Millist pesu eelistate kanda?
+4
Cat
Soulshaker
Iirlane
pariisitar
8 posters
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Moenurk :: Pesumood
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Millist pesu eelistate kanda?
Isiklikult ei armasta v2ga sitse ja satse, 8nneks mu mees ka mitte Paar ilusamat komplekti on, aga enamasti kannan h2sti mugavat ja lihtsat pesu, mida pole paraku sugugi nii lihtne leida
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Registration date : 16/02/2009
Re: Millist pesu eelistate kanda?
Ma olen ka pesu leidmisega hädas,kuna ikkagi 3 last synnitatud ja enamus myygilolevatest on kas liiga eest lahtised (kummardudes kipub osa vara valja jooksma ) v6i vanaemalikud (a la maratipesu).
Mulle meeldib pitsiline pesu,aga liibuvast sargist ei tohi igasugu kortsud labi turritada.
Aegajalt ostan ka ysna varvilist et oma meeleolu t6sta ,mis siis et mitte kunagi mitte keegi seda ei nae. (Äkki jään trammi alla ja siis ei pea haiglas vähemalt häbenema )
Üldiselt uuendan varusid paarkorda aastas.
Mulle meeldib pitsiline pesu,aga liibuvast sargist ei tohi igasugu kortsud labi turritada.
Aegajalt ostan ka ysna varvilist et oma meeleolu t6sta ,mis siis et mitte kunagi mitte keegi seda ei nae. (Äkki jään trammi alla ja siis ei pea haiglas vähemalt häbenema )
Üldiselt uuendan varusid paarkorda aastas.
PEsu ma armastan, kahjuks on lapsed mu keha nii plaju retsinud, et pole juba ammu endale midagi ilusat lubanud.
Freyat oodates läks c korv nt E korviks
Aga peale seda sünnitust lasen oma tissid korda teha siis ostan jälle ainult ilusat pesu. Punast, musta, pitsiga
Freyat oodates läks c korv nt E korviks
Aga peale seda sünnitust lasen oma tissid korda teha siis ostan jälle ainult ilusat pesu. Punast, musta, pitsiga
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Ma ei suutnud raseduse ajal ka puuvillast kanda ja ostsin jarjest rinna kasvades pesu juurde.
Ja muidgi laks parast k6ik humanitaarabisse.
Nii et kes leiab kaltsukast pitsilise E korviga punase rinnahoidja ,see on minu oma.
Ja muidgi laks parast k6ik humanitaarabisse.
Nii et kes leiab kaltsukast pitsilise E korviga punase rinnahoidja ,see on minu oma.
Ma panen nàite lingiga: midagi sellist siis! Et ei ole vàga pits-sats aga natuke ikka on. Pesusahtel on mul pilgeni tàis see-eest igatvàrvi pesuga Ja nagu Soulshakeril on mu B korv làinud sujuvalt ùle C-ks ja ma pean ootama nùùd oma kùmne kilo kaotamist, enne kui jàlle oma tavanumbrit kanda saan.
Mulle tohutult meeldib : http://www.bonbonlingerie.com/eng/collection.html
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Souslhaker - sellelt lehelt mulle meeldib see valge pesu modelli seljas, kes istub Kokkuvôttes on minu vàrvid valge vôi kreemikas
Mulle meeldib pitspesu kanda
Üldse kui vahel tuju tuleb võtan kapist oma ekstra mehe võrgutamise pesud välja (kas siis siidist võrgust seksikas stringid+rinnahoidjad ühes, kõhu osas läbipaistev võrk või trippidega sukad, mis kinnitatakse tripi külge või erinevad pesud). Mehe lemmikuks on pulmaööks ostetud pesu, mis on nagu must punaste triipudega minikleit ja stringid.
Üldse kui vahel tuju tuleb võtan kapist oma ekstra mehe võrgutamise pesud välja (kas siis siidist võrgust seksikas stringid+rinnahoidjad ühes, kõhu osas läbipaistev võrk või trippidega sukad, mis kinnitatakse tripi külge või erinevad pesud). Mehe lemmikuks on pulmaööks ostetud pesu, mis on nagu must punaste triipudega minikleit ja stringid.
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Eelistan mugavat pesu - päris pitsilised pesud panevad mul naha kihelema ja kahel korral on löönud nahale sinakate täppidega lööbe Aga on selliseid pitsiimitatsioone, mida mul isegi kodus on.
Üldiselt meeldib mulle, siis kui vormis olen, rinnahoidjate asemel üldse pigem korsette kanda.
Üldiselt meeldib mulle, siis kui vormis olen, rinnahoidjate asemel üldse pigem korsette kanda.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Mulle meeldib ka värviline pesu ... teeb tuju rõõmsaks. Kenely ajal läks minu c - korv ka E-korviks. See aga tähendab, et ilusat pesu raske leida.
Kodus kannan võimalikult mugavat pesu ... vähe pitse ja satse. Aga kui kusagile lähen siis kannan ikka ilusat pesu ... mitte sellepärast et teistele näidata vaid sellepärast, et endal oleks hea tunne.
Kodus kannan võimalikult mugavat pesu ... vähe pitse ja satse. Aga kui kusagile lähen siis kannan ikka ilusat pesu ... mitte sellepärast et teistele näidata vaid sellepärast, et endal oleks hea tunne.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Sitsid-satsid ei meeldi, eelistan värvilist pesu, korv on ka E, et ega mingit erilist valikut pole.
Külaline- Külaline
Mulle meeldib pigem tagasihoidlikum pesu. Värvilised ja pitsilised eriti ei meeldi. Enamasti on minu pesusahtlis esindatud värvid valge ja roosa. Aga ma just mõtlesin paar päeva tagasi, et varsti uuendan kindlasti oma pesusahtli sisu ja viskan vanad üldse minema.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Mulle meeldib rohkete satside ja kaunistustega pesu. Kahjuks on talveperioodil sellist vastik teksade või sukkpükste alla toppida, nii et mu pesusahtli paremad palad leiavad kasutust põhiliselt soojemal ajal.
Värvidest on lemmikud must roosade kaunistustega. Selliseid on mul hästi palju.
Värvidest on lemmikud must roosade kaunistustega. Selliseid on mul hästi palju.
Külaline- Külaline
Similar topics
» Millist puuvilja eelistad?
» Millist looma sa ei võtaks?
» Millist panni soovitate?
» Kas eelistad kanda seelikut või pükse?
» T-särk, mida vôib kanda nii...
» Millist looma sa ei võtaks?
» Millist panni soovitate?
» Kas eelistad kanda seelikut või pükse?
» T-särk, mida vôib kanda nii...
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Moenurk :: Pesumood
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1