O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

nutune suhe

+2
kristiina
Soulshaker
6 posters

Go down

nutune suhe Empty nutune suhe

Postitamine  täna ano Nelj 07 Mai 2009, 01:38

Kuidas saada aru, kas armastus on kadund või on veel miskit alles ja tasub pingutada, et see uuesti üles leida?
Meil sai täna mehega 8 aastat suhet ja päev möödus nii, et pole teind
ei musi ega kalli. Mitte mingit lähedust. Viimased paar kuud pole
möödund vist päevagi, kui ma poleks tõsimeeli kaalund lahkuminekut.
Põhjuseks siis mehe kerge ärritumine, iganädalased kõrtsis joomised
hommikuni ning meie ühiste tegemiste ja käikude täielik puudumine.
Lihtsalt enam ei jaksa sellises suhtes olla :cray:
Ja ometi ma ju tean, et see tore ja südames nii hea inimene, kellesse
ma kunagi armusin, on kusagil sügaval ju alles. Kuidas ometi ta jälle
üles leida? Ma ei taha peret lõhkuda ega last isata jätta (igapäevaselt
koos isaga kasvamist pean silmas), aga sellist elu ka ei jaksa enam
elada. mehega rääkimine annab tulemust max paariks päevaks, siis jätkub
kõik jälle vanaviisi :cray:
Tegin ka ettepaneku lahku minna, seda mees ei soovi, väidab, et
armastab mind nii väga ja tahab ainult koos minuga olla. Aga teod ja
sõnad ei lähe kokku enam :cray: Ja mina ei tea enam, kas armastan teda ültse enam või on see lihtsalt harjumus, mis takistab ära minna...
Anonymous
täna ano
Külaline

Tagasi üles Go down

nutune suhe Empty Re: nutune suhe

Postitamine  Soulshaker Nelj 07 Mai 2009, 10:24

Rääkida rääkida rääkida..
Kui omavahel enam ei oska siis küsida nõustajalt abi.

Mõlemad osapooled peavad tahtma suhet päästa :smaili:
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  kristiina Nelj 07 Mai 2009, 10:55

jah, muud ei aita, kui tuleb mõelda ja rääkida asjad selgeks. kui üks pool annab vaid katteta lubadusi, siis see näitab minu meelest, et ta on piisavalt mugav ja arvab, et nii ongi ok käituda/olla.
selles osas, mis tunded Sul endal on...kui Su mees edaspidi pingutaks ja oleks igati toeks jne- kas Sa siis tahaksid temaga koos edasi elada? kui jah, püüa talle see selgeks teha, et vaid nii näed Sa Teie kooselu võimalikuna. kui ta sellesst ei taha aru saada, siis järelikult ei hooli ta ju piisavalt.
Kui ei, siis mina arvan, et lapse (laste) pärast ei peaks olema koos inimesed, kes teineteist ei armasta ja pidevalt tülitsevad. kõigil on õigus olla õnnelik! kui Sina pole selles suhtes õnnelik, siis tuleb teha nii, et oleksid!
lase endal olla õnnelik!!! ma ei arva sugugi, et kohe peaks lahku minema, nii pikas suhtes on loomulik, et tuleb teha kompromisse, kirg pole enam see jne, aga elementaarne on minu meelest lugupidamine ja armastus.

nii, et marss rääkima :smaili: !
kristiina
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 932
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  lemming Nelj 07 Mai 2009, 18:24

ühinen eelkõnelejate seisukohaga, et oleks vaja saada mees avameelselt arutlema selle üle, mida tema tahab ja rääkida talle ka oma soovidest ja kõhklustest. keegi erapooletu kuulaja teie vestluse juures ei teeks ka tõesti paha, olgu see siis professionaalne nõustaja või teie ühine hea tuttav (aga peaks olema võimalikult neutraalne teie mõlema suhtes, samas keegi, kellest mõlemad lugu peavad). no isegi, kui mees ütleb, et tema meelest kõik hästi, siis antud kirjelduse järgi on naine selles suhtes üsna õnnetu ja ainuüksi see ju tingib juba muudatuste tegemise vajalikkuse. et igal juhul uus leht ette, kas siis koos või lahus!

aga üks küsimus ka: kas musi ja kalli peaks alati olema mehe algatus? et võiks ju vahel teha nii, et naine algatab?
lemming
lemming
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 930

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisa003 Reede 08 Mai 2009, 20:55

Kui rääkimine ei aita, siis üks meetod on nö shokimeetod. Võta laps ja asjad ja mine ära. ütle, et sa ei suuda, et rääkimine pole aidanud ja et nii ei saa kui ta aru ei saa. Ning siis ma usun, et saab juba ta edasisest käitumisest aru, kas ja kui palju ta armastab ja suhtest hoolib. vahel on vaja korraks kaotada, et aru saada kui tähtis teine on. Olen seda kogenud.
Aga ma väga pingsalt ei julge seda soovitada, päris karm meetod nutune suhe 725301
kalli-kalli
liisa003
liisa003
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 751

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mõrumantsik Laup 27 Juun 2009, 00:27

Aga mina olen olnud 9 aastat sellises suhtes. Täpselt sama süsteemiga...väga harva, kui võtsime midagi ühiselt ette, samamoodi käis ta üksi oma sõpradega väljas. Oli ka helgemaid hetki aga üldiselt ikka kuidagimoodi vegeteerisime ühisel aadressil. Lapsi meil ei olnud ja siiani ei saa ma aru, kas ma armastasin teda või ainult oli harjumus koos elada. Samamoodi mõtlesin iga päev, et ma ei ole õnnelik selle inimesega. Lahendus tuli nagu välk selgest taevast...mehe tööjuurde tuli noor kena praktikant ja neil tekkis suhe. Seda suurt armumist oli väga raske neil varjata ja ma sain asjale jälile. Jube oli algul ja põdesin ikka mehemoodi. Samas mees palus, et ära mine...aga ma läksin ja ei kahetse :01: Umbes kui olin elanud paar kuud üksi ja teises linnas, siis sain aru, et see oli ainuõige lahendus. Saatus...muidu vist vegeteeriks siiani veel ühisel aadressil nutune suhe 662237 Lahkumineku protsessi käigus tulid muidugi päevavalgele igasugused armuseiklused...see inimene oli mind väga osavalt petnud kõik need üheksa aastat. Tuli välja, et ta suutis minu kõrvalt lausa pruuti pidada. Tase mu meelest...ma olen oma loomult kahtlustav ja tuli ette olukordi, kus vaatasin mehe taskutesse, rahakotivahele ja telefonimällu. Nüüd on meil mõlemal uued elukaaslased ja lapsed. Minu praegune elu on 360 kraadi teistmoodi, kui oli siis. Nii et saatus tegi mulle kingituse ja andis mulle võimaluse see surnud suhe lõpetada. Jutu point on selles, et iga inimesega ei saa läbi rääkida. On inimesi, kes on nii jonnakad ja arvavad, et nad teevad kõik õigesti ja viga on hoopis kelleski teises. Minu palved ja rääkimised olid mõtetud.
Loodetavasti sinu suhet saab päästa ja see inimene on seda pingutust väärt. Kui aga ei ole, siis ehk ongi mõtekam võtta oma asjad ja alustada uuesti algusest.
Minu jutt on lihtsalt näide, et lahkuminek ei ole alati maailmalõpp. Kui see nõme protsess üle elada ja jalad omale alla uuesti saada, siis võib elu kardinaalselt muutuda :01:
Mõrumantsik
Mõrumantsik
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 747

Tagasi üles Go down

Postitamine  gerli08 Nelj 16 Juul 2009, 00:44

Me nüüd mehega saame lugada ühiseid aastaid septembris kokku 10.Ja eks meil ole ka probleeme ja rutiini old aga meil on siiski õnnestunud see omavahel suhtlemine ja teisega arvestamine kuigi jah vahest pean lärmi lööma ja meelde tuletama et elame koos.
Õnneks meil seda romantikat ja ühist keelt on siiani jätkunud ja loodan et jätkub ka edaspidi.
Vähemalt natuke aega üksteiset eemal olles on meil ikka omavahel tõmmet.
Võibolla kehtib teie juures see reegel et pead korra kodinad kokku panema ja eemalduma.ehk siis mõikab.Kunagi tegin nii ja mõjus väga hästi.Inimesed saavad ju alles siis aru et neil miski puudu kui neil seda enam pole.Ja kui mehe poolt huvi pole siis on suhe juba hukule määratud ja tasub tõesti uuelt lehelt alustada
gerli08
gerli08
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 759
Registration date : 20/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles