O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi?

+6
lilleke
p2rnakas
Mannu:)
kiisumari
accra
Iirlane
10 posters

Go down

Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi?

Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? Vote_lcap2%Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? Vote_rcap 2% 
[ 1 ]
Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? Vote_lcap76%Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? Vote_rcap 76% 
[ 32 ]
Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? Vote_lcap17%Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? Vote_rcap 17% 
[ 7 ]
Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? Vote_lcap0%Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? Vote_lcap5%Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? Vote_rcap 5% 
[ 2 ]

Kokku Hääli : 42

Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? Empty Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi?

Postitamine  Iirlane Kolm 02 Sept 2009, 14:40

.

Kas teile meeldib meie retseptinurk ja mida sooviksite rohkem näha?

Viimati muutis seda Iirlane (Püh 06 Sept 2009, 20:28). Kokku muudetud 2 korda
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902
Registration date : 16/02/2009

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? Empty Re: Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi?

Postitamine  Külaline Kolm 02 Sept 2009, 14:42

v2ga hea on see kui saab retsepte siia panna ja võtta... olen mitmeid kooke teinud ja ühtteist ka soolaste toitude poole pealt teinud... :smaili:
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? Empty Re: Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi?

Postitamine  Külaline Kolm 02 Sept 2009, 15:59

Väga head retseptid :smaili: Kindlasti on siin koos kõigist kõige paremad toidud :chees: Mulle isiklikult meeldib kõige rohkem, kui pildid on retseptide juures :smaili: Need kohe kutsuvad seda toitu tegema Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? 662237 Pean ennast ka kätte võtma ja rohkem köögis askeldama hakkama, eriti just soolase koha pealt Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? 848853
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  accra Kolm 02 Sept 2009, 18:58

Ma siis aint imetlen kuna mul pole ju ahju :laugh: .
accra
accra
Moderaator
Moderaator

Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? Tiitli23
Postituste arv : 5652

Tagasi üles Go down

Postitamine  kiisumari Kolm 02 Sept 2009, 20:44

accra kirjutas:Ma siis aint imetlen kuna mul pole ju ahju :laugh: .

šokolaadi-mascarponevaht jõhvikatega selle jaoks pole ahju vajagi Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? 173454 Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? 173454 Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? 662237 Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? 662237
kiisumari
kiisumari
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2061

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mannu:) Kolm 02 Sept 2009, 22:34

accra kirjutas:Ma siis aint imetlen kuna mul pole ju ahju :laugh: .

Oh, ma tean, mida sa tunned!
Muide, doominootrühvilte jaoks pole ka ahju vaja Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? 173454
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 581

Tagasi üles Go down

Postitamine  p2rnakas Nelj 03 Sept 2009, 00:10

Mulle väga meeldib retseptinurk, kuna teiste läbiproovitud retseptid on alati suht kindlapeale minek, eriti kui on omalt poolt parandused juurde tehtud :smaili:
p2rnakas
p2rnakas

Postituste arv : 234
Registration date : 13/08/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  lilleke Püh 06 Sept 2009, 17:03

Ei saanud hääletada. Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? 662237 Tean, kus retseptinurk on, aga pole ühtegi neist seal vaadanud ega lugenud ja proovinud ka mitte. Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? 848853
lilleke
lilleke

Postituste arv : 102
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  effike Püh 06 Sept 2009, 17:47

retseptinurgake on väga hea-palju häid retsepte saab!

accra - varsti sa enam ei imetle, saad ju ahju ning siis enam pääsu ei ole, accra küpsetab kohe ilusa koogi meile uues korteris :01:
effike
effike
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 738

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Püh 06 Sept 2009, 18:49

Olen proovinud erinevaid retsepte - peamiselt magusaid küpsetisi. Väga hea on , et foorum võimaldab inimestel arutleda iga retsepti üle ja nii saab huvitavaid ideid, kuidas mõnda asja rikastada või teisiti teha :smaili:
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Püh 06 Sept 2009, 20:23

lilleke -minu viga et seda varjanti ei pannudki. Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? 998953
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  lilleke Püh 06 Sept 2009, 21:31

Iirlane kirjutas:lilleke -minu viga et seda varjanti ei pannudki. Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? 998953
Aitäh! Kas oled teinud toitu OMAfoorumi retseptide järgi? 662237 Nüüd on ka minu hääl antud. :smaili:
lilleke
lilleke

Postituste arv : 102

Tagasi üles Go down

Postitamine  elefant Teis 08 Sept 2009, 00:02

Hääle andsin millalgi varem- ei ole ise midagi järgi teha üritanud. Ahjutu nagu ma olen. (Tegelikult kahtlustan, et ega see ahi mind eriti ei päästaks, sujuvalt oleks pannid valed või mingi muu väga mõjuv mitte tegemise põhjus).

Honeymooni virsikukooki olen küll söönud. Võibolla veel midagi aga ma vaatan toiduteemast enamasti mööda ja pole kursis seal toimuvaga.
elefant
elefant
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 406
Registration date : 10/03/2009

http://www.ehted.webnode.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Laup 14 Nov 2009, 21:47

Veel ei ole teinud, kuid üks päev just piilusin ja kindlasti katsetan ka ühtteist kui võimalus tekib :smaili: Mulle õudsalt meeldivad kokandusteemad.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics