O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AVON

3 posters

Go down

AVON Empty AVON

Postitamine  Külaline Esm 22 Juun 2009, 11:52

Kuna ma vaikselt tegelen sellega, siis mõtlesin, et ehk on keegi siinsetest ka huvitatud. Kes elavad kaugemal, neile on alati võimalik Eesti Postiga saata (10 kuni 20 krooni ei ole ju teab mis tappev raha)
Hetke kampaania kataloog siis netis on : http://www.avon.ee/PRSuite/static/e-brochure/e-brochure.html
Selle kampaania tellimus l2heb k2iku 29 või 30 juuni. Asjad saan k2tte seega 4 juuli ja hakkan ka kohe neid laiali saatma. Et tellimusi võiks saata mulle 28 juuni õhtuks.
Terv Karizma AVON 662237
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

AVON Empty Re: AVON

Postitamine  Iirlane Esm 22 Juun 2009, 12:06

Ma just tellisin avoni kosmeetikat 80 euri eest! :affraid: AVON 268551
Kusjuures ma ei ole tavaliselt kosmeetika ostja ,aga need poole hinnaga ja tasuta nann kaasa v6lus mind ara... :10:
Kusjuures "total makeover" armide vastane kreem t6epoolest teeb midagi ,kohe tunda. AVON 61899
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902
Registration date : 16/02/2009

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Esm 22 Juun 2009, 12:54

:smaili:
kus juures tellisin siin kunagi büstikreemi ja see ka on super hea asi :smaili: :smaili: :smaili:
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Esm 02 Nov 2009, 19:29

Mina tellin ka Avoni tooteid. Varem tellisin pea iga kuu, nüüd harvem. Mulle meeldis üks päevakreem, solutionsi oma :smaili: Olen üldiselt kõigi toodetega, mille tellinud olen, rahul olnud.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Evely Kolm 25 Nov 2009, 15:25

Mina tegelen ka Avon´iga. See minu hobi. Kellelegi pähe ei määri midagi. Katalooge annan vaid sõbrantsidele. Kes tahab, see tellib.

Kui keegi tahab midagi, mis minu arvates on jama, siis veenan ümber ja ütlen, et ära seda küll telli. Aeg-ajalt annan siis sõbrantsidele ka üllatuseks midagi tasuta tellitud asjadega kaasa jne. Minu jaoks ei ole see teenimise eesmärgil vaid nagu juba eelpool mainitud - hobi,

Tellimuse teen igast kataloogist,
Evely
Evely
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 315
Registration date : 17/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Püh 20 Dets 2009, 12:07

Mina hakkan ka nüüd uuest aastast ise otsemüügiga tegelema, ka rohkem hobi pärast, kellelegi midagi peale ei suru. Kui kellelgi aga minu piirkonnast v ka mujalt on huvi, saab minu kaudu tellida. Kui kellelgi on huvi kataloogi vastu, toimetan kohale AVON 824600
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down