O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi?

+3
Marianne
Soulshaker
naxy
7 posters

Go down

Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? Empty Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi?

Postitamine  naxy Nelj 21 Jan 2010, 21:48

Kui tihti käite perega reisil?
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? Empty Re: Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi?

Postitamine  Soulshaker Nelj 21 Jan 2010, 22:00

Oleneb, mida keegi reisiks peab.
Eesti siseselt rändame iga paari nädala tagant. Pärnus käime päris tihti.
Soomes-Rootsis käime ka vähemalt korra aastas.
Soojal maal üritame vastavalt võimalusele ka vähemalt korra aastas käia.

Selle jaoks paneme spetsiaalselt iga kuu raha kõrvale.
Eelmisel aastal läks see raha pulmade orgunniks, sel aastal läheme siis eelmise aasta eest ka ehk nädalase reisi asemel 16neks päevaks.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? Empty Re: Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi?

Postitamine  naxy Nelj 21 Jan 2010, 22:11

Soulshaker - siis teil tõesti palju aega perega koos olemiseks ja reisimiseks. See ju väga hea.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Nelj 21 Jan 2010, 22:21

Me lihtsalt ise planeerime oma asju nii Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? 866508
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Reede 22 Jan 2010, 08:54

Mulle tundub, et reisimine on osa mu elustiilist. Reisitud ja elatud mujal on juba päris piisavalt.
Mees on ka selline, et üleeelmine aasta leidis ühest reisiajakirjast artikli Mali bluesifestivali kohta ja lambist otsustas minna. Võttiski seljakoti ja läks! Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? 824600
Eelmine aasta käisime ära ka kuuajasel seljakoti-hääletamistripil Bosnia & Herzegoviinasse sest tahtsin end proovile panna. Ega ma ei saa ju temast kehvem olla! Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? 824600 Jumal tänatud, et mees kaasa viitsis tulla. Alguses pidurdas aga tuli ikkagi. Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? 866508 Ja väga hea, et tuli sest ma oleks seda elu lõpuni kahetsenud kui poleks saanud minna. Lapse kõrvalt ma ei läheks eales enam nii.
Tahaks veel kuskile enne sünnitust minna kuid igaks juhuks lennukiga jamama ei hakka. Hoia ennast ise ja ka Jumal hoiab sind ütleb mu ema.
Käime küll aga lähiajal mehega Soomes nüüd ära, H&M'is on üks lastetekike mida tahan. Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? 173454

Edasi vaatame juba kuidas poju end ülal peab. Selle järgi otsustame mis saama hakkab.
Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? 53843
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Reede 22 Jan 2010, 09:04

Marianne - kas kokkuvôttes jàite rahule selle hààletustripiga? Ma vist ei julgeks sellist sammu ette vôtta, nii et vàga tublid olete kùll. Kùll aga olen nàinud sageli hààletajaid suurte seljakottidega. Ma ise ei ole tegelikult ùldse reisi-inimene, esimestel aastatetel kàisin eestis viis korda aastas, isegi see oli katsumus minusuguse jaoks Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? 824600

Viimati muutis seda Cat (Reede 22 Jan 2010, 09:25). Kokku muudetud 1 kord
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Reede 22 Jan 2010, 09:14

Selline reis pidi olema paaridele samasugune nagu kanuumatk.. 75% lähevad pärast seda lahku! Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? 824600
Ma ei tea kas see tõele vastab aga kõvasti on seal soola söömist küll. Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? 866508
Raske oli nii vaimselt kui füüsiliselt (iga päev oli mul seljas kanda vähemalt 10 kilo ja mehel 16 ning kunagi ei teadnud kus ööbid). See oli nagu olelusvõitlus. Samas ma ei vahetaks seda kogemust mitte millegi vastu. Nii heas füüsilises vormis polnud ma kunagi varem olnud kui siis. Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? 547149

Koju jõudes olime täitsa kutupiilud aga ülirahul. Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? 866508
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Reede 22 Jan 2010, 09:15

Marianne kirjutas:
Eelmine aasta käisime ära ka kuuajasel seljakoti-hääletamistripil Bosnia & Herzegoviinasse sest tahtsin end proovile panna.

Vau!! Tublid! Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? 547149
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Reede 22 Jan 2010, 09:22

Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? 633777
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Reede 22 Jan 2010, 09:25

Marianne kirjutas:Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? 633777

Meil samasse kanti minek ju Augustis Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? 147380
aga mitte häälega, kahe jõmmiga oleks see vast ilmvõimatu ja üldse mitte mugav Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? 824600
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Reede 22 Jan 2010, 11:37

Täiesti arusaadav! Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? 824600
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  imeline Reede 22 Jan 2010, 12:20

Meie reisime tihti. Hetkel tundubki, et liiga tihti kuna liblikad ennem reisi on juba kadunud ja tahaks, et oleks jälle ärevus sees. Viimase aasta jooksul oleme käinud 2 korda Egiptuses lastega, 1 kord Taanis lastega, 1 kord Pariisis ilma lasteta, Soomes lastega, 4 korda Rootsis lastega ja ilma, 1 kord Türgis ilma lasteta. Eestis reisime palju palju vähem ja sellest on kahju isegi.
Muidu mulle väga meeldib reisida ja olen pea kõik kohad ka juba läbi käinud. Edaspidi meeldiks teha vaid eksootilisi, kaugeid ja pikki reise. Plaaniks kohe pikemat aega ja teeks nii, et oleks mida mäletada vaimustunult.

Hääletanud pole ma iialgi ja ei tee seda ka. Bussiga olen 1 kord käinud Tsehhis ja see oli ka viimane. Telgis ma ka ei ööbi. Kui ma reisin siis otsin mugavusi. Küll, aga meeldib mulle lugeda ja kuulata inimeste seiklusi kes nõnda reisivad. Alati on need muljed väga põnevad.
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? Tiitli23
Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Reede 22 Jan 2010, 15:04

imeline kirjutas:Meie reisime tihti. Hetkel tundubki, et liiga tihti kuna liblikad ennem reisi on juba kadunud ja tahaks, et oleks jälle ärevus sees.

Sama siin, igasugune isu on kadunud. Ma ei hakka loetlema kus me oleme k2inud, aga mu 15 kuune laps on meiega juba 8 korda lennanud ja nendest 2 korda teisele kontinendile. Hea kylg selle juures on see, et Olivia on lendamise ja reisimisega nii 2ra harjunud, et ta on lausa ideaalne reisikaaslane. Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? 535815 Peale viimast 9.5 tunnist lendu tulid inimesed meie juurde ja kiitsid meie ylitublit tytart Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? 894987
Tahaks ka vaid kaugetesse sihtkohtadesse reisida, aga enam mitte lapsega Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? 809569 Ajavahega jamamine on ikka metsik!
Kuna me elame minu kodust kaugel ja mehel on 3 puhkust aastas, siis paistab, et meie senine reisimise graafik j2tkub samas rytmis Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? 28787

Ma olen vist veidi nagu Imeline Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? 173454 ja otsin reisides mugavusi. Ei telgi, ei matka ja mugav oomaja ja transport peavad kindlasti juba enne reisi kindlad olema.
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi? Tiitli23
Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisuu Kolm 27 Jan 2010, 19:22

Kui tihti? Oleneb, mida reisimse all mõelda. Viimati käisime detsembris Soomes suusareisil, järgmisena plaanime märtsis jälle Soome suusakale minna, ehk siis shoppama ka.
Samas mõni ei arva, et see üldse reis oleks (sh ka kodumaised reisid), seega siis päris kaugel reisil käisime umbestäpselt 2 aastat tagasi 12-päevasel Egiptuse ringreisil.
liisuu
liisuu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1224
Registration date : 12/08/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics