Esimesest ampsust kausitäieni
+21
Monique
Evely
mercaa
VäikeTama
Bibi
Paradiisilind
Soulshaker
Ivika25
Lehise
Cms
Heleen
Mõrumantsik
liisa003
kaicik
HoneyMoon
Maria
armsake
liisu
Kaja
Iirlane
accra
25 posters
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Beebitoidud
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 7
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Esimesest ampsust kausitäieni
ohh väga hea...
Ma täna andsin paljast lillkapsast.Nädala alguses,kui lillkapsaga alustasin,siis öögiti-köhiti see välja.Pidin kartuliga ära segama,siis läks ludinal alla.Täna andsin paljast lillkapsast ja no juba teine nägu oli peas!!!
Homme siis teen suvikõrvitsat oma armsale junsule...
Kuna brokkolit võib andma hakata?!
Ma täna andsin paljast lillkapsast.Nädala alguses,kui lillkapsaga alustasin,siis öögiti-köhiti see välja.Pidin kartuliga ära segama,siis läks ludinal alla.Täna andsin paljast lillkapsast ja no juba teine nägu oli peas!!!
Homme siis teen suvikõrvitsat oma armsale junsule...
Kuna brokkolit võib andma hakata?!
Külaline- Külaline
Vaga tubli honeymoon! :smaili:
Ma teen ka mingi 3-4 purki kylmikusse ja kiinisena peaks need mitu nadalat seisma.
Purgid steriliseerin enne ara.
Tegelt tahtsin 8elda et me s88misega siis seal maal et ma pean ka juba kaitseylikonna selga panema. :zabilou:
Selline puristamine kaib taissuuga...
Ma teen ka mingi 3-4 purki kylmikusse ja kiinisena peaks need mitu nadalat seisma.
Purgid steriliseerin enne ara.
Tegelt tahtsin 8elda et me s88misega siis seal maal et ma pean ka juba kaitseylikonna selga panema. :zabilou:
Selline puristamine kaib taissuuga...
Alates eilsest sööb mul Grete püreed nii, et kui annan lusikaga suhu süüa, siis hakkab samal ajal alahuult ka lutsutama ja kogu püree tuleb välja. Või siis väga suur osa sellest. Aga tal endal on lõbus. Ja puristamine on meil ka vahel pop.
Kaja- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1292
Registration date : 16/02/2009
Tahaksin teha köögivilja püreed. Netist sain retsepti. Sinna käib kartul, lillkapsas, porgand, herned. Kas värskeid herneid üldse müüaks praegu? Konservikaid ei tohi ju panna? :hmmm:
Kaja- Omaklubi kuld
Kaja kirjutas:Tahaksin teha köögivilja püreed. Netist sain retsepti. Sinna käib kartul, lillkapsas, porgand, herned. Kas värskeid herneid üldse müüaks praegu? Konservikaid ei tohi ju panna? :hmmm:
Osta külmutatud, meil on alati üks pakike sügavkülmas olemas . Konservikad ei kõlba tõesti beebitoitudesse .
Lehise- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1157
Lehise kirjutas:Kaja kirjutas:Tahaksin teha köögivilja püreed. Netist sain retsepti. Sinna käib kartul, lillkapsas, porgand, herned. Kas värskeid herneid üldse müüaks praegu? Konservikaid ei tohi ju panna? :hmmm:
Osta külmutatud, meil on alati üks pakike sügavkülmas olemas . Konservikad ei kõlba tõesti beebitoitudesse .
Väga hea. :smaili: aitäh.
selle peale ma ei tulnudki.
Kaja- Omaklubi kuld
:0012:Kaja kirjutas:Lehise kirjutas:Kaja kirjutas:Tahaksin teha köögivilja püreed. Netist sain retsepti. Sinna käib kartul, lillkapsas, porgand, herned. Kas värskeid herneid üldse müüaks praegu? Konservikaid ei tohi ju panna? :hmmm:
Väga hea. :smaili: aitäh.
selle peale ma ei tulnudki.
Lehise- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1157
Teate ,meil jalle selline kurb lugu et poiss on juba mitu-mitu paevaja 88d karjunud k6huvalus ja ma nyyd jatsin oma porgandi-kaalika ja 6una-pirni pyree ara ja hakkasin uuesti poe omi andma.
Tana oli poiss juba palju r66sam ja rahulikum.
Tahaks kohe hirmsasti ikka omatehtud toitu s88ta aga..... :cray:
ma proovin k6ige pealt nats k6rvitsa pyreed teha ja kui sellega hullu pole siis ka kartuli -lillkapsa, kuigi kardan et lillkapsas v6ib jalle jama teha.
Tana oli poiss juba palju r66sam ja rahulikum.
Tahaks kohe hirmsasti ikka omatehtud toitu s88ta aga..... :cray:
ma proovin k6ige pealt nats k6rvitsa pyreed teha ja kui sellega hullu pole siis ka kartuli -lillkapsa, kuigi kardan et lillkapsas v6ib jalle jama teha.
Kuidas siiprupit teha? (Palun kõige kõige lihtsamat retsepti)
JA ma juba mõtlen ette, aga kui lihaga püreesid varsti andma hakkan, kas siis tuleb igapäev lihaga anda? Või võib ka üle päeva, või kaks päeva lihaga ja kaks päeva lihtsalt nt. juurvilja püreed?
JA ma juba mõtlen ette, aga kui lihaga püreesid varsti andma hakkan, kas siis tuleb igapäev lihaga anda? Või võib ka üle päeva, või kaks päeva lihaga ja kaks päeva lihtsalt nt. juurvilja püreed?
Kaja- Omaklubi kuld
Meil toidunormides väike korrektuur käsil. Võtsin pärastlõunase magusa püree maha ja asendasin selle piimaga. Oliver hakkas viimasel ajal väga vähe vedelikku tarbima ja pidasime arstiga nõu.
Hetkel siis:
9.30 rpa-ga puder
12.30 lihaga köögiviljapüree
15.30 piim ( magusa püree asemel annan max 1/2 banaani kui lõunat söödi tavalisest vähem)
19.30 rpaga puder (mitte sama, mis hommikul)
20.30 200 ml rpa
04.30 180 ml rpa
lihaga alustasin rahulikult, teelusikatäis söögi sisse. Praegune kogus on 1,5 cm läbimõõduga külmutatud pall. Püreestan keedetud kana ja möglan pallideks. Ei viitsi jäänõusid pesta.
Aga olge ettevaatlikud ja kontrollige pärast ülessulatamist, et püreest ei jääks kokkusurutud tükke. Mina segan kohe pärast sulatamsit piimaga ja kahvliga hekseldades läbi ja siis lisan köögiviljapüreele.
Oliver pidi peaagu lämbuma, et püreest jäi lapik tükike alles... Õnneks sain jalgadest raputades ja sõrmega tüki kätte. See oli täiesti püreestatud ja murenev, aga kokku surutud..
Hetkel siis:
9.30 rpa-ga puder
12.30 lihaga köögiviljapüree
15.30 piim ( magusa püree asemel annan max 1/2 banaani kui lõunat söödi tavalisest vähem)
19.30 rpaga puder (mitte sama, mis hommikul)
20.30 200 ml rpa
04.30 180 ml rpa
lihaga alustasin rahulikult, teelusikatäis söögi sisse. Praegune kogus on 1,5 cm läbimõõduga külmutatud pall. Püreestan keedetud kana ja möglan pallideks. Ei viitsi jäänõusid pesta.
Aga olge ettevaatlikud ja kontrollige pärast ülessulatamist, et püreest ei jääks kokkusurutud tükke. Mina segan kohe pärast sulatamsit piimaga ja kahvliga hekseldades läbi ja siis lisan köögiviljapüreele.
Oliver pidi peaagu lämbuma, et püreest jäi lapik tükike alles... Õnneks sain jalgadest raputades ja sõrmega tüki kätte. See oli täiesti püreestatud ja murenev, aga kokku surutud..
Külaline- Külaline
Kas Tutteli1 üle minnes Tutteli2 tuleks järsku?(umbes päevapealt annan 1 asemel lihtsalt 2-e) Või pean vaikselt harjutama hakkama? esimene päev kord päevas, teine kaks korda jne?
Vabandan, kui sellest on juttu olnud,aga raske on üles leida
Vabandan, kui sellest on juttu olnud,aga raske on üles leida
liisa003- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 751
Oi ei ära tee!!!!!!!!!!!!! Meil tuligi selle peale kohutav kakaprobleem ja pepu katki ja....ja.... Köhuke ei olnud valmis nii järsult üle minema, vähemalt mitte igal lapsel.
Ma ise ka ei teadnud alguses, et mis värk, kuid välistasin köik muud vöimalused, ja u 3 päeva peale Tutteli 2 alustamist läksin 1-le tagasi, ning tasapisi hakkasid asjad paranema. Sellest on nüüd 2 nädalat ma arvan, ja pepu löpuks ometi terve ja köht korras. Alustan uuesti nr 2-ga järgmisel nädalal, igapäevaselt nr 2 toidukordi päevas töstes. Tasapisi.
Selline igatahes minu kogemus...
Ma ise ka ei teadnud alguses, et mis värk, kuid välistasin köik muud vöimalused, ja u 3 päeva peale Tutteli 2 alustamist läksin 1-le tagasi, ning tasapisi hakkasid asjad paranema. Sellest on nüüd 2 nädalat ma arvan, ja pepu löpuks ometi terve ja köht korras. Alustan uuesti nr 2-ga järgmisel nädalal, igapäevaselt nr 2 toidukordi päevas töstes. Tasapisi.
Selline igatahes minu kogemus...
Mul oli samasugune kogemus, kui läksin Tutteli1-lt Tutteli2-le. Kakas 7-10 korda päevas. Ma ei läinud 1-le tagasi, vaid proovisin hoopis Nan Ha2, Hipp 2-te ja tavalist Nani 2-te. Kõige paremini sobiski tavaline Nan 2. Hipp 2 pani kõhu hoopis kinni ja Nan Ha2 oli lihtsalt vastiku maitse ja lõhnaga.
Paradiisilind- Omaklubi hõbe
-
Postituste arv : 697
Registration date : 02/03/2009
Nii.. meie siin nüüd nii kaugel, et hommikuti sööb Grete u 30-40 gr putru (kusjuures jube hea puder on. Ise sööks ka hea meelega. ) ja lõunal 50-60 gr püreed. Lemmik on vist juurvilja oma. Ja lillkapsas endiselt ei maitse.
Kaja- Omaklubi kuld
Kuidas ma rpad panen pudrule juurde või ka püreele? Senimaani olen kasutanud seda, et pannud 2 kulbikest lihtsalt juurde ja ära seganud. Tundub, et tibile on see sobinud :hmmm: Kas peaksin teistmoodi tegema? Nagu ikka rpa ja siis selle alles juurde segama?
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
Ivika25 kirjutas:Kuidas ma rpad panen pudrule juurde või ka püreele? Senimaani olen kasutanud seda, et pannud 2 kulbikest lihtsalt juurde ja ära seganud. Tundub, et tibile on see sobinud :hmmm: Kas peaksin teistmoodi tegema? Nagu ikka rpa ja siis selle alles juurde segama?
Ma püree kohta ei tea, aga kui ma putru teen, siis alguses teen piimasegu valmis ja lisan pudru pulbri. Nii oli paki peal ka kirjas. :hmmm:
Kaja- Omaklubi kuld
Kuulge ,eestis ju RPA-d "SMA " pole?
Ma pean vist suure potis siis kaasa v6tma. :arkana:
Iirlane kirjutas:Kuulge ,eestis ju RPA-d "SMA " pole?
Ei. Vist. Ma ikka käin ja uurin neid beebitoiyude riiulit- pole nagu silma sellist küll jäänud.
Kas Tutteli 2-l peabki hullu vahuga olema?
Kaja- Omaklubi kuld
:hmmm: ma läksin automaatselt üle Tutteli2-le..siiani pole probleemi olnud.. (olen andnud umbes 5 päeva vist)
Ja putru teen ma keedetud veega. ??? Paki peal oli nii kirjas(hipp head ööd õunapuder)
Ja putru teen ma keedetud veega. ??? Paki peal oli nii kirjas(hipp head ööd õunapuder)
liisa003- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 751
Meil on Nestle mingi (hommiku) puder. No, neid putrusid on ka ju miljon. :01: Kõigil erinevad õpetused.Nii, et Ivika, uuri pakilt. :01:
Ma olen nüüd vist 3 päeva Tuttelit (2) andnud. Proovime seda. Hipp 2 jäi koguaeg nii tükki. Ei mina aru ei saanud, mis värk oli. Aga Tutteli 2 on vist ok. Ainult vahutab korralikult. Probleeme muid pole. (Tutteli 1 muidu tekitas pisile gaase. )
Ma olen nüüd vist 3 päeva Tuttelit (2) andnud. Proovime seda. Hipp 2 jäi koguaeg nii tükki. Ei mina aru ei saanud, mis värk oli. Aga Tutteli 2 on vist ok. Ainult vahutab korralikult. Probleeme muid pole. (Tutteli 1 muidu tekitas pisile gaase. )
Kaja- Omaklubi kuld
Mul oli juhus, et vaja poest võtta lapsele valmistoitu(või pudrupulbrit). Ja pea kõigil (nii hipp, salvest kui ka mingi kolmas firma) oli gluteen sees :hmmm: Maisaa aru . Peal 4 elukuust ja "sisaldab glueeni".... Mingi öka maksalöga oli ilma.
Nonii.. plaan siis järgmine, et järgmisest nädalast tahaks millalgil alustada liha andmisega.. aga kui ma alguses annan paar ampsu lihaga püreed, kas ma peaks mingit muud (lihata) püreed juurde andma? sest laps ju harjunud saama 50-60 gr püreed. :hmmm:
Kaja- Omaklubi kuld
Ma olen Toyale ~ kuu andnud lisa juurde ja ta sööb korraga ära umbes 1/4 väikesest purgist. Peale joob vett või Hipp teed. Piim ei mahu tal küll enam kuskile.
Ja kuna kaalu tulnud nigelalt juurde annan 1x päevas püreed ja 1x päevad putru.
Ja kuna kaalu tulnud nigelalt juurde annan 1x päevas püreed ja 1x päevad putru.
mercaa- Omaklubi hõbe
- Detsember 2008 abimode
Postituste arv : 699
Registration date : 30/04/2009
Lastel on ikka nii erinevad isud...
Ma olen ka umbes 1 kuu ja 1 nädala lisa andnud, aga kogused on meil hoopis teised.
Korraga süüakse terve purgitäis püreed või 100-150g putru. Sinna peale läheb siis veel vesi ja ca 100ml RPAd. Kusjuures kaal tõuseb pigem keskmiselt... Lihtsalt on hea isuga poiss. Söögivahed on 3-4h. Lisatoitu saab kaks korda päevas.
Ma olen ka umbes 1 kuu ja 1 nädala lisa andnud, aga kogused on meil hoopis teised.
Korraga süüakse terve purgitäis püreed või 100-150g putru. Sinna peale läheb siis veel vesi ja ca 100ml RPAd. Kusjuures kaal tõuseb pigem keskmiselt... Lihtsalt on hea isuga poiss. Söögivahed on 3-4h. Lisatoitu saab kaks korda päevas.
Cms- Postituste arv : 135
Registration date : 28/02/2009
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Beebitoidud
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 7