Väikeste rääkijate naljakad ütlemised.
+15
e4
minake
Lote35
Tupsu003
anjuuša
armsake
kiisumari
imeline
kertu009
pariisitar
Soulshaker
andza
kats
carissime
lumemari
19 posters
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lapsed :: Lapsed 1-3a.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Väikeste rääkijate naljakad ütlemised.
Siia teemasse võiks kirja panna laste vahvad ütlemised, mis omajagu nalja pakuvad.
Siin on minu lapse oma:
Hommikul riietusin, Marinel vaatas rõõmsalt pealt
ning seletas tähtsalt: "Täpp-täpp peitu." Ja nii ikka mitu korda. Ma
ise ei pööranud sellele suuremat tähelepanu, preili oli vaja riidesse
panna ning lasteaeda saata issiga.
Õhtul töölt tulles käisin veel poest läbi, silma jäi üks pesu mida mul
ilmtingimata-hädasti-vaja-oli. Otsingi ära. Seejärel kimasin lapsele
aeda järele.
Tuppa jõudes panin poekotid kööki tooli peale ning kadusin riideid
vahetama, preili jäi kööki toimetama. Ühel hetkel oli ta mul
magamistoas, äsjaostetud rinnahoidjad ettesirutatud kätel ning teatas
tähtsalt: "Emme, täpp-täpp peitu!"
Järgmisel hommikul teatas ta rõõmsalt issile, et emme võtab täpid kaasa.
Siin on minu lapse oma:
Hommikul riietusin, Marinel vaatas rõõmsalt pealt
ning seletas tähtsalt: "Täpp-täpp peitu." Ja nii ikka mitu korda. Ma
ise ei pööranud sellele suuremat tähelepanu, preili oli vaja riidesse
panna ning lasteaeda saata issiga.
Õhtul töölt tulles käisin veel poest läbi, silma jäi üks pesu mida mul
ilmtingimata-hädasti-vaja-oli. Otsingi ära. Seejärel kimasin lapsele
aeda järele.
Tuppa jõudes panin poekotid kööki tooli peale ning kadusin riideid
vahetama, preili jäi kööki toimetama. Ühel hetkel oli ta mul
magamistoas, äsjaostetud rinnahoidjad ettesirutatud kätel ning teatas
tähtsalt: "Emme, täpp-täpp peitu!"
Järgmisel hommikul teatas ta rõõmsalt issile, et emme võtab täpid kaasa.
lumemari- Postituste arv : 219
Registration date : 05/06/2009
kats- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2780
Registration date : 18/02/2009
Re: Väikeste rääkijate naljakad ütlemised.
Kui minu Kennert oli kahe aastane hommikul riide pannes teda hakkas ta tahtma saali,ma siis seletasin et ei Kennert täna esmaspäev täna te ei lähe saali teil lasteaias on kolmapäeviti saalis tund,Kennert ikka seletab saali,saali ja saali.mina juba hädas et Kennert täna ei saa saali.Kennert juba pea aegu nutab,ma siis lohutan ok ju siis saate täna saali.Siis äkki Kennert läheb oma kapi juurde tõmbab salli kapist,vot mis oli tema tahtis salli,mite saali.ma siis võtsin salli käte näitan Kennertile see on sall.,aga see kus te lasteaias laulmas käite on saal.
Siis kevad ,pigem juba suve algus,mässan Kennertiga puude kuuris,Kennert avastab oma kelgu,võtab kelgu ja tirib õuele,ma siis naeran Kennert kuhu sa sellega lähed lund ju pole.Kennert aga asjalikult istub kelgule vaatab ringi ja seletab -vasti tuleb.
Kennert oli tihti minu vanemate juures minu ema kutsus ta Babaks(mu ema venelane) nu ja miks ,kuidas see juhtus aga minu isa ta hakkas hüüdma vanaema.Kui mu isa kusagile läks jooksis Kennert järgi hüüdis vanaema kuhu lähed:P Kennert on mul nüüd 7-me aastane ja vahest ikka viskab sellise killu et naera ribadeks:d
Kervin meil on veel pisike nu juba 17 arill saab 2. Tema siin vahepeal kutsus issit emmeks,nii kui issi tuli jooksis röömsalt vastu kilgates-emme.
Siis kevad ,pigem juba suve algus,mässan Kennertiga puude kuuris,Kennert avastab oma kelgu,võtab kelgu ja tirib õuele,ma siis naeran Kennert kuhu sa sellega lähed lund ju pole.Kennert aga asjalikult istub kelgule vaatab ringi ja seletab -vasti tuleb.
Kennert oli tihti minu vanemate juures minu ema kutsus ta Babaks(mu ema venelane) nu ja miks ,kuidas see juhtus aga minu isa ta hakkas hüüdma vanaema.Kui mu isa kusagile läks jooksis Kennert järgi hüüdis vanaema kuhu lähed:P Kennert on mul nüüd 7-me aastane ja vahest ikka viskab sellise killu et naera ribadeks:d
Kervin meil on veel pisike nu juba 17 arill saab 2. Tema siin vahepeal kutsus issit emmeks,nii kui issi tuli jooksis röömsalt vastu kilgates-emme.
andza- Postituste arv : 26
Registration date : 21/03/2010
Freya 1 aasta ja 5 kuune karjub igal hommikul oma toast, oma voodist:
"Emmeee!" (keegi ei reageeri)
"Vennnnaaaa!!" (me ikka ei lähe veel)
"Vennakee.."
"Isssiiii!!!" (me ikka ei reageeri)
Ja siis käratab "EIKKIII!!!!" (Issi nimi on Heikki)
Või siis käib mööda tuba ja kobiseb "Eikki tule alla!!" (tegelt pole meest koduski )
Kusjuures, mina oma meest kunagi nimepidi ei kutsu nii, et täitsa hämming kuidas ta sedasi nime ära on fikseerinud
"Emmeee!" (keegi ei reageeri)
"Vennnnaaaa!!" (me ikka ei lähe veel)
"Vennakee.."
"Isssiiii!!!" (me ikka ei reageeri)
Ja siis käratab "EIKKIII!!!!" (Issi nimi on Heikki)
Või siis käib mööda tuba ja kobiseb "Eikki tule alla!!" (tegelt pole meest koduski )
Kusjuures, mina oma meest kunagi nimepidi ei kutsu nii, et täitsa hämming kuidas ta sedasi nime ära on fikseerinud
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
V2ga lahedad lood
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
kertu009- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 460
Registration date : 10/06/2009
Mul oli vanaemal süda rütmist ära ja ta läks haiglasse. Ennem minekut uuris CR mis toimub ja siis teatas mulle:
"Emme, Mamma läheb kiirabisse, sest tal tisside pealt valutab!"
Kuna meil on oma voodis magamine CR jaoks suur probleem, siis ta räägib mulle: " Emme, kui ma suureks kasvan ja issiks saan, siis ma magan ikka veel sinu kaisus."
Ühel päeval teatab mulle: "Emme, ma hakkan nüüd neegriks!"
CR Emma kohta: "Emme, kui Emma mustaks saab, siis me peame ta prügikasti viskama."
"Emme, Mamma läheb kiirabisse, sest tal tisside pealt valutab!"
Kuna meil on oma voodis magamine CR jaoks suur probleem, siis ta räägib mulle: " Emme, kui ma suureks kasvan ja issiks saan, siis ma magan ikka veel sinu kaisus."
Ühel päeval teatab mulle: "Emme, ma hakkan nüüd neegriks!"
CR Emma kohta: "Emme, kui Emma mustaks saab, siis me peame ta prügikasti viskama."
kiisumari- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2061
Mõned näited Liisu suust.
Täna "komissar Rex" mängis ja Rex haukus filmis. Liisu läks teleka juurde ja tõstis näpu ning ütles "fuu".
Ükspäev istusid koeraga koos koera voodis. Liisul oli kaka püksi tulnud. Mina küsisin,et Liisu häbi-häbi, kes kakas püksi. Liisu vaatas mind suurte silmadega, näitas näpuga koera peale ja ütles "Mõmmi" (koera nimi siis meil).
Täna andsin Liisu kätte krõbinaid, et tema annaks koerale (vahel teeme nii, et anna ühe kaupa Liisu kätte ja siis tema annab koerale). Liisul said krõbinad otsa, koer hakkas Liisu käsi nuuskima, Liisu lükkas koera eemale ja ütles "Ei. Kõik"
Pidevalt miskit põnevat toimub-juhtub-ütleb, aga läheb kiiresti meelest mul ära ka kahjuks.
Täna "komissar Rex" mängis ja Rex haukus filmis. Liisu läks teleka juurde ja tõstis näpu ning ütles "fuu".
Ükspäev istusid koeraga koos koera voodis. Liisul oli kaka püksi tulnud. Mina küsisin,et Liisu häbi-häbi, kes kakas püksi. Liisu vaatas mind suurte silmadega, näitas näpuga koera peale ja ütles "Mõmmi" (koera nimi siis meil).
Täna andsin Liisu kätte krõbinaid, et tema annaks koerale (vahel teeme nii, et anna ühe kaupa Liisu kätte ja siis tema annab koerale). Liisul said krõbinad otsa, koer hakkas Liisu käsi nuuskima, Liisu lükkas koera eemale ja ütles "Ei. Kõik"
Pidevalt miskit põnevat toimub-juhtub-ütleb, aga läheb kiiresti meelest mul ära ka kahjuks.
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Üks hea nali,mida ikka igal pool ja kõigile räägin oli,kuidas tegime Miaga (2a) süüa.. Suppi vist. Igatahes külmutatud juurviljad olid lauale valmis pandud. Mia siis hakkab neid sööma ja mina räägin: "ei,Mia,neid ei saa süüa,need peab enne ära keetma" vms. Mia siis võtab ühe herne,krõmpsutab ära ja hüüab rõõmsalt :"SAIN!"
anjuuša- Postituste arv : 7
Registration date : 24/05/2010
Meil peres siis see kaalujälgimise teema üleval. Vot ja eks siis väikestel ka midagi sellega seoses kõrvataha jäänud. Ükspäev astus Rebeka (2,5-aastane) kaalule, ise on ta meil selline kleenuke ja pisike, vaatas numberid kaalul ja ütles sellise pettunud häälega: "No mida pekki!!!"
Lote35- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011
Lote35 no mida nalja!!
Mäletan kui Anders väike oli, ei mäleta enam kui väike aga pidevalt rääkisime talle et turvavöö tuleb autos ikka kinni panna muidu politseionu tuleb ja teeb trahvi. Ükskord oli teemaks jälle sama asi, poiss mõtleb ja mõtleb ning siis küsib "emme kas see trahvisaamine on ka väga valus"
Mäletan kui Anders väike oli, ei mäleta enam kui väike aga pidevalt rääkisime talle et turvavöö tuleb autos ikka kinni panna muidu politseionu tuleb ja teeb trahvi. Ükskord oli teemaks jälle sama asi, poiss mõtleb ja mõtleb ning siis küsib "emme kas see trahvisaamine on ka väga valus"
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Freya räägib omaette.. "peeglike peeglike seina peal, kas olen kaunis või jaa"
F paneb peokleidi selga ja keerutab kodus ringi, siis läheb issi juurde ja teatab "Issi, onju ma olen LIIGA ilus!?"
F paneb peokleidi selga ja keerutab kodus ringi, siis läheb issi juurde ja teatab "Issi, onju ma olen LIIGA ilus!?"
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Laps on endale uue nime võtnud.. ta nüüd meil Bobi
Brigitta laulab : "päkapikud, kõike teavad kõik läheb meelest ära..."
Brigitta laulab : "päkapikud, kõike teavad kõik läheb meelest ära..."
Meil nagu naljakaid lugusi polegi rääkida...rohkem on naljakaid sõnu.
Mind aga ajas hilujuti see naera....olin köögis tegin pliidi ääres süüa, preili mängis samal ajal teises toas..äkki aga ruttab mu juurde käed puusas tõsine nägu peas ja ütleb: ''Emme mis sul viga on? vot see ajas jubedalt naerma
Mind aga ajas hilujuti see naera....olin köögis tegin pliidi ääres süüa, preili mängis samal ajal teises toas..äkki aga ruttab mu juurde käed puusas tõsine nägu peas ja ütleb: ''Emme mis sul viga on? vot see ajas jubedalt naerma
e4- Postituste arv : 54
Registration date : 05/12/2012
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Neljane: Emme, eksju see on vanaaegne mänguasi?
Emme: EEEII, see on sellest ajast, kui mina laps olin
Neljane õe juurde joostes: Noh, emme ütles ka, et see on vanaaegne asi!
Neljane: Emme..kui sina laps olid, kas siis olid dinosaurused?
Emme: eeei......
Neljane: Ei saanud olla jah, nad olid ammu...mamma ajal said olla
Emme: EEEII, see on sellest ajast, kui mina laps olin
Neljane õe juurde joostes: Noh, emme ütles ka, et see on vanaaegne asi!
Neljane: Emme..kui sina laps olid, kas siis olid dinosaurused?
Emme: eeei......
Neljane: Ei saanud olla jah, nad olid ammu...mamma ajal said olla
Olime preilaga (3,8 aastat) sünnipäeval. Panin talle siis ilusa kleidi ja tegin soengu korda. Ütlesin veel, et: "Sa oled ikka nii ilus". Preili siis vastas mulle: "Jah emme, Sa ju kaunistasid mu ära"
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Lisaks oma tütre naljad ka....
Tüdruk võis mul olla 2.aastane,kui istusime mängupargis ja ehitasime liivakooke,olid ka teised emad oma lastega liivakastis.
Mingi aeg sõitis politseibuss lasteparki ja mul tütar nägi seda,näitas näpuga ja ütles kõva häälega -näe vöötoravad tulid- (kuna meie majas seda sõna ei kasutatud,siis mees arvas,et tütar noppis mehe sõbralt selle sõna,kuna sõber oli lapse kuuldes politsei kohta vöötorav öelnud).
Mees tegi köögis midagi kanamunadega ja mina istusin tütrega köögilaua taga.Tüdruk hakkas siis kanamuna karpi uurima ja vaatas kanamunasid seal sees,kohe tükk aega.Ühel hetkel teatab rõõmsa häälega- emme eksju need on eesti kanamunad.3.aastane
Kolmene tütar istub haigla koridoris ja ootab kannatamatult millal emme beebiga saabub.
Lõpuks kui beebi riides ja koridori astusin siis vaatas suur õde tükk aega beebit.
Issi võttis siis turvatooli kätte ja tütar küsib,et kas beebi tuleb koju.Issi vastas,et emme ja beebi saavad haiglast koju.
Tütar teatab siis sellepeale -aitab küll,vaatasin beebi üle,nüüd võiks haiglasse jätta-
Tüdruk võis mul olla 2.aastane,kui istusime mängupargis ja ehitasime liivakooke,olid ka teised emad oma lastega liivakastis.
Mingi aeg sõitis politseibuss lasteparki ja mul tütar nägi seda,näitas näpuga ja ütles kõva häälega -näe vöötoravad tulid- (kuna meie majas seda sõna ei kasutatud,siis mees arvas,et tütar noppis mehe sõbralt selle sõna,kuna sõber oli lapse kuuldes politsei kohta vöötorav öelnud).
Mees tegi köögis midagi kanamunadega ja mina istusin tütrega köögilaua taga.Tüdruk hakkas siis kanamuna karpi uurima ja vaatas kanamunasid seal sees,kohe tükk aega.Ühel hetkel teatab rõõmsa häälega- emme eksju need on eesti kanamunad.3.aastane
Kolmene tütar istub haigla koridoris ja ootab kannatamatult millal emme beebiga saabub.
Lõpuks kui beebi riides ja koridori astusin siis vaatas suur õde tükk aega beebit.
Issi võttis siis turvatooli kätte ja tütar küsib,et kas beebi tuleb koju.Issi vastas,et emme ja beebi saavad haiglast koju.
Tütar teatab siis sellepeale -aitab küll,vaatasin beebi üle,nüüd võiks haiglasse jätta-
lepatriinu- Postituste arv : 76
Registration date : 26/05/2013
Vanaisa remondib autot, esmalt veab Laura talle kõige suuremad mutrivõtmed ja siis küsib "Noh ei saa hakkama jah???"
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lapsed :: Lapsed 1-3a.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1