2010 augustibeebide ootusnurgake
+16
magnificat
siq29
Marianne
mannu03
Puhh
bravuuritar
effike
tixit
Ivika25
armsake
Monique
minake
soe suur süda
babyapple
janee
Pärlike
20 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 8
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: 2010 augustibeebide ootusnurgake
ei ole aga ma lihtsalt ei taha et keegi teada saab et olen titte ootel ja väljas pool kodu ei tea keegi minu muredest sest ma ei räägi kellegile.
sain juba elmise lapse ootamisega omad kibedad vitsad kätte, ei tahaks seda veel läbi elada.
muidu jään Tallinna poole.
sain juba elmise lapse ootamisega omad kibedad vitsad kätte, ei tahaks seda veel läbi elada.
muidu jään Tallinna poole.
soe suur süda- Postituste arv : 279
Registration date : 02/03/2010
Selge, saan aru [You must be registered and logged in to see this image.] Ilusat ootusaega sulle!
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Oi kui vahva [You must be registered and logged in to see this image.]soe suur süda kirjutas:...tulemas 7 laps....
Täna sain ma esimesed põksud kõhu pealt kätte [You must be registered and logged in to see this image.] Hommikul pikutasin veel voodis ja käsi oli kõhu peal, järsku tundsin, et keegi müksib mind [You must be registered and logged in to see this image.] Kuidas teistel läheb? Kas olete liigutusi juba tundnud?
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
Registration date : 16/02/2009
mina ei ole veel tundnud [You must be registered and logged in to see this image.]
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Janee ära niiväga muretse, et sa pole liigutusi tundnud, sul esimene rasedus ja mina tundsin ka poisiga 19-ndal nädalal, nüüd sellega natuke varem.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
janee, tavaliselt esimese rasedusega tunnebki hiljem. Ja muidugi oleneb ka sellest, kas on platsenta ees-seinas või tagaseinas. Kui on ees, siis see ju ka mõjutab [You must be registered and logged in to see this image.]
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
No nüüd siis saan veidi kergemalt hingata [You must be registered and logged in to see this image.] Mõtlesin koguaeg, et teised kõik tunnevad, miks ma ei tunne [You must be registered and logged in to see this image.]
janee- Omaklubi kristall
[You must be registered and logged in to see this image.]
kuidas teil augusti emmed läinud on? olin täna päris haige pea käis ningi ja valutas nii koledasti et ajas oksele.
minul saab teisipäev 19n. aga pole ikka liigutusi tundnud, kui Tartus käisin siis öeldi et beebi on risti kas sellepärast ei tunnegi.
olen kuidagi väga mures, ei julge enam pojad sülle võttagi.
kuidas teil augusti emmed läinud on? olin täna päris haige pea käis ningi ja valutas nii koledasti et ajas oksele.
minul saab teisipäev 19n. aga pole ikka liigutusi tundnud, kui Tartus käisin siis öeldi et beebi on risti kas sellepärast ei tunnegi.
Beebi võib ju väga vabalt olla oma seljaga sinu kõhu seina poole (natuke keeruliselt kirjutatud, äkki saad aru, mida ma mõtlen), noh et siblib nagu selgroo poole. Ja samas on beebi ju nii tilluke veel, et tal on ruumi siblida ja mässata. Äkki sa ei pane tähelegi, kui ta hääästi tasakesi koputab [You must be registered and logged in to see this image.] Kindlasti on kõik korras.soe suur süda kirjutas:[You must be registered and logged in to see this image.] minul saab teisipäev 19n. aga pole ikka liigutusi tundnud, kui Tartus käisin siis öeldi et beebi on risti kas sellepärast ei tunnegi.
Muidu mul ok olemine, aga nina kuivus on väga piinav. Kogu aeg oleks nagu nohu, et nina kinni [You must be registered and logged in to see this image.] Aga see on kõik üle elatav [You must be registered and logged in to see this image.] Muidu on elu lill [You must be registered and logged in to see this image.]
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Meil ka läheb ilusti ja rahulikult..iga päev ikka imetlen kuidas kõht kasvab [You must be registered and logged in to see this image.]
Kas teil lapsele nimi valmis mõeldud?(kuigi veel ju ei tea kumb tuleb aga ikkagi [You must be registered and logged in to see this image.] )
Meil mehega juba aastaid on tüdrukule nimi olemas aga poisile veel mitte [You must be registered and logged in to see this image.]
Kas teil lapsele nimi valmis mõeldud?(kuigi veel ju ei tea kumb tuleb aga ikkagi [You must be registered and logged in to see this image.] )
Meil mehega juba aastaid on tüdrukule nimi olemas aga poisile veel mitte [You must be registered and logged in to see this image.]
janee- Omaklubi kristall
[You must be registered and logged in to see this image.]
Käisin täna arsti juures ja pole 2 kuu jooksul juurde võtnud.ning muud möödud ka samad, uh näitas et vist poiss kuigi tohter arvas ,et ärme ennustame eks näeme siis kui sünnib.
endal kole raske olla, ja pea käib ringi, tahaks juba lõppu.
teistele toredat ootamist.
nime veel pole.
Käisin täna arsti juures ja pole 2 kuu jooksul juurde võtnud.ning muud möödud ka samad, uh näitas et vist poiss kuigi tohter arvas ,et ärme ennustame eks näeme siis kui sünnib.
endal kole raske olla, ja pea käib ringi, tahaks juba lõppu.
teistele toredat ootamist.
nime veel pole.
Loodan et sul läheb kergemaks enne lõppu ikka [You must be registered and logged in to see this image.]
janee- Omaklubi kristall
Tütrele oleks nimi olemas, aga pojale veel ei ole [You must be registered and logged in to see this image.] Aega on õnneks sellega veel [You must be registered and logged in to see this image.]janee kirjutas:Kas teil lapsele nimi valmis mõeldud?(kuigi veel ju ei tea kumb tuleb aga ikkagi [You must be registered and logged in to see this image.]
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
mina siis tundsin ka esimesi liigutusi eile...nii armas ikka.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Olen siin foorumis lugend et teistel on ka raseduse ajal peavalud olnud...mul ei ole elu sees pea valutand aga nüüd siis saan ka teada mis see on [You must be registered and logged in to see this image.]
Olen siin foorumis lugend et teistel on ka raseduse ajal peavalud olnud...mul ei ole elu sees pea valutand aga nüüd siis saan ka teada mis see on [You must be registered and logged in to see this image.]
janee- Omaklubi kristall
Janee kõhupilti ka paluks [You must be registered and logged in to see this image.]
hmmm..ex ma siis mõni päev üritan teha mõne pildi [You must be registered and logged in to see this image.]
janee- Omaklubi kristall
Mina nägin täna janee punu, nii armas kõhuke on juba [You must be registered and logged in to see this image.]
Tere kõigile augustipätude ootajatele!
Tulen ka siis pooleldi kapist välja. Tulemas teine tütreke. Tähtaeg päevade järgi 25. august ja Oscari järgi 23. august. Rihib issile sünnipäeva kingiks, sest issil meil just seal vahepeal sünnipäev. Hetkel olen ise kodune suurema tirtsuga. Arvel Fertis. Sünnitama plaan minna Ferti või ITK-sse. Elame Tallinnas. Rasedus on kulgenud siiani samamoodi kergelt nagu eelminegi. Oksendamisi ja suuri iiveldusi pole olnud. Algul kadus magusa isu ära nagu eelmine kord. Nüüd on juba tagasi, aga ikkagi ei taha nii palju magusat nagu mitte rasedana (olen muidu suur suur magusasõber).
Kõigile kerget ja rõõmsat ootusaega!
Tulen ka siis pooleldi kapist välja. Tulemas teine tütreke. Tähtaeg päevade järgi 25. august ja Oscari järgi 23. august. Rihib issile sünnipäeva kingiks, sest issil meil just seal vahepeal sünnipäev. Hetkel olen ise kodune suurema tirtsuga. Arvel Fertis. Sünnitama plaan minna Ferti või ITK-sse. Elame Tallinnas. Rasedus on kulgenud siiani samamoodi kergelt nagu eelminegi. Oksendamisi ja suuri iiveldusi pole olnud. Algul kadus magusa isu ära nagu eelmine kord. Nüüd on juba tagasi, aga ikkagi ei taha nii palju magusat nagu mitte rasedana (olen muidu suur suur magusasõber).
Kõigile kerget ja rõõmsat ootusaega!
Tere tulemast Puhh [You must be registered and logged in to see this image.]
Janee, kuidas peavaludega on? Mul olid ka algusepoole peavalud, aga nüüd õnneks eriti tihti ei ole [You must be registered and logged in to see this image.] Ainult siis, kui väga väsinud olen ja kurnatud.
Kuidas teistel enesetundega lood on? Ise tunnen, et hakkab juba natuke raskemaks olemine muutuma. Selg annab tunda aeg-ajalt ja vaagnaluu kaa [You must be registered and logged in to see this image.]
Kolmapäeval, 24.03 käisin ämmaka juures ja "tehnokontrolli" [You must be registered and logged in to see this image.] tulemused: kõhu ümbermõõt oli kasvanud 4 cm, EPK oli 18cm, südamelöögid põnnil 150, vererõhk 110/60 (kuigi ma enne mõõtmist just tulin kiire sammuga, et siis arvatavasti on madalam tegelikult). Kaalu juures oli 3,3 kg ja raseduse algusest alates olen juurde võtnud 4,3 kg.
Uus ämmaka aeg määrati 21 aprill ja paar päeva enne seda pean uriiniproovi viima ja andma veresuhkru määramiseks verd. Õudukas on see, et enne ei tohi midagi süüa ega juua peale vee. Mul aga on viimasel ajal kogu aeg kõht tühi [You must be registered and logged in to see this image.] Sööks või hobuse ära [You must be registered and logged in to see this image.] Kuidas teil olukord on?
Pikisilmi ootan esmaspäeva, siis on LA hommikul kell 8.40 [You must be registered and logged in to see this image.] Oi ma nii loodan, et põnniga on kõik OK ja äkki näitab kumb on [You must be registered and logged in to see this image.]
Janee, kuidas peavaludega on? Mul olid ka algusepoole peavalud, aga nüüd õnneks eriti tihti ei ole [You must be registered and logged in to see this image.] Ainult siis, kui väga väsinud olen ja kurnatud.
Kuidas teistel enesetundega lood on? Ise tunnen, et hakkab juba natuke raskemaks olemine muutuma. Selg annab tunda aeg-ajalt ja vaagnaluu kaa [You must be registered and logged in to see this image.]
Kolmapäeval, 24.03 käisin ämmaka juures ja "tehnokontrolli" [You must be registered and logged in to see this image.] tulemused: kõhu ümbermõõt oli kasvanud 4 cm, EPK oli 18cm, südamelöögid põnnil 150, vererõhk 110/60 (kuigi ma enne mõõtmist just tulin kiire sammuga, et siis arvatavasti on madalam tegelikult). Kaalu juures oli 3,3 kg ja raseduse algusest alates olen juurde võtnud 4,3 kg.
Uus ämmaka aeg määrati 21 aprill ja paar päeva enne seda pean uriiniproovi viima ja andma veresuhkru määramiseks verd. Õudukas on see, et enne ei tohi midagi süüa ega juua peale vee. Mul aga on viimasel ajal kogu aeg kõht tühi [You must be registered and logged in to see this image.] Sööks või hobuse ära [You must be registered and logged in to see this image.] Kuidas teil olukord on?
Pikisilmi ootan esmaspäeva, siis on LA hommikul kell 8.40 [You must be registered and logged in to see this image.] Oi ma nii loodan, et põnniga on kõik OK ja äkki näitab kumb on [You must be registered and logged in to see this image.]
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Tere Puhh [You must be registered and logged in to see this image.]
Peavaludega on nii et mõni päev valutab ja mõni päev mitte, ei saa kohe arugi.mul ei ole see väsimusest vist, sest kohe hommikul ärgates nagu pea paks otsas [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma ka õgin nii mis kole [You must be registered and logged in to see this image.]
Peavaludega on nii et mõni päev valutab ja mõni päev mitte, ei saa kohe arugi.mul ei ole see väsimusest vist, sest kohe hommikul ärgates nagu pea paks otsas [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma ka õgin nii mis kole [You must be registered and logged in to see this image.]
janee- Omaklubi kristall
Eile käisin siis UH ja öeldi, et poiss [You must be registered and logged in to see this image.]
janee- Omaklubi kristall
Palju Õnne Janee siniste uudiste puhul. [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga ma olin nii kindel et sul plika.
Aga ma olin nii kindel et sul plika.
Palju õnne Janee. [You must be registered and logged in to see this image.] Minu sisetunne ütles, et tuleb poiss [You must be registered and logged in to see this image.]
Oi! Veel üks poiss!! Palju õnne!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 8