carissime maailm
+43
Merca321
r66muz
krissu787
Triinuke
imeline
saby
mannu03
annukas18
anka
Mustlasplika
sebra23
kiisumari
maszke
mitike
Merike T
Marianne
accra
VäikeTama
mannakas
lumemari
gerli08
aygül
Heily
Mammi
Iirlane
tercu
Maris45
Cat
mary
muffyns28
Tipu
Paradiisilind
Siki
mercaa
siq29
armsake
babyapple
HoneyMoon
kats
Monique
tixit
Pärlike
carissime
47 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Meie tegemised
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 9
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
carissime maailm
Tore on leida ühise huviga inimesi. Siiani olen lisanud enda töödest pilte flickrisse. Kahjuks oma blogi puudub, kuna pole osav sõnasepp.
Viimaseid töid oli kampsun tütrele jahedateks kevadilmadeks. Tegu pigem tööprooviga ja idee saadud ravelryst. Originaalil oli paar asja, mis ei sobinud ja seetõttu sobitasin oma maitsega
.
eest
Viimaseid töid oli kampsun tütrele jahedateks kevadilmadeks. Tegu pigem tööprooviga ja idee saadud ravelryst. Originaalil oli paar asja, mis ei sobinud ja seetõttu sobitasin oma maitsega
.
eest
Re: carissime maailm
Wow, kui ilus
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Nii nii ilus kampsik
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Väga ilus kampsun
kats- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2780
Registration date : 18/02/2009
Väga, väga ilus!
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Registration date : 16/02/2009
Super
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
wow
need lilled on ägedad
need lilled on ägedad
mercaa- Omaklubi hõbe
- Detsember 2008 abimode
Postituste arv : 699
Registration date : 30/04/2009
Väga vahva kampsi! Su tirtsul on vedanud, et tal nii tubli emme on
Siki- Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009
Ma vaatasin flickerist neid asju, mis sa teinud oled sõnatuks võtab
Paradiisilind- Omaklubi hõbe
-
Postituste arv : 697
Registration date : 02/03/2009
Paradiisilind kirjutas:Ma vaatasin flickerist neid asju, mis sa teinud oled sõnatuks võtab
Ma olen ka sõnatu, nii ilusad asjad on valmis tehtud
Kommentaare lugedes läks süda kohe soojaks Nii armas ja suur, suur tänu teile!
Viimasel ajal on kuidagi väga roosamannavahu tunne Muud sõna ei oskagi leida selle enesetunde jaoks. Igatahes tekkis meeletu soov midagi teha ja just roosat värvi kasutades. Meenus üks mu lemmik kangaid, mida kasutasin ka märkmikku tehes ja seda oli täpselt nii palju järgi,et üks mahukas kotike valmis meisterdada.
Õmblusmasina sain alles hiljuti ja erilisi kogemusi mul sellega pole. Tööd tegin täiesti loominguliselt, sest puudusid lõiked, olemas oli ainult kujutlusvõime. Kõik kuidagi sujus ja värvid tulid täiesti spontaanselt. Ka spiraalpistet rooside puhul tegin esimest korda, viimane ehk kolmas roos tuli juba nii nagu peab . Veel tuntakse seda rokokoo piste all. Suvine mure kotiga peaks olema nüüd lahendatud.
Julgen ka seest näidata
Viimasel ajal on kuidagi väga roosamannavahu tunne Muud sõna ei oskagi leida selle enesetunde jaoks. Igatahes tekkis meeletu soov midagi teha ja just roosat värvi kasutades. Meenus üks mu lemmik kangaid, mida kasutasin ka märkmikku tehes ja seda oli täpselt nii palju järgi,et üks mahukas kotike valmis meisterdada.
Õmblusmasina sain alles hiljuti ja erilisi kogemusi mul sellega pole. Tööd tegin täiesti loominguliselt, sest puudusid lõiked, olemas oli ainult kujutlusvõime. Kõik kuidagi sujus ja värvid tulid täiesti spontaanselt. Ka spiraalpistet rooside puhul tegin esimest korda, viimane ehk kolmas roos tuli juba nii nagu peab . Veel tuntakse seda rokokoo piste all. Suvine mure kotiga peaks olema nüüd lahendatud.
Julgen ka seest näidata
Tõesti vinged asjad! Vaatasin flickrisse ka. Üks ilusam ja huvitavam kui teine. Eriti meeldis kaltsunukk Penelope Ja need laste mütsid ja boolerod on ka super! Kas sa tellimise peale ka teed?
Külaline- Külaline
Ma olen sõnatu!
Vaatasin ka teiste tööde pilte...no super!
Väga kenad asjad kõik ja tahan öelda, et sa oled lihtsalt väga andekas!
Vaatasin ka teiste tööde pilte...no super!
Väga kenad asjad kõik ja tahan öelda, et sa oled lihtsalt väga andekas!
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Need kaltsunukud ja loomad on nii armsad ja ägedad Tahaks kohe nii väga endale kah
Mõningaid tellimusi olen vastu võtnud, väiksemaid, näiteks heegeldatud kübarad tüdrukutel, poistele sonid. Murumütse ei tee.
Suuri ja mahukaid töid pole julgenud. Jube kahju, kui ei meeldi või hind liiga kallis vms
Eriti kudumite puhul on oluline materjal ja kvaliteetse materjali hind on päris kõrge, lisaks veel töö hind. Küll aga, kui ollakse huvitatud ja kõik pisinüansid läbiräägitud siis hea meelega võtaksin väljakutse vastu. Eriti esemetele,mis on veits teistmoodi ja omapärased
Õmmeldud asjade osas nukud, loomad on täiesti lõiked olemas ja kui soovi siis saab tehtud.
Kaltsunukk Penelope meeldib mulle endalegi, aegajalt leian end nuku juukseid sättimas Esimene õmblustöö õmblusmasinaga ja sai hunnikust akrüüllõngast lahti (millega pole nagunii midagi peale hakata) Nuku tegin täielikult oma maitse järgi ja põhjuseks just silmad, tahtsin elavate silmadega nukku
Muidu käsitööga alustasin 2008 aastal raamatust näpuga järge ajades. Kui soovi siis saan lõikeid ja mustreid jagada. Harjutamine on arendav! Mul on palju töid ka untsu läinud,aga sellest just õpib.
Suuri ja mahukaid töid pole julgenud. Jube kahju, kui ei meeldi või hind liiga kallis vms
Eriti kudumite puhul on oluline materjal ja kvaliteetse materjali hind on päris kõrge, lisaks veel töö hind. Küll aga, kui ollakse huvitatud ja kõik pisinüansid läbiräägitud siis hea meelega võtaksin väljakutse vastu. Eriti esemetele,mis on veits teistmoodi ja omapärased
Õmmeldud asjade osas nukud, loomad on täiesti lõiked olemas ja kui soovi siis saab tehtud.
Kaltsunukk Penelope meeldib mulle endalegi, aegajalt leian end nuku juukseid sättimas Esimene õmblustöö õmblusmasinaga ja sai hunnikust akrüüllõngast lahti (millega pole nagunii midagi peale hakata) Nuku tegin täielikult oma maitse järgi ja põhjuseks just silmad, tahtsin elavate silmadega nukku
Muidu käsitööga alustasin 2008 aastal raamatust näpuga järge ajades. Kui soovi siis saan lõikeid ja mustreid jagada. Harjutamine on arendav! Mul on palju töid ka untsu läinud,aga sellest just õpib.
Ma tahaks ka vaadata teisis töid, aga ei tea, mis koht see flicker on?
Monique kirjutas:Ma tahaks ka vaadata teisis töid, aga ei tea, mis koht see flicker on?
Vaata vasakule serva, kus on kasutaja nimi, seal all on mitu rohelist nupukest. Maakera kujulise nupu all on veebilehe aadress, sealt saad otse carissime flicker'i kontole
Viimati muutis seda tixit (Teis 16 Märts 2010, 20:39). Kokku muudetud 1 kord
Oi aitäh sain jälle targemaks
Carissime vau, sa oled nii nii andekas. Kõik tööd olid nii ilusad. Eriti meeldis mulle üks valge boolero. No nii ilusad
Carissime vau, sa oled nii nii andekas. Kõik tööd olid nii ilusad. Eriti meeldis mulle üks valge boolero. No nii ilusad
Fantast ilusad asjad.Väga tubli
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
Võrratud asjad!!!!!!!!!!! Super tubli oled!!!!!
Kas jänese lõige on sul endal välja mõeldud või leidsid kuskilt ajakirjast/raamatust? Kus võiks üldse õmmeldud loomakeste lõikeid olla?
Kas jänese lõige on sul endal välja mõeldud või leidsid kuskilt ajakirjast/raamatust? Kus võiks üldse õmmeldud loomakeste lõikeid olla?
Siki- Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Meie tegemised
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 9