Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi?
+3
Marianne
Soulshaker
naxy
7 posters
O.M.A. klubi :: Muud teemad :: Reisimine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi?
Kui tihti käite perega reisil?
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Re: Kui tihti võtate perega ette puhkusereisi?
Oleneb, mida keegi reisiks peab.
Eesti siseselt rändame iga paari nädala tagant. Pärnus käime päris tihti.
Soomes-Rootsis käime ka vähemalt korra aastas.
Soojal maal üritame vastavalt võimalusele ka vähemalt korra aastas käia.
Selle jaoks paneme spetsiaalselt iga kuu raha kõrvale.
Eelmisel aastal läks see raha pulmade orgunniks, sel aastal läheme siis eelmise aasta eest ka ehk nädalase reisi asemel 16neks päevaks.
Eesti siseselt rändame iga paari nädala tagant. Pärnus käime päris tihti.
Soomes-Rootsis käime ka vähemalt korra aastas.
Soojal maal üritame vastavalt võimalusele ka vähemalt korra aastas käia.
Selle jaoks paneme spetsiaalselt iga kuu raha kõrvale.
Eelmisel aastal läks see raha pulmade orgunniks, sel aastal läheme siis eelmise aasta eest ka ehk nädalase reisi asemel 16neks päevaks.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Soulshaker - siis teil tõesti palju aega perega koos olemiseks ja reisimiseks. See ju väga hea.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Me lihtsalt ise planeerime oma asju nii
Mulle tundub, et reisimine on osa mu elustiilist. Reisitud ja elatud mujal on juba päris piisavalt.
Mees on ka selline, et üleeelmine aasta leidis ühest reisiajakirjast artikli Mali bluesifestivali kohta ja lambist otsustas minna. Võttiski seljakoti ja läks!
Eelmine aasta käisime ära ka kuuajasel seljakoti-hääletamistripil Bosnia & Herzegoviinasse sest tahtsin end proovile panna. Ega ma ei saa ju temast kehvem olla! Jumal tänatud, et mees kaasa viitsis tulla. Alguses pidurdas aga tuli ikkagi. Ja väga hea, et tuli sest ma oleks seda elu lõpuni kahetsenud kui poleks saanud minna. Lapse kõrvalt ma ei läheks eales enam nii.
Tahaks veel kuskile enne sünnitust minna kuid igaks juhuks lennukiga jamama ei hakka. Hoia ennast ise ja ka Jumal hoiab sind ütleb mu ema.
Käime küll aga lähiajal mehega Soomes nüüd ära, H&M'is on üks lastetekike mida tahan.
Edasi vaatame juba kuidas poju end ülal peab. Selle järgi otsustame mis saama hakkab.
Mees on ka selline, et üleeelmine aasta leidis ühest reisiajakirjast artikli Mali bluesifestivali kohta ja lambist otsustas minna. Võttiski seljakoti ja läks!
Eelmine aasta käisime ära ka kuuajasel seljakoti-hääletamistripil Bosnia & Herzegoviinasse sest tahtsin end proovile panna. Ega ma ei saa ju temast kehvem olla! Jumal tänatud, et mees kaasa viitsis tulla. Alguses pidurdas aga tuli ikkagi. Ja väga hea, et tuli sest ma oleks seda elu lõpuni kahetsenud kui poleks saanud minna. Lapse kõrvalt ma ei läheks eales enam nii.
Tahaks veel kuskile enne sünnitust minna kuid igaks juhuks lennukiga jamama ei hakka. Hoia ennast ise ja ka Jumal hoiab sind ütleb mu ema.
Käime küll aga lähiajal mehega Soomes nüüd ära, H&M'is on üks lastetekike mida tahan.
Edasi vaatame juba kuidas poju end ülal peab. Selle järgi otsustame mis saama hakkab.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Marianne - kas kokkuvôttes jàite rahule selle hààletustripiga? Ma vist ei julgeks sellist sammu ette vôtta, nii et vàga tublid olete kùll. Kùll aga olen nàinud sageli hààletajaid suurte seljakottidega. Ma ise ei ole tegelikult ùldse reisi-inimene, esimestel aastatetel kàisin eestis viis korda aastas, isegi see oli katsumus minusuguse jaoks
Viimati muutis seda Cat (Reede 22 Jan 2010, 09:25). Kokku muudetud 1 kord
Selline reis pidi olema paaridele samasugune nagu kanuumatk.. 75% lähevad pärast seda lahku!
Ma ei tea kas see tõele vastab aga kõvasti on seal soola söömist küll.
Raske oli nii vaimselt kui füüsiliselt (iga päev oli mul seljas kanda vähemalt 10 kilo ja mehel 16 ning kunagi ei teadnud kus ööbid). See oli nagu olelusvõitlus. Samas ma ei vahetaks seda kogemust mitte millegi vastu. Nii heas füüsilises vormis polnud ma kunagi varem olnud kui siis.
Koju jõudes olime täitsa kutupiilud aga ülirahul.
Ma ei tea kas see tõele vastab aga kõvasti on seal soola söömist küll.
Raske oli nii vaimselt kui füüsiliselt (iga päev oli mul seljas kanda vähemalt 10 kilo ja mehel 16 ning kunagi ei teadnud kus ööbid). See oli nagu olelusvõitlus. Samas ma ei vahetaks seda kogemust mitte millegi vastu. Nii heas füüsilises vormis polnud ma kunagi varem olnud kui siis.
Koju jõudes olime täitsa kutupiilud aga ülirahul.
Marianne- Moderaator
Marianne kirjutas:
Eelmine aasta käisime ära ka kuuajasel seljakoti-hääletamistripil Bosnia & Herzegoviinasse sest tahtsin end proovile panna.
Vau!! Tublid!
Marianne- Moderaator
Marianne kirjutas:
Meil samasse kanti minek ju Augustis
aga mitte häälega, kahe jõmmiga oleks see vast ilmvõimatu ja üldse mitte mugav
Täiesti arusaadav!
Marianne- Moderaator
Meie reisime tihti. Hetkel tundubki, et liiga tihti kuna liblikad ennem reisi on juba kadunud ja tahaks, et oleks jälle ärevus sees. Viimase aasta jooksul oleme käinud 2 korda Egiptuses lastega, 1 kord Taanis lastega, 1 kord Pariisis ilma lasteta, Soomes lastega, 4 korda Rootsis lastega ja ilma, 1 kord Türgis ilma lasteta. Eestis reisime palju palju vähem ja sellest on kahju isegi.
Muidu mulle väga meeldib reisida ja olen pea kõik kohad ka juba läbi käinud. Edaspidi meeldiks teha vaid eksootilisi, kaugeid ja pikki reise. Plaaniks kohe pikemat aega ja teeks nii, et oleks mida mäletada vaimustunult.
Hääletanud pole ma iialgi ja ei tee seda ka. Bussiga olen 1 kord käinud Tsehhis ja see oli ka viimane. Telgis ma ka ei ööbi. Kui ma reisin siis otsin mugavusi. Küll, aga meeldib mulle lugeda ja kuulata inimeste seiklusi kes nõnda reisivad. Alati on need muljed väga põnevad.
Muidu mulle väga meeldib reisida ja olen pea kõik kohad ka juba läbi käinud. Edaspidi meeldiks teha vaid eksootilisi, kaugeid ja pikki reise. Plaaniks kohe pikemat aega ja teeks nii, et oleks mida mäletada vaimustunult.
Hääletanud pole ma iialgi ja ei tee seda ka. Bussiga olen 1 kord käinud Tsehhis ja see oli ka viimane. Telgis ma ka ei ööbi. Kui ma reisin siis otsin mugavusi. Küll, aga meeldib mulle lugeda ja kuulata inimeste seiklusi kes nõnda reisivad. Alati on need muljed väga põnevad.
imeline kirjutas:Meie reisime tihti. Hetkel tundubki, et liiga tihti kuna liblikad ennem reisi on juba kadunud ja tahaks, et oleks jälle ärevus sees.
Sama siin, igasugune isu on kadunud. Ma ei hakka loetlema kus me oleme k2inud, aga mu 15 kuune laps on meiega juba 8 korda lennanud ja nendest 2 korda teisele kontinendile. Hea kylg selle juures on see, et Olivia on lendamise ja reisimisega nii 2ra harjunud, et ta on lausa ideaalne reisikaaslane. Peale viimast 9.5 tunnist lendu tulid inimesed meie juurde ja kiitsid meie ylitublit tytart
Tahaks ka vaid kaugetesse sihtkohtadesse reisida, aga enam mitte lapsega Ajavahega jamamine on ikka metsik!
Kuna me elame minu kodust kaugel ja mehel on 3 puhkust aastas, siis paistab, et meie senine reisimise graafik j2tkub samas rytmis
Ma olen vist veidi nagu Imeline ja otsin reisides mugavusi. Ei telgi, ei matka ja mugav oomaja ja transport peavad kindlasti juba enne reisi kindlad olema.
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Kui tihti? Oleneb, mida reisimse all mõelda. Viimati käisime detsembris Soomes suusareisil, järgmisena plaanime märtsis jälle Soome suusakale minna, ehk siis shoppama ka.
Samas mõni ei arva, et see üldse reis oleks (sh ka kodumaised reisid), seega siis päris kaugel reisil käisime umbestäpselt 2 aastat tagasi 12-päevasel Egiptuse ringreisil.
Samas mõni ei arva, et see üldse reis oleks (sh ka kodumaised reisid), seega siis päris kaugel reisil käisime umbestäpselt 2 aastat tagasi 12-päevasel Egiptuse ringreisil.
liisuu- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1224
Registration date : 12/08/2009
Similar topics
» Kui tihti võtate kodus ette remondi tegemise?
» Kuhu minna Eestis koos perega?
» Millal jôuluasjad välja vôtate?
» Kui aevastad, pane käsi suu ette!
» Emad: kas ja kuidas võtate aega enese jaoks?
» Kuhu minna Eestis koos perega?
» Millal jôuluasjad välja vôtate?
» Kui aevastad, pane käsi suu ette!
» Emad: kas ja kuidas võtate aega enese jaoks?
O.M.A. klubi :: Muud teemad :: Reisimine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1