Viljandlased, koguneme siia!
+26
liisi241
enny
erlex
Mustlasplika
sirlkits
linky
Laven
anukas
Ketuemme
Kadi20
kertu009
janee
ˇmiio23
minake
ele
Pärlike
Sille
annukas18
Mirr
Iirlane
armsake
jupijuula
saby
Monique
reelukas
Cat
30 posters
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 39
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 39 • 1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 39
Re: Viljandlased, koguneme siia!
aga kus juures kevinil sama teema päeval nagu polegi ja õhtyul hakkab see jama pihta uuest:(
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Postituste arv : 1418
Registration date : 21/07/2009
Meil eelmine nädal oli nii päeval kui öösel sama jama
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Miial ka nohu vahelduva eduga. Nüüd mõni päev tagasi oli päris korralik nohin ninas ja tatti tilkus nii, mis jube. Siis soetasin omale Rhinomeri. Enne loputan meresoolaga ja siis tõmban nina tatist tühjaks. Laps saab vähemalt paremini hingata. Tahaks juba lahti saada sellest.
meie teeme samamoodi.
Laura-Krete ka omale nohu saand, muudkui nohiseb aga tatti pole kuskil, saan aru, et tal midagi on ees aga kätte ei saa midagi ja näha ka midagi ei ole ..
reelukas- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 828
Registration date : 11/08/2009
meil ka nüüd nii, et ikka nohiseb, aga suurt midagi kätte ei saa. õnneks köha enam ei ole. käisime enne õues ka.
õnnex meie hakkame nyyd nohust lahti saama,ja mul endalgi hakkab see ära kaduma juba.
oleme juba kaks päeva ka õues käinud eile ja täna,ja täna sia ikka vähe pikemalt jalutatud,ehk see kolmapäev jõuame ka beebikooli;)elmine nädal jäi vahele;)
oleme juba kaks päeva ka õues käinud eile ja täna,ja täna sia ikka vähe pikemalt jalutatud,ehk see kolmapäev jõuame ka beebikooli;)elmine nädal jäi vahele;)
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Siis on ilmselt mingi gripilaine, kui kõik haiged on/olid
ma ise kahtlustan et poja sai spaas kylma,aga meil oli ka issi nohune kui ta kolmapäev koju tuli aj vb saime me mõlemad temalt nohu:´
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
See külmapoiss on kaval jah. Mul arst ütles, et me vanni ei teeks kui laps nohune. Ta veel nohiseb, aga päris hullu nohu enam ei ole. Mõtlesin, et peaks nüüd ikka vanni tegema, sest pole juba üle nädala aja teinud. Loodan, et ta uuesti ei külmetu ainult :cray:
mina täna tegin vanni talle,kui vesi jooksis hoidsin vannitoa ust kinni,siis tuli hea soe õhk sisse,ja muidugi ma hoidnud teda vannis kaua,siis panin ta käteräti sisse ja natuke aega istusin taga vannitoas et jahtux rohkem maha ja toas panin ka teise käteräti ümber natukesex ajax,ja siis söötsin ja siis riidesse;)
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Sa söödad ka räti sees teda. Oled seda algusest peale nii teinud? Olen ka mõelnud, et pean vist räti sees toitma, sest kuivatamine käib sellise kisaga Mõtlesin ,et äkki ta saab külma selle aja jooksul, mil teda toidan kui ta räti sees on?
oleneb tal tujust,sest enne vanni ma ei sööda teda kunagi,pigem siis peale vanni,algul toon ta yhe käteräti sees vannitoast välja ja siis panen kas teise käteräti ümber või õhukese teki.aga kui ta syya ei taha siis hoian ikka natuke teda räti sees ja siis hakkan kuivatama.nuh mina ei sööda teda ammu juba rinnaga on pudeli peal.ja tavaliselt teen söögi ka enne vanni minekut valmis,siis hea kohe anda kui vannist välja tuleb;)
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Pean siis igatahes proovima, täna saan seda teha. :smaili: Miks sa enam rinnaga ei toida, ei taha v sai piim otsa?
mitte et ei taha,aga otsa sai.ta sai rina natuke üle kahe kuu.teise kuu algul hakaks juba nii et ta nuttis peale söömist ta ei saanud kõhtu täis,ja siis räääkisin arstiga ja hakkasin lisa juurde andma,ja lõpuks kadus mul üldse ära.
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Siis saan aru. Mõnes mõttes on tissitamine kergem, aga kui laps saab RPAd on emmel rohkem vabadust :01:
nii ja naa;)
ega selle rpa-ga on ka kerge,leidsin selle nipi kohe alguses et keedan paraja temperatuuriga vee termosesse ja igalajal paras vesi võtta;)
aga nuh mul seda vabadust ei ole palju rohkem kuna olen pojaga enamus ajast kahekesi,aga jha ehk jälle selle koha pealt et kui vaja kuskile minna on kergme jätta teda kellegi hooleks;)
sul orkut on we?näeks ka su tibist rohkem pilte ehk siis;)
ega selle rpa-ga on ka kerge,leidsin selle nipi kohe alguses et keedan paraja temperatuuriga vee termosesse ja igalajal paras vesi võtta;)
aga nuh mul seda vabadust ei ole palju rohkem kuna olen pojaga enamus ajast kahekesi,aga jha ehk jälle selle koha pealt et kui vaja kuskile minna on kergme jätta teda kellegi hooleks;)
sul orkut on we?näeks ka su tibist rohkem pilte ehk siis;)
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
aga tänu sellele et poja oli rpa peal oli meil väga lihtne jällegi soomes käia,me siin vahepeal olime üle kuu aja soomes üldse,aga nyyd jälle eestis ikka tagasi,sest nuh sõit oli pikk,ja helsingist tuli ka oma kaks tundi sõita siis ma ei kujutaette kus ma teda vb oleks seal söötnud kiirteel,kuna kui ta oli tissi peal sõi ta tihti,aga kui hakkas rpa-d saama siis muutusid vahed 2-3tunnistex;)
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Jah, eks see toitmine on jah päris keeruline. Sellepärast ma ei saagi kuskile kaugemale eriti minna, kuna meil ei ole kindlaid söögiaegu. Sööb siis kui ise tahab. :01: VB kui jah selle oma nipi oled selgeks saanud siis on kerge teda rpa-ga toita, aga mina olen mõelnud, et see on vist üks paras mäsu Aga no kes tea, äkki pean ka ise selle peale kunagi üle minema. On orkut. Vaata orkutis on ka OMAklubi kommuun, sealt saad kasutajanime ka A mul seal ju ka sama kasutaja mis siin
Sa oled siis ka see tubli emme, kellel mees soomes tööl käib? Jaenamasti kasvatad üksi last?
Sa oled siis ka see tubli emme, kellel mees soomes tööl käib? Jaenamasti kasvatad üksi last?
paraku jah;)
sa ka we?
kus juures ma ytlex et mulle isegi on lihtsam kui ma toidan teda rpa-g;)
nyyd sööb ta suht palju püreesid,ja oma ika mitme tunised vahed vähemalt sees;)
sa ka we?
kus juures ma ytlex et mulle isegi on lihtsam kui ma toidan teda rpa-g;)
nyyd sööb ta suht palju püreesid,ja oma ika mitme tunised vahed vähemalt sees;)
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Ei, õnneks minu mees töötab eestis. Vahel käib komandeeringus tln-s v mujal. Seegi aeg tundub pikk(5 päeva :01: ), aga seda õnneks harva. Enamuse ajast ikka tuleb õhtuks koju. Mul paaril sõbrannal mehed soomes ja kasvatavad põhimõtteliselt üksinda lapsi. Mina nii ei suudaks. No kindlasti tglt saaksin hakkama, aga nii hea kui mees ikka kõrval on. :smaili: Pikalt ta sul ära on ja kauaks koju tuleb?
ma vaatasin et mei palju yhiseid tuttavaid;)
nu ta on nii et eemine esmaspäev läks ja nyyd kolmapäev tuleb ,ütleme nii et 9päeva on ära ja siis ja 5kodus;)
nu ta on nii et eemine esmaspäev läks ja nyyd kolmapäev tuleb ,ütleme nii et 9päeva on ära ja siis ja 5kodus;)
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Ma ka piilusin Monique kontot ja meil 3 ühist tuttavat lisasin su sõbraks kaaa ..
Mina sain RP anda 5 kuud kahjuks, oleks väga väga tahtnud kauem anda aga sai paraku otsa üritasin ikka edasi panna rinna otsa et ehk siiski tekib veel juurde aga tibu muudkui nuttis rinna otsas, kahjuks ei saand ta sealt enam midagi ja nüüd ongi täitsa otsas. Minu meelest oli just elu lihtsam kui sai lapse rinna otsa panna, praegu möllan siin pudeliga ja kui kuhugi minna siis pean mõtlema kust saab sooja vett jne ... see termose värk on muidugi hea lahendus, proovisin ka juba aga teel tartusse ja kohale jõudes oli ikkagi vesi liiga maha jahtund. Vb on liiga jama termos
Praegu vaatan, et küll aeg on ruttu läind, tibin roomab mööda tuba ..naerab ja on 2 kikut näha, üritab juba pättust teha, ise piilub kas ma ikka näen teda ... alles ta oli pisike ja magas ainult enamus aega
Mina sain RP anda 5 kuud kahjuks, oleks väga väga tahtnud kauem anda aga sai paraku otsa üritasin ikka edasi panna rinna otsa et ehk siiski tekib veel juurde aga tibu muudkui nuttis rinna otsas, kahjuks ei saand ta sealt enam midagi ja nüüd ongi täitsa otsas. Minu meelest oli just elu lihtsam kui sai lapse rinna otsa panna, praegu möllan siin pudeliga ja kui kuhugi minna siis pean mõtlema kust saab sooja vett jne ... see termose värk on muidugi hea lahendus, proovisin ka juba aga teel tartusse ja kohale jõudes oli ikkagi vesi liiga maha jahtund. Vb on liiga jama termos
Praegu vaatan, et küll aeg on ruttu läind, tibin roomab mööda tuba ..naerab ja on 2 kikut näha, üritab juba pättust teha, ise piilub kas ma ikka näen teda ... alles ta oli pisike ja magas ainult enamus aega
reelukas- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 828
Registration date : 11/08/2009
vb on sul see termose viga,mul kyl on nii et natuke panen kuumema vee,aga seisab ikka tykk aega see norm temperatuuril nt kui hommikul teen siis kindlasti saan ka õhtul kasutada.ja siis jälle õhtuks teen uue vee ööseks sinna sisse;)
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Eks piilun teid ka kui üles leian. Võimalik, et ühiseid tuttavaid on, aga üksteist ei tunnegi :01:
Annukas siis ta ei ole sul õnneks väga kaua ära, kuigi minu jaoks see 9 päeva oleks ka terve igavik vist Ja no eks see tahab tglt harjumist. See hea, et ta 5 päeva kodus :smaili: Saate kooski olla.
Reelukas mina arvan ka( vähemalt praegu) et rinda on kergem anda. Vahepeal kui ta mul 2 h järjest tissi otsas rippus kiskus küll tüütuks. Kes teab kaua isegi rinda saan anda, aga katsun nii kaua kui võimalik anda.
Annukas siis ta ei ole sul õnneks väga kaua ära, kuigi minu jaoks see 9 päeva oleks ka terve igavik vist Ja no eks see tahab tglt harjumist. See hea, et ta 5 päeva kodus :smaili: Saate kooski olla.
Reelukas mina arvan ka( vähemalt praegu) et rinda on kergem anda. Vahepeal kui ta mul 2 h järjest tissi otsas rippus kiskus küll tüütuks. Kes teab kaua isegi rinda saan anda, aga katsun nii kaua kui võimalik anda.
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 39 • 1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 39
Similar topics
» Harjukad, koguneme siia!
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.2
» Vôrumaalased, koguneme siia!
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.3
» Pärnakad koguneme siia! :)
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.2