Tüdrukute õhtu
3 posters
O.M.A. klubi :: Perekond :: Pulmad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Tüdrukute õhtu
Kas kellelegi on korraldatud/või olete ise korraldanud/ osalenud tüdrukute õhtul? Nimel mul on õde varsti abiellumas ja peab talle korraldama ühe meeldejääva õhtu. Võiksite jutustada oma kogemustest, siis saaksin ehk mõningaid häid ideid.
enny- Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009
Re: Tüdrukute õhtu
Oii mul oli küll äge õhtu
Ega ma ise sellest midagi ei teadnud, ainult nii palju, et läheme tüdrukutega Pärnusse spaasse. No ja seal siis topiti mind pärast spaatamist special riietesse:
Siis pidin mingit kraami müüma tänaval ja hiljem läksime ööklubisse, kus mind sunniti koos 2 teise peagi abielluvaga koos lavale tantsima. Kreisipööra päev oli, aga samas lahe ja on mida meenutada
Ega ma ise sellest midagi ei teadnud, ainult nii palju, et läheme tüdrukutega Pärnusse spaasse. No ja seal siis topiti mind pärast spaatamist special riietesse:
Siis pidin mingit kraami müüma tänaval ja hiljem läksime ööklubisse, kus mind sunniti koos 2 teise peagi abielluvaga koos lavale tantsima. Kreisipööra päev oli, aga samas lahe ja on mida meenutada
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Re: Tüdrukute õhtu
Oi oi oi No minul oligi tõenäoliselt KÕIGE LAHEDAM tüdrukute õhtu, mis eales on korraldatud.
Teen copy paste oma blogist:
Hommikul oli tuju kurb, sest last polnud kodus Selline tühi tunne.
Hakkasin Heikki kallal nokkima ja õega läksin riidu, lõpp vaatus oli nuttev pruut kes kedagi näha ei tahtnud.
Nutsin oma peatäie ära ja kohe palju kergem hakkas
Kell 14 sai Heikki kõne mu sõbralt, et too tahab autot kätte saada.
Muigas küll aga sättis end valmis ja läks tööle.
Hetk hiljem uksekell - sõbranna ukse taga, et "palun sisse."
Tegin ukse lahti ja läksin telekat tagasi vaatama. Järsku keegi koputab, hüüan "sisse" aga ei tule kedagi. Nii neli korda.
Laks lendas uks lahti ja sisse astus musta ja kollase triibulises outfitis biker kiiver peas, tundsin temas ära ühe oma sõbranna mehe
Andis mulle kirja ja seljakoti. Sees oli kiri, et 15 minutiga bikeri kostüüm selga ja tulen alla sõbrannad aitasid mul riietuda ja pakkisid dressid kaasa
Ma nägin väga väga lahe välja. Siis sain kiivri ka - millel oli loor küljes Nii armas - olin nagu tõeline rattur hiir
All sain kiired instruktsioonid kuidas hoida ja kuidas kurvides kallutada.
Sõit algaski
Möödusime ka mehe töö juurest, kus nägin kõikide ta sõprade autosid.
Selge. Ka tema õhtu sai nüüd alguse.
A-G sõitis Rocca poole siis Tabasalu suunas Mul koguaeg sügav hämming ja puhas rõõm, et lõpuks sõitma sain (nad oma naisega juba ammu lubanud, et viivad mind sõitma).
Rahvas kõik lehvitasid ja näitasid
Kokku sõitsime tund aega Pelgu-Rocca-Tabasalu-Harku-Laagri-Saku.
Igakord kui kuskile asustatud punkti jõudsime, mõtlesin et "aa me läheme sinna" ja siis jälle napilt möödusime sellest kohast.
Ja ühel hetkel olime linnas tagasi ja minu kodust 5 minuti tee kaugusel Kalamajas!
Veidi veel ja jõudsime Lennusadamasse. Ronisin rattalt maha ja mind võttis vastu kaks meest, ühel oli kaamera peos.
Mõlemil päästevestid seljas. Pidin oma nunnu kiivri loovutama ja mind juhatati paati.
Jällegi algas sõit, seekord merel.
Laine lõi mitmeid kordi vastu vahtimist aga ülilõbus oli. Mehed küsisid naljakaid küsimusi ja filmisid mind terve aeg.
Jäi mulje nagu mind jäetaks kuskile saarele (hiljem selgus, et selline plaan oligi aga laine oli liiga kõrge).
Tiirutasime üks tunni jagu merepeal, siis viidi mind maale tagasi Kus juba kaugelt kostis plikade kisa ja šampa pudeli korkide paukumist.
Kõik mu naised mustades kleitides ja kõrgetel kontstel ootasid mind seal
Hetk enne paadist välja astumist sain suure Lazensa koti - kirjakesega "Kingitus Kõige Kallimale Sinu Heikki ja Sinu Naised"
Nüüd juhatasid naised mu "Suure Tõllu" peale kus pakuti snäkke ja palju šampust.
Muljetasin oma päevast veidi ja tänasin neid.
Aga see polnud veel kõik. Asjad pakiti kokku ja mind juhatati bussi.
Sõitsime läbi linna ja šampus voolas ojadena.
Kuni ühel hetkel seoti mu silmad kinni. Sõitsime veel pikalt (minu arust).
Hetk kui mul side silmadelt võeti lamasin suures voodis kuskil hotelli sviidis.
Nurga tagant astus välja mu tore tuttav, kes oli sinna palutud mulle soengut ja meiki tegema.
Käisin kiirelt pesus ja Sheila hakkas mind ilusaks tuunima.
Ja siis tulid mu sõbrannad mingi vanamehega, kes hiljem selgus oli Harri Kingo - niiiii nõme mees
Kui Sheila mulle parasjagu meiki tegi nägin aknast ühte musta meest tulemas suurte kottidega (arvasin et strippar).
Aga selgus hoopis, et see Dave, kes tuli mind sinna pildistama
Naised suundusid alla veini ja šampust nautima ja mina jäin musta mehega kahekesi Ok ok tegelt oli üks mu sõbranna ka kes aitas mind aksessuaaride ja riietega.
Selga panin oma mehe valitud pesu ja pildistamine võis alata.
Siis sain teada ka kus ma viibin - Savoy pruutpaari sviidis
2 h pildistamist erinevate aksessuaaridega ja kõikjal sviidis, läksime alla kus mu naised mind ootasid ja end lõbusalt tundsid.
Pildistasime ka seal ja sain kaela valge lipsu kuhu oli kirjutatud "VEEL VALLALINE".
Mõned rühma pildid ka veel õues ja jälle bussi. Buss viis meid vanalinna, sõbranna vene tänava korterisse kus mind ootas palju suupisteid ja palju värvilisi jooke
Mängisime veel erinevaid mänge Pidin ühte puzzlet kokku panema ja küsimustele oma mehe kohta vastama.
Siis suundusime raekoja platsi kus sain 5 õhupalli et oma vanad peikad taevasse lennutada.
Viimase õhupalli püüdis üks hull mees kinni ja tõi tagasi ja käis sellega sabas
Aga ma tegin paber lennuki, kirjutasin nime peale ja rebisin selle miljoniks tükiks ja ehk see nimi ei naase me ellu enam
Järgmine peatus oli Prive, lauas ootasid meid hiigel suured kokteilid, mida me kõvasti kuritarvitasime.
Tantsisime ja rockisime kuni kitsaks läks klubis.
Siis suundusime sõbranna juurde tagasi Ukse juures ootasid meid meie mehed
Muljetasime oma päevast ja sõime jääke.
Kui seal kõik otsa sai sõitsime veel meie juurde ja pläkutasime ja kokteilitasime kella 9'ni hommikul
Täna pole peigmehel üldse kerge olla aga mina olen nii õnnelik ja rahul.
Mul oli väga lahe pidu - just selline nagu ma tahtsin ja see, et me lõpuks oma meestega ühinesime oli ideaalne õhtu lõpp
Teen copy paste oma blogist:
Hommikul oli tuju kurb, sest last polnud kodus Selline tühi tunne.
Hakkasin Heikki kallal nokkima ja õega läksin riidu, lõpp vaatus oli nuttev pruut kes kedagi näha ei tahtnud.
Nutsin oma peatäie ära ja kohe palju kergem hakkas
Kell 14 sai Heikki kõne mu sõbralt, et too tahab autot kätte saada.
Muigas küll aga sättis end valmis ja läks tööle.
Hetk hiljem uksekell - sõbranna ukse taga, et "palun sisse."
Tegin ukse lahti ja läksin telekat tagasi vaatama. Järsku keegi koputab, hüüan "sisse" aga ei tule kedagi. Nii neli korda.
Laks lendas uks lahti ja sisse astus musta ja kollase triibulises outfitis biker kiiver peas, tundsin temas ära ühe oma sõbranna mehe
Andis mulle kirja ja seljakoti. Sees oli kiri, et 15 minutiga bikeri kostüüm selga ja tulen alla sõbrannad aitasid mul riietuda ja pakkisid dressid kaasa
Ma nägin väga väga lahe välja. Siis sain kiivri ka - millel oli loor küljes Nii armas - olin nagu tõeline rattur hiir
All sain kiired instruktsioonid kuidas hoida ja kuidas kurvides kallutada.
Sõit algaski
Möödusime ka mehe töö juurest, kus nägin kõikide ta sõprade autosid.
Selge. Ka tema õhtu sai nüüd alguse.
A-G sõitis Rocca poole siis Tabasalu suunas Mul koguaeg sügav hämming ja puhas rõõm, et lõpuks sõitma sain (nad oma naisega juba ammu lubanud, et viivad mind sõitma).
Rahvas kõik lehvitasid ja näitasid
Kokku sõitsime tund aega Pelgu-Rocca-Tabasalu-Harku-Laagri-Saku.
Igakord kui kuskile asustatud punkti jõudsime, mõtlesin et "aa me läheme sinna" ja siis jälle napilt möödusime sellest kohast.
Ja ühel hetkel olime linnas tagasi ja minu kodust 5 minuti tee kaugusel Kalamajas!
Veidi veel ja jõudsime Lennusadamasse. Ronisin rattalt maha ja mind võttis vastu kaks meest, ühel oli kaamera peos.
Mõlemil päästevestid seljas. Pidin oma nunnu kiivri loovutama ja mind juhatati paati.
Jällegi algas sõit, seekord merel.
Laine lõi mitmeid kordi vastu vahtimist aga ülilõbus oli. Mehed küsisid naljakaid küsimusi ja filmisid mind terve aeg.
Jäi mulje nagu mind jäetaks kuskile saarele (hiljem selgus, et selline plaan oligi aga laine oli liiga kõrge).
Tiirutasime üks tunni jagu merepeal, siis viidi mind maale tagasi Kus juba kaugelt kostis plikade kisa ja šampa pudeli korkide paukumist.
Kõik mu naised mustades kleitides ja kõrgetel kontstel ootasid mind seal
Hetk enne paadist välja astumist sain suure Lazensa koti - kirjakesega "Kingitus Kõige Kallimale Sinu Heikki ja Sinu Naised"
Nüüd juhatasid naised mu "Suure Tõllu" peale kus pakuti snäkke ja palju šampust.
Muljetasin oma päevast veidi ja tänasin neid.
Aga see polnud veel kõik. Asjad pakiti kokku ja mind juhatati bussi.
Sõitsime läbi linna ja šampus voolas ojadena.
Kuni ühel hetkel seoti mu silmad kinni. Sõitsime veel pikalt (minu arust).
Hetk kui mul side silmadelt võeti lamasin suures voodis kuskil hotelli sviidis.
Nurga tagant astus välja mu tore tuttav, kes oli sinna palutud mulle soengut ja meiki tegema.
Käisin kiirelt pesus ja Sheila hakkas mind ilusaks tuunima.
Ja siis tulid mu sõbrannad mingi vanamehega, kes hiljem selgus oli Harri Kingo - niiiii nõme mees
Kui Sheila mulle parasjagu meiki tegi nägin aknast ühte musta meest tulemas suurte kottidega (arvasin et strippar).
Aga selgus hoopis, et see Dave, kes tuli mind sinna pildistama
Naised suundusid alla veini ja šampust nautima ja mina jäin musta mehega kahekesi Ok ok tegelt oli üks mu sõbranna ka kes aitas mind aksessuaaride ja riietega.
Selga panin oma mehe valitud pesu ja pildistamine võis alata.
Siis sain teada ka kus ma viibin - Savoy pruutpaari sviidis
2 h pildistamist erinevate aksessuaaridega ja kõikjal sviidis, läksime alla kus mu naised mind ootasid ja end lõbusalt tundsid.
Pildistasime ka seal ja sain kaela valge lipsu kuhu oli kirjutatud "VEEL VALLALINE".
Mõned rühma pildid ka veel õues ja jälle bussi. Buss viis meid vanalinna, sõbranna vene tänava korterisse kus mind ootas palju suupisteid ja palju värvilisi jooke
Mängisime veel erinevaid mänge Pidin ühte puzzlet kokku panema ja küsimustele oma mehe kohta vastama.
Siis suundusime raekoja platsi kus sain 5 õhupalli et oma vanad peikad taevasse lennutada.
Viimase õhupalli püüdis üks hull mees kinni ja tõi tagasi ja käis sellega sabas
Aga ma tegin paber lennuki, kirjutasin nime peale ja rebisin selle miljoniks tükiks ja ehk see nimi ei naase me ellu enam
Järgmine peatus oli Prive, lauas ootasid meid hiigel suured kokteilid, mida me kõvasti kuritarvitasime.
Tantsisime ja rockisime kuni kitsaks läks klubis.
Siis suundusime sõbranna juurde tagasi Ukse juures ootasid meid meie mehed
Muljetasime oma päevast ja sõime jääke.
Kui seal kõik otsa sai sõitsime veel meie juurde ja pläkutasime ja kokteilitasime kella 9'ni hommikul
Täna pole peigmehel üldse kerge olla aga mina olen nii õnnelik ja rahul.
Mul oli väga lahe pidu - just selline nagu ma tahtsin ja see, et me lõpuks oma meestega ühinesime oli ideaalne õhtu lõpp
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
O.M.A. klubi :: Perekond :: Pulmad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1