O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suhe ämma ja äiaga

+14
sussidegahobune
annukas18
siq29
Ketuemme
kiisumari
naxy
janee
LiisuK
Malle
Mirhel
armsake
Monique
Soulshaker
Cat
18 posters

Go down

Suhe ämma ja äiaga Empty Suhe ämma ja äiaga

Postitamine  Cat Kolm 18 Nov 2009, 15:03

Kuuidas làbi saate?
Minul on vedanud Suhe ämma ja äiaga 547149 Nad on tôesti toredad, mul àmm kolis lausa meie juurde enne mu teise lapse sùndi, et olla siis valmis lapsehoidja nii ööl kui päeval kui vajadus peaks tulema. Hetkel mul lained lôid vahest muidugi ùle pea ikkagi kaks naist majas ja àmmaga ùhe katuse all aga àmm ise on suurepàrane. Mul on vedanud, et nad vôtavad mind kui tùtart, nii et nende juures olles on alati tunne nagu olekski kodus. Oma pere ikkagi!
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936
Registration date : 16/02/2009

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Suhe ämma ja äiaga Empty Re: Suhe ämma ja äiaga

Postitamine  Külaline Kolm 18 Nov 2009, 15:54

Minul on kaa tohutult vedanud oma ämmaga , aga samas mitte , kuna ma elan oma mehega temaga ühe katuse all , vahest tundub , et privaatsust ültse ei ole . Selles suhtes on vedanud , et ta on tohutult vörratu inimene , kes mind hoiab , nii heas , kui halvas ja kuulab mind ja mina kuulan teda . Äia mul kahjuks pole , sest tema on aastaid surnud ja niipalju , kui mina olen tema kohta kuulnud , siis ainult halba , et ta pidi olema ikka alkohoolik help ( aga PUHAKU TA RAHUS ) . Suhe ämma ja äiaga 66281
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Kolm 18 Nov 2009, 16:10

mina algul ei seedinud oma 2mma ja 2ia, kuna neil oli kuidagi imelik suhtumine oma poja elusse, j2i alati mulje et neil ükskõik poja elust. kuid peale poja sündi hakkasin asja teises valguses n2gema ja nüüdseks saan ma mõlemiga ikka super h2sti l2bi :smaili: ainuke keda nüüd n2ha ei taha on mehe õde koos tema abikaasaga Suhe ämma ja äiaga 848853
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Kolm 18 Nov 2009, 16:17

No ma ütlen päris ausalt, et mul on kahju et Freyal pole sama toredat vanaema kui oli Mial.
Ei noh tore on ta siiani, kui me ise lapse sinna viime aga ise vaatama ei tule. "Pole ju põhjust" on alati vastuseks.
No sorry ma ei viitsi iga kord mingit tähtpäeva välja mõelda, et vanaema oma lapselapse vastu huvi tunneks.
Samas kui mehe õe lapsed on 5 päeva nädalas vähemalt, tema juures hoida või käib ise nende juures.

Eile oli F seal hoida siis ära minnes ütles Vanaema talle, et "no tsau siis eks vanaema tuleb kunagi millalgi võibolla sulle ka külla".
Pole siis ka imestada, et ma ei anna oma last just väga tihti hoida, pigem kutsun Pärnust õe või võtame lapse kaasa kõikjale.

Mu ema, kes elab teises Eesti otsas näeb kohati last isegi tihedamalt kui ämm.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Kolm 18 Nov 2009, 16:29

Minu àmm ja ài muuseas ka ennast ise ei kutsu Suhe ämma ja äiaga 848853 Ikka peab kutsuma.
Cat
Cat
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Kolm 18 Nov 2009, 16:48

Mina olen enda ämma-äia ainult paar korda näinud Suhe ämma ja äiaga 662237 Nad sellised vanemad inimesed ja ega eriti kusagil kodust väljas ei käi. Ainult siis näeme kui ise külla läheme neile. Muidu tunduvad päris toredad.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Kolm 18 Nov 2009, 16:49

Minu suhe ämma ja äiaga täitsa keskmine Suhe ämma ja äiaga 946527 Erilised südamesõbrad me ei ole, aga igapäevased asjad saavad ära räägitud. Külas käivad harva, paar korda aastas. Ise külastame neid tihedamini, umbes kahe nädala tagant. Peale tütre sündi on nagu suhted paremaks muutunud Suhe ämma ja äiaga 824600 Aga ega ma ei nurise millegi üle, kui vaja saame paariks tunniks lapse sinna hoiule viia.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Kolm 18 Nov 2009, 16:59

Cat kirjutas:Minu àmm ja ài muuseas ka ennast ise ei kutsu Suhe ämma ja äiaga 848853 Ikka peab kutsuma.

No mul ennem sellist jama polnud.
Nüüd on nii, et kui ütlen "Sa naguinii laupäeviti linnas tule meilt ka läbi"
Siis vastatakse "ah mis ma ikka hakkan tulema põhjust ju pole"
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Kolm 18 Nov 2009, 17:03

Äkki on solvunud millegipeale.
Meil on muidu veel nii, et kui ise ei helistaks, siis nad ise vist helistaks paar korda aastas Suhe ämma ja äiaga 824600 Selles môttes kùll on neil oma tùtrega tihedam suhtlemine aga see kôik on loomulik, emal ja tùtrel ikka làhedasem suhe kui poja perega. See on ilmselt kôigil nii, kui just ainus laps peres pole. Nii on mul ka oma emaga kuidagi lihtsam làbisaamine, ei ole neid nn. etiketivorme, no kujutate ette ma ju teietan neid ja jààn seda ilmselt elu lôpuni tegema Suhe ämma ja äiaga 135380
Cat
Cat
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Kolm 18 Nov 2009, 17:23

Meil suhted väga head Suhe ämma ja äiaga 547149
Käime nende juures mitu korda nädalas kui nagunii linnas käime (ämm on kokk ja siis sööme seal kõhud täis ja vanavanemad saavad lapsega olla). Äiaga ma kahjuks väga ei suhtle, ta räägib ainult vene keeles ja ma pole selles eriti osav kahjuks Suhe ämma ja äiaga 848853 Ämm kohtleb mind juba algusest peale nagu oma tütart, ta on selline "popp ja noortepärane", temaga saab absoluutselt kõigest rääkida ja ta on mõnus kaaslane, igav temaga juba ei hakka Suhe ämma ja äiaga 824600
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Suhe ämma ja äiaga Tiitli23
Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Kolm 18 Nov 2009, 18:43

äiaga polegi nagu mingit suhet, et külas oleme tal 3-4 korda aastas käinud. Kuid nagu ma aru saan, siis polegi neil kunagi mingit isa ega poja suhet olndki. Mul mees on öelnud, et minu isa on talle ka isa keda tal kunagi ei olnud..

ämm...oh jah.. Suhe ämma ja äiaga 824600 ämm on mul äge kunstnikust talunik.. See ütleb kõik. Läbisaamine on meil hea, ma vist talle meeldin ka, kuid oleme paljudes asjades erineval arvamusel ja ma pole sellist tüüpi, kes vaikselt noogutab ja kõik, ma ikka ütlen oma arvamuse ka asjast. Suhe ämma ja äiaga 824600 aga Kris-Markust ta ka väga hoiab. Last me talle üksi küll hoida ei vii..
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Postitamine  Malle Nelj 19 Nov 2009, 16:20

Mul ämma ja äiaga väga vedanud Suhe ämma ja äiaga 866508 Suhe ämma ja äiaga 547149
Malle
Malle

Postituste arv : 58
Registration date : 18/11/2009

http://www.raamat.my.ee/

Tagasi üles Go down

Postitamine  LiisuK Püh 22 Nov 2009, 01:47

Mina olen ämma/äiaga täitsa rahul . Sellised keskmised eesti inimesed . Nagu eespool mainiti , saan ka sama öelda - südamesõbrad ei ole aga igapäevased asjad saavad tehtud . Ja kuna nad meil elavad üpris kaugel siis külas käime no niimoodi umbes iga 2-3kuu tagant . Siiski liiga kauaks ei jää - kuigi nad on väga rõõmsad kui lähme siis me ikkagi pikapeale tüütame nad ära ( põhiliselt laps siiski ) . . . ja nädal on juba pikk Suhe ämma ja äiaga 824600 Meil käivad külas siis kui niikuinii Tallinna asja on , et siis võib ju juba läbi ka käia .
LiisuK
LiisuK

Postituste arv : 136
Registration date : 06/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  janee Teis 15 Dets 2009, 13:18

Mul ämmaga vedand.ta igati abivalmis ja tore.algul kui mehega koos hakkasime elama, noh ma olin selline päris-päris noor teismeline, ei teadnud pereelust midagi.siis ta eriti hästi ei suhtund minusse.mida aeg edasi(nüüd siis juba9 a. koos oldud mehega)seda paremini läbi saame.Õnneks ta elab ja töötab praegu Soomes niiet väga tüütuks ei ole muutund.Vahel kui koju tuleb ja majandama kukub siis on isegi hea.(niidab muru ja rohib aiamaad mul) Suhe ämma ja äiaga 824600
janee
janee
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Reede 18 Dets 2009, 10:11

Äigaga saan kenasti läbi aga ämma kohta ütlen nii, et mida vähem näeme seda parem kõigile ... vähem õpetamist ja näägutamist. Õnneks elavad eraldi ja ühe nägemiseks ei pea ka teist külastama. Kokkuvõtteks võib öelda et suhted ämma ja äiaga täiesti normaalsed.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  kiisumari Reede 18 Dets 2009, 10:22

vähemalt hetkel veel on seis 5+
kiisumari
kiisumari
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2061

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ketuemme Reede 19 Märts 2010, 15:40

Ái juba aastaid surnud.
Ämmaga suhted vist isegi väga head, eks nääklemist ja vaidlusi tuleb ikka ette (harva), kuid õnneks solvumiseni tavaliselt need ei jõua
Suhe ämma ja äiaga 866508 Suhe ämma ja äiaga 866508
Ketuemme
Ketuemme

Postituste arv : 33
Registration date : 22/02/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Reede 19 Märts 2010, 22:13

Mu mehe isa on juba pea kaks aastakümmet surnud ja mul on tõsiselt kahju, et ma pole teda kunagi tunda saanud. Ämmaga olen aga väga rahul! ta on küll suht karmi olemisega naine, ta ei ole selline leebe vanaema, kes lastelastele kõik ette ja taha ära teeb, aga tal pole ka oma lastelaste jaoks millestki kahju. Armastab korda ja ei salli liigset virisemist. Isegi mu suurema tüdrukuga, kes pole tema lihane lapselaps, tuleb ta ideaalselt toime, ega lase teismelisel piigal endale pähe istuda. Minu ja ämma läbisaamine on super hea. Suhe ämma ja äiaga 547149
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  annukas18 Kolm 02 Juun 2010, 13:45

minul polegi ämma ega äia,mehe mõlemad vanemad on surnud:Smehe isa pole ma yldse näinud aga mehe ema nägin kunagi kaks korda ja tundus väga tore ja lõbus juba siis ytles ta mulle et kui ma peax mehega tylli minema siis kunagi lepime me ikka ära ja oleme koos ja nii ka läks sest algul kui tuttavaz sain mehega soos mingi aeg läksime täiesti raksu oma mitu aastat ei suhtlend ja siis hakkasime suhtlema uuesti ja nyyd elame oma 2 aastat koos ja laps yhe aastane.nimelt siis ,mehe isa suri kopsuvähki ja ema põles majja,isa olex tervex saanud tegelt aga nuh ja need viljandi arstid sokkisid midagi et ei ole võimalik midagi ravida jne aga lapsed uurisid tartust asja ja öeldi et midagi saax ikka teha aga isa ei võtnud enam vedu kuna talle oli nii negatiivselt viljandi haiglast öeldud juba kahju lihtsalt,
vahel tunnen kyl puudust nendest et neid ei ole.aga see eest on minu vanemad sellised et aitavd meid väga ja hoiavad last alati kui abi vaja.
annukas18
annukas18
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Mailapsed 2009 abimode
Postituste arv : 1418
Registration date : 21/07/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  sussidegahobune Kolm 02 Juun 2010, 22:40

Mu ämm ja äi on ammu lahutatud ja uuesti abiellunud. Äi on mul mega lahe ja lõbus sell kellega saab nalja visata ja tögada end hingetuks, paljud imestavad et mini ja äi omavahel nii hästi ja sellisel tasemel läbi saavad. Ta mulle pigem isegi kui sõber kellega saab kõigest rääkida.
Ämmaga sama lugu, temaga küll 101% vabalt võtta ei saa, kuid 95% ikka. Mõlema abikaasadega saame supper hästi läbi mees mul kaasaarvatud, mul on sajaga vedanud.
Kahjuks lapsehoidjaid meil ei ole, kuna laste mõlemad vanaemad on kes rootsis, kes inglismaal, ja minu isa soomes. Äi ainsana eestis kuid temal on nii palju tegemisi et lihtsalt ei ole võimalust. Samas pojale vanaisa maailma suurim sõber ja parim inimene yldse ja tibingi on temast sisse võetud.
sussidegahobune
sussidegahobune
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 441
Registration date : 22/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  chrystall Nelj 01 Juul 2010, 19:09

äiaga saan väga hästi läbi. nö kasuämm on ka super Suhe ämma ja äiaga 496804 õige ämmaga Suhe ämma ja äiaga 595792 väga veider inimene. üritan alati tolerantne olla suheldes, aga väga raske on Suhe ämma ja äiaga 824600
chrystall
chrystall

Postituste arv : 7
Registration date : 09/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Esm 06 Sept 2010, 17:51

Vahest on nendega väga raske samas aga hea et nad olemas on.
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tupsu003 Kolm 18 Jan 2012, 13:27

Minul on ka ämma ja äiaga vedanud. Saame väga hästi läbi Suhe ämma ja äiaga 866508
Tupsu003
Tupsu003
abimoderaator

Postituste arv : 2114
Registration date : 10/01/2012

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001811496966

Tagasi üles Go down

Postitamine  muffyns28 Kolm 18 Jan 2012, 21:33

Äi hoiab taha plaanile.Suhted yemaga head ja ämmaga ka.Üritan olla viisakas,kuigi pooled väited tema suust nii toredad ei ole.Ja eks pisike vimma ka sees,kunas mehe õe lapsed olulisemad ja paremad.
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down