Näljablogi
+13
tixit
keivi
kristiina
naxy
Cat
mercaa
accra
pariisitar
Soulshaker
Elen
Monique
babyapple
kiisumari
17 posters
O.M.A. klubi :: Tervis :: Dieedinurk
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Näljablogi
ma alles nüüd sain a ega sinu n2ljablogi lugema tulla. ja nu sa ikka oskad sõnu ritta seada
Külaline- Külaline
Thelma "12,5 päeva dieet" sai läbi.
Mulle said saatuslikuks ema tehtud hõrgutised ja vein. Nimelt sõitsin ma neljapäeval Soome ema juurde. Veel neljapäevase kohustusliku lõunasöögi 300g kala sõin ma korralikult ära.
Laevalt maha sõites- Helsingi kesklinnas, liikuvas autos- eelmisel õhtul kell 23 ahjus küpsetatud kala süüa ei ole lahe Igatahes ema juurde jõudes tundsin juba esikus lõhnadest, et ta on oma kokakunsti taas maksimumini viinud.... sel hetkel otsustasin ma , et aitab sellest!!!!
Kaaluga on hetkel sellised lood - et 3,5 päeva õgardlust ema juures tegid oma töö ja 1,5 kg on tagasi .
Aga ma ei kurvasta... mul on nii palju aega ja maailmas on nii palju dieete
Nälgimiseni
Teie Thelma
Mulle said saatuslikuks ema tehtud hõrgutised ja vein. Nimelt sõitsin ma neljapäeval Soome ema juurde. Veel neljapäevase kohustusliku lõunasöögi 300g kala sõin ma korralikult ära.
Laevalt maha sõites- Helsingi kesklinnas, liikuvas autos- eelmisel õhtul kell 23 ahjus küpsetatud kala süüa ei ole lahe Igatahes ema juurde jõudes tundsin juba esikus lõhnadest, et ta on oma kokakunsti taas maksimumini viinud.... sel hetkel otsustasin ma , et aitab sellest!!!!
Kaaluga on hetkel sellised lood - et 3,5 päeva õgardlust ema juures tegid oma töö ja 1,5 kg on tagasi .
Aga ma ei kurvasta... mul on nii palju aega ja maailmas on nii palju dieete
Nälgimiseni
Teie Thelma
Külaline- Külaline
3 LUGU
Kolmas lugu: Pirukas
Vallalise elu võib olla päris lahe. Seda siis kui sa oled noor, sul pole veel lapsi ning kui sul on ka mõni hea sõbranna samal ajal üksik. Kui veel satub olema suvi ....
Mul vedas tookord- mul oli täpselt nii
Sellisel ajal on teadagi pidu, pidu, pidu ja meri põlvini.
Ausalt pidutsetud sai rohkem kui vajagi. Õhtud hakkasid nii- saime kahekesi minu pool kokku, tegime plaaditäie jalapeno- singi-juustupirulkaid ning siis sõime ja jõime ja riietusime. Meikisime, naersime ning pildistasime .
Peale pidu laekusime varahommikul teineteise najale toetudes tuigerdades minu juurde ja sõime järelejäänud pirukaid, naersime ja kukkusime, nutsime ja klatšisime.
Ükskord peale pidu- kui me olime nii väsinud, lamasime minu 2 meetrises voodis selili, piduriided ikka veel seljas ja sõime pirukaid, meenutasime õhtut- otsustasin ma paar pirukat voodi alla ära peita. Ilmselt kadedusest .. no see polegi väga hull lugu tegelikult .... HULL ON SEE kuidas ma hommikul ärkasin????!!!!!
Kujutage ette- pea valutab, pohmell, väsimus, juuksed sassis ja meik laiali ning POOL PIRUKAT SUUS!!!!!
Ma olin poole söömise pealt magama jäänud. SUUR amps pirukat endiselt hambus
................................................JA jah tunnistan ma sõin seda edasi peale ärkamist......................
Kolmas lugu: Pirukas
Vallalise elu võib olla päris lahe. Seda siis kui sa oled noor, sul pole veel lapsi ning kui sul on ka mõni hea sõbranna samal ajal üksik. Kui veel satub olema suvi ....
Mul vedas tookord- mul oli täpselt nii
Sellisel ajal on teadagi pidu, pidu, pidu ja meri põlvini.
Ausalt pidutsetud sai rohkem kui vajagi. Õhtud hakkasid nii- saime kahekesi minu pool kokku, tegime plaaditäie jalapeno- singi-juustupirulkaid ning siis sõime ja jõime ja riietusime. Meikisime, naersime ning pildistasime .
Peale pidu laekusime varahommikul teineteise najale toetudes tuigerdades minu juurde ja sõime järelejäänud pirukaid, naersime ja kukkusime, nutsime ja klatšisime.
Ükskord peale pidu- kui me olime nii väsinud, lamasime minu 2 meetrises voodis selili, piduriided ikka veel seljas ja sõime pirukaid, meenutasime õhtut- otsustasin ma paar pirukat voodi alla ära peita. Ilmselt kadedusest .. no see polegi väga hull lugu tegelikult .... HULL ON SEE kuidas ma hommikul ärkasin????!!!!!
Kujutage ette- pea valutab, pohmell, väsimus, juuksed sassis ja meik laiali ning POOL PIRUKAT SUUS!!!!!
Ma olin poole söömise pealt magama jäänud. SUUR amps pirukat endiselt hambus
................................................JA jah tunnistan ma sõin seda edasi peale ärkamist......................
Külaline- Külaline
Oiii Thelma...sa oled ikka super lahe naine Ja see piruka lugu toob pisara silma - no naermisest ja nostalgitsema ka paneb. Enne soome kolimist sain paar aastakes vallalise elu nautida. Ja nagu jumala kingitusena, jäi parasjagu ka mu parim sõbranna siis vallaliseks Me lausa elasime koos vahepeal Oi kuidas ma vahel igatsen neid aegu tagasi.
Ja üks asi on nüüd kindel mis kindel: tuleb ka kevadepoole see omaklubikate dieet ette võtta
Ja üks asi on nüüd kindel mis kindel: tuleb ka kevadepoole see omaklubikate dieet ette võtta
Mõrumantsik- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 747
Registration date : 16/02/2009
Appi kui head lood!! Mul on naermisest silmad märjad.
mercaa- Omaklubi hõbe
- Detsember 2008 abimode
Postituste arv : 699
Registration date : 30/04/2009
Pirukalugu
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
O.M.A. klubi :: Tervis :: Dieedinurk