Kas olete käinud perekooli loengutes?
+12
naxy
minake
saby
Monique
muffyns28
Soulshaker
mary
elefant
kaktus18
mannu03
Marianne
Pärlike
16 posters
O.M.A. klubi :: Rasedus :: Rasedus
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Kas olete käinud perekooli loengutes?
Esimese lapsega mõtlesin ja planeerisin, et Tartusse loengutesse minna, aga aeg läks ja sünnitasin ilma perekooli ettevalmistuseta. Teise lapsega ei tunne enam ammugi, et peaks minema kuulama jutte rasedusest, sünnitusest või imiku hooldamisest.
Millised on teie kogemused perekooliga, kus perekoolis käisite ja kui palju teil kasu sellest oli?
Millised on teie kogemused perekooliga, kus perekoolis käisite ja kui palju teil kasu sellest oli?
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Re: Kas olete käinud perekooli loengutes?
Mul on karvane tunne, et mul võib samamoodi minna!
Siiski-siiski! Panin end kirja veebruaris toimuvale beebiootel emmede päevale, vaatab, mis see endast kujutab. Siis muljetan!
Siiski-siiski! Panin end kirja veebruaris toimuvale beebiootel emmede päevale, vaatab, mis see endast kujutab. Siis muljetan!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Olin plaanis minna oleks saanud lausa koolist vabaks kuid jäi siiski minemata.Sel ajal oli varnast võta lapse tulevane vanaema(praeguseks vanaema) kes töötab sünnitusmajast.Oleks võib-olla ettevalmistatud rohkem olnud kui mul platsenta irdumine oli.Võib-olla see põhjus miks oleks siiski pidanud minema.Aga mis tegemata jäi seda enam muuta ei saa.Kuna järgmist last ei tule lähima 3aasta jooksul ei tea rääkida kas järgmist oodates lähen
Mina käisin perekooli loengul ,kus räägiti sünnitusest. Tegelikult oleks tahtnud veel päris mitmes loengus käia, aga ei jõudnud.
Usun, et teise rasedusega tahaksin ka käia perekoolis, aga iseasi, kas ma selleni ka jõuaksin.
Usun, et teise rasedusega tahaksin ka käia perekoolis, aga iseasi, kas ma selleni ka jõuaksin.
Esimese rasedusega käisin ja väga rahule jäin. Eelkõige oli eesmärk meest koolitada (mul olid kõik raseduse-sünnituse teemalised raamatud läbi loetud ja teoorias teema tuttav). Minu jaoks positiivne ja vajalik osa oli majatutvustus. Ei olnud enne haiglapoole ja erakorralises vastuvõtus käinud, räägiti kenasti millal ja kuhu minema peaks... tagauksed, sünnituspalat, pärastine palat, pesuruumid...
Oleks ka ilma hakkama saanud aga siis oleks veidi lisa närveldust, otsi kiirel ajal ruume ja personali ...
Oleks ka ilma hakkama saanud aga siis oleks veidi lisa närveldust, otsi kiirel ajal ruume ja personali ...
Mina käisin ikka paaris ja oli kasu ka, kuulasin sünnitusest ja sünnitusvalude leevendamisest. Igati kasulikud loengud. Sünnitusel teadsin ja oskasin tänu loengutes saadud teadmistele õigesti hingata ja niimoodi valudega paremiin hakkama saada ja olin ka kõigeks end ette valmistanud. Plaan oli minna veel mõnesse, aga laps jõudis enne ära sündida. Teise raseduse ajal vist ei võta plaani enam perekooli loengutesse minna, kuna vaevalt, et midagi uut enam teada saan. Aga noh, kes teab.
Me käisime 2's loengus, ei ühes ikka koos ja ühes käis mees.
See kus koos käisime oli tugiisiku loeng ja sellest oli tohutult abi - kõik hingamine jne jne
Teises käis mees üksi, isade loeng - see oli täielik kanakaka olnud ja tohutult igav a'la kust lapsed tulevad
Pelgus käisime me siis.
See kus koos käisime oli tugiisiku loeng ja sellest oli tohutult abi - kõik hingamine jne jne
Teises käis mees üksi, isade loeng - see oli täielik kanakaka olnud ja tohutult igav a'la kust lapsed tulevad
Pelgus käisime me siis.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
MIna ei käinud ja ei tundnud puudust(vajadust) ka.
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
Mina käisin ka 2 kuud u enne sünnitust, aga ei saanud eriti midagi kasulikku sealt. Lootsin et õpetatakse hingamist jm, aga ei midagi. Ainuke kasulik asi oli ka vb see, et näidati ja tutvustati sünnitusosakonda, ning räägiti mida peab sünnitama tulles tegema ja kunas haiglasse minna.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Käisin 1,5 k enne sünnitust, koos mehega. Ei saanud midagi uut teada peale selle, et kui sünnitama minna, siis 3x uksekella lasta. Kasu oli ainult sünnitusosakonna tutvustamisest.
Ma käisin ka samasuguses loengus m,illes teisedki viljandlased ja samamoodi oli tunne et mahavisatud aeg.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
ei ole käinud ... aga pole ka millestki ilma jäänud.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Esimest oodates ei olnudki selliseid asju vist(10 aastat tagasi)
Teisega ei tulnud ka nagu pähe et läheks,sest käia oleks tulnud teise linna(40-50km).
Kolmandaga mõtsin et käin,siis ei saa öelda et pole miskit kuulnud,kuigi mis seal enam kuulda ,eks Käisin siis Paides-no ega ma tõesti poleks millestki ilma jäänud kui poleks käinud!
Nüüd aga käisin Tartus ja ainult maja tutvustaval ringkäigul-see sünnitama minek toimub tõesti läbi labürindi .
Sünnitamine ise selge juba ja muude asjadega peaks ka ju nagu hakkama saama.
Teisega ei tulnud ka nagu pähe et läheks,sest käia oleks tulnud teise linna(40-50km).
Kolmandaga mõtsin et käin,siis ei saa öelda et pole miskit kuulnud,kuigi mis seal enam kuulda ,eks Käisin siis Paides-no ega ma tõesti poleks millestki ilma jäänud kui poleks käinud!
Nüüd aga käisin Tartus ja ainult maja tutvustaval ringkäigul-see sünnitama minek toimub tõesti läbi labürindi .
Sünnitamine ise selge juba ja muude asjadega peaks ka ju nagu hakkama saama.
Ro-Ro- Postituste arv : 194
Registration date : 23/06/2009
Mina käisin perekoolis täpselt nädal aega enne sünnitust oma esimese lapsega . Teisega ei käinud , sest aasta oli eelmisest sünnitusest alles ja harjutused ja kõik muu vajalik,mis leevendab ja aitab olid veel meeles !
Praegu veel ei ole jõudnud mina kuid kindlasti võtan tee jalge alla ja käin ära !
Praegu veel ei ole jõudnud mina kuid kindlasti võtan tee jalge alla ja käin ära !
magnificat- Postituste arv : 175
Registration date : 12/06/2010
Käisin sünnituse, seadusandluse, beebi hoolduse loengutes
NeiuT- Postituste arv : 88
Registration date : 21/09/2010
Mina ei käinud mitte üheski loengus.
Tagant järele mõtlen, et oleks võinud ikka käia, oleks saanud kindlust juurde alguseks.
Tagant järele mõtlen, et oleks võinud ikka käia, oleks saanud kindlust juurde alguseks.
Külaline- Külaline
Mina ka ei ole käinud ühesgi loengus kahjuks
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Similar topics
» Kaugeim koht, kus olete käinud
» Mitmes pulmas oled käinud?
» Kas su laps (kuni 1a)on käinud(käib) huviringis?
» Mis tähtkujust olete omaklubikad?
» Kas olete raseduse ajal oma tulevast last unes näinud?
» Mitmes pulmas oled käinud?
» Kas su laps (kuni 1a)on käinud(käib) huviringis?
» Mis tähtkujust olete omaklubikad?
» Kas olete raseduse ajal oma tulevast last unes näinud?
O.M.A. klubi :: Rasedus :: Rasedus
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1