Pesuvahendid
+12
Monique
enny
TupsuNunnu
armsake
minake
babyapple
Marleen77
pariisitar
kats
kiisumari
Iirlane
Soulshaker
16 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Koduabiline
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Pesuvahendid
Milliseid pesuvahendeid Te kasutate, et valge jääks valgeks ja must mustaks?
Millised on parimad plekieemaldus vahendid?
Millised on parimad plekieemaldus vahendid?
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Re: Pesuvahendid
See pole kyll pesuvahend ,aga et värvid laiali ei laheks ,kasutan alati colorcatcherit.
Eestis on soome oma mingi sarnane.
Ilma selleta enam pesu pesta ei oska.
Eestis on soome oma mingi sarnane.
Ilma selleta enam pesu pesta ei oska.
olen kindlaks jäänud vedelatele pesuvahenditele, kui dagi ei meeldi need pulbri asjad kasutan Mayeri toodangut. olen kogu aeg ka lapse pesu sellega pesnud.
kiisumari- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2061
Mina olen juba vägapikka aeg kasutanud Ariel Colorit ja olen väga rahule jäänud. Plekid olen alati välja saanud Vanichiga.
kats- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2780
Registration date : 18/02/2009
Mina kasutan plekkide eemaldamiseks Ace Delicate'i ja vàhemalt punase veini plekid tulevad laudlinast ilusti vàlja.
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Vot mina ei suuda Arieli kasutada, pesu on jah puhas, aga see hais on minu meelest kohutav!! Sain lapsele mõned riided sõbrannalt ja ma pidin nad ikka päris mitu korda leaotama ja läbi pesema enne kui sain selle keemia haisu välja!kats kirjutas:Mina olen juba vägapikka aeg kasutanud Ariel Colorit ja olen väga rahule jäänud. Plekid olen alati välja saanud Vanichiga.
Kasutan pesupähkleid, sapiseepi (nii tahket, kui vedelat) ja ka käsitis pestes kasutan vedelat lõhnata pesevahendit, nimeks Neutral, seda vist Eestis veel pole... Põhimõteliselt Miniriski taoline vahend!
Marleen77- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009
Neutral on Eestis täitsa saadaval! Ma kasutan pesupesemiseks Neutral pesugeeli ja loputusvahend MiniRiskiga, sest need vahendid on lõhnavabad.
MiniRiski loputusvahend teeb pesu tõesti pehmeks ja kasutan seda ainult voodipesu ja rätikute loputamisel (kõikide pesude puhul loputusvahendit ei kasuta).
MiniRiski loputusvahend teeb pesu tõesti pehmeks ja kasutan seda ainult voodipesu ja rätikute loputamisel (kõikide pesude puhul loputusvahendit ei kasuta).
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Pesupulbritest kasutan seda just mis kaubandusest kätte odavalt saab, kas siis Rex või Boonux või midagi muud aga mitte mingil tingimusel ei Arieli ega Bersilit kuna need haisevad kohutavalt, sellepärat ei kasuta ka pesuloputusvahendit kuna need ka haisevad ja samas on puhas raharaiskamine.
Plekkide eemaldamiseks on mul kodus tavaline pesuseep ning võtab vabalt kõik plekid välja, isegi mustikaplekid mida ma ei lootnudki poisi pükstelt välja saada.
Plekkide eemaldamiseks on mul kodus tavaline pesuseep ning võtab vabalt kõik plekid välja, isegi mustikaplekid mida ma ei lootnudki poisi pükstelt välja saada.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Mina kasutan peamiselt Persili pesugeele (jätavad pesule nii hea värske lõhna) ja Lenor Aromatherapy pesuloputusvahendeid.
Laste asju pesen MiniRisk pulbri ja pesuloputusvahendiga.
Plekieemaldusel kasutan Vanish OxyActionit või tavalist pruuni pesuseepi.
Laste asju pesen MiniRisk pulbri ja pesuloputusvahendiga.
Plekieemaldusel kasutan Vanish OxyActionit või tavalist pruuni pesuseepi.
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Kasutan mayer sensitive pesugeeli ja lenori pesuloputusvahendit. Nii meeldib pesu lõhn pärast lenoriga pesemist
Lapse riideid olen pesenud miniriski pesugeeli ja loputuvahendiga.
Ning kui tahan mõnda plekki eemaldadsa kas siis super 10-ga või vanisiga.
Lapse riideid olen pesenud miniriski pesugeeli ja loputuvahendiga.
Ning kui tahan mõnda plekki eemaldadsa kas siis super 10-ga või vanisiga.
TupsuNunnu- Postituste arv : 44
Registration date : 10/09/2010
Ma olen eluaeg Arieli kasutanud. Mulle just meeldib, kui pesul on lõhn (teiste meelest siis hais juures). Loputusvahendit kasutan ka.
Lapse pesu pesen GNLD pesupulbriga. See on allergiavaba ja peseb pesu ikka tõesti puhtaks. Korra pesin ka oma valget pesu sellega ja tõesti üllatusin..mu "valged" sokid olid jälle nagu uued. Võttis kohe suu ammuli Olen proovinud Minisriski ja Mayerit ka, aga need minul pesu puhtaks ei pesnud.
Plekkide eemaldamiseks kasutan tavalist söögiäädikat. Määrin pleki äädikaga kokku ja lasen suts seista..panen masinasse ja plekk kadunud
Lapse pesu pesen GNLD pesupulbriga. See on allergiavaba ja peseb pesu ikka tõesti puhtaks. Korra pesin ka oma valget pesu sellega ja tõesti üllatusin..mu "valged" sokid olid jälle nagu uued. Võttis kohe suu ammuli Olen proovinud Minisriski ja Mayerit ka, aga need minul pesu puhtaks ei pesnud.
Plekkide eemaldamiseks kasutan tavalist söögiäädikat. Määrin pleki äädikaga kokku ja lasen suts seista..panen masinasse ja plekk kadunud
enny- Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009
Mina kasutan ka hetkel Arieli, ja ka mulle meeldib, kui pesul on mõnus lõhn juures Lapse pesu pesen nii MiniRiski kui Mayeriga.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Pesupulbrit kasutan seda mida kaubandusest odavalt kätte saab.
Plekieemalduseks kasutan Vanish oxy action pulbrit. Sellega väga ruhul, siiani olen kõikidest plekkidest jagu saanud.
Plekieemalduseks kasutan Vanish oxy action pulbrit. Sellega väga ruhul, siiani olen kõikidest plekkidest jagu saanud.
Külaline- Külaline
Mina üldiselt kasutan vedelaid pesugeele arieli jne ja ma ei ütleks küll et riietele lõhn jääks võibolla see et kasutan ka eraldi pesukuivatit tõmbab selle lõhna ära ma ei tea aga enne kui kuivatit polnud oli küll riietel tugev lõhn juures plekid eemaldan sapiseebiga super hea ja odav vahend!
Marell2312- Postituste arv : 19
Registration date : 19/01/2012
Mina kasutan ka Arieli, sest mees teistele pesupulbritele allergile..mulle meeldib ka kui pesul on mõnus lõhn, kasutan ka pesupehmendaja Silanit ja Lenorit. Aga mina pesen ka lapsepesu selle pulbriga, kas ma teen ikka õieti??!! :O
usu mind see pulber on ikka testitud ja kui siiani pole mingit probleemi olnud siis milleks paanika,mina pesen sammuti kogu oma pere ühe pesemisvahendiga ja siiani ok!Tupsu003 kirjutas:Mina kasutan ka Arieli, sest mees teistele pesupulbritele allergile..mulle meeldib ka kui pesul on mõnus lõhn, kasutan ka pesupehmendaja Silanit ja Lenorit. Aga mina pesen ka lapsepesu selle pulbriga, kas ma teen ikka õieti??!! :O
Marell2312- Postituste arv : 19
Registration date : 19/01/2012
Kasutan Neutrali või MiniRiski. Vahepeal oli kasutusel ka pesupähkli geel, aga seda panin ka Neutralile lisaks, sest iseseisvalt ei pesnud ta minu jaoks ikka päris nii puhtaks, kui oleks soovinud. Lõhnaga pesuvahendeid ei talu.
Plekieemalduseks on hetkel üks Amway toode ja kasutan palju ka tavalist majapidamisseepi
Plekieemalduseks on hetkel üks Amway toode ja kasutan palju ka tavalist majapidamisseepi
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Kasutan MiniRiski ja Neutrali pesugeele ja loputusvahendeid terve pere asjade pesemiseks. Neid lõhnaga asju ei kannata, ajavad sügelema ja no lõhn on ka ikka liiga intensiivne.
Plekkide eemaldamiseks olen kasutanud peamiselt Vanishit ja sapiseepi. See viimane on muidugi kõige tõhusam üldse!
Plekkide eemaldamiseks olen kasutanud peamiselt Vanishit ja sapiseepi. See viimane on muidugi kõige tõhusam üldse!
O.M.A. klubi :: Kodu :: Koduabiline
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1