Millal jätsite oma lapse esimest korda kellegi teise hoolde?
5 posters
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lapsed
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Millal jätsite oma lapse esimest korda kellegi teise hoolde?
Kui vana oli Sinu laps siis, kui jätsid ta esimest korda kellegi teise hoolde pikemaks ajaks? Vanaema? Lapsehoidja?
Kuidas laps sellele reageeris?
Luisa-Martha oli aastane, kui esimest korda jätsime ta 24 tunniks vanaema juurde. Öösel oli ta natuke nukker, aga see ka arusaadav, kuna ta oli siis veel tissilaps. Muidu oli hea laps, ei jonninud. Kui järgi talle läksime, siis oli kõik tavaline, käitus nii nagu me polekski ära käinud.
Täna viisime Luisa jälle vanaema juurde, nüüd jääb juba pikemaks ajaks.
Kuidas laps sellele reageeris?
Luisa-Martha oli aastane, kui esimest korda jätsime ta 24 tunniks vanaema juurde. Öösel oli ta natuke nukker, aga see ka arusaadav, kuna ta oli siis veel tissilaps. Muidu oli hea laps, ei jonninud. Kui järgi talle läksime, siis oli kõik tavaline, käitus nii nagu me polekski ära käinud.
Täna viisime Luisa jälle vanaema juurde, nüüd jääb juba pikemaks ajaks.
Külaline- Külaline
Re: Millal jätsite oma lapse esimest korda kellegi teise hoolde?
Aasta ja kolm kuud oli vist kui vanaema soovile järgi andsin ja ta nädalaks sinna jätsin Mina põdesin rohkem kui laps seda nädalat.
Aga muidu ta meil sedasi hoius väga polegi käinud, tavaliselt kui mehega välja läheme nt klubisse siis panen lapse magama ja kutsun õe meile lapse und valvama.
Üldiselt käime koos lapsega igalpool või siis kui ma sõbrannadega siis hoiab mees.
Aga muidu ta meil sedasi hoius väga polegi käinud, tavaliselt kui mehega välja läheme nt klubisse siis panen lapse magama ja kutsun õe meile lapse und valvama.
Üldiselt käime koos lapsega igalpool või siis kui ma sõbrannadega siis hoiab mees.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Minu siiamaani kõige pikem lapsest eemal oldud aeg on 13h. Vanaema sai lapse hoidmisega väga hästi hakkama. Laps ka mingisuguseid igatsemise tundemärke üles polnud näidanud . Kuid minul see-eest need 13h süda tilkus verd
anukas- Postituste arv : 108
Registration date : 10/01/2010
Pole oma pesamuna veel kellegi hoolde jätnud, ikka ise hoian ja valvan teda, kuigi ta juba üle aasta vana. Noh, mu vanem tütar on teda hoidnud siin viimastel päevadel, kui põllul, peenral ja kasvuhoones olen toimetanud.
3kuune jäi oma isa hoolde nädalaks kuna mina olin sunnitud haiglas need päevad veetma.Ei oska öelda kui hästi ta küll hakkama sai või kui hästi Mia taga leppis ,aga pärast seda läks neiu enam rinda ei tahtnud.
mina vist tõeline rongaema siis. kahekuuselt jäi esimest korda 24h hoidu vanaemale, kuna oli ju aastavahetus pärast seda iga paari kuu tagant jäi ööpäevaks hoida erinevatel põhjustel (olin ise haige või käisime spas või suusatamas või vahest ka lihtsalt klubis ja pärast hotellis magamas). nojah, tegelikult kuna vanaema elab samas majas, siis ikkagi jäi laps nagu oma koju. harjus vanaemaga hästi igatahes ja peale esimest korda ma enam ei põdenud seda lahusolekut vaid püüdsin end välja lülitada, et pärast uue hooga lapse eest hoolitsemisele pühenduda. pikemaks ajaks ei olegi siiani jäänud ja nüüd pole niivõrd vajadust ka enam, kuna paljudesse kohtadesse võtame ta kaasa.
lemming- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 930
Registration date : 16/02/2009
Similar topics
» Video lapsest, kes kuuleb oma ema häält esimest korda
» Kui vanalt andsite oma lastele esimest korda kommi?
» 10 küsimust ja 5 soovitust vanematele, kelle laps läheb esimest korda lasteaeda või lastehoidu
» Muutused peale esimese, teise ja kolmanda lapse sündi
» Kas ja millal saite ultrahelis teada lapse soo?
» Kui vanalt andsite oma lastele esimest korda kommi?
» 10 küsimust ja 5 soovitust vanematele, kelle laps läheb esimest korda lasteaeda või lastehoidu
» Muutused peale esimese, teise ja kolmanda lapse sündi
» Kas ja millal saite ultrahelis teada lapse soo?
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lapsed
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1