Viljandlased, koguneme siia! Vol.2
+15
saby
enny
Ketuemme
linky
soe suur süda
liisi241
janee
Dior
minake
Mustlasplika
annukas18
Monique
erlex
ˇmiio23
armsake
19 posters
Lehekülg 11, lehekülgi kokku 38
Lehekülg 11, lehekülgi kokku 38 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 24 ... 38
Re: Viljandlased, koguneme siia! Vol.2
Meie piiga saab ka ehk 2011 sügisel lasteaeda ja siis on juba nii et mul PEAB olema töö, majanduslik seis selleks ajaks ilmselt enam kriitikat ei kannata. Samas präga nagu aktiivselt otsida ka ei saa Lisaks ei kujuta ma üldse ette mismoodi tööandja sellele vaataks kui on 2 last pidevalt tõbised lasteaia ajal Poisiga läksint äiskohaga tööle kui ta sõime läks ja no iga 2 nädala takka oli vähemalt 3n haige lapsega kodus Õige pea hakkas tööandja nägusi tegema ja kokku saingi tööd teha 2kuud kui juba minu asemele uus inimene otsiti. oeh, täitsa nõme nõme
jupijuula- Postituste arv : 182
Registration date : 08/09/2009
Enny-kas sa õpid Viljandi Täiskasvanute Gümnaasiumis?
Mina käisin täiskohaga tööl , tegin tuletõkketöid ning käisin siis ka VTG´s kuid kui rasedusest teada sain pidin lõpetama kuna töö on mürgine ning ohtlik . Siis käisin ainult koolis nii rasedana kuid ka peale Laura sündi ja see aasta lõpetasin .Vb oleme me siis kohtunudki?
Mina käisin täiskohaga tööl , tegin tuletõkketöid ning käisin siis ka VTG´s kuid kui rasedusest teada sain pidin lõpetama kuna töö on mürgine ning ohtlik . Siis käisin ainult koolis nii rasedana kuid ka peale Laura sündi ja see aasta lõpetasin .Vb oleme me siis kohtunudki?
Dior- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 492
Registration date : 10/09/2010
Me käisime täna Saarepeedil ja maja eest lasteaeda tuli 8 km - ja siis tagasi ka sõita viiel korral nädalas
Kudi alsteaia järjekorrad ei pidanud väga pikad olema õnneks
Kudi alsteaia järjekorrad ei pidanud väga pikad olema õnneks
Dior- Omaklubi pronks
Kudi alsteaia- kuid lasteaia
Dior- Omaklubi pronks
dior-ma arvan et sa mõtlesid mind kui kysisid kas käin viljandi täiskasvanutes,käin jah,ja see aasta läksin nii et kohtund me ei ole:)
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Postituste arv : 1418
Registration date : 21/07/2009
Mina mõtlesin et olen korralik ja lähen kooli kõik ilus kena aga olen juba puhkan:)
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
enny mul polnud see Vikerkaar meeleski Kirjutamisega mul mingit pistmist pole, olen müügiesindaja reklaamiosakonnas, ehk siis müün reklaami Aga kusjuures töövestlusel mainisin ära, et olin keska ajal Helgi Kaldma töövari ja täna siis reklaamiosakonna juh mainis selle Helgile ka ära Väga vahva vanaproua- minu teada on ta Sakalas ka üks vanimaid töötajaid.
Mis tööd sa kodus teed, kui saladus pole See on ju väga hea, kui saad kodus laspe kõrvalt tööd teha
Esimene töönädal siis läbi. Ei olnudki nii hull, juba on palju vabam tunne Aga pikk maa veel ees ja õppida palju.
Mis tööd sa kodus teed, kui saladus pole See on ju väga hea, kui saad kodus laspe kõrvalt tööd teha
Esimene töönädal siis läbi. Ei olnudki nii hull, juba on palju vabam tunne Aga pikk maa veel ees ja õppida palju.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Täna päris jube ilm sajab
erlex- Omaklubi teemant
-
jaaa öö otsa nagu on sadand
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Tahtsime täna Arlene ja Issiga kiikuma minna aga nu jube üldse kohe vihm järgi ei jääääää
erlex- Omaklubi teemant
-
Ma hakkan hoopis kohupiimakattega kooki tegema ja õhtul teen veel tuunikala tordi ka valmis Homme isadepäev ja issi sünnipäev kah veel Ja sellise ilmaga ma parem ei mõtlegi õue minemise peale, täna tuleb tubane päev
Miio ajad isu peale
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Dior - kui sa ikkagi mõtlesid mulle küsimuse esitada, siis ma ei ole täiskasvanutes käinud. Ma lõpetasin eelmine aasta Sisekaisteakadeemia. Sain oma kõrghariduse kätte
Monique - ma olen Eesti Kultuurkapitali Viljandimaa kontaktisik. Ainuke asi on see, et pean 4 korda aastas koosoleku korraldama, aga see 4 korda lapsehoidja leidmine ei ole õnneks hull.
Monique - ma olen Eesti Kultuurkapitali Viljandimaa kontaktisik. Ainuke asi on see, et pean 4 korda aastas koosoleku korraldama, aga see 4 korda lapsehoidja leidmine ei ole õnneks hull.
enny- Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009
enny-annukas oli ikka see kes siis VTG´s käib .Ma nii hajameelne ,et ajasin teie kasutajanimed segamini Aga vot kui hea sul,et kõrgkooliga ühelpool
On jah vastik ilm Oleks vaid load ,siis oleks ehk rohkem käimisi kuna mehel ei taha ka alatasa lasta vedada .
Küsimus suurele ringile ,kus teie Viljandis autokoolis käisite,mis õpetajaga olite (ka riiklikul sõidueksamil), ma lähen nüüd kevadel ikka tegema . Siis saan endale väikese ,, tillulillu,, ka millega sõita
On jah vastik ilm Oleks vaid load ,siis oleks ehk rohkem käimisi kuna mehel ei taha ka alatasa lasta vedada .
Küsimus suurele ringile ,kus teie Viljandis autokoolis käisite,mis õpetajaga olite (ka riiklikul sõidueksamil), ma lähen nüüd kevadel ikka tegema . Siis saan endale väikese ,, tillulillu,, ka millega sõita
Dior- Omaklubi pronks
Dior ma käisin küll autokoolis Pärnus ja eksamid tegin ka seal, aga lõppastme tegi Automis ja mulle sealsed inimesed meeldisid. Kunagi plaanis C- ja E- kategooria ka juurde teha, aga hetkel pole selleks võimalust. Hetkel küll enam ette ei kujuta elu ilma autota, ikka palju lihtsam on liigelda ja ei pea kedagi paluma sõitmiseks.
Noorte volikoguga isadepäeva üritus peetud ja super äge oli. Neiu sai ringi tuuseldada ja oli väga rahul, et paljud inimesed talle tähelepanu osutasid. Torti sai nii palju, et tõin lausa koju, aga võrreldes eelmise aastaga ikkagi suurem osa söödi ära.
Tõin homseks siiski mehele lilli ja isale ka.
Noorte volikoguga isadepäeva üritus peetud ja super äge oli. Neiu sai ringi tuuseldada ja oli väga rahul, et paljud inimesed talle tähelepanu osutasid. Torti sai nii palju, et tõin lausa koju, aga võrreldes eelmise aastaga ikkagi suurem osa söödi ära.
Tõin homseks siiski mehele lilli ja isale ka.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
enny kirjutas:
Mis see endast kujutab, s.t mis sa tegema pead täpsemalt Kõlab väga uhkelt
Mina käisin Roolis ja olen ka rahul Peangi libedasõitu tegema minema, a ei tea, millal saakisngi. Euro ajal pidi poole kallimaks minema
Ma käisin ka Roolis aga see oli oi kui kaua aega tagasi 99a augustis sain oma esimesed load aga 2006 tegin omale uuesti load ja siis täidsa omal käel. Libeda sõidu tegin Automis.
Mees lasi mul jälle jalga, olen jälle lastega omapäi
Ükspäev sain poisi peale nii kurjaks et lõin jalaga vastu seina ning lõin oma väiksele varbale mõra sisse, nii sinist varvast polnud ma ennem näinud
Issile kinkisime isadepäevaks raamatu "Jantsa kalaraamat" loodan et talle meeldib.
Mees lasi mul jälle jalga, olen jälle lastega omapäi
Ükspäev sain poisi peale nii kurjaks et lõin jalaga vastu seina ning lõin oma väiksele varbale mõra sisse, nii sinist varvast polnud ma ennem näinud
Issile kinkisime isadepäevaks raamatu "Jantsa kalaraamat" loodan et talle meeldib.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Mina käisin Piirivalves autokoolis
Dior Väga tubli et load ära teed
Dior Väga tubli et load ära teed
erlex- Omaklubi teemant
-
mina plaanin uuest aastast minna kas madelisse või automisse tegelt ka alopex pidi hea olema.
ma sain eile jubeda teate.õigemini mul emal oli eile hommikul avarii.õnnex tal ei juhtunud endaga midagi,nimelt siis sõitis hommkul tööle ja kösti all sõitis auto ette talle,see auto tuli sealt surnuaia poolt.ema auto viidi minema ja esmaspäeval tehaxe ekspetiis et kas makstaxe auto turu väärtus või siis remont kinni.ema auto oli ikka väga sassis.teisel autol polnud väga midagi tagant poolt ots oli sassis vähe,nu teise auto roolis oli vahtralehega noormees,tal oli nägu vähe katki aga see tunnistas kohe ylesse et tema syy ei näinud ja sõitis ette.aga õudne ikkagi.
ma sain eile jubeda teate.õigemini mul emal oli eile hommikul avarii.õnnex tal ei juhtunud endaga midagi,nimelt siis sõitis hommkul tööle ja kösti all sõitis auto ette talle,see auto tuli sealt surnuaia poolt.ema auto viidi minema ja esmaspäeval tehaxe ekspetiis et kas makstaxe auto turu väärtus või siis remont kinni.ema auto oli ikka väga sassis.teisel autol polnud väga midagi tagant poolt ots oli sassis vähe,nu teise auto roolis oli vahtralehega noormees,tal oli nägu vähe katki aga see tunnistas kohe ylesse et tema syy ei näinud ja sõitis ette.aga õudne ikkagi.
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Postituste arv : 1418
Registration date : 21/07/2009
annukas18 õudne osad autojuhid on ikka nii hajameelsed, ega pane tähele, mis liikluses toimub. Õnneks ise kunagi õnnetusse sattunud ei ole, aga tihtipeale sõidab mõni teele ette, nii et pean äkkpidurduse tegema. See ajab päris vihale ikka
annukas18 kirjutas:mina plaanin uuest aastast minna kas madelisse või automisse tegelt ka alopex pidi hea olema.
Jube kahju et nii juhtus Eile oli ju 13 kuigi reede polnud
erlex- Omaklubi teemant
-
Annukas - hea, et inimesed terveks jäid õnnetuses.
Ise ma liikluses sõita ei kardaks kuid arvestades kui hajameelseid, pimedaid ja purjus juhte meie liikluses on siis ... ajab ropendama
Kuna me teame kõik,et ise võid olla korralik ja hea sõitja aga sõidetakse sellest hoolimata sisse .
See teema on minu jaoks vähemalt nii tundlik,et ma alati lähen endast nii välja kuna mull lihtalt ei mahu pähe mida sellised inimesed mõtlevad,miks nad rooli lähevad -sõidavad surnuks peresid, vanemaid , lapsi , abikaasasi -kes ei ole süüdi millestki ja siis saavad kohtus 5 aastat (olenevalt mis tingimustele seal rõhutakse) Selle alla ma mõtlesin narkojoobes ja alkoholi joobes juhte ja eks ka mingis eas vanureid ja siis ka nolke kes kihutavad niisama.
Meil on olnud mehega nii monigi kord situatsioon mil oleks võiud juhtuda avarii kuid mitte meie pärast vadi,et mingi vanur kes peab meile peateel liiklejale teed andma ,jääb seisma ,vaatab mõlemale poole teed ( kust meie tuleme ja oleme juba väga lähedal) siis sõidab ette ,siis nagu alles märkaks meid ja meie peame järsu kõrvale pöörde tegema et otsasõitu vältida - ning see on mind veel tundlikuamks muutnud ,et laps on kuna see teeb mind ülikaitsvaks
Ise ma liikluses sõita ei kardaks kuid arvestades kui hajameelseid, pimedaid ja purjus juhte meie liikluses on siis ... ajab ropendama
Kuna me teame kõik,et ise võid olla korralik ja hea sõitja aga sõidetakse sellest hoolimata sisse .
See teema on minu jaoks vähemalt nii tundlik,et ma alati lähen endast nii välja kuna mull lihtalt ei mahu pähe mida sellised inimesed mõtlevad,miks nad rooli lähevad -sõidavad surnuks peresid, vanemaid , lapsi , abikaasasi -kes ei ole süüdi millestki ja siis saavad kohtus 5 aastat (olenevalt mis tingimustele seal rõhutakse) Selle alla ma mõtlesin narkojoobes ja alkoholi joobes juhte ja eks ka mingis eas vanureid ja siis ka nolke kes kihutavad niisama.
Meil on olnud mehega nii monigi kord situatsioon mil oleks võiud juhtuda avarii kuid mitte meie pärast vadi,et mingi vanur kes peab meile peateel liiklejale teed andma ,jääb seisma ,vaatab mõlemale poole teed ( kust meie tuleme ja oleme juba väga lähedal) siis sõidab ette ,siis nagu alles märkaks meid ja meie peame järsu kõrvale pöörde tegema et otsasõitu vältida - ning see on mind veel tundlikuamks muutnud ,et laps on kuna see teeb mind ülikaitsvaks
Dior- Omaklubi pronks
Vabandan kirjavigade pärast:96:
Viimati muutis seda Dior (Püh 14 Nov 2010, 10:11). Kokku muudetud 1 kord
Dior- Omaklubi pronks
Ega jah issanda loomaaed on suur ja lai.
erlex- Omaklubi teemant
-
Lehekülg 11, lehekülgi kokku 38 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 24 ... 38
Similar topics
» Harjukad, koguneme siia!
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.4
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.3
» Viljandlased, koguneme siia!
» Pärnakad koguneme siia! :)
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.4