Näljablogi
+13
tixit
keivi
kristiina
naxy
Cat
mercaa
accra
pariisitar
Soulshaker
Elen
Monique
babyapple
kiisumari
17 posters
O.M.A. klubi :: Tervis :: Dieedinurk
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 4
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
Näljablogi
Tere
Minu nimi on Thelma ja ma olen süsivesikusõltlane .
Alates tänasest hakkas mul proteiinidieet. Minule, kes ma leiba/saia/ja muid jahulisi palavalt armastan , saab see ilmselt olema suur katsumus ja eneseületamine. Proovin siia kirja panna oma menüü ning samuti ka oma emotsioonid seoses 13 päeva kestva dieediga. Edu mulle
Proteiinidieedi näidismenüü (13 päeva)
*Joo rohkesti vett, 2-3 l päevas, nii ootamatult tekkinud isu kui ka väsimuse puhul. Veejoomine aitab väljutada organismist rasvade põletamisel tekkinud jääkaineid ning kustutab näljatunde.
NB! Lõuna- ja õhtusööke võib omavahel vahetada
1. ja 8. päev
hommik:
1 tass musta kohvi, 1 tükk suhkrut
lõuna:
2 kõvakskeedetud muna,
keedetud spinat (paarsada grammi keeta või aurutada),
2 tomatit
õhtu:
1 fileekotlet (200 g kana- või kalkunifileed),
lehtsalat (põõsas korraga) õli ja sidrunimahlaga
2. ja 9. päev
hommik:
1 tass kohvi, 1 suhkrutükk
lõuna:
50 g suitsusinki,
200 g maitsestamata jogurtit (või keefir või kodujuust)
õhtu:
1 naturaalkotlet (200 g vasardatud veiseliha praetuna),
Lehtsalat (põõsas korraga),
puuvili (õun, pirn, greip, apelsin – mitte bananaan)
3. ja 10. päev
hommik:
1 tass kohvi, 1 tükk suhkrut,
1 viil röstleiba
lõuna:
tomat,
õhtu:
2 kõvakskeedetud muna,
50 g suitsusinki,
Puuvili (õun, pirn, greip, apelsin – mitte bananaan)
4. ja 11. päev (VÄHE SÜÜA)
hommik:
1 tass kohvi, 1 tükksuhkrut,
1 viil röstleiba
lõuna:
1 kõvakskeedetud muna,
1 riivitud porgand,
250 g kodujuustu
õhtu:
420 g suhkruta puuviljakompotti,
1 banaan,
5. ja 12. päev (PALJU SÜÜA)
hommik:
1 suur riivitud porgand,
1 sidrun (aitab mahlast)
lõuna:
300 g väherasvast kala (hõbeheik, tursk, mintai, haug, luts, punaahven, forell, koha, siig),
sidrun (aitab mahlast),
1 viil leiba vähese võiga
õhtu:
spargelkapsas (200 g)
6. ja 13. päev
hommik:
1 tass kohvi, suhkrutükk,
1 viil röstleiba
lõuna:
2 kõvakskeedetud muna,
1 suur riivitud porgand
õhtu:
keedetud kana,
lehtsalat (põõsas korraga) sidrunimahla ja õliga
7. päev
hommik:
1 tass kohvi või teed ilma suhkruta
lõuna: mitte midagi
õhtu: paras tükk grillitud lamba- või kalkuniliha
DIEEDI ALGUS:
Hommiku ja lõunasöök oli edukad. Pidasin täpselt menüüst kinni. Kasutasin lõuna ajal külmutatud spinatit- peale selle söömist tekkis Popeye effekt- mega energia tuli korraks .
Õhtusöök on mul hetkel veel söömata.Aga kõht on jube tühi küll. Kuna kana mul kapis pole ja selle asemel on hoopis Jäägriliha - eks siis söön seda. Lehtsalatit õnneks on. Olen joonud mõnusa koguse vett.
Emotsioonid on head- tahan ju tõepoolest kaalust alla võtta. Ma olen teadlik, selle dieedi headest ja halbadest külgedest ning olen otsustanud sellegipoolest proovida. Lugesin palju foorumeid- ja positiivset tagasisidet oli selle dieedi kohta rohkem. Tean ka, et paljudele see dieet ei sobi. Mitmel minu tuttaval on esimesel nädalal pea valutama hakanud ning nad on pidanud dieedi pooleli jätma.
EDIT: kohe kui ma eelmise lõigu olin ära kirjutanud- kimasin ma õhtusööki tegema. Kõht oli väga tühi lihtsalt. Samas kell 17.00 viimast korda päevas süüa- on minu jaoks karm. Magama lähen ma alles 12 ajal öösel- see tähendab 7 tundi NÄLGA ju
Õhtusöök oli hea- sõin ahjus tehtud tüki "Jäägriliha" umbes 250g ja terve poti Firillice salatit.
Hetkel on kell 22.0 ja tahaks veel süüa- olen lihtsalt loomupoolest õgard.
Aga joon hoopis vett ja unistan saledamatest aegadest .
Minu nimi on Thelma ja ma olen süsivesikusõltlane .
Alates tänasest hakkas mul proteiinidieet. Minule, kes ma leiba/saia/ja muid jahulisi palavalt armastan , saab see ilmselt olema suur katsumus ja eneseületamine. Proovin siia kirja panna oma menüü ning samuti ka oma emotsioonid seoses 13 päeva kestva dieediga. Edu mulle
Proteiinidieedi näidismenüü (13 päeva)
*Joo rohkesti vett, 2-3 l päevas, nii ootamatult tekkinud isu kui ka väsimuse puhul. Veejoomine aitab väljutada organismist rasvade põletamisel tekkinud jääkaineid ning kustutab näljatunde.
NB! Lõuna- ja õhtusööke võib omavahel vahetada
1. ja 8. päev
hommik:
1 tass musta kohvi, 1 tükk suhkrut
lõuna:
2 kõvakskeedetud muna,
2 tomatit
õhtu:
1 fileekotlet (200 g kana- või kalkunifileed),
lehtsalat (põõsas korraga) õli ja sidrunimahlaga
2. ja 9. päev
hommik:
1 tass kohvi, 1 suhkrutükk
lõuna:
50 g suitsusinki,
õhtu:
3. ja 10. päev
hommik:
1 tass kohvi, 1 tükk suhkrut,
1 viil röstleiba
lõuna:
tomat,
õhtu:
2 kõvakskeedetud muna,
50 g suitsusinki,
Puuvili (õun, pirn, greip, apelsin – mitte bananaan)
4. ja 11. päev (VÄHE SÜÜA)
hommik:
1 tass kohvi, 1 tükksuhkrut,
1 viil röstleiba
lõuna:
1 kõvakskeedetud muna,
1 riivitud porgand,
250 g kodujuustu
õhtu:
420 g suhkruta puuviljakompotti,
1 banaan,
5. ja 12. päev (PALJU SÜÜA)
hommik:
1 suur riivitud porgand,
1 sidrun (aitab mahlast)
lõuna:
300 g väherasvast kala (hõbeheik, tursk, mintai, haug, luts, punaahven, forell, koha, siig),
sidrun (aitab mahlast),
1 viil leiba vähese võiga
õhtu:
spargelkapsas (200 g)
6. ja 13. päev
hommik:
1 tass kohvi, suhkrutükk,
1 viil röstleiba
lõuna:
2 kõvakskeedetud muna,
1 suur riivitud porgand
õhtu:
keedetud kana,
lehtsalat (põõsas korraga) sidrunimahla ja õliga
7. päev
hommik:
1 tass kohvi või teed ilma suhkruta
lõuna: mitte midagi
õhtu: paras tükk grillitud lamba- või kalkuniliha
DIEEDI ALGUS:
Hommiku ja lõunasöök oli edukad. Pidasin täpselt menüüst kinni. Kasutasin lõuna ajal külmutatud spinatit- peale selle söömist tekkis Popeye effekt- mega energia tuli korraks .
Õhtusöök on mul hetkel veel söömata.Aga kõht on jube tühi küll. Kuna kana mul kapis pole ja selle asemel on hoopis Jäägriliha - eks siis söön seda. Lehtsalatit õnneks on. Olen joonud mõnusa koguse vett.
Emotsioonid on head- tahan ju tõepoolest kaalust alla võtta. Ma olen teadlik, selle dieedi headest ja halbadest külgedest ning olen otsustanud sellegipoolest proovida. Lugesin palju foorumeid- ja positiivset tagasisidet oli selle dieedi kohta rohkem. Tean ka, et paljudele see dieet ei sobi. Mitmel minu tuttaval on esimesel nädalal pea valutama hakanud ning nad on pidanud dieedi pooleli jätma.
EDIT: kohe kui ma eelmise lõigu olin ära kirjutanud- kimasin ma õhtusööki tegema. Kõht oli väga tühi lihtsalt. Samas kell 17.00 viimast korda päevas süüa- on minu jaoks karm. Magama lähen ma alles 12 ajal öösel- see tähendab 7 tundi NÄLGA ju
Õhtusöök oli hea- sõin ahjus tehtud tüki "Jäägriliha" umbes 250g ja terve poti Firillice salatit.
Hetkel on kell 22.0 ja tahaks veel süüa- olen lihtsalt loomupoolest õgard.
Aga joon hoopis vett ja unistan saledamatest aegadest .
Viimati muutis seda Thelma (Esm 25 Jan 2010, 12:36). Kokku muudetud 3 korda
Külaline- Külaline
Re: Näljablogi
hea pealkiri blogil
jõudu dieeditamisel, olen selle eelmisel suvel läbi teinud , kaotasin 5 kilo püsivalt. õnneks tervisele ei hakanud. Karmiks katsumuseks oli dieedi keskel olnud sõbranna pulm
jõudu sulle
jõudu dieeditamisel, olen selle eelmisel suvel läbi teinud , kaotasin 5 kilo püsivalt. õnneks tervisele ei hakanud. Karmiks katsumuseks oli dieedi keskel olnud sõbranna pulm
jõudu sulle
kiisumari- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2061
Registration date : 16/02/2009
Jõudu sulle Thelma! Tubli oled!
Ma liituks sinuga aga kahjuks selline dieet mulle tervislikel põhjustel ei sobi!
Kindlasti käin siin sulle kaasa elamas ja hoian pöialt, et tulemused oleks täpselt sellised nagu sa ootad!
Ma liituks sinuga aga kahjuks selline dieet mulle tervislikel põhjustel ei sobi!
Kindlasti käin siin sulle kaasa elamas ja hoian pöialt, et tulemused oleks täpselt sellised nagu sa ootad!
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
ma olin selle dieedi aastaid tagasi kusagilt netist välja trükkinud, just ükspäev leidsin üles. ütlesin mehele veel, et no nüüd hakkame dieeditama. lugesin talle ette kõik päevad , ta hakkas naerma eks see ole päis karm dieet. tubli oled kui lõpuni vastu pead.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Tubli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja Hull ka natuke ! Lugesin seda menüüd ja minu jaoks tundub ilmvõimatu! Aga hoian sulle pöialt ja teisipäev siis küpsetan mõnusa suure koogi (ei ole õel)
Kle aga mis mehest ja lapsest saab? Pead oma tühja kõhuga mehele ikka kokkama või ta on arvestanud, et peab 2 nädalat väljas sööma?
Kle aga mis mehest ja lapsest saab? Pead oma tühja kõhuga mehele ikka kokkama või ta on arvestanud, et peab 2 nädalat väljas sööma?
Elen- Postituste arv : 281
Kusjuures kui seda loed siis tundub tõesti hull aga tegelt pole üldse nii raske.
Külmal ajal ma vist seda ette ei võtaks aga kevadel-suvel on see parim kaalualandus dieet ever, eriti kui salat ja liha maitsevad (Y)
Me ju võtsime kogu kambaga päris korralikult alla selle dieediga ja keegi polnud nälgas.
Kuskil on meie võistlus ka kirjas. Ja need kes väidavad, et tuleb kolinal tagasi siis - EI TULE!
Kiisumari ja accra on ju elav näide sellest (teised on nüüd rasedad aga kuni sinnani püsis kaal väga hästi!)
Ma plaanin igatahes peale kolmanda mugula imetamise lõppu kui vaja on kindlasti seda dieeti jälle teha
Külmal ajal ma vist seda ette ei võtaks aga kevadel-suvel on see parim kaalualandus dieet ever, eriti kui salat ja liha maitsevad (Y)
Me ju võtsime kogu kambaga päris korralikult alla selle dieediga ja keegi polnud nälgas.
Kuskil on meie võistlus ka kirjas. Ja need kes väidavad, et tuleb kolinal tagasi siis - EI TULE!
Kiisumari ja accra on ju elav näide sellest (teised on nüüd rasedad aga kuni sinnani püsis kaal väga hästi!)
Ma plaanin igatahes peale kolmanda mugula imetamise lõppu kui vaja on kindlasti seda dieeti jälle teha
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Oi kui lahe Thelma!!!! Hoian sul silma peal
Natuke midagi motivatsiooniks ka - ma v8tsin oma juurika/salati/liha/juustu dieediga esimese n2dalaga 1.8 kilo alla. Kohe nii m8nus on olla Pea 2 kilo maas, veel 8 minna
Natuke midagi motivatsiooniks ka - ma v8tsin oma juurika/salati/liha/juustu dieediga esimese n2dalaga 1.8 kilo alla. Kohe nii m8nus on olla Pea 2 kilo maas, veel 8 minna
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
2 PÄEV:
Ma vaatasin nüüd, et olin siia copinud vale näidismenüü. Ma muutsin selle ära. Nendel on vaid pisierinevused tegelikult.
Hetkel on kell on 12.40 ja ma hakkan kohe lõunat sööma. Täna hommikune kaal näitas -700g. Hommikul tegin endale kohvi, panin suhkru sisse ja kõndisin automaatselt külmkapi juurde ning valasin piima kovi peale. Võtsin häääästi suure ja mõnusa lonksu KURJAM - PIIMA pole ju mulle ette nähtud! !!!!!
Kallasin kohvi ära ja tegin uue
EDIT:
LÕUNA:Sõin lõunaks 200g maitsestamata jogurtit ja kalkuni toorsuitsusinki 60-70g. Kusjuures mul oli õde lapsega külas- ja neile tegin head ja paremat ja suutsin ise sellest kõigest eemale hoida. Ilma raskusteta!!
Kell on 16.00 hetkel. Tuju on hea- kõht on täis.
ÕHTU: Tegin endale veisehakklihast 2 pihvi. Lisasin hakklihale õige vähe soola (soola tuleb selle dieedi ajal samuti välitda) ja pisut pipart ning segasin ühtlaseks massiks. Midagi muud ma sinna sisse ei pannudki. Siis tegin pätsid ja lõin need pannile. Kõrvale tegin salati firillice saltist ja tervest apelsinist. Lisasin sinna vaid poole sidruni mahla. Toit sai hea Salat oli niiiiiiii mahlane! Kõht on täis ja enesetunne on endiselt super. Siiani pole ka millegi keelatu isu tekkinud... jeeeeeeee!!!!
Ma vaatasin nüüd, et olin siia copinud vale näidismenüü. Ma muutsin selle ära. Nendel on vaid pisierinevused tegelikult.
Hetkel on kell on 12.40 ja ma hakkan kohe lõunat sööma. Täna hommikune kaal näitas -700g. Hommikul tegin endale kohvi, panin suhkru sisse ja kõndisin automaatselt külmkapi juurde ning valasin piima kovi peale. Võtsin häääästi suure ja mõnusa lonksu KURJAM - PIIMA pole ju mulle ette nähtud! !!!!!
Kallasin kohvi ära ja tegin uue
EDIT:
LÕUNA:Sõin lõunaks 200g maitsestamata jogurtit ja kalkuni toorsuitsusinki 60-70g. Kusjuures mul oli õde lapsega külas- ja neile tegin head ja paremat ja suutsin ise sellest kõigest eemale hoida. Ilma raskusteta!!
Kell on 16.00 hetkel. Tuju on hea- kõht on täis.
ÕHTU: Tegin endale veisehakklihast 2 pihvi. Lisasin hakklihale õige vähe soola (soola tuleb selle dieedi ajal samuti välitda) ja pisut pipart ning segasin ühtlaseks massiks. Midagi muud ma sinna sisse ei pannudki. Siis tegin pätsid ja lõin need pannile. Kõrvale tegin salati firillice saltist ja tervest apelsinist. Lisasin sinna vaid poole sidruni mahla. Toit sai hea Salat oli niiiiiiii mahlane! Kõht on täis ja enesetunne on endiselt super. Siiani pole ka millegi keelatu isu tekkinud... jeeeeeeee!!!!
Viimati muutis seda Thelma (Esm 25 Jan 2010, 18:22). Kokku muudetud 3 korda
Külaline- Külaline
Vaesekene. Kohvi läks ka raisku
Elen kirjutas:
Mees hommikuti enne tööd ei söögi. Ja õhtul teen talle lihtsalt kartulit või riisi või midagi lihale lisaks.
Külaline- Külaline
Kuna see dieet on oma loomult tegelikult pisut karm organismile ja kõikidele kindlasti ei sobi. Siis võibolla oleks hea kui Babyapple paneks meditsiinilise seisukoha siia kirja. Mina tegin enne dieedi alustamist endale korraliku ülevaate aga võibolla kõik ei tea selle dieedi ohtliku külge.
Babyapple Kas sa oled nii kena ka kirjutad siia mõne sõnaga mis on selle dieedi nn. "ohud".
LISAN SIIA dieedi kohta ühe artikkli http://www.epl.ee/?artikkel=143583
Babyapple Kas sa oled nii kena ka kirjutad siia mõne sõnaga mis on selle dieedi nn. "ohud".
LISAN SIIA dieedi kohta ühe artikkli http://www.epl.ee/?artikkel=143583
Külaline- Külaline
Ma siis kirjutan mõned read selle dieedi varjukülgedest.
See dieet on tõesti väga effektiivne kaalulangetaja, sest kilod kaovad tavatult kiiresti.
Nimelt seisneb effekt selles, et kuna süsisvesikud on dieedist välja lülitatud (täpsemini on neid liiga vähe) siis selle tulemusel viiakse organism ketoosi seisundisse.
Ketoosi seisund on maakeeli nagu mürgistusseisund, kus tekib rohkelt jääkained :atsetoon, atsetoatsetaat ja 3-hüdroksüutüraat (edaspidi ketokehad).
Seega muutub oluliselt keha happe-leelise tasakaal.
Ketokehad kurnavad oluliselt neerusid. Neerud võivad püsiva ketoosi mõjul kahjustusi saada.
Teistelegi organsüsteemidele on happe-leelise tasakaal oluline, näiteks ajule on tähtis õige happe-leelise tasakaal.
Ketoos võib häireid tuua hormonaalsesse tasakaalu.
See dieet on tõesti väga effektiivne kaalulangetaja, sest kilod kaovad tavatult kiiresti.
Nimelt seisneb effekt selles, et kuna süsisvesikud on dieedist välja lülitatud (täpsemini on neid liiga vähe) siis selle tulemusel viiakse organism ketoosi seisundisse.
Ketoosi seisund on maakeeli nagu mürgistusseisund, kus tekib rohkelt jääkained :atsetoon, atsetoatsetaat ja 3-hüdroksüutüraat (edaspidi ketokehad).
Seega muutub oluliselt keha happe-leelise tasakaal.
Ketokehad kurnavad oluliselt neerusid. Neerud võivad püsiva ketoosi mõjul kahjustusi saada.
Teistelegi organsüsteemidele on happe-leelise tasakaal oluline, näiteks ajule on tähtis õige happe-leelise tasakaal.
Ketoos võib häireid tuua hormonaalsesse tasakaalu.
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Mul jah taolise dieediga läks maha ikka korralikult ja tagasi pole tuld midagi.
Kohvi jõin küll piimaga nii ,et Thelma see väike piimake ei tee midagi .
Oma toidu karbiga käisin ma kohvikutes,restos ja kah külas.
Karm oli küll vaadta kuidas mutid maasikaid pugisid aga õgisin oma kana,tomatit edasi.
Edu sulle ja loodan ,et suudad vastu pidada
Ma igaljuhul hoian põialt.
Kohvi jõin küll piimaga nii ,et Thelma see väike piimake ei tee midagi .
Oma toidu karbiga käisin ma kohvikutes,restos ja kah külas.
Karm oli küll vaadta kuidas mutid maasikaid pugisid aga õgisin oma kana,tomatit edasi.
Edu sulle ja loodan ,et suudad vastu pidada
Ma igaljuhul hoian põialt.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
mmmm, kui isuäratav õhtusöök.
hoian pöialt ja suvel teen järgi.
hoian pöialt ja suvel teen järgi.
mercaa- Omaklubi hõbe
- Detsember 2008 abimode
Postituste arv : 699
Registration date : 30/04/2009
Hei hei! Mis kaal täna hommikul näitas?
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
3 PÄEV:
HOMMIK:Tänahommikune kaal -1kg ( ehk 2 päevaga -1.7 kg)
Hommikul võisin süüa 1 viilu röstleiba. Loosi läks Fazeri Must leib. Tuju on hea ning suur punnkõht on juba kaduma hakanud. Mees teab, et ma viljelen mingisugust dieeti ja küsis eile "Kallis kas sa minu pärast pead dieeti?"
Ma vastasin, et ma teen enda pärast ikka
Aga kui nüüd aus olla siis see ikkagi on osati tema pärast- TEMA on ju see kes 3 nädalat tagasi aktiivselt jõusaalis käima hakkas ja kui TEMA 2 nädalat tagasi kaalule astus- ja minust VÄHEM kaalus siis loomulikult ON see ju mõnes mõttes TEMA PÄRAST. No ja tegelikult kaalun ma 9kg rohkem kui enne rasedust, nii, et materjali millest loobuda mul on.
LÕUNA: Kell on 13.00 ja ma lõpetasin just lõunasöögi milleks oli 200g keedetud spinatit ja 1 tomat. Ma ei hakanud sellest spinatist pilti tegema, sest see näeb kole välja.... umbes nagu oleks marslane sinu supitaldrikus plahvatanud Vaatamata koledale väljanägemisele mulle ikkagi spinat maitseb ja tavaelus söön ma seda samuti. Ma nimelt armastan spinatikarrit- ehk siis SAAGI. Lõunasöögiks on ette nähtud ka üks puuvili- seda hakkan ma kohe peale kirjutamist järama. Ma söön ära ühe greibi Greip pidi hästi ajule/mõtlemisele mõjuma! Mõelda vaid- ma saan saledaks ja TARGAKS!
ÕHTUSÖÖK: Tegin endale suure hunniku salatit. Lambasalatist, 1 apelsinist, 2 keedetud munast ning 60g Korallsingist. Korallsingiviilud lasin ahjus mõnusalt krõbedateks chipsideks. Ports oli küll mega- mega suur aga muideks väga hea ja maitsev.
HOMMIK:Tänahommikune kaal -1kg ( ehk 2 päevaga -1.7 kg)
Hommikul võisin süüa 1 viilu röstleiba. Loosi läks Fazeri Must leib. Tuju on hea ning suur punnkõht on juba kaduma hakanud. Mees teab, et ma viljelen mingisugust dieeti ja küsis eile "Kallis kas sa minu pärast pead dieeti?"
Ma vastasin, et ma teen enda pärast ikka
Aga kui nüüd aus olla siis see ikkagi on osati tema pärast- TEMA on ju see kes 3 nädalat tagasi aktiivselt jõusaalis käima hakkas ja kui TEMA 2 nädalat tagasi kaalule astus- ja minust VÄHEM kaalus siis loomulikult ON see ju mõnes mõttes TEMA PÄRAST. No ja tegelikult kaalun ma 9kg rohkem kui enne rasedust, nii, et materjali millest loobuda mul on.
LÕUNA: Kell on 13.00 ja ma lõpetasin just lõunasöögi milleks oli 200g keedetud spinatit ja 1 tomat. Ma ei hakanud sellest spinatist pilti tegema, sest see näeb kole välja.... umbes nagu oleks marslane sinu supitaldrikus plahvatanud Vaatamata koledale väljanägemisele mulle ikkagi spinat maitseb ja tavaelus söön ma seda samuti. Ma nimelt armastan spinatikarrit- ehk siis SAAGI. Lõunasöögiks on ette nähtud ka üks puuvili- seda hakkan ma kohe peale kirjutamist järama. Ma söön ära ühe greibi Greip pidi hästi ajule/mõtlemisele mõjuma! Mõelda vaid- ma saan saledaks ja TARGAKS!
ÕHTUSÖÖK: Tegin endale suure hunniku salatit. Lambasalatist, 1 apelsinist, 2 keedetud munast ning 60g Korallsingist. Korallsingiviilud lasin ahjus mõnusalt krõbedateks chipsideks. Ports oli küll mega- mega suur aga muideks väga hea ja maitsev.
Viimati muutis seda Thelma (Teis 26 Jan 2010, 18:05). Kokku muudetud 3 korda
Külaline- Külaline
Nii tubli oled, Thelma!!!!
Ma vist pean ka hakkama sama dieeti pidama, minu oma ei edene ùldse!
Ma vist pean ka hakkama sama dieeti pidama, minu oma ei edene ùldse!
Peaks ka midagi ette võtma ... aga kuidagi ei viitsi algust teha.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Naxy- mina kogusin ennast kaua kaua. Alles nüüd tundsin, et ma suudan pidada dieeti ilma pingutamata. Ma olin vaimselt ja füüsiliselt valmis. Positiivselt meelestatud. Ma ei aseta endale tähtaegu ja kaalunumbreid. Ilma pingeta teen kõike.
Külaline- Külaline
Thelma, sa oled ikka super tubli. 2 päevaga 1,7 kilo on lausa...
Sinu blogi lugedes tundub nagu oleks range dieet imelihtne!
Ajad mullegi peale soovi seda proovida
Ajad mullegi peale soovi seda proovida
Külaline- Külaline
Andomache ma olen sind lives näinud ja sa oled väga peenike! Nii, et unusta ära. Lisaks on üeldud, et selle dieedi tegemiseks peaks olema vähelmalt 7 ülekilo.
Ja üldse ma ei taha propageerida midagi- mida arstid ja toitumisspetsialistid halvaks peavad
Ja üldse ma ei taha propageerida midagi- mida arstid ja toitumisspetsialistid halvaks peavad
Külaline- Külaline
Piltidel olevad toidud on tõesti isuäratavad
Mis see lambasalat on muidu? Suitsusingiga, veel eesti omaga ma ilmselt ka nàlga ei jààks
Ma vist peaks ka alustama selle dieediga,muidu ma ei saagi edasi ega tagasi.
Ma vist peaks ka alustama selle dieediga,muidu ma ei saagi edasi ega tagasi.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
O.M.A. klubi :: Tervis :: Dieedinurk
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 4