O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kuidas sisustada vannituba?

+5
imeline
Pärlike
babyapple
Elen
HoneyMoon
9 posters

Go down

Kuidas sisustada vannituba? Empty Kuidas sisustada vannituba?

Postitamine  HoneyMoon Teis 15 Juun 2010, 08:54

Mida pidasite silmas enda vannitoa sisustamisel, mis oleks võinud olla teisiti, mis sai hästi, mille peale alguses ei tulnud, kuidas, kuhu ja miks paigutasite jne jne Kuidas sisustada vannituba? 866508 Tungivalt lubatud ka pildimaterjal
Kuidas sisustada vannituba? 633777
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Kuidas sisustada vannituba? Tiitli23
Postituste arv : 3447
Registration date : 16/02/2009

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Kuidas sisustada vannituba? Empty Re: Kuidas sisustada vannituba?

Postitamine  Külaline Teis 15 Juun 2010, 10:07

Oma praeguse vannitoaga olen ma üsna rahul:

Kuidas sisustada vannituba? 14juuni8

Vannituba on kolmest osast - tagumises otsas on suur vann, keskel (selle pruuni seina taga) on dušinurk ja ees WC, bidee, kraanikauss ja pesumasin. Vannituppa on kaks sissepääsu - üks teise korruse koridorist ja teine magamistoast.

Kuidas sisustada vannituba? 14juuni9

Unistuste vannituba oleks mul sisustatud sellises stiilis:

Kuidas sisustada vannituba? Bathroomantique2

Aga kuna tavalise vanni asemel oleks uude koju soov osta hoopis vanniga aurusaun, siis oleks seda niisugusse vanaaegsesse ümbrusesse klapitada raske. Nii et proovin leida mingi kompromissi.

Uus vannituba peab kindlasti olema ruumikas, seal peaks olema vanniga aurusaun, WC, bidee, kraanikauss. Kui pesumasina ja kuivati jaoks paremat kohta ei leia, siis saavad ka need seal asuma. Kuna sanitaartehnika tuleb moodne, siis tahaksin kappideja peegliga üldmuljet ikkagi pehmemaks muuta ja muretseda midagi sarnast: http://cgi.ebay.com/7637-PC-BATHROOM-VANITY-CABINET-W-MARBLE-TOP-36-/400048592375?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d24c115f7 Peegel võiks olla selline hästi suur ja edev, kaunistustega raamis. Põrandale ja seina tahaks plaate, osad plaadid peaks olema mustrilised ja kuskilt vahelt võiks läbi joosta keraamiline borde.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Elen Teis 15 Juun 2010, 10:58

Mina olen ka praeguse vannitoaga rahul. Eriti praktiline on see, et lasin kraanikausi aluse kapi sellise pika teha ja sinna sisse siis on pandud 2 sügavat sahtlit - üks heleda ja teine tumeda musta pesu jaoks! Superluks! Must pesu ei ole kunagi ripakil ega kuskil nähtaval kohal. Ja pesumasin ja kuivati on ka kapis peidus. Ainuke miinus on see, et pesupulbri jms jaoks ei ole oma kohta...
Elen
Elen

Postituste arv : 281

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Teis 15 Juun 2010, 11:32

Elen kirjutas:Mina olen ka praeguse vannitoaga rahul. Eriti praktiline on see, et lasin kraanikausi aluse kapi sellise pika teha ja sinna sisse siis on pandud 2 sügavat sahtlit - üks heleda ja teine tumeda musta pesu jaoks! Superluks! Must pesu ei ole kunagi ripakil ega kuskil nähtaval kohal.

Vot see on hea mõte. Mul kogu aeg probleem, et kuhu panna hetkel kasutuses olevad püksid jms. Panen kõrva taha ja tulevikus saab oma majas sinu ideed kasutada. Kuidas sisustada vannituba? 866508
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Teis 15 Juun 2010, 12:59

Ma ka juba kuu aega sisustuse lainetel - erinevaid lehekülgi, stiile, hindu vaatamas... Olukorra teeb pisut keerulisemaks asjaolu, et nii praegu tulev kui ka päris tulevane maja saavad olema palkmajad. Mehega enamasti õhtuti istumegi arvutis ja vaatme sisustusega seonduvaid lehekülgi (minu algatusel) või räägime ehituse kulgemisest (tema algatusel). Tahaks midagi (eriti tulevasse, suurde, majja), mis oleks ameerikalikus palmajade stiilis, samas ei jääks ka eestlase jaoks liiga peenutsevaks (tahaks kokku kombineerida minu romantilist meelt ja abikaasa mehelikku stiili).
Vannitoa osas siis nii palju, et tahaksin palju marmorit, antiiksest stiilis puidust kappe ning nt. kividega ääristatud vanni, reaalsus aga seekord seda veel ei luba ja ei tule ka väga suur vannituba.
Põhimõtteliselt saab meil praegu olema enamus seinast palksein, pisut ka punast tellist. Valmis on vaadatud seinale pilt, mis õhustikku võiks luua ning ka erinevaid (mitte modernseid, vaid klassikalises stiilis ja kindlasti puidust) valamukappe ja riiuleid oleme piilunud, samuti klassikalisi peegleid. Meie pisikesse vannituppa tuleb seekord kindlast dušinurk, aga vanniosaga.
Kahjuks tuleb ilmselt ka pesumasin vannituppa, sest mujale lihtsalt pole panna. Sel juhul ilmselt soovin pigem pealtlaetavat, mille puhul pisut mõtlen, kuidas seda ülejäänud olustikuga sulanduma sobitada Kuidas sisustada vannituba? 756483 Kõrvalruumis asub saun.

Siin on üks vannitubadest, mis põhimõtteliselt meeldiks ehk tulevikus tehtavasse majja, aga kapi pind võiks olla marmorist, vann suurem, valamu sisse ehitatud, kardinad ees ning peegel kindlasti klassikalisem:

Kuidas sisustada vannituba? Zvsuao

Mustast pesust: meil tuleb ikka päris suur garderoob, mis asub vannitoa vastas ja sinna siis olen otsustanud mõelda mingid "konteinerid" musta pesu kogumiseks sorteeritult...
Vast sügisel saan valminud vannitoast ka pildi panna Kuidas sisustada vannituba? 28787
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  imeline Teis 15 Juun 2010, 17:26

Minu jaoks on vannituba hästi oluline koht. Seal veedame me ju tegelt päris palju ega oma päevast ja miks see ei võiks siis olla ilus. Oma esimeses kodus mis oli kokku 56,7 ruutmeetrit (3 toaline), otsustasin ma ühe magamistoa teha hoopis suureks vannitoaks. Tulemus oli selline:
Kuidas sisustada vannituba? Dsc00894n
Uploaded with ImageShack.us

Kuidas sisustada vannituba? Dsc00898g
Uploaded with ImageShack.us

Praeguses kodus ei ole midagi erilist, kuna siin oli juba antud olukord olemas ja me teadsime kohe, et siia me eluksajaks ei jää seega jäi nii. No ja pluss veel see, et mul oli poeg 1 kuune ja ma istusin kuskil Kuidas sisustada vannituba? 493787 peal ning lasin mehel tegutseda. Tulemuseks oli dushinurk (asi mis mulle ei meeldi üldse, aga talle ei meeldi vann) no ja nii edasi. Ei no häda pole midagi, aga erilist pole ka midagi. Aken on vähemalt:)

Asjad mida ma pean vannitoa juures oluliseks:

1. Ruumi peab olema palju
  2. Aken peab kindlasti olema
  3. vann (ovaalne ja eraldiseisev)

Tulevases kodus on meil 3 vannituba üleval. Stiiliks on vana ja uue maitsekas miks. 1 vannituba on meie toa juures ja seal on siis suur aken ja vann + dush (kõigile oma lemmik eksole Kuidas sisustada vannituba? 662237 ), kraanikauss, bidee ja toalett. Lastetube tuleb 4. 2 saavad kohe kasutust ja teised natuke hiljem. Seniks saavad külalised seal majutuda. 2 lastetoa vahele tuleb vannituba+toalett. Sinna saab mõlemast toast ja seal on dush. Selliseid komplekte on siis 2. Vannitoad ei saa kindlasti olema maast laeni plaaditud. Plaaditud osad on ainult need mis seda hädasti vajavad (dushinurk jne) ülejäänud läheb värvi alla. Nii nagu ma oma esimeses kodus tegin.

Alla tuleb 1 toalett ja sauna kompleks. Oleme suured saunlejad ja seega otsustasime peale pikka juurdlust, et saun peab ikka majas sees olema. Talvel muidu sinna ilmselt väga minna ei viitsiks kui hangedest peab läbi hüppama ja lapsi pakkima. Kuna mehele meeldib aurusaun ja mulle tavaline, siis jaotasime leiliruumi kaheks ja tuleb 2 kohaline aurusaun + väike tavaline leil. 2 dushi + riietusruum+ sauna eesruum. Pesumasin ja kuivati tulevad majapidamisruumi.

Viimati muutis seda imeline (Teis 15 Juun 2010, 20:46). Kokku muudetud 2 korda
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 15 Juun 2010, 18:32

Imeline - mitu ruutmeetrit teie maja üldpind tuleb?
Me plaanime (projekti veel pole, praegu ongi nuputamise ja unistamise faas Kuidas sisustada vannituba? 173454 ) ülemisele korrusele ühe suure vannitoa koos WCga, mida ma enne kirjeldasin ja väikese WC, kuhu pääseb vaid meie magamistoast, kus on WC, kraanikauss, bidee. Alumisele korrusele tuleb väike duširuum koos WCga. Ja siis hoovi peale tavaline saun.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  imeline Teis 15 Juun 2010, 19:54

Meil selgub kõik ilmselt neljapäeval. Siis on arhitektidega kohtumine. Viimane kord saime ruumid, kuju, stiili ja jaotuse kõik ära tehtud, aga tahtsimegi, et mõtetuid vabu pindu koomale tõmmataks. A´la laiad ja efektsed koridorid, suur trepihall jne. Aga suur tuleb. Samas palusin neil meile öelda kui me nagu ülemõistuse üle hakkame pakkuma ja nad teatasid, et arvestades meie plaani saada 4 last, nad ei kujuta ette, et võiks olla väiksem. Ainus konks on see, et mis siis 25 aasta pärast saab kui kõik lapsed läinud? No siis kasvatame lapselapsi või ehitame uue maja teisele krundile. Või kolin vanalinna mis oleks ka vahva ja mida ma veel kogeda pole saanud Kuidas sisustada vannituba? 866508 Hetkel lihtsalt pole mingit mõtet hakkata ruumiga koonerdama ja siis hiljem juurde ehitama. Elutuba on nt 30 ruutu. Pole ülemõistuse. Magamistoad on 17 - 20 ja meie oma on suurem nati.

Viimati muutis seda imeline (Teis 15 Juun 2010, 20:47). Kokku muudetud 1 kord
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 15 Juun 2010, 20:20

Minu vannitoas peab kindlalt olema vann, see on ka olemas.
Mulle väga meeldib,et meie vannitoas on aken, ei kujutaks muud moodi ettegi.
Korteriga võrreldes on vannituba meil küllaltki suur, õhku jätkub, ruumi ka.

Kuidas sisustada vannituba? 2z66lix
Lähiajal on plaanis kraanikausikapp välja vahetada suurema vastu,
tekitades sellega juurde varjatud panipaiku.
Kuidas sisustada vannituba? Et9rgg

Kuidas sisustada vannituba? 14k8xoz

Kuidas sisustada vannituba? 1izzwk
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  mitike Nelj 17 Juun 2010, 10:29

Andromache sul on ikka mõnusalt ruumi ja sellised toonid mulle ka meeldivad, kuna mul all juba on midagi sarnast pean üles migi muu värvi valima.
Arvan et midagi oliivi rohelisega.
mitike
mitike
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  accra Reede 20 Mai 2011, 19:01

Keegi võiks veel oma vannitoa pilte panna Kuidas sisustada vannituba? 633777 .
accra
accra
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 5652

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Laup 21 Mai 2011, 10:32

Supper ilusad vannitoad teil Kuidas sisustada vannituba? 547149
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tipu Laup 21 Mai 2011, 16:39

Imeline, kuidas teil edeneb? Kas on juba midagi näidata meile? Kuidas sisustada vannituba? 173454
Tipu
Tipu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1115

http://armuluna.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics