O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Täiskasvanu haigestumine

+4
tixit
babyapple
Cat
lumemari
8 posters

Go down

Täiskasvanu haigestumine Empty Täiskasvanu haigestumine

Postitamine  lumemari Esm 28 Sept 2009, 19:22

Siin võiks rääkida üldiselt täiskasvanute kodustest tohterdamisviisidest jms-st.

Teengi ise otsa lahti ning küsin, et kas ka täiskasvanute puhul kehtib soovitus, et madalat palavikku (37-38,5) ei peaks võimaluse korral (loe: tööle naasmine pole hädavajalik) rohtudega alla võtma, vaid peaks laskma organismil ise võidelda? Ja sellisel juhul kui kaua?
Lihtsalt mees mul palavikus (37,4-37,8) ja teada värk - nad isegi hullemad kui lapsed haigena Täiskasvanu haigestumine 173454 , enda närvide säästmiseks on suur kiusatus mehele mõnda palavikku alandavat rohtu pakkuda... Täiskasvanu haigestumine 756483
lumemari

Postituste arv : 219
Registration date : 05/06/2009

Tagasi üles Go down

Täiskasvanu haigestumine Empty Re: Täiskasvanu haigestumine

Postitamine  Cat Esm 28 Sept 2009, 19:44

Ma lihtsalt mainin àra, et nàiteks vàlismaal alla 38° ei peetagi palavikuks.
Ometi 37° juba on ju pàris uimane olek....
Mehed jah haigena see on omaette ooper! Täiskasvanu haigestumine 824600
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936
Registration date : 16/02/2009

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Teis 29 Sept 2009, 00:25

Jah, ka täiskasvanutel sama reegel, et palavikku ei tohi kergekäeliselt alla võtta.
Kindlasti mitte enne kui palavik 38,5 - 39,0 aga sageli tunneb inimene ennast sellise palavikuga kehvasti (taluvuspiir on inimestel väga erinev)ja käsi tõuseb palavikualandaja järgi. Kui inimene ikka väga sandisti tunneb, siis tuleb palavikualandajat võtta. Ega muud hullu polegi kui, et palavik ei saa "hävitustööd" teha ja haigus kestab selle võrra pisut kauem.
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705

Tagasi üles Go down

Postitamine  tixit Esm 31 Mai 2010, 14:07

Kas allergiad võivad täiskasvanud inimesel tulla ja minna, kuidas jumal juhatab?
Algusest peale hakates, siis pole ma lapsena olnud mitte millegi vastu allergiline. Umbes 7 aastat tagasi tekkis ämma juures külas olles tugev allergiline nohu koera karvade pärast. Ma olin selle koeraga ka varasematel aastatel kokku puutunud ilma igasuguse allergilise tulemuseta. Aasta hiljem polnud taas enam mingit probleemi. Järgmiseks avastasin ma paari aasta pärast, et ma ei saa ise mandariini koorida. Jälle nohu. Söömisel muret polnud. See mure läks taas mööda ja võin vabalt neid ise koorida. Umbes 4 aastat tagasi sain ma porgandist hirmsa lööbe, üle kogu keha olin täis punaseid sügelevaid laike. Paari kuu pärast võisin ma jälle porgandit süüa. Kõige hullem on aga praegu, majoneesi või muna süües lähevad suus limaskestad täiega paiste, kõri ja bronhid oleks ka nagu turses. Hingamist just ei takista aga eriti hea ka ei ole.
Apteegist sain allergia tabletid, proovida pole veel saanud ja nii ei teagi kas neist ka kasu on.

Tegelikult tuleb hirm peale, kui mõelda, mis edasi saab. Ok läheb see jama jälle mööda aga mis järgmiseks tuleb. Täiskasvanu haigestumine 232488
tixit
tixit
abiAdministraator
abiAdministraator

Täiskasvanu haigestumine Tiitli23
Postituste arv : 2243

http://minumaailm-tixit.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  lemming Esm 31 Mai 2010, 14:24

mul üks selline näide, et emal peale 3. lapse sünnitamist lõi hirmus nõgestõbi välja (üle keha punased laigud) jm allergiaid ka, aga allergiaravimitega sai asja kontrolli alla ja on elanud oma ülejäänud elu täitsa allergiavabalt. ehk siis sul ka väikese viivitusega sünnitusjärgsest organismi nõrkusest tingitud nähtus? igal juhul tasub vast ikka proovida nende rohtudega
lemming
lemming
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 930

Tagasi üles Go down

Postitamine  krissu787 Kolm 27 Okt 2010, 09:28

Minul praegu mädane angiin Täiskasvanu haigestumine 441331 Täiskasvanu haigestumine 232488 Perearst saatis kurguarstile et tema arvates on krooniline (elus üldse teist korda angiin) ja peaks opi osas konsulteerima Täiskasvanu haigestumine 232488 Minul muidugi paanika, kas tõesti peab Täiskasvanu haigestumine 173634 Mida annaks veel kodus teha, et see kiirelt üle läheks? Oskab keegi nõu anda.
krissu787

Postituste arv : 246
Registration date : 07/07/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Kolm 27 Okt 2010, 09:41

Kiiret paranemist ega see angiin hea asi ei ole.Kahjuks ei oska aidata aga pea vastu. Täiskasvanu haigestumine 790180
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Täiskasvanu haigestumine Tiitli23
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Kolm 27 Okt 2010, 09:44

Mul ei ole kunagi sellist asja olnud, aga tean ,et õed mul põdesid seda päris palju.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  lemming Kolm 27 Okt 2010, 16:57

soovitavad kuristamist soolveega v näiteks Citrosepti lahusega. mõnel aitab, mõnel mitte. üldiselt see mandliopp pole midagi hullu ju (no võrreldes mõnede muude operatsioonidega) ja mädaste angiinide puhul, kui ei taha, et need iga aasta korduma hakkavad, siis muud lahendust nagu eriti polegi kui opp. või siis üli-ülitervislikud eluviisid (et ei külmeta, toitud tervislikult, spordid regulaarselt ja hoidud suurematest pisikupesadest nagu ühistransport, lasteasutused, muidu rahvarikkad kohad jne) ehkki kui järele mõelda, siis nii on ikka pagana raske elada vist
lemming
lemming
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 930

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles