele nime? Facebook võib sullegi appi tulla!

Postitamine  Pärlike Reede 20 Apr 2012, 16:24

Me kõik teame, et facebook muutub päev-päevalt aina populaarsemaks. Aga kas teid üllatab teadmine, et üha enam vanemaid valivad facebooki abil oma lapsele nime?

Septembris 2011 lõid Illinoisis elavad vanemad facebooki lehekülje Name my Child. Lindsey ja Dave Meske olid välja valinud nime tulevasele poisile – selleks oli Cooper. Kui paar sai teada, et ootavad (teist) tütart, ei suutnud nad kuidagi nime valida. Lahendus leiti facebook’i näol, kus kõigil huvilistel oli võimalik teha valik nelja potentsiaalse nime vahel: McKenna, Madelyn, Addilyne ja Emily. Dave rääkis Chicago Tribune’le, et tema vanemad arvasid, et ta on hulluks läinud. See ei takistanud aga lehekülje loomist. Lapse nimeks sai Madelyn Rae Meske.
Lindsey ja Dave pole ainsad. Üle maailma on üha enam paare kasutanud facebooki abi, et inimesed jagaksid nimede osas nõu ja hääletaksid sobiva variandi kasuks.

Kuidas teile tundub mõte nime valimisest facebooki kaudu? Jagage arvamust!

https://www.facebook.com/pages/Name-My-Child/169937739751814
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Ei leia lapsele nime? Facebook võib sullegi appi tulla! Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Ei leia lapsele nime? Facebook võib sullegi appi tulla! Empty Re: Ei leia lapsele nime? Facebook võib sullegi appi tulla!

Postitamine  Marianne Reede 20 Apr 2012, 17:31

Apppi! Ei leia lapsele nime? Facebook võib sullegi appi tulla! 824600
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Ei leia lapsele nime? Facebook võib sullegi appi tulla! Empty Re: Ei leia lapsele nime? Facebook võib sullegi appi tulla!

Postitamine  Tupsu003 Reede 20 Apr 2012, 17:39

Mulle see asi ei meeldi...aga see ainult minu arvamus Ei leia lapsele nime? Facebook võib sullegi appi tulla! 866508
Tupsu003
Tupsu003
abimoderaator

Postituste arv : 2114
Registration date : 10/01/2012

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001811496966

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Reede 20 Apr 2012, 17:43

Mina lihtsalt ei kujuta ette, et veel keegi mu lapse nime osas sõna võtab. Mul endalgi nii palju igasuguseid potentsiaalseid kauneid lapsenimesid välja mõeldud, et lausa kahju, et kõiki kunagi kasutada ei jõua Ei leia lapsele nime? Facebook võib sullegi appi tulla! 296785 Minu arvates peab lapse nimi pere olemuse ja vanemate mõtlemise jms ennekõike seostuma, teiste pakkumised välistaks selle. Ja isegi kui on mitme enda poolt mõeldud variandi vahel valida, ikkagi ma otsustaks perekeskis, mitte avalikult Ei leia lapsele nime? Facebook võib sullegi appi tulla! 866508
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Ei leia lapsele nime? Facebook võib sullegi appi tulla! Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics