O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kas olete käinud perekooli loengutes?

+12
naxy
minake
saby
Monique
muffyns28
Soulshaker
mary
elefant
kaktus18
mannu03
Marianne
Pärlike
16 posters

Go down

Kas olete käinud perekooli loengutes? Empty Kas olete käinud perekooli loengutes?

Postitamine  Pärlike Kolm 20 Jan 2010, 22:45

Esimese lapsega mõtlesin ja planeerisin, et Tartusse loengutesse minna, aga aeg läks ja sünnitasin ilma perekooli ettevalmistuseta. Teise lapsega ei tunne enam ammugi, et peaks minema kuulama jutte rasedusest, sünnitusest või imiku hooldamisest.

Millised on teie kogemused perekooliga, kus perekoolis käisite ja kui palju teil kasu sellest oli?
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Kas olete käinud perekooli loengutes? Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Kas olete käinud perekooli loengutes? Empty Re: Kas olete käinud perekooli loengutes?

Postitamine  Marianne Kolm 20 Jan 2010, 22:55

Mul on karvane tunne, et mul võib samamoodi minna! Kas olete käinud perekooli loengutes? 173454

Siiski-siiski! Panin end kirja veebruaris toimuvale beebiootel emmede päevale, vaatab, mis see endast kujutab. Siis muljetan! Kas olete käinud perekooli loengutes? 633777
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Kas olete käinud perekooli loengutes? Empty Re: Kas olete käinud perekooli loengutes?

Postitamine  mannu03 Kolm 20 Jan 2010, 23:28

Olin plaanis minna oleks saanud lausa koolist vabaks kuid jäi siiski minemata.Sel ajal oli varnast võta lapse tulevane vanaema(praeguseks vanaema) kes töötab sünnitusmajast.Oleks võib-olla ettevalmistatud rohkem olnud kui mul platsenta irdumine oli.Võib-olla see põhjus miks oleks siiski pidanud minema.Aga mis tegemata jäi seda enam muuta ei saa.Kuna järgmist last ei tule lähima 3aasta jooksul ei tea rääkida kas järgmist oodates lähen Kas olete käinud perekooli loengutes? 824600
mannu03
mannu03
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 6231
Registration date : 16/02/2009

http://mialoree.beebiveeb.net/1/1/

Tagasi üles Go down

Postitamine  kaktus18 Nelj 21 Jan 2010, 06:46

Mina käisin perekooli loengul ,kus räägiti sünnitusest. Tegelikult oleks tahtnud veel päris mitmes loengus käia, aga ei jõudnud.
Usun, et teise rasedusega tahaksin ka käia perekoolis, aga iseasi, kas ma selleni ka jõuaksin.
kaktus18
kaktus18

Postituste arv : 290
Registration date : 14/09/2009

http://www.orkut.com/Main#Profile?uid=4121676722257442861&pcy=3&

Tagasi üles Go down

Postitamine  elefant Nelj 21 Jan 2010, 09:45

Esimese rasedusega käisin ja väga rahule jäin. Eelkõige oli eesmärk meest koolitada (mul olid kõik raseduse-sünnituse teemalised raamatud läbi loetud ja teoorias teema tuttav). Minu jaoks positiivne ja vajalik osa oli majatutvustus. Ei olnud enne haiglapoole ja erakorralises vastuvõtus käinud, räägiti kenasti millal ja kuhu minema peaks... tagauksed, sünnituspalat, pärastine palat, pesuruumid... Kas olete käinud perekooli loengutes? 547149

Oleks ka ilma hakkama saanud aga siis oleks veidi lisa närveldust, otsi kiirel ajal ruume ja personali ... Kas olete käinud perekooli loengutes? 441617
elefant
elefant
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 406
Registration date : 10/03/2009

http://www.ehted.webnode.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  mary Nelj 21 Jan 2010, 10:34

Mina käisin ikka paaris ja oli kasu ka, kuulasin sünnitusest ja sünnitusvalude leevendamisest. Igati kasulikud loengud. Sünnitusel teadsin ja oskasin tänu loengutes saadud teadmistele õigesti hingata ja niimoodi valudega paremiin hakkama saada ja olin ka kõigeks end ette valmistanud. Plaan oli minna veel mõnesse, aga laps jõudis enne ära sündida. Teise raseduse ajal vist ei võta plaani enam perekooli loengutesse minna, kuna vaevalt, et midagi uut enam teada saan. Kas olete käinud perekooli loengutes? 866508 Aga noh, kes teab.
mary
mary

Postituste arv : 283
Registration date : 22/05/2009

http://bertu.beebiveeb.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Nelj 21 Jan 2010, 15:28

Me käisime 2's loengus, ei ühes ikka koos ja ühes käis mees.
See kus koos käisime oli tugiisiku loeng ja sellest oli tohutult abi - kõik hingamine jne jne
Teises käis mees üksi, isade loeng - see oli täielik kanakaka olnud ja tohutult igav a'la kust lapsed tulevad

Pelgus käisime me siis.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  muffyns28 Nelj 21 Jan 2010, 15:37

MIna ei käinud ja ei tundnud puudust(vajadust) ka.
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Nelj 21 Jan 2010, 16:43

Mina käisin ka 2 kuud u enne sünnitust, aga ei saanud eriti midagi kasulikku sealt. Lootsin et õpetatakse hingamist jm, aga ei midagi. Ainuke kasulik asi oli ka vb see, et näidati ja tutvustati sünnitusosakonda, ning räägiti mida peab sünnitama tulles tegema ja kunas haiglasse minna.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  saby Nelj 21 Jan 2010, 16:57

Käisin 1,5 k enne sünnitust, koos mehega. Ei saanud midagi uut teada peale selle, et kui sünnitama minna, siis 3x uksekella lasta. Kasu oli ainult sünnitusosakonna tutvustamisest.
saby
saby
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 485
Registration date : 08/06/2009

http://www.tiptheauthors.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  minake Nelj 21 Jan 2010, 17:13

Ma käisin ka samasuguses loengus m,illes teisedki viljandlased ja samamoodi oli tunne et mahavisatud aeg.
minake
minake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Nelj 21 Jan 2010, 20:24

ei ole käinud ... aga pole ka millestki ilma jäänud.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ro-Ro Reede 22 Jan 2010, 11:56

Esimest oodates ei olnudki selliseid asju vist(10 aastat tagasi) Kas olete käinud perekooli loengutes? 824600
Teisega ei tulnud ka nagu pähe et läheks,sest käia oleks tulnud teise linna(40-50km).
Kolmandaga mõtsin et käin,siis ei saa öelda et pole miskit kuulnud,kuigi mis seal enam kuulda ,eks Kas olete käinud perekooli loengutes? 296785 Käisin siis Paides-no ega ma tõesti poleks millestki ilma jäänud kui poleks käinud!
Nüüd aga käisin Tartus ja ainult maja tutvustaval ringkäigul-see sünnitama minek toimub tõesti läbi labürindi Kas olete käinud perekooli loengutes? 28787 .
Sünnitamine ise selge juba Kas olete käinud perekooli loengutes? 147380 ja muude asjadega peaks ka ju nagu hakkama saama.
Ro-Ro
Ro-Ro

Postituste arv : 194
Registration date : 23/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  magnificat Püh 13 Juun 2010, 01:17

Mina käisin perekoolis täpselt nädal aega enne sünnitust oma esimese lapsega . Teisega ei käinud , sest aasta oli eelmisest sünnitusest alles ja harjutused ja kõik muu vajalik,mis leevendab ja aitab olid veel meeles !
Praegu veel ei ole jõudnud mina kuid kindlasti võtan tee jalge alla ja käin ära ! Kas olete käinud perekooli loengutes? 400796
magnificat
magnificat

Postituste arv : 175
Registration date : 12/06/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  NeiuT Teis 21 Sept 2010, 17:34

Käisin sünnituse, seadusandluse, beebi hoolduse loengutes Kas olete käinud perekooli loengutes? 866508
NeiuT
NeiuT

Postituste arv : 88
Registration date : 21/09/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 11 Jan 2011, 13:44

Mina ei käinud mitte üheski loengus.
Tagant järele mõtlen, et oleks võinud ikka käia, oleks saanud kindlust juurde alguseks.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Teis 11 Jan 2011, 14:45

Mina ka ei ole käinud ühesgi loengus kahjuks Kas olete käinud perekooli loengutes? 866508
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Kas olete käinud perekooli loengutes? Tiitli23
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics