Isadepäev
+20
Aivar375
erlex
siq29
mitike
moniquela
Monique
muffyns28
Paradiisilind
Lehise
imeline
Pärlike
Kaja
myway
accra
babyapple
mary
effike
Soulshaker
Ansukas
armsake
24 posters
O.M.A. klubi :: Perekond :: Pereelu
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Isadepäev
Varsti Isadepäev tulemas
Kuna meie peres see esimene Isadepäev, siis uuriks, kas teie peres tähistatakse seda päeva? Ja kuidas?
Ise mõtlesin, et lapse joonistatud pilt oleks kindlasti IN, aga kahjuks tütar alles liiga väike. Ei tule vist midagi sellest mäkerdamisest välja
Kuna meie peres see esimene Isadepäev, siis uuriks, kas teie peres tähistatakse seda päeva? Ja kuidas?
Ise mõtlesin, et lapse joonistatud pilt oleks kindlasti IN, aga kahjuks tütar alles liiga väike. Ei tule vist midagi sellest mäkerdamisest välja
Külaline- Külaline
Re: Isadepäev
Eelmisel aastal tähistasime külaskäiguga oma vanemate juurde ja minu ühede vanavanemate juurde (teine vanaisa elab mul Pärnus), sest mehel neid enam pole. Liisu oli küll väga väike, aga ma lasin teha nii öelda tema poolt mehele punase särgi, millel oli ees A4 pilt Liisust tema põues ja taga suurelt kiri ISSI TIBU, kummalegi vanaisale lasin teha mustad särgid ja kõhule ühe vahva pildi kus Liisu nagu lehvitaks ka A4 formaadis ja seljale lasin kirjutada VANAISA TIBU mõlemale. Kõik 3 jäid oma särkidega väga rahule. Vanavanaisale viisime kommikarbi. Sel aastal pole ma veel otsustanud mida teha, aga aeg nagu oleks juba, sest isadepäev ei ole ju enam kaugel
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Meie eelmine aasta sõime kooki ja jõime kohvi ning nautisime kolmekesi kodus olemist Olen ka juba mõelnud kingiideede peale ja neid on päris mitu,aga vot ei oska enam otsustada. Mõelnud mis oleks head on siis need : termostass,mis on must aga kuumaga läheb valgeks ja tuleb esile pilt teeksin siis mingi pildiga ja kirjaga,ostaksin pluuse ja riidevärviga vms teeks Simo käejäljed ja jalajäljed ja kirjutaks ka veel mingi teksti kuskile juurde ,võtmehoidja kuhu graveeriks kallis issi ja tehakse ka mingeid pilte sinna juurde,on veel hästi lahedaid sokke isadepäevaks jne..mõttetid nagu on aga nüüd ei teagi mida nendest teha
Mõtlesin midagi pisikest, armast ja odavat siis kinkida, ikkagi MASU aeg ju Pilk jäi pidama külmkapimagnetitel, just nendel kuhu saab lapse pildi peale panna. Leidsin ka koha, kus saab neid tellida kodust lahkumata. Panen siia igaksjuhuks lingi http://meened.photopoint.ee/
Külaline- Külaline
Mina tellisin ägeda särgi lapsele hoopis isadepäevaks.
Tort tuleb kindlasti ka. Ja tõenäoliselt läheme mehe vanaisa juurde külla sest karta on, et teda järgmisel aastal enam meiega pole
Tort tuleb kindlasti ka. Ja tõenäoliselt läheme mehe vanaisa juurde külla sest karta on, et teda järgmisel aastal enam meiega pole
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Mina tellisin täna kruusi pere pildiga meie kallile issile
effike- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 738
Uhh, mul oligi meelest läinud. Eelmisel aastal olime sel päeval veel haiglas ega saanudki tähistada. Aga nüüd peabki hakkama kiiresti mõtlema midagi. Arvan, et meisterdan issile kaardi ja proovime sinna poisiga kahekesi pühenduse kirjutada, võib-olla ka midagi joonistada. Emadepäeva kaart sai nii mulle tehtud ja see nii armas, just nagu Berdi enda kirjutatud. No ja tort ka kindlasti ja ongi armas isadepäev.
Ma alles mõtlen aga tõenäoliselt tuleb issile uus särk, sest issil on olemas särk Oliveriga aga nüüd teeks pildi kahe pojaga.
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Ma olin see aasta andekas .
Kuna mehel järgmine kuu nagunii sünna ,siis tegin see kuu juba ära.
Ehk meil oli isadepäev kuu varem.
Kinkisin (F1 sõitjate kujundusega) kella.
Mees igal juhul jumala leilis .
Nuh ja see kuu kukkus Isadepäeva kink ise veel sülle
Kuna mehel järgmine kuu nagunii sünna ,siis tegin see kuu juba ära.
Ehk meil oli isadepäev kuu varem.
Kinkisin (F1 sõitjate kujundusega) kella.
Mees igal juhul jumala leilis .
Nuh ja see kuu kukkus Isadepäeva kink ise veel sülle
Viimati muutis seda accra (Kolm 04 Nov 2009, 15:02). Kokku muudetud 1 kord
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Meil on ka issile kingituseks Bibi body armsa kirjaga.
Vanaisale on ilus suur foto raamis neist kolmest (vanaema,vanaisa ja bibi)
Vanaisale on ilus suur foto raamis neist kolmest (vanaema,vanaisa ja bibi)
myway- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 785
Ma lasin Liisu eest issile tassi teha. Peal on Liisu pilt ja taga kiri ISSI TIBU (eelmisel aastal sai sama kirjaga särgi). Vanaisadele plaanin osta klaasist purgid ilusate kaantega ja kleebin peale Liisu pildi ja sisse panen meepurgi, kommi jms (sellised hoiupurgid).
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
effike kirjutas:Mina tellisin täna kruusi pere pildiga meie kallile issile
Mina tellisin ka kruusi. Enda isale, kui ka oma mehele. Ühe peal on siis Grete pilt, teise peal on minu-õe-venna pilt.
Aga kuna meil issi ei tule isadepäevaks koju, siis peame isadepäeva paar nädalat hiljem. Ja siis teen veel tordi ka.
Kaja- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1292
Me vist isadepäeva kingitusele sel aastal veel rõhku ei pane.
Hommikul lähme kirikusse isadepäeva kontserdile. Pärastlõunal peame Viljandis Laine-Liise sünnipäeva (õige päev on tal 9ndal, aga kuna ta sündis eelmine aasta isadepäeval ja kaheksandal tulid mul ka looteveed ning ootasin juba sünnitust, tundub see päev täiesti sobilik Liisekese sünnipäevaks).
Eelmine aasta isadepäeval ma siis pressisin vägisi üht isadepäevakingitust välja ja see, et selline tähtpäev oli meenus tegelikult alles siis, kui tibu käes oli.
Hommikul lähme kirikusse isadepäeva kontserdile. Pärastlõunal peame Viljandis Laine-Liise sünnipäeva (õige päev on tal 9ndal, aga kuna ta sündis eelmine aasta isadepäeval ja kaheksandal tulid mul ka looteveed ning ootasin juba sünnitust, tundub see päev täiesti sobilik Liisekese sünnipäevaks).
Eelmine aasta isadepäeval ma siis pressisin vägisi üht isadepäevakingitust välja ja see, et selline tähtpäev oli meenus tegelikult alles siis, kui tibu käes oli.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Mina ei tee mitte midagi.
Ka minust pole emadepäeval välja tehtud ja ma ei tee ka midagi.
Meie tegime poistega issile ilusa kaardi värvilistest paberitest. Sander siis rebis ja kleepis ning Gregor ainult rebis . Aga kaart sai uhke ning Sander kirjutas ka väikevenna eest.
Lehise- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1157
imeline kirjutas:Mina ei tee mitte midagi.
Mul oli üks aasta sama seis.
Meil oli mehega arutelu sel teemal ükspäev. Tema ütles, et mingit ninni-nänni, a la võtmehoidja või särk, tema ei taha. Ta lihtsalt ei hakkaks neid kasutama. Ütles, et temale meeldivad rohkem sellised asjad, mis on lapse tehtud, näiteks sünnipäevaks tehtud näpuvärvidega "maal". Niisiis jäigi jutt nii, et sellel aastal teen talle ainult täidetud pannkooke ja järgmine aasta teeb Eliis talle juba päris ise lasteaias kaardi või midagi. Seekord siis pääsesin nii lihtsalt
Eelmine aasta lasin teha värvimuutva tassi lapse pildiga. Sellest joob iga hommiku kohvi.
Eelmine aasta lasin teha värvimuutva tassi lapse pildiga. Sellest joob iga hommiku kohvi.
Paradiisilind- Omaklubi hõbe
-
Postituste arv : 697
Registration date : 02/03/2009
Ega kink ei peagi ju olema materjaalne.
Me läheme vanavanaisale külla ja siis (kui kõik terved) veedame lihtsalt mõnusa perepäeva ainult kolmekesi.
Me läheme vanavanaisale külla ja siis (kui kõik terved) veedame lihtsalt mõnusa perepäeva ainult kolmekesi.
Meil tuleb ka perekeskne pühapäev kolme lapse ja issiga .Lapsed tegid ka lasteaias issile kingid:Helena meisterdas lipsu,kruusi värvis käsitöö ringis ja joonistas oma nägemuse järgi portree "isast".Brita tegi näpu värvidest kaardi käejäljega.Poiss õppis laulu "isast" koolis Muidu sööme kooki ,joome teed...külastame ka vanaisasid
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
Kuna meie tibu on alles nii väike, me eriti ei teinud midagi. Küpsetasn mehele koogi. Ta oli sellega ülirahul, sest ta mul maiasmokk
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Meie isadepäev möödus puudeladumisega Õhtul tegin muidugi head süüa( ahjupraadi,see ta lemmik)
moniquela- Postituste arv : 76
Registration date : 26/10/2009
Mis teil see aasta mõttes on?
leidsin sellise asja :Isadepäevaks
leidsin sellise asja :Isadepäevaks
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
Soulshaker kirjutas:Ega kink ei peagi ju olema materjaalne.
Nii hea, et käisime nagu ma kartsin see jäigi meie viimaseks ühiseks isadepäevaks Taaduga
Sel aastal saab mees kokaraamatu ja õhtupoole läheme veekeskusesse, kui lapsed terved.
imeline kirjutas:Mina ei tee mitte midagi.
Mul on sama moodi, et emadepäeval mees mind meeles ei pea. Aga mu mees ongi selline, et ta ei armasta neid teha neid tähtpäevadel kohustuslikke kinke. Ta ütleb, et selles pole tema jaoks hinge. Sama asi on lilledega, et talle ei meeldi tuua lilli ainult sellepärast, et on tähtpäev ja nii peab tegema. Talle meeldib teha ootamatuid üllatusi.
Mina pean ikka meest tähtpäevadel meeles.
Meil esimene isadepäev plaanin kinkida tassi või särgi Aga pean veel otsima ja issule teeme ka tordi.
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
O.M.A. klubi :: Perekond :: Pereelu
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2