carissime maailm
+43
Merca321
r66muz
krissu787
Triinuke
imeline
saby
mannu03
annukas18
anka
Mustlasplika
sebra23
kiisumari
maszke
mitike
Merike T
Marianne
accra
VäikeTama
mannakas
lumemari
gerli08
aygül
Heily
Mammi
Iirlane
tercu
Maris45
Cat
mary
muffyns28
Tipu
Paradiisilind
Siki
mercaa
siq29
armsake
babyapple
HoneyMoon
kats
Monique
tixit
Pärlike
carissime
47 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Meie tegemised
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 9
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: carissime maailm
Carissime, sinu käsitöö on tõeliselt ilus ja eriline!!!!!!! Ei leia kohe sõnu! Inspiratsiooni saab ka kuhjaga
Teeks oma tütrele ka selle kähara äärega mütsi, kuid kardan, et see vastu maad hakkab lendama Prooviks vast ikkagi..
Teeks oma tütrele ka selle kähara äärega mütsi, kuid kardan, et see vastu maad hakkab lendama Prooviks vast ikkagi..
Minu Percy
Kui aus olla pole kunagi näinud vajadust teha õlasalli. Juhuslikult sattusin vaatama pitssalle ja antud salli alumine nupurida meeldis mulle niivõrd,et otsustasin proovida.
Midagi keerulist polnud, keskmine mustririda vajas natuke rohkem tähelepanu aga muidu täiesti mõnus tegemine. Muster on
Ravelryst Vajab sisselogimist aga sealsed leiud on seda väärt
Pildid
Suuruse osas olen väga rahul, ei tahtnud väga suurt. Pigem kasutuseks sallina ümber kaela.
Kasutasin nr. 3 ringvardaid ja lõngaks valisin heleroosa Merinos Extra, titan wool (100% meriino vill)
Edaspidi pitsallide lummuses!
Kui aus olla pole kunagi näinud vajadust teha õlasalli. Juhuslikult sattusin vaatama pitssalle ja antud salli alumine nupurida meeldis mulle niivõrd,et otsustasin proovida.
Midagi keerulist polnud, keskmine mustririda vajas natuke rohkem tähelepanu aga muidu täiesti mõnus tegemine. Muster on
Ravelryst Vajab sisselogimist aga sealsed leiud on seda väärt
Pildid
Suuruse osas olen väga rahul, ei tahtnud väga suurt. Pigem kasutuseks sallina ümber kaela.
Kasutasin nr. 3 ringvardaid ja lõngaks valisin heleroosa Merinos Extra, titan wool (100% meriino vill)
Edaspidi pitsallide lummuses!
Väga ilus ja põneva mustriga sall! Kunagi, ohh kunagi teen ka mõne sellise! Ravelry't väldin ma nagu katku- sinna avarustesse võibki ju imetlema jääda!
Beebipoisi tekike
Mulle nii meeldivad isetehtud beebitekid. Olemas on meil tekk turvahälli ja kärusse. Nüüd sai valmis soe paks tekike ka vankrisse.
Nüüd peaks midagi varvaste otsa ka nuputama
Mulle nii meeldivad isetehtud beebitekid. Olemas on meil tekk turvahälli ja kärusse. Nüüd sai valmis soe paks tekike ka vankrisse.
Nüüd peaks midagi varvaste otsa ka nuputama
Issand kui nunnu tekike
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Sellist tekki tahaks endalegi
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Fantastilised tööd!!!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Sõrmustepadi 25.08.2010.a kuupäevaks
Tagasihoidlikult annan teada oma viimase aja, aja puudujääkide põhjuse Minu suurimaks käsitöö fänniks on mu mees, kelle üheks sooviks oli,et abielludes teeksin sõrmustele hoidja ise. See milline, jäi minu otsustada. Tõtt öelda meeldisid mulle õmblusmasinaga tikitud nimetähed ja tähtpäeva daatumiga variandid kõige rohkem aga mida ei oska seda ei hakka tegema.
Alguses tundus kõik nii kauge tulevik aga mingil hetkel avastasin end kalendrit vaadates,et ainult nädal veel jäänud ja sõrmustepatja polegi.... Suure kiiruga ja seetõttu väikese puudujäägiga valmis sõrmustepadi 25-ndaks kuupäevaks siis selline:
Alumine padja osa õmmeldud siidist, pealmise lillekujulise pitsi heegeldasin niidist (oli vaja hästi peenelist pitsi ja muud ei suutnud leida) Pitsi keskosas kasutasin väikeseid valgeid pärleid ja äärtes suuremaid roosasi. Keskel südamikuks suur pärl, mis kinnitas kaks paela, mille külge sai seotud sõrmused.
Nüüdsest olen ka mina aus naine
Tagasihoidlikult annan teada oma viimase aja, aja puudujääkide põhjuse Minu suurimaks käsitöö fänniks on mu mees, kelle üheks sooviks oli,et abielludes teeksin sõrmustele hoidja ise. See milline, jäi minu otsustada. Tõtt öelda meeldisid mulle õmblusmasinaga tikitud nimetähed ja tähtpäeva daatumiga variandid kõige rohkem aga mida ei oska seda ei hakka tegema.
Alguses tundus kõik nii kauge tulevik aga mingil hetkel avastasin end kalendrit vaadates,et ainult nädal veel jäänud ja sõrmustepatja polegi.... Suure kiiruga ja seetõttu väikese puudujäägiga valmis sõrmustepadi 25-ndaks kuupäevaks siis selline:
Alumine padja osa õmmeldud siidist, pealmise lillekujulise pitsi heegeldasin niidist (oli vaja hästi peenelist pitsi ja muud ei suutnud leida) Pitsi keskosas kasutasin väikeseid valgeid pärleid ja äärtes suuremaid roosasi. Keskel südamikuks suur pärl, mis kinnitas kaks paela, mille külge sai seotud sõrmused.
Nüüdsest olen ka mina aus naine
Super, Carissime! Palju õnne ka siia!Tubli oled! Ja sinu mehe kõrval olen mina teine suurim SINU käsitöö austaja!
Carissime Nii ilus.
Palju õnne ka!!
Palju õnne ka!!
Ohh kui kena sõrmusepadi
Ma oleks ka tahtnud sõrmusepatja, kui abiellusin, kahju et siis pähe ei tuld..
Ja veelkord Palju Õnne!
Ma oleks ka tahtnud sõrmusepatja, kui abiellusin, kahju et siis pähe ei tuld..
Ja veelkord Palju Õnne!
Palju õnne!
Superkena sõrmustepadi, selline oleks võinud endalgi olla
Superkena sõrmustepadi, selline oleks võinud endalgi olla
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Woow kui palju ilusaid asju, fantastiline !!!!
Palju õnne ka
Palju õnne ka
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
carissime vaatasin uuesti su veebilehte. Sa oled ikka erakordselt andekas. Nii ilus käsitöö. Kui vaid isegi midagi oskaks. Enda tehtud asju kandes on kindlasti palju erilisem tunne.
NB! Ilus uus avatar
NB! Ilus uus avatar
Mütsid,mütsid....
Sügis tulemas ja ilmad jahenemas. Paar väiksemat lõngakera leidsid taaskord kasutust.
Mütsike tütrele
ja tulevasele beebile talveks.
Sügis tulemas ja ilmad jahenemas. Paar väiksemat lõngakera leidsid taaskord kasutust.
Mütsike tütrele
ja tulevasele beebile talveks.
lahedad mütsid
Mulle meeldib eriti see alumine kas tegid peast või kasutasid õpetust? Mul oleks ka pisemale piigale hädasti mütsi vaja
Mulle meeldib eriti see alumine kas tegid peast või kasutasid õpetust? Mul oleks ka pisemale piigale hädasti mütsi vaja
Alumine on peast. Alustasin ühest kõrvaklapist (kolmnurk) katkestasin lõnga siis tegin teise kolmnurga (kõrvaklapi) ning ühendasin vahepeal luues uute silmustega need kaks kolmnurka. Vastavalt kui palju juurde oli vaja ja jagasin ära kukla ja otsaesisele. Kuklasse natuke vähem kui otsaesisele. Ning edasi ringselt nii palju kui sügavust vaja oli. Sisse tegin fliisist voodri.
Hiljem vaatasin,et parem tulemus oleks kui kõrvaklapid ning kuklaosa paar rida edasi-tagasi kududa ja alles siis otsaesise silmused luua. Siis oleks kukal rohkem kaetud
Hiljem vaatasin,et parem tulemus oleks kui kõrvaklapid ning kuklaosa paar rida edasi-tagasi kududa ja alles siis otsaesise silmused luua. Siis oleks kukal rohkem kaetud
Nii ilusad tööd.
Palju õnne!!
Palju õnne!!
maszke- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Meie tegemised
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 9