Viljandlased, koguneme siia! Vol.2
+15
saby
enny
Ketuemme
linky
soe suur süda
liisi241
janee
Dior
minake
Mustlasplika
annukas18
Monique
erlex
ˇmiio23
armsake
19 posters
Lehekülg 20, lehekülgi kokku 38
Lehekülg 20, lehekülgi kokku 38 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 29 ... 38
Re: Viljandlased, koguneme siia! Vol.2
Siis on hästi.tuleneiu kirjutas:Ahjaa,suured tänud Mustlasplika armsa õnnitluse eest .Sa tegid tuju sellega hulga paremaks
Neiu ka nohus ja silmad vesised. Perearst ütles, et mingi adenoid viirus liikvel ja silmad võivad rähmaseks ka minna. Kuna nädalavahetus tulemas, kirjtutas digiretsepti valmis silmatilkadele. Tahaks kohe vanduda, kus kohast see viirus nüüd.
Erlex kuidas Arlenel täna on?
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Mustlasplika Arlenel julm nohu
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Ohjummel, haigus haiguse otsa nii nõme Meie oleme hetkeseisuga terved
Ma tahtsin küsida neilt kelle on rinnapõletik esinenud,et kaua te siis rinda ei andnud ,et see tekkis ? Tekib sellest,et välja imeta ja piima liiga palju koguneb? Ma selle peale ei olnudki mõelnud,et kui ma homme lähen esimese bussiga viimasega tulen siis tuleb siis nii u. 14 h ,mida ma teen , pumbata ma välja ei saa
Võtan kapsalehed kaasa ja siis haisen eksamil kapsalehtede järgi Pean endale vist rinapatju hulgim kaasa võtma.
Ma tahtsin küsida neilt kelle on rinnapõletik esinenud,et kaua te siis rinda ei andnud ,et see tekkis ? Tekib sellest,et välja imeta ja piima liiga palju koguneb? Ma selle peale ei olnudki mõelnud,et kui ma homme lähen esimese bussiga viimasega tulen siis tuleb siis nii u. 14 h ,mida ma teen , pumbata ma välja ei saa
Võtan kapsalehed kaasa ja siis haisen eksamil kapsalehtede järgi Pean endale vist rinapatju hulgim kaasa võtma.
Dior- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 492
Registration date : 10/09/2010
Nina jookseb nagu mahlakask? 3 korda üle õla, aga neiul täna nohu juba parem. Öösel "lõhnas" kogu tuba küüslaugu ja eukalüpti järele. Sõbranna toob täna uue Pinosoli ka ja siis peaks veelgi paremaks minema.
Mustlasplika kirjutas: Nina jookseb nagu mahlakask? 3 korda üle õla, aga neiul täna nohu juba parem. Öösel "lõhnas" kogu tuba küüslaugu ja eukalüpti järele. Sõbranna toob täna uue Pinosoli ka ja siis peaks veelgi paremaks minema.
Jah nuuks meil tordid tehtud ja ootame külalisi ei usu et keegi üldse tahab tatise lapse juurde tulla
erlex- Omaklubi teemant
-
mees mul ka haige ja nüüd siis ma kah..palavikus loodetavasti jääb poiss terveks,kuigi ta mul viriseb siin ja ei taha magama jääda..nuux
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Lõigu aga küüslauku tubadesse, see aitab päris hästi ja siis ehk homseks parem seis erlex. Olen nii nohust kiiresti lahti saanud. Neiul täna söögiisu puudub, aga joob selle eest palju.
Janee loodame, et pisike terveks jääb.
Janee loodame, et pisike terveks jääb.
Janee, loodame ka et pisike haigeks ei jää, et piimas olevad antikehad aitaksid.
janee kirjutas:mees mul ka haige ja nüüd siis ma kah..palavikus loodetavasti jääb poiss terveks,kuigi ta mul viriseb siin ja ei taha magama jääda..nuux
Kalli kalli kalli loodame et saate ruttu terveks.
erlex- Omaklubi teemant
-
Nonii, mul Tallinnas käidud ,eksamid tehtud ja kõik on korras: )(Väljaarvatud,see,et bussid ei liikunud , jala käisin ei tea kui palju , autobussijaamast kuni majakapõimuni ,seal olles olid jalad kangestunud , näppe ei tundud, siis seal edasi panin üldse vales suunas , paanika haaras mind kuna aeg tiksus, taksod keegi pidama ei jäänud, helistades olid ka kõik hõivatud , no Tallinn - jube . Lõpuks siis ikka üks takso jäi pidama ja jõudsin õigeks ajaks )Laura oli roosa ja rõõmus kuid selle aja jooksul ei söönud ta midagi Nüüd sai topelt
Dior- Omaklubi pronks
Dior vägev käik sul, millal tulemused teada saad?
Ma käisin täna vanaema juures, tee läikis vastu ja üle 40 sõita ei kannatanud. Sain taas paar ilusat pluusi endale ja neiule sukkpükse. Ja oma mantli andis ka mulle. Ostis eelmine aasta ja nüüd arvas, et ikka ei sobi.
Ma käisin täna vanaema juures, tee läikis vastu ja üle 40 sõita ei kannatanud. Sain taas paar ilusat pluusi endale ja neiule sukkpükse. Ja oma mantli andis ka mulle. Ostis eelmine aasta ja nüüd arvas, et ikka ei sobi.
Täna jah meeletu lume sadu, hommikul jooksis hirv ka sõiduteele , buss sai õnneks pidama .
Tulemused sain teada , õiguskaitsesüsteemide töö kaitsesin ära ( sain arvestatud) ning majandusteooria eksami sain A
Tulemused sain teada , õiguskaitsesüsteemide töö kaitsesin ära ( sain arvestatud) ning majandusteooria eksami sain A
Dior- Omaklubi pronks
Vahvad seiklused sul jah Dior
Aga nüüd ongi kuri karjas Pisikesel nohu ja köha ..mis ma tegema nüüd peaks?ninna rinnapiima panema??
Aga nüüd ongi kuri karjas Pisikesel nohu ja köha ..mis ma tegema nüüd peaks?ninna rinnapiima panema??
janee- Omaklubi kristall
Dior see oleks väga vahva mõte kunagi koos kõik välja lõõgastuma minna Mina tuleks ka
Janee oh kurja Jama, kahju pojast Pane küüslauku voodi juurde, see aitab hästi. Võid ka rinnapiima proovida ninna pann. Meil see küll ei aidanud kunagi, aga olen kuulnud, et mõnel aitab väga hästi. Nohu ja köha vastu tee auru, kasvõi kartulikeeduveega, aga vaata, et liiga lähedale ei pane last, muidu saab kõrvetada. Nina jaoks sobib väga hästi humer, mida võib juba imikutel kasutada. Loodame, et saate ruttu terveks
Janee oh kurja Jama, kahju pojast Pane küüslauku voodi juurde, see aitab hästi. Võid ka rinnapiima proovida ninna pann. Meil see küll ei aidanud kunagi, aga olen kuulnud, et mõnel aitab väga hästi. Nohu ja köha vastu tee auru, kasvõi kartulikeeduveega, aga vaata, et liiga lähedale ei pane last, muidu saab kõrvetada. Nina jaoks sobib väga hästi humer, mida võib juba imikutel kasutada. Loodame, et saate ruttu terveks
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Mul ka plika täna turtsub kahtlustan ka varsti nohu saabumist, endal ka kurk kare. Homme lähen turule küüslaaugu ja mee järgi
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Jaa see hanersvasalv on üks kiiduväärt asi (kui siis ainult natukene kallis), meie saime väikesest köhast lahti selle abil Panna rinnale kui ka talla -alla
Monique-täpselt minu müte, lihtsalt lõõgastuda natukene,mitte midagi suurt
Monique-täpselt minu müte, lihtsalt lõõgastuda natukene,mitte midagi suurt
Dior- Omaklubi pronks
janee hanerasva ka jh. Sellega määri jalatallad ka kokku. Südame piirkonna peale ei tohi seda panna, nagu mina aru olen saanud.
Dior jah, minu arust ka. See aitab väga hästi mõtted eemale peletada muust.
Tahaks ju ka lõõgastuda. Käisin täna küll üksi vanaema juures, aga lõpuks mees helistas, et vaata, mis kell on ja sind pole ikka veel kodus.
Mina määrin neiule nohuga rinnale ja tallaalla ABOPharma külmetusevastast palsamit, toimib ka väga hästi ning on looduslik.
Mina määrin neiule nohuga rinnale ja tallaalla ABOPharma külmetusevastast palsamit, toimib ka väga hästi ning on looduslik.
janee kirjutas:Vahvad seiklused sul jah Dior
Pai pai saage ruttu terveks.Väga ilus avatar
erlex- Omaklubi teemant
-
Mul ka lapsed haiged ja ise ka, vastikud vastikud haigused
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
aitäh teile tarkuste eest..peab siis päeval mehe apteeki saatma..öö oli meil kole võtsin ta meie kaissu magama et teab mis temaga oma voodis juhtub..kui enne mõtlesin et mis need magamata ööd on siis nüüd on mul ka natuke aimu
janee- Omaklubi kristall
Ma nii õnnelik .Täna öösel sain ja julgesin paar tundi juba magada,poja palavik enam pole yle 38,6 läinud,enne oli muudkui 39,4
Kodus peame kykitama vähemalt reedeni,siis uuesti arsti juurde .Poisil ju bronhiit,mingi kõhuviirus ja läkaköha .Kuna saime AB peale siis paar päeva tagasi oli kohutav-meil pooled rohud ei sobi ning nii oli ka selle AB-ga.Tekkis lööve,hingamisraskused ja oksendamine .Nyyd esmaspäev saame uue AB ja loodan kogu sydamest,et see mingeid asju ei tekita
Kõigile kes tõbised kiiret paranemist
Kodus peame kykitama vähemalt reedeni,siis uuesti arsti juurde .Poisil ju bronhiit,mingi kõhuviirus ja läkaköha .Kuna saime AB peale siis paar päeva tagasi oli kohutav-meil pooled rohud ei sobi ning nii oli ka selle AB-ga.Tekkis lööve,hingamisraskused ja oksendamine .Nyyd esmaspäev saame uue AB ja loodan kogu sydamest,et see mingeid asju ei tekita
Kõigile kes tõbised kiiret paranemist
tuleneiu- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 318
Registration date : 27/04/2010
Suurem poiss kurtis ka öösel, et kurk valus. Hetkel väidab et enam pole valus, aga ta juba oskab veidi valetada ka. Nii et täielikult ei usu ta juttu. Ta oli eile vanaemaga pikalt õues, nii et eks ta sealt külma sai. Loodan et hullemaks ikka ei lähe. Tegin talle veidi ravi ka öösel, ehk oli sellest ikka abi. Ja tundub et kuigi ilm läks külmemaks, siis ikkagi haigused tiirutavad ringi
Lehekülg 20, lehekülgi kokku 38 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 29 ... 38
Similar topics
» Harjukad, koguneme siia!
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.4
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.3
» Viljandlased, koguneme siia!
» Pärnakad koguneme siia! :)
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.4
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.3
» Viljandlased, koguneme siia!
» Pärnakad koguneme siia! :)
Lehekülg 20, lehekülgi kokku 38