TK: Mänguasi lapsele.
+22
mary
Cat
kristiina
siq29
naxy
Monique
Lehise
Pärlike
Siki
mannu03
armsake
lumemari
Heleen
babyapple
HoneyMoon
VäikeTama
kats
tixit
kiisumari
pariisitar
minaise
Iirlane
26 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 5
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: TK: Mänguasi lapsele.
Pool päeva tööd (tegin preilile vahepeal pooleteise aastaseks saamise puhul koogi ka) ja valmis ta mul saigi... Marinel tundis isegi ära, kellega tegu :01:
lumemari- Postituste arv : 219
Registration date : 05/06/2009
Lumemari- ma olen nüüd sügavalt häiritud. Tahan ju kaaaaa! Pool päeva- hakkasin ka suure hurraaga tegema ja päeva teises pooles viskasin loperguse peaga pooliku Lote prügikasti Võibolla lähen uuele tiirule, võibolla mitte. Teie omad on vastikult ilusad, siis ei taha mingit... asja.
Minu lotte on ka loperguse peaga ja liiga pika koonuga ,aga l6puks ,kui k6rvad ja juuksetutt kyljes olid,siis polnudki nii hull.
Lumemari-vaga armas tuli! :smaili:
Lumemari-vaga armas tuli! :smaili:
Ma vaatasin ka, et tegelikult võiks see Lotte olla natuke lühema koonuga. Igal juhul see inimene, kes selle juhendi tegi, on siiski väga suuuuure tööga hakkama saanud ning kui sellesse süveneda, on täiesti võimalik selline suureninaline Lotte-preili valmis teha. Ja mis kõige põhilisem - laps tundis ära niipea, kui kõrvad olin külge saanud. Isegi siis, kui veel silmi, nina polnudki ning kleiti polnud tegemagi hakanud.
Äärmiselt lahe verisoon :smaili:
Te olete nii kadestamisväärselt osavad siin Kahju, et ma ei oska teha, teeks hea meelega
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Honeymoon -niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii armas Lotte :smaili: ju!
Armsake ,aga 6pi heegeldamine ara ja saad ka teha!
Vaata heegeldamise teema all on 6petusi ka.
See polegi tegelt yldse raske.
Armsake ,aga 6pi heegeldamine ara ja saad ka teha!
Vaata heegeldamise teema all on 6petusi ka.
See polegi tegelt yldse raske.
mina üritasin õpetuse järgi Lottet teha kuid ei saanud sellest õpetusest suurt midagi aru
mannu03 kirjutas:mina üritasin õpetuse järgi Lottet teha kuid ei saanud sellest õpetusest suurt midagi aru
Võta õpetuses olevad skeemid appi, ma ainult tekstist ei suutnud samuti aru saada
Ma tegin 6petuse jargi ja kuna trykkisin lehe valja ,siis skeeme ei vaadanud. Vahepeal kui midagi segaseks jai ,siis tegein lihtsalt peast ,et tuleks Lottele sarnane.
alles parast kui valmis oli ,vaatasin netis skeeme kah ,ja siis sain aru kyll mida m6eldud oli.
Segane jutt.
Aga mu m6te on selles ,et alati ei peagi tapselt 6petuse jargi tegema ,.vaid v6ib ikka omaloomingut ka lisada.
alles parast kui valmis oli ,vaatasin netis skeeme kah ,ja siis sain aru kyll mida m6eldud oli.
Segane jutt.
Aga mu m6te on selles ,et alati ei peagi tapselt 6petuse jargi tegema ,.vaid v6ib ikka omaloomingut ka lisada.
ûhinen teiega mänguasja meisterdamisel!! Lottet ma kahjuks heegeldama ei hakka, kuna heegeldada ma ei oska ja vsjoo!
Ostsin täna kudumismaterjalid, et valmistada lapsele üks tore karu! Sellise, mis mu siinses lemmiklöngapoes on valmiskootud kujul olemas ja Almale nii meeldib sellega mässata- saab siis endale päris oma mömmiku- mul on juhuslikult ka selle valmistamise öpetus täiesti olemas, ühes löngafirma kataloogis avastasin selle, ainult et jääkaru valgena SIIN
Meie karu värv jäägu esialgu üllatuseks
Ostsin täna kudumismaterjalid, et valmistada lapsele üks tore karu! Sellise, mis mu siinses lemmiklöngapoes on valmiskootud kujul olemas ja Almale nii meeldib sellega mässata- saab siis endale päris oma mömmiku- mul on juhuslikult ka selle valmistamise öpetus täiesti olemas, ühes löngafirma kataloogis avastasin selle, ainult et jääkaru valgena SIIN
Meie karu värv jäägu esialgu üllatuseks
Vaga tubli Váike Tama!!!! :smaili:
kas see on seesama m6mmi?
Leidsin parema pildi.
Nii armas ju .
kas see on seesama m6mmi?
Leidsin parema pildi.
Nii armas ju .
Lõpuks sai ka meie pere Lotte silmanägemise :smaili: arvasin, et OMA klubi rongist jään igatahes maha. Algul viskasin mustrile pilgu pääle ja siis lõngapuntra sahtlisoppi tagasi- niipalju siis õpetusest (rohkem ma seda ei vaadanud). Aga tips oli nii õnnetu oma haigusega, et pidin lohutuseks midagi nikerdama ja lõpuks sattusin nii hoogu, et tegin lausa sooja pesu selga (stringidega külmuksid lumehanges kannid ära). Papud käivad veel jalaotsast ära, kuid kahtlustan, et õmblen varsti varbaotsa kinni . See on ainus tõeline näpunikerdis, mille valmimist ootasin nii nagu lapsed jõuluvana.
minaise- Juunikad 2008 abimode
Postituste arv : 152
Registration date : 25/05/2009
Minaise- :smaili:
Siki- Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009
Mömmik on valma! Aga ma pilti esialgu ei avalda, äkki veel räägite mu lapsele ära, see on talle reedeks minisünna kingituseks Nuuh mitte et ta poleks selle vaese karu ühe jalaga kehaga vöi lausa lihtsalt lahtis käega juba mööda elamist ringi mütanud
Asi sai... nohh mitte just niii proff, kui ise endale vaimusilmas ette olin kujutanud, kuid esimese tööna kölbab küll :01: Kudumine pole midagi, aga vot see monteerimine on see kurjajuur.
Lotte-vabrik töötab täies hoos nagu ma näen :smaili: Kunagi teen ka, kui ömblemise maania peale peaks tulema
Edit:
No aga neljapäeval sai siiski kapist välja venitatud :01:
Asi sai... nohh mitte just niii proff, kui ise endale vaimusilmas ette olin kujutanud, kuid esimese tööna kölbab küll :01: Kudumine pole midagi, aga vot see monteerimine on see kurjajuur.
Lotte-vabrik töötab täies hoos nagu ma näen :smaili: Kunagi teen ka, kui ömblemise maania peale peaks tulema
Edit:
No aga neljapäeval sai siiski kapist välja venitatud :01:
Mõmmik on nagu juba öeldud väga väga nunnu
Mina sain õnneks Lotte poest imeodavalt, muidu oleks vist ka juba kauplend kellegi mulle selle käsitööna tegema. Läksin eile puhtjuhuslikult Selverisse sünnipäevaks lauale asju vaatama ja nägin, et nädalavahetusel on neil eripakkumine, mänguasjad -25%. Läksin vaatama, et äkki saan Liisule Jääajast selle tõruga orava, aga seda oli ainult väikest. Siis jäi mulle silma üks Lotte, aga tal oli kõrv veidi õmblusest lahti, rohkem neid ei olnud ka. Läksin infoletist küsima ja sealt öeldi ka et rohkem pole. Tahtsid alguses täitsa müügilt ära panna, aga küsisid, kas olen huvitatud ära ostma kui nad soodukat teevad. Olin nõus. Ütlesid, et annavad 100 krooniga ja kassas läheb siis veel 25 maha, kokku siis maksin 75 krooni (muidu oli ta pärishind 239.-), seega on meil ka nüüd Lotte ja Liisule ta väga meeldib :smaili: Ema tegi mul pisut käsitööd ka ja tegi Lotte kõrva korda
Mina sain õnneks Lotte poest imeodavalt, muidu oleks vist ka juba kauplend kellegi mulle selle käsitööna tegema. Läksin eile puhtjuhuslikult Selverisse sünnipäevaks lauale asju vaatama ja nägin, et nädalavahetusel on neil eripakkumine, mänguasjad -25%. Läksin vaatama, et äkki saan Liisule Jääajast selle tõruga orava, aga seda oli ainult väikest. Siis jäi mulle silma üks Lotte, aga tal oli kõrv veidi õmblusest lahti, rohkem neid ei olnud ka. Läksin infoletist küsima ja sealt öeldi ka et rohkem pole. Tahtsid alguses täitsa müügilt ära panna, aga küsisid, kas olen huvitatud ära ostma kui nad soodukat teevad. Olin nõus. Ütlesid, et annavad 100 krooniga ja kassas läheb siis veel 25 maha, kokku siis maksin 75 krooni (muidu oli ta pärishind 239.-), seega on meil ka nüüd Lotte ja Liisule ta väga meeldib :smaili: Ema tegi mul pisut käsitööd ka ja tegi Lotte kõrva korda
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Armsake,nae ajasime sullegi lotte isu peale!
Sul siis vedas et odavalt katte said ja laps 6nnelik.
Tama su m6mmi on niii armas ,et hakka v6i ise kuduma...
Sul siis vedas et odavalt katte said ja laps 6nnelik.
Tama su m6mmi on niii armas ,et hakka v6i ise kuduma...
Lõpuks sain ka mina oma mänguasja valmis. Tirts oli väga rahul, kui avastas, et käsi saab kokku panna ja uuesti lahti tõmmata.
Täpsem töökäik on SIIN
Täpsem töökäik on SIIN
Viimati muutis seda Siki (Kolm 16 Sept 2009, 15:41). Kokku muudetud 2 korda
Siki- Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009
Siki jänks on igati tore Ilusad riided seljas ja puha :01:
Iirlane, tee jah ka selline mömmik, meil igatahes juba teist nädalat sobib mängimiseks
Iirlane, tee jah ka selline mömmik, meil igatahes juba teist nädalat sobib mängimiseks
mul Puhh peaaegu valmis .....Juba ysna mitu aega ,aga naed pole kes ara l6petaks. :10:
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Mis on teie aastase lapse lemmikmäng/mänguasi?
» Fotoralli uus teema "Mänguasi + loodus" 2.03 - 22.03.2014
» Sallkrae lapsele.
» TK: Koome vesti lapsele
» Kas teete lapsele Puugivaktsiini?
» Fotoralli uus teema "Mänguasi + loodus" 2.03 - 22.03.2014
» Sallkrae lapsele.
» TK: Koome vesti lapsele
» Kas teete lapsele Puugivaktsiini?
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 5