O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oled sa solaariumi fänn?

+20
kats
Gettukas
magnificat
naxy
janee
Monique
muffyns28
tirtzzz
Marianne
Lehise
minake
kiisumari
Pärlike
armsake
pariisitar
liisa003
effike
Soulshaker
kristiina
Kaja
24 posters

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Go down

Oled sa solaariumi fänn? - Page 2 Empty Re: Oled sa solaariumi fänn?

Postitamine  anukas Nelj 17 Juun 2010, 22:39

Talveperioodil olen solaariumit ikka korra kuus külastanud. Mulle meeldib, kui nahk on veidi jumekas Oled sa solaariumi fänn? - Page 2 633777
Ja suvel meeldib päikese käes olla.
anukas
anukas

Postituste arv : 108
Registration date : 10/01/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Reede 18 Juun 2010, 11:02

Ei ole solaariumis käinud ja kindel ei ka tulevikus minemise kohta! Ma ei soovi oma nahka rikkuda, isegi päikese käes olen paljalt väga harva, enamasti hoian varju või siis on mul ikka pluus seljas. Kõige halvemini päike peale ei hakka, aga no ei ole päikeseinimene. Ei ole mul nii oluline ka jumekat nahka omada. Mingi päevitus tuleb ju ikka suvel peale, kui aias-põllul toimetan või lapsega jalutan. Ja üks asi veel, mul tekiks ilmselt sinna solaariumikirstu pugedes klaustrofoobia, juba paljas mõte sellest paneb hirmust värisema. Liiga kitsas koht minu jaoks.
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Oled sa solaariumi fänn? - Page 2 Tiitli23
Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  lemming Reede 18 Juun 2010, 13:57

Soulshaker kirjutas:Mees naerab, et naistearst kirjutas mulle nahavähi välja.
Aga mul on jah tegelt kohustus kord nädalas sollis käia - aga no ei jõua kuidagi sinna.
Vimati käisin 2 kuud tagasi.
mis põhjusel sellist asja välja küll kirjutatakse, kui saladus pole? ja veel naistearst?

aga mulle varem meeldis väga käia. enne lapsesaamist tegin kevaditi alati ühe kuuri, noh nii 10x v nii. nüüd pole ammu jõudnud kahjuks. eriti külmal ajal, kui see kevad ei tule ega tule, on seal üpris mõnus peesitada. peale Final Destination mingi osa (äkki 2?) nägemist tekkis väike tõrge Oled sa solaariumi fänn? - Page 2 329369 aga üritasin sellest ikka üle olla

muidugi aastaringselt grillimas pole kunagi käinud, see vist tõesti hirmus kahjulik nahale. aga väikestes kogustes enne suvehooaega ma ei leia selles midagi halba. eesti suvi ju nii lühike, et ei jõua korralikult pruuniks minnagi, kui suvi juba läbi. et noh, talvel jõuab küll seda lumivalgukest mängida, aga mulle meeldib vaheldus
lemming
lemming
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 930
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Tagasi üles

- Similar topics