Siq tegemised
+30
Mammi
mannu03
erlex
Mustlasplika
Eneline
Merike T
sebra23
Triinuke
mitike
VäikeTama
carissime
Pärlike
elefant
armsake
tixit
babyapple
maszke
Monique
naxy
Siki
kats
imeline
Soulshaker
janee
pariisitar
HoneyMoon
Iirlane
kiisumari
anka
siq29
34 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Meie tegemised
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 7
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Siq tegemised
Tegelikult on mul IT-s oma KÄSITÖÖBLOGI olemas ja kõike, mida siin näitan, näeb ka seal. Aga mõtlesin, et miks mitte ka siin foorumis oma tegemisi näidata. Kui mitte kõike, siis kindlasti ilusamaid ja huvitavamaid tegemisi.
Põhiliselt ma koon ja heegeldan. Ka ristpistetikandiga saan hakkama, aga ma pole seda ammu teinud. Õmblemine ei meeldi mulle üldse. Parandustöid ja näpuvahel midagi nipet-näpet teha, seda ma teen, kui vaja on, aga rõivaste ja muude keeruliste asjade õmblejat minust pole. Õmblusmasinat ma ei oma, aga elu on näidanud, et isegi inimesel, kes õmblemist ei armasta, on seda vaja, nii et kavatsen selle massina omale majapidamisse muretseda.
Aitab lobast, näitan algatuseks mõnda oma tehtud töödest.
Kõigepealt heegeldatud mähkmepüksid oma vanema tütre nukule. Mähkmepükstesse panemiseks õmblesin täitsa ehtsad puuvillasest riidest kahekordsed mähkmed. Pildile klikkides avaneb suurem pilt.
Ämmale sai sünnipäevaks ühe sisustuspoe kinkekaart kingitud. Kinkekaardile heegeldasin ümber kinkekotikese.
Oma pisitütrele kudusin varjutehnikas talvemütsi. Triipude sisse peitsin kolm südant. Üks on otsaees ja üks kummalgi küljel.
Pisitütrele kootud jõulupeo kleit.
Vanemale tütrele heegeldatud patsikummid.
Ämmale jõulukingituseks saalomoni sõlmes heegeldatud õlarätik.
Ja lõpetuseks pojale kootud sallkrae.
Hetkel heegeldan pisitütrele mänguasja, suurt ja pehmet värvilist kuubikut. Kui see valmis, panen pildi siia ka, sest see kuubik on minu nikerdamise ülim saavautus (palju pisidetaile ja need kümned ja kümned erinevat värvi lõngaotsad, mis vaja kinnitada ja peita).
Põhiliselt ma koon ja heegeldan. Ka ristpistetikandiga saan hakkama, aga ma pole seda ammu teinud. Õmblemine ei meeldi mulle üldse. Parandustöid ja näpuvahel midagi nipet-näpet teha, seda ma teen, kui vaja on, aga rõivaste ja muude keeruliste asjade õmblejat minust pole. Õmblusmasinat ma ei oma, aga elu on näidanud, et isegi inimesel, kes õmblemist ei armasta, on seda vaja, nii et kavatsen selle massina omale majapidamisse muretseda.
Aitab lobast, näitan algatuseks mõnda oma tehtud töödest.
Kõigepealt heegeldatud mähkmepüksid oma vanema tütre nukule. Mähkmepükstesse panemiseks õmblesin täitsa ehtsad puuvillasest riidest kahekordsed mähkmed. Pildile klikkides avaneb suurem pilt.
Ämmale sai sünnipäevaks ühe sisustuspoe kinkekaart kingitud. Kinkekaardile heegeldasin ümber kinkekotikese.
Oma pisitütrele kudusin varjutehnikas talvemütsi. Triipude sisse peitsin kolm südant. Üks on otsaees ja üks kummalgi küljel.
Pisitütrele kootud jõulupeo kleit.
Vanemale tütrele heegeldatud patsikummid.
Ämmale jõulukingituseks saalomoni sõlmes heegeldatud õlarätik.
Ja lõpetuseks pojale kootud sallkrae.
Hetkel heegeldan pisitütrele mänguasja, suurt ja pehmet värvilist kuubikut. Kui see valmis, panen pildi siia ka, sest see kuubik on minu nikerdamise ülim saavautus (palju pisidetaile ja need kümned ja kümned erinevat värvi lõngaotsad, mis vaja kinnitada ja peita).
Viimati muutis seda siq29 (Laup 24 Juul 2010, 12:20). Kokku muudetud 1 kord
Re: Siq tegemised
Minu lemmik on ka see kleit! Aga teised asjad ka kõik tõeliselt kenad.
Külaline- Külaline
väga ilusad asjad
kiisumari- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2061
Registration date : 16/02/2009
OOmaigaad, milist varndust sa varjanud oled!
Nii ilusad asjad!
See varjutehnika ongi mul proovimata ja see kleit on ilus!!!
Pane siis manguasi ka mängasjade tegemise teemasse.
Nii ilusad asjad!
See varjutehnika ongi mul proovimata ja see kleit on ilus!!!
Pane siis manguasi ka mängasjade tegemise teemasse.
Supper! Kinkekaardi isikupärastamine on ka tore- muidu neid alati natuke....nagu poolik kinkida tuttavatele.
Vau!!!
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
nii vahvad asjad kõik..
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Pisitütrele mõeldud pehme kuubik sai valmis. Idee selleks leidsin erinevatest käsitööblogidest ja jäi hinge kripeldama. No ja ega muudmoodi kripeldust ära ei saanud, kui pidin ka kuubiku tegema. Kuubiku kuus külge on kõik erinevates erksates toonides, millest kolm on neoonvärvid. Ühte nurka kinnitasin jämeda paela, tehtud samadest kuubiku värvidest. Kuubiku sees on üllatusmuna kapsel, kuhu sisse panin kõrisema-kolisema mängupüstolile mõeldud kollased plastmasskuulikesed, spetsiaalselt mänguasjade tarbeks ostsin ühe purgikese neid. Küljed heegeldasin kokku karvase lõngaga ,millele panin juurde tavalise valge lõnga, sest karvane lõng oli üksi liiga peenike. Ühe külje läbimõõt on 15 cm.
Ussikese heegeldasin kõvera, et saaksin ta poolpüsti kuubiku külge kinnitada. Ussikese täiteks on needsamad ülalpool mainitud mängupüstoli kuulikesed, lapsel on huvitavam ussikest katsuda.
Tavalist lille ei tahtnud teha, heegeldasin siis oranzi krüsanteemi. See on lapse peos nagu pehme lõngast tutt.
Mulle on alati meeldinud helesinised liblikad (nime ei mäleta), nii lehvitab üks selline oma tiibu lapse kuubikul.
Kollane päikene on mahuline, täiteks krabisev pärgament.
Kollasele küljele heegeldasin peale tasku, mille ääristasin punasega. Tasku küljes on punase heegelketi otsas punane pallike, mille sees on kõlisev kuljus. Pallikest saab laps taskuse panna ja ära võtta.
Roosa südame peale kinnitasin tugevalt kaks nööpi, mida uurida, mudida ja lutsutada.
Kui kuubik valmis sai, tekkis jube suur tahtmine ise jälle laps olla
Ussikese heegeldasin kõvera, et saaksin ta poolpüsti kuubiku külge kinnitada. Ussikese täiteks on needsamad ülalpool mainitud mängupüstoli kuulikesed, lapsel on huvitavam ussikest katsuda.
Tavalist lille ei tahtnud teha, heegeldasin siis oranzi krüsanteemi. See on lapse peos nagu pehme lõngast tutt.
Mulle on alati meeldinud helesinised liblikad (nime ei mäleta), nii lehvitab üks selline oma tiibu lapse kuubikul.
Kollane päikene on mahuline, täiteks krabisev pärgament.
Kollasele küljele heegeldasin peale tasku, mille ääristasin punasega. Tasku küljes on punase heegelketi otsas punane pallike, mille sees on kõlisev kuljus. Pallikest saab laps taskuse panna ja ära võtta.
Roosa südame peale kinnitasin tugevalt kaks nööpi, mida uurida, mudida ja lutsutada.
Kui kuubik valmis sai, tekkis jube suur tahtmine ise jälle laps olla
Vau! On Sul alles ideed! Väga ilus!
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Väga ilusad asjad, supper
kats- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2780
Registration date : 18/02/2009
ma vaatsin et sa oled chillipipra ühele küljele teinud (see roheline ussike)
Aga no mida muud ma võikski näha seal- ma söön ju jalapenosi salati asemel
Aga no mida muud ma võikski näha seal- ma söön ju jalapenosi salati asemel
Külaline- Külaline
siq- sa tiki triibud seljale ussikesele ,nagu t6elisel päevakoeral, siis ei näe keegi piprakaunu, kui just triibuilisi varjante olemas pole .
Mulle paistis küll seal kohe armas roheline (kapsa)ussike Väga vahva kuubik! Meil on ka lapsel miljon mänguasja ja ikka on lemmik see üks (minu puhul tihti veidi "kööbakas") emme tehtud asjake. Nii armas. Eks neil koduasjadel ole oma hing sees.
Väga vahvad asjad!
Vaatan, ja sõrmed hakkavad juba sügelema...
Vaatan, ja sõrmed hakkavad juba sügelema...
Siki- Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009
Heegeldasin omale sellised sussid, mida on kellelgi külas olles, näiteks kui Pärnus mu vanematel mõne päeva külas oleme, hea varba otsa pista. Kotis ei võta nad rulli keeratuna ka üldse ruumi.
Materjaliks on kare Sindi lõng, mis on hea vastupidavusega. Lapsed tahavad ka nüüd endale samasuguseid triibulisi susse, aga värvid tahavad ise valida. Kohe ma neile susse tegema ei hakka, sest enne on vaja paar lõpetamata tööd ära lõpetada.
Materjaliks on kare Sindi lõng, mis on hea vastupidavusega. Lapsed tahavad ka nüüd endale samasuguseid triibulisi susse, aga värvid tahavad ise valida. Kohe ma neile susse tegema ei hakka, sest enne on vaja paar lõpetamata tööd ära lõpetada.
Viimati muutis seda siq29 (Kolm 03 Veeb 2010, 15:46). Kokku muudetud 2 korda
Tekkis tahtmine oma oranzile mobiiltelefonile kotike teha. Võtsin siis lapsele pehme kuubiku tegemisest üle jäänud lõnganutsakatest selle oranzi nutsaka ja kudusin lihtsa telefonikotikese. Kuid siis jäi silma sinine lõnganutsakas ja see tundus just sobiv lõng ühe teise, tumesinise mobiiltelefoni jaoks. Kudusin sellest lõngast samasuguse lihtsa telefonikotikese. Sellised nad siis on:
Mõlema kotikese materjaliks on Heleni lõng, kootud on ühes tükis, alustasin alt servast võttega, nagu alustatakse soki kudumist varvastest, kuid lõin erinevalt soki alustamisest varrastele kohe kotikese laiuselt silmuseid ja juurde ei kasvatanud. Õpetus, kuidas sokki varvastest alustada, on SIIN. Neid alustamise võtteid on erinevaid, kuid mina alustasin just selle õpetuse järgi.
Mõlema kotikese materjaliks on Heleni lõng, kootud on ühes tükis, alustasin alt servast võttega, nagu alustatakse soki kudumist varvastest, kuid lõin erinevalt soki alustamisest varrastele kohe kotikese laiuselt silmuseid ja juurde ei kasvatanud. Õpetus, kuidas sokki varvastest alustada, on SIIN. Neid alustamise võtteid on erinevaid, kuid mina alustasin just selle õpetuse järgi.
Küll sina ikka meisterdad vahvaid asju!
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Iirlane kirjutas:Oh,mul ka kylaskaimise susse vaja teha....
Sellised külaskäimise sussid on ikka nii vajalikud asjad! Neid, mis mina tegin, on nii lihtne teha. Heegeldasin nurgast alustades ühe suure ruudu, mille läbimõõt nurgast nurka sobis minu jala pikkusega. Kaks vastastikust nurka kinnitasin teineteise külge ja jalapealseks heegeldasin pisema ruudu. Selle suuruse arvestasin katse-eksituse meetodil täiesti umbes.
Nii ilusad asjad. Mulle õudselt meeldib see kuubik. Oskaks Nele emme ka vaid sellist asja teha
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Lahedad asjad.
Kleit ja kuubik.
Ning mobiilikott,lihtne ja geniaalne
Kleit ja kuubik.
Ning mobiilikott,lihtne ja geniaalne
maszke- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 384