Isadepäev
+20
Aivar375
erlex
siq29
mitike
moniquela
Monique
muffyns28
Paradiisilind
Lehise
imeline
Pärlike
Kaja
myway
accra
babyapple
mary
effike
Soulshaker
Ansukas
armsake
24 posters
O.M.A. klubi :: Perekond :: Pereelu
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Re: Isadepäev
Ma suht samasuguse käitumisega. Kohustusest ei ole minu aurst hea lilli kinkida. Siis ikka kui tunned et nüüd võiks väikse üllatuse teha.siq29 kirjutas:
Mul on sama moodi, et emadepäeval mees mind meeles ei pea. Aga mu mees ongi selline, et ta ei armasta neid teha neid tähtpäevadel kohustuslikke kinke. Ta ütleb, et selles pole tema jaoks hinge. Sama asi on lilledega, et talle ei meeldi tuua lilli ainult sellepärast, et on tähtpäev ja nii peab tegema. Talle meeldib teha ootamatuid üllatusi.
Ma ise ei ole isadepäeva meeles nii väga pidanud. Rohkem õdede osa oli see.
Särkide peale pildi printimine on ammune asi. Aga keegi maalida ei ole mõelnud? Värvid on ju olemas selle jaoks. Endal on väike mõtte Krislini pilt lasta maalida. Aga enne uurima mis see maksma võiks üldse minna.
Kink kingiks. Aga see päev tuleks siis isadele pühenduda usun et see oleks parim mida teha. Mälestused on kallimad kui asjad mis ajapikku ikka katki lähevad või ära kuluvad.
Aivar375- Postituste arv : 111
Registration date : 31/10/2010
Aivar375 Tõesti on nii, et mälestused on kallimad kui asjad mis ajapikku ikka katki lähevad või ära kuluvad.
Mälestused jäävad neid ei saa keegi lõhkuda
Mälestused jäävad neid ei saa keegi lõhkuda
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Aivar375 kirjutas:Särkide peale pildi printimine on ammune asi. Aga keegi maalida ei ole mõelnud? Värvid on ju olemas selle jaoks.
Mul tekkis kohe selline mõte, et lasta lapsel ise siis särgile pilt plätserdada! Pintsel kätte ja las maalib, muidugi tuleb sis lapsel hoolega silma peal hoida, sest need värvid pole ilmselt eriti lapsesõbralikud. Aga põnev oleks ju. Iseasi, kas mesterahvas oma lapse joonistatud (loe: plätserdatud) pildiga kuhugi välja läheb.
siq29 see on väga armas mõte kui mul tüdruk oleks suurem siis me teeks kindlasti nii
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
erlex andis mulle ka hea mõtte issile tass teha
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
mitike kirjutas:Mis teil see aasta mõttes on?
leidsin sellise asja :Isadepäevaks
See on päris vahva asi
Meil ka esimene isadepäev see aasta. Mul on selline üllatus varuks, et käisime pojaga koos pildistamas ja lasin teha sellised 6x9 pildi, mis mahuks hästi rahakotti. Ja kui isadepäev käes on, panen selle pildi issile rahakoti vahele. Kui ta ükskkord sinna sisse vaatab, siis näeb et seal uus pilt. Eks ma siis üritan nii teha, et ta vaataks oma rahakotti ikka õigel päeval
enny- Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009
Väike tort ja kohvi voodisse.
Kui tüdrukul pliiats käes püsiks siis teeks kaardi ka aga seda on liiga palju nõutud Terve päev on lubatud veeta garaazis
Hästi armas kingitus issile on veel särk,millel lapse ja miks mitte emme käejäljed riidevärvidega peal
Kui tüdrukul pliiats käes püsiks siis teeks kaardi ka aga seda on liiga palju nõutud Terve päev on lubatud veeta garaazis
Hästi armas kingitus issile on veel särk,millel lapse ja miks mitte emme käejäljed riidevärvidega peal
Meil siis sel aastal plaanis kinkida:
Liisu värvitud kaart;
diplom;
saunalina, millele lasen tikkida väikse luulerea ja alla Lisandra ja Raiani nime
Liisu värvitud kaart;
diplom;
saunalina, millele lasen tikkida väikse luulerea ja alla Lisandra ja Raiani nime
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Meil ka esimene isadepäev ja sai tellitud 2011 aasta kalender- iga kuu uued pildid tibust Kasutab kalendrit väga palju, nii et peaks sobima.
liisi241- Postituste arv : 62
Registration date : 22/09/2010
Nii, ma otsustasin mehele värvimuutva kruusi ikka isadepäevaks kinkida, mitte jõuluks. See haakub isadepäevaga palju paremini. Eile tellisin kruusi ära ja täna toob vanem tütar selle peale kooli ära. Oleks eile ka juba kätte saanud, aga tütrel oli koolis tihedam päev ja ta ei jõudnud.
Kruusi kavand on selline:
Kruusi sang jääb lapse pildist paremale poole, sest mees hoiab tassi parema käega, kui ta joob. Ise olen megarahul selle kavandiga. Pilt ja tekst on kruusil muidugi nähtavad ainult siis, kui kuum jook sees on.
Vanemad lapsed teevad koolis mu mehele isadepäevakingitused.
Kruusi kavand on selline:
Kruusi sang jääb lapse pildist paremale poole, sest mees hoiab tassi parema käega, kui ta joob. Ise olen megarahul selle kavandiga. Pilt ja tekst on kruusil muidugi nähtavad ainult siis, kui kuum jook sees on.
Vanemad lapsed teevad koolis mu mehele isadepäevakingitused.
meil plaanis pikem nädalavahetus. lähme minutädi juurde juba reedel ja kolame terve nädalavahetus Sakamaal badenis ja pühapäeva hommik teeme pannkooke... kuna mul mees töönarkomaan, siis pikk nädalavahetus terve perega koos on juba piisavalt eriline... joonistame kaarti veel juurde..
Mirhel- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1039
Otsustasin tellida omaraamat.ee-st isadepäevakaardi. Kui see valmis sai, mõtlesin, et kui juba fotodega mässamiseks läks, koostan omaraamat.ee-s jõulukaardi oma vanematele jõulude ajal saatmiseks. Kui tellimus oli tehtud ja rahagi makstud, möödus vaevalt 45 minutit, kui juba tuli meilile teade, et tellimus on valmis ja postitatud. Olin tõeliselt positiivselt üllatunud, et seal see nii kähku käib! Et tellisin Smartposti kaudu, on lootust, et homme on juba kaardid mul käes!
Poole tunni pärast jõuavad lapsed koolist koju. Vanem tütar helistas tund aega tagasi, et ta tõi kruusi ära. Ma nüüd nii ootan laste saabumist!
Poole tunni pärast jõuavad lapsed koolist koju. Vanem tütar helistas tund aega tagasi, et ta tõi kruusi ära. Ma nüüd nii ootan laste saabumist!
omaraamatuga tegin 60 leheküljelise a4 suuruse raamatu ja saatin selle ära öösel kell1 ja hommikul 9.20 helistati, et võite järgi tulla
Mirhel- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1039
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
O.M.A. klubi :: Perekond :: Pereelu
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2