TK: Valmistume talveks
+11
babyapple
kiisumari
Cms
Lehise
lumemari
gerli08
minaise
HoneyMoon
Iirlane
elefant
VäikeTama
15 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Lehise- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1157
Registration date : 16/02/2009
Re: TK: Valmistume talveks
Meil on ikka nii tubli ja produktiivne sukavardaklubi! Äkki panen esimesse postitusse väikese tabeli, kes millega hakkama on saanud? Motivatsiooniks ja töestused veel kahtlejatele, et on küll aega pisikeste mürgeldiste emmedel istuda ja käsitööd nokitseda
Mul endal lapse müts jätkuvalt valmis ja ei ole ka- vaja veidi ilustada aga fantaasia koha peal on lühis
Pooleli on: need käpik-sörmikud minule, mis siia üles riputasin- esimese soonik on olemas, kuid jätkamiseks on vaja jämedamaid vardaid. Nende varrastega on aga sellised lood, et komplektis, mille ostsin, on 4 varrast suuruses 3,5 ja 6 varrast nr 4.... Vedas, et tips nad suutis segi ajada, muidu polekski möötma hakanud :yes2: Läksin nendega poodi tagasi, neil polnud kohapeal välja vahetamiseks anda, kuid tellivad uued ja järgm nädala algul peaks kohal olema.
Siis on veel pooleli tipsile villased pölvikud norra mustriga. See on üks igavene nokitsemine ja ei saa niipea valmis :01:
Terve kuhi ideid on veel peas soojas, talv näitab siin oma teravaid küüsi ja nii paljut on veel vaja.
Aaa ja Honeymoon- tee ikka kutsule vest, lausa jöuluks: KUTSULE
Mul endal lapse müts jätkuvalt valmis ja ei ole ka- vaja veidi ilustada aga fantaasia koha peal on lühis
Pooleli on: need käpik-sörmikud minule, mis siia üles riputasin- esimese soonik on olemas, kuid jätkamiseks on vaja jämedamaid vardaid. Nende varrastega on aga sellised lood, et komplektis, mille ostsin, on 4 varrast suuruses 3,5 ja 6 varrast nr 4.... Vedas, et tips nad suutis segi ajada, muidu polekski möötma hakanud :yes2: Läksin nendega poodi tagasi, neil polnud kohapeal välja vahetamiseks anda, kuid tellivad uued ja järgm nädala algul peaks kohal olema.
Siis on veel pooleli tipsile villased pölvikud norra mustriga. See on üks igavene nokitsemine ja ei saa niipea valmis :01:
Terve kuhi ideid on veel peas soojas, talv näitab siin oma teravaid küüsi ja nii paljut on veel vaja.
Aaa ja Honeymoon- tee ikka kutsule vest, lausa jöuluks: KUTSULE
Lehise- kui m6nus kampsun! :affraid:
Kes mulle aega laenab ,tahaks kaaaa niiiiiii palju asju teha... :cray:
Tama- norra mustrid on nii ilusad ja t6esti tykk nokitsemist... :smaili:
Kes mulle aega laenab ,tahaks kaaaa niiiiiii palju asju teha... :cray:
Tama- norra mustrid on nii ilusad ja t6esti tykk nokitsemist... :smaili:
Kui ma alguses seda teemat nägin siis ei plaaninud osa võtta. Mõtlesin, et heal juhul saan ainult poisile sokid valmis meisterdatud. Saingi Suure hooga tuli sallkrae ka järgi.
Näpud aga sügelesid hirmsasti ja tegin endale ( pole endale kunagi midagi, peale salli vist, kudunud) tuunika.
Kudumise isu pole veel otsa saanud ja praegu on veel üks asi varrastel, aga sellest siis, kui on juba, mida näidata.
Ma pole vist elus nii palju kudunud, kui praegu.
Näpud aga sügelesid hirmsasti ja tegin endale ( pole endale kunagi midagi, peale salli vist, kudunud) tuunika.
Kudumise isu pole veel otsa saanud ja praegu on veel üks asi varrastel, aga sellest siis, kui on juba, mida näidata.
Ma pole vist elus nii palju kudunud, kui praegu.
Tixit :smaili: andis oma sörmekese kudumiskuradikesele, ning pool kätt on juba lännu
Jaaa....
Nyyd peame teile veel imeilusaid l6ngu naitama ja veel uhkemaid mustreid ning kadunud hinged oletegi!
Nyyd peame teile veel imeilusaid l6ngu naitama ja veel uhkemaid mustreid ning kadunud hinged oletegi!
Lõpuks sai valmis ka mu viimane talveks valmistumise töö. Poja sai omale jänestega vesti .
Väga lahe vest!! :smaili: Mulle väiksena nii meeldisid igast loomapildid kampsikutel :girlsh:
Oooo Tixit,milline uhke vest! :smaili:
Vat mina olen laisk olnud ja pole viitsinud mitmevarvilit teha...
Aga tulemus on ilus!
Vat mina olen laisk olnud ja pole viitsinud mitmevarvilit teha...
Aga tulemus on ilus!
No tõesti, Tixit!
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
näh..te teete nii ilusaid asju juuu miks ma nii laisk pean olema salle olen küll kunagi mitu tükki teinud ja koolis sai isegi musta värvi vest endale tehtud aga kaugemale pole jõudnud peaks ka ennast käsile võtma ja ISE midagi tegema..teil ikka nii ilusad asjad nooh..aa üks küsimus ka.Kas need lõngad pead või kaela sügelema ei aja või?Mul nii,et kui villane sokk peaks paljast jalga puutuma siis kratsin ennast hulluks ja müts ajab otsaesise sügelema ja sallid kaela
Nüüdsel ajal leidub palju soojasid löngasid, mis sugugi ei aja sügelema, meriino on üks sellistest, ja ka näiteks alpaka vill, vöi beebivill. Ma olen ise kontrolliks lapsele tehtud asju kaela ümber pannud ja terve öhtu sellega ringi konnanud, ja ei ole kuidagi häirinud!
Proovi ikka midagi väikest ja lihtsat teha, ning siis juba keerulisemaid töid! Vaata kudumine-> sallkraed ja seal on mitu lihtsat asjakest välja toodud. Lisaks meeldetuletuseks kudumisöpetused!
Proovi ikka midagi väikest ja lihtsat teha, ning siis juba keerulisemaid töid! Vaata kudumine-> sallkraed ja seal on mitu lihtsat asjakest välja toodud. Lisaks meeldetuletuseks kudumisöpetused!
Ma ei kannata yldse villast ja poest l6nga ostes panen toki alati vastu kaela prooviks.
Ma teen neid klapiga kindaid, mis esimesse postitusse riputasin. Head jääkülma auto akende kraapimiseks ja siis ilma klapita jääkülma rooli keeramiseks. Aga no ütleme nii, et see sörmede kudumine pole just mu lemmiktegevus Kuidagi lötakas tundub ka labaosa :hmmm: No ma ei tea, teen esimese valmis ja vaatan, kuidas tundub
Nii... minul on kudumiskuradike ikka mitu näppu kohe kätte saanud. Just sai kampsun valmis. Garnstudio mustri järgi, ainult värve muutsin natuke. Kahjuks ainult võtsin igaks juhuks suurema numbri ja seega jääb see kampsun järgmist talve ootama. Panin ühe uduse pildi ka, kus ma kampsunit poisile selga proovisin, seal on värvid õigemad.
Cms- Postituste arv : 135
Registration date : 28/02/2009
Ahh, kui ilus kampsun see on! Tõeline meistriteos!
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Cms, ma ihtsalt ei suuda uskuda, et see poe oma pole T8eliselt ilus
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
See kampsun on nii ilus. Kas sa alustasid kaelusest kudumisega? Mul on hirmus tahtmine proovida aga tundub kuidagi keeruline
See kudumiskuradike pole ainult su näpud kätte saanud vaid mõlemad käed lausa . Sellist asja poleks ise küll julenud tegema hakata.
Niiiiiii armas kampsun
Niiiiiii armas kampsun
Lehise- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1157
tixit kirjutas:See kampsun on nii ilus. Kas sa alustasid kaelusest kudumisega? Mul on hirmus tahtmine proovida aga tundub kuidagi keeruline
Aitäh-aitäh! Mulle endale meeldis seda kududa ka. Kusjuures - see on veel viimistlemata, ma ei jõudnud oodata ja tahtsin pildid ära teha.
Kootud on kehaosa ringvarrastel ja käised nagu sokid, viie vardaga, siis panin kõik ühele vardale ja hakkasin mustrilist kaelust tegema. Lõpuks jäi ainult kaenlaalt 3cm avad kokku õmmelda. Ehk siis tegelikult oli hoopis kergem - ei pidanud muretsema, et mõni tükk on suurem või väiksem ja kokku õmblemist ka ei olnud Ja sai peaaegu kogu aeg ainult parempidi kududa!
Muster on siin.
Vaga 5+ Cms! Mis suuruse sa siis tegid? 2a.?
Mul on ka see muster 5 aastaku plaani v6etud...
Meil on Tamaga plaanis DROPS Designi mustrite t6lkimis maraton.
Kui kellegil on seal veel lemmikuid ,siis andke teada ,paneme jarjekorda.
Kui sul tixit huvi on ma t6lgin 6htul ara.
Ja tama on meil l6ngade vahendaja.
Iirlane kirjutas:Vaga 5+ Cms! Mis suuruse sa siis tegid? 2a.?
Ma tegin jah suuruse 2a. ehk 86/92. Vardad ja lõnga võtsin ka 2,5 asemel 3. Ikkagi esimene proovitöö Garnstudiost ja ma kartsin, et äkki tuleb liiga väike - siis on suur töö täiesti ilmaasjata. Ma nimelt täiesti jälestan seda, kui ma pean midagi üles harutama.
Lõngade vahendamine tundub küll väga hea idee olevat... Mõned Garnstudio lõngad ajavad tõesti suu vett jooksma, eriti kui VäikeTama neist midagi valmis on kudunud.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3