Lemmikud pildistamisobjektid
+2
VäikeTama
Heleen
6 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Fotograafia
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Lemmikud pildistamisobjektid
Tekkis küsimus, et mida pildistad Sa kõige meelsamini?
Minu lemmikuks inimeste (loomulikes poosides, ilma poseerimata, sh eriti laste), sündmuste (perepeod, erinevad üritused jmt)ja toitude pildistamine (oma retseptiblogi jaoks). Varem meeldis loodust ka pildistada, aga peale mehega tutvumist ja tema piltide nägemist läks isu ära . Mul pole sellist tehnikat, millega lihilähedasigi pilte teha, pealegi saan nende eest kõva kriitikat . Nüüd aga meil sobiv :weak: tööjaotus - mina pildistan üritustel ja inimesi, samuti valmistatud toite, tema pildistab looduses ja reisidel.
Ütlen juurde, et ma olen küll kauaaegne fotohuviline olnud, aga tasemelt üsna algaja. Nüüd siis võtsin asja lõpuks korralikult käsile ja loodan kiiresti areneda ses vallas :10: .
Minu lemmikuks inimeste (loomulikes poosides, ilma poseerimata, sh eriti laste), sündmuste (perepeod, erinevad üritused jmt)ja toitude pildistamine (oma retseptiblogi jaoks). Varem meeldis loodust ka pildistada, aga peale mehega tutvumist ja tema piltide nägemist läks isu ära . Mul pole sellist tehnikat, millega lihilähedasigi pilte teha, pealegi saan nende eest kõva kriitikat . Nüüd aga meil sobiv :weak: tööjaotus - mina pildistan üritustel ja inimesi, samuti valmistatud toite, tema pildistab looduses ja reisidel.
Ütlen juurde, et ma olen küll kauaaegne fotohuviline olnud, aga tasemelt üsna algaja. Nüüd siis võtsin asja lõpuks korralikult käsile ja loodan kiiresti areneda ses vallas :10: .
Heleen- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 421
Registration date : 16/02/2009
Re: Lemmikud pildistamisobjektid
Minule meeldib teha pilte reisidel, huvitava nurga alt ja huvitavaid objekte. Pildistan reisidel ka kohalikke interjööre (tihti kasvöi pönevaid wc-sid kohvikutes-restoranides, teistsuguseid menüü-kaarte jne, ning ka sealset loodust. Mikro-makro pilte ma ei tee, kuna pole vastavat varustust.
Olen ka seltskonnafotograaf olnud tuttavatele, kuid siis ei ole saanud keskenduda pildi tasakaalule jne kuna ise ka ju peomöllust osa vötnud Nuuh... lohutuseks seegi, et seal tehtud pildid on olnud siiski tiba paremad teiste külaliste suvalt tehtud piltidest....
Olen ka seltskonnafotograaf olnud tuttavatele, kuid siis ei ole saanud keskenduda pildi tasakaalule jne kuna ise ka ju peomöllust osa vötnud Nuuh... lohutuseks seegi, et seal tehtud pildid on olnud siiski tiba paremad teiste külaliste suvalt tehtud piltidest....
inimesi ma pildistada ei oska aga nàiteks loodus, eriti maastikuteemad, aastaajad - see on minu pàrusmaa mida ma armastan aga ega ma ekspert ei ole.
lemmikud on putukad, lilled, ilmastikud. Ka üritustel on alati fotokas kaasas, aga samamoodi nagu VäikeTamagi, kuna ise võtan ka poest osa siis on need pildid "lihtsalt klõpsitud" Fotokas on olnud ka alles aasta, niiet arenemisruumi on küll ja küll ja küll ja küll igas valdkonnas
Tahan oma pilte lasta suurelt ilmutada ja siis koju seinale (looduspildid) Kui ka neid peab veel lihvima, et ilmutades ka kvaliteet ei kannataks..
Tahan oma pilte lasta suurelt ilmutada ja siis koju seinale (looduspildid) Kui ka neid peab veel lihvima, et ilmutades ka kvaliteet ei kannataks..
liisa003- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 751
Registration date : 16/02/2009
Minu vaieldamatud lemmikud pildistamisobjektid on mu oma lapsed.
Külaline- Külaline
Minagi pildistan peamiselt inimesi. Makrod ja arhitektuur ei lähe üldse peale, kuid loodusvaateid ja detailipilte satub küll vahel sekka. Kõige õnnestunumad siiski peamiselt inimestest tehtud pildid.
Mul on juba pikemalt olnud plaanis oma fotolehe avamine, kuid millegi pärast on see alati ideeks jäänudki. Nüüd on pildid piki internetti laiali ja ühtset ülevaadet raske saada.
Mul on juba pikemalt olnud plaanis oma fotolehe avamine, kuid millegi pärast on see alati ideeks jäänudki. Nüüd on pildid piki internetti laiali ja ühtset ülevaadet raske saada.
pincel- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 660
Registration date : 17/02/2009
oeh, mina olen paadunud loodus, loomade ja lindude pildistamises... eks inimesi saab ka pildistatud aga need kolm esimest on minu lemmik objektid
Külaline- Külaline
pincel kirjutas:Minagi pildistan peamiselt inimesi. Makrod ja arhitektuur ei lähe üldse peale, kuid loodusvaateid ja detailipilte satub küll vahel sekka. Kõige õnnestunumad siiski peamiselt inimestest tehtud pildid.
Sama siin
PS su avatari pilt on väga hea näide su oskustest- pilkutömbav ja mönsa vaadata!
Mullegi meeldib pilte teha reisidel,looduses,loomadest, lastest...jne neid on ikka meeletult palju
O.M.A. klubi :: Kodu :: Fotograafia
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1