Sülearvuti valimine
+7
Maria
imeline
accra
armsake
mercaa
Soulshaker
HoneyMoon
11 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Tehnikavaldkond
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Sülearvuti valimine
Tere. Kui hakkan kunagi valima sülearvutit siis on mul vaja head, kiiret massnat. Ilmselt ei saa suures mahus seinas olla, peaks olema aku pidav. Sisse tahan panna palju pilte ja teha slaidiprogramme, muid pilditöötlusasju. Ära peaks tundma ka word'i dokumendid. Suurus ei ole oluline (väga väikest ei taha).
Mis firmat, mudelit masinat soovitate, miks? Mida kindlasti ei soovita (halvad kogemused mõne mudeli mõne osa kohta jne). Mida soovitate juurde osta, mitteosta?
Mis firmat, mudelit masinat soovitate, miks? Mida kindlasti ei soovita (halvad kogemused mõne mudeli mõne osa kohta jne). Mida soovitate juurde osta, mitteosta?
Viimati muutis seda HoneyMoon (Kolm 30 Juun 2010, 20:10). Kokku muudetud 1 kord
Re: Sülearvuti valimine
Mul on ML olen über rahul.
Muidu ma suht tumba arvuti majanduses.Midagi soovitada ei oska aga foorumitest on silma jäänud et HP'dega kõige rohkem probleeme.
Muidu ma suht tumba arvuti majanduses.Midagi soovitada ei oska aga foorumitest on silma jäänud et HP'dega kõige rohkem probleeme.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Ma tean, et Dellil olemas lisaaku, mida saab pista CD/DVD asemele. Seega peab vastu siis päris pikalt (kahe aku jagu).
See võimalus äkki muidugi teistel ka aga ma ise olen Dell'iga kokku puutunud ja väga rahul :smaili:
See võimalus äkki muidugi teistel ka aga ma ise olen Dell'iga kokku puutunud ja väga rahul :smaili:
mercaa- Omaklubi hõbe
- Detsember 2008 abimode
Postituste arv : 699
Registration date : 30/04/2009
Minu mees soovitaks ka ML-i, sest see Eesti oma värk, garantiid asjad kohapeal, netist kõik draiverid saada jne. Tal endal ka ML.
Ei soovita ta HP-d. Meil oli üks kodus ja ei olnud suurem asi arvuti.
Ei soovita ta HP-d. Meil oli üks kodus ja ei olnud suurem asi arvuti.
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Mina vana arvuti outsider olen old aint HPde omanik ja ostnud olen need välimuse järgi .
Kõik kolm on töödand truult niikaua kui olen avastand uue ja uhkema ,st ilusama.
Viimase ostsin ka nii ,et jalutasime poodi ja ma siis näpuga näitasin ,et mulle meeldib see ja tahan .Müüja hakkas siis küsima ,et miks selline just ja hakkas seal pakkuma teisi aga ma ütlesin ,et see nii seksikas valge ja läheb mo telefoni ja küüntega kokku ,et tahan seda :chees: .
Peale seda müüa vaatas suu lahti natuke ja tegi mökkk-mökkk ja läks pabereid täitma .
Nüüd tahaks seda punast aga nuh kannatan natuke veel ja siis .
Kõik kolm on töödand truult niikaua kui olen avastand uue ja uhkema ,st ilusama.
Viimase ostsin ka nii ,et jalutasime poodi ja ma siis näpuga näitasin ,et mulle meeldib see ja tahan .Müüja hakkas siis küsima ,et miks selline just ja hakkas seal pakkuma teisi aga ma ütlesin ,et see nii seksikas valge ja läheb mo telefoni ja küüntega kokku ,et tahan seda :chees: .
Peale seda müüa vaatas suu lahti natuke ja tegi mökkk-mökkk ja läks pabereid täitma .
Nüüd tahaks seda punast aga nuh kannatan natuke veel ja siis .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Meil on mehega mõlemal HP Compaq 6910p ja oleme väda rahul. Kunagi kasutasin mingit DELLi junni ja no never again!
noo ütleme, nii et ma ka suht tumba arvutite ja muu tehnika osas. Aga see eest mu mees teab kõike arvutite osas. Hp on ok...aga mingi partii tuli juba tehasest välja praagina...nii et hp garantii laos on pikad pikad virnad neid...mingi jama emaplaadiga.
mul endal on Dell ja olen väga rahul. Aku peab normaalselt (enne pides 3 tundi aga nüdü on läpakas kodus jakoguaeg jutme otsas ja sellega ma oma aku ära rikkusingi ja peab nüüd 1,5tundi vastu).
Piltide osas oleks tegelikult kõige parem ikkagi Mac. Meil kodus kõikide muude arvutite kõrval ka Mac (kuna mu mees ka hobina tegeleb ürituste ja muude asjade pildistamisega, siis pilte töötleb ta mac´is). Ma ise pole veel väga süvenenud Mac´i.
ML on tavakasutajale väga ok...suht normaalse ja taskukohase hinnaga.
:hmmm: hmmm, rohkem ei oskagi muid firmasid välja tuua :hmmm:
mul endal on Dell ja olen väga rahul. Aku peab normaalselt (enne pides 3 tundi aga nüdü on läpakas kodus jakoguaeg jutme otsas ja sellega ma oma aku ära rikkusingi ja peab nüüd 1,5tundi vastu).
Piltide osas oleks tegelikult kõige parem ikkagi Mac. Meil kodus kõikide muude arvutite kõrval ka Mac (kuna mu mees ka hobina tegeleb ürituste ja muude asjade pildistamisega, siis pilte töötleb ta mac´is). Ma ise pole veel väga süvenenud Mac´i.
ML on tavakasutajale väga ok...suht normaalse ja taskukohase hinnaga.
:hmmm: hmmm, rohkem ei oskagi muid firmasid välja tuua :hmmm:
Maria- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 456
Registration date : 22/02/2009
mul HP ja no .
Ma kirun oma läpaka tegijad HP mölakateks.... NO näiteks cd lugeja on täpselt seal kus ma arvutit tõstes kinni võtan- ja see hüppab koguaeg lahti. Lisaks viskab mul aegajalt ekraanil pilt eest ära- kogu ekraan läheb ühte tooni järsku.
..................vähemalt on mul huvitav, sest iga kord on uus värv
Ma kirun oma läpaka tegijad HP mölakateks.... NO näiteks cd lugeja on täpselt seal kus ma arvutit tõstes kinni võtan- ja see hüppab koguaeg lahti. Lisaks viskab mul aegajalt ekraanil pilt eest ära- kogu ekraan läheb ühte tooni järsku.
..................vähemalt on mul huvitav, sest iga kord on uus värv
Külaline- Külaline
Kasutasin aastaid PC'sid. Mul oli ikka t2its mitu erinevat ja viimane oli kalli raha eest ostetud Toshiba lapikuks keeratava ekraaniga, mille peal sain ka joonistada ja muid uhkeid asju teha. Nyyd 6 kuud tagasi viskas kopa t2iega ette, sest kogu aeg olid mingid jamad mingite m8tetute viirustega ja aku oli yks suur ymmargune 0. Arvuti aeglane, essugi ei saa tehtud, ainult oota Kuna mees kasutab aastaid Mac'i ja tal pole kordagi millegagi probleemi olnud, siis l8puks andsin alla ja muretsesin endale ka. Oi ma olen rahul Aku tootab pikalt, kaasas on miljon erinevat programmi ja lahendust (PC'ga saad heal juhul Word'i kaasa ), ei mingeid sadu miljoneid PC'le m8eldud viiruseid ja no lihtsalt r88m on kasutada. Kui varem oled pigem PC'ga kokku puutunud, siis v8ib paar tunnikest aega minna, et "uues kodus" mugav oleks, aga kui mina sain hakkama, siis saad sina ammugi
IPhoto on piltide jaoks ka v2ga hea :smaili:
IPhoto on piltide jaoks ka v2ga hea :smaili:
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
honeymoon kirjutas:Tere. Kui hakkan kunagi valima sülearvutit siis on mul vaja head, kiiret massnat. Ilmselt ei saa suures mahus seinas olla, peaks olema aku pidav. Sisse tahan panna palju pilte ja teha slaidiprogramme, muid pildtitöötlusasju. Ära peaks tundma ka word'i dokumendid. Suurus ei ole oluline (väga väikest ei taha).
Mul on samuti ML, ostetud Enterist olen sellega väga rahul. Aku peab nö säästurežiimiga (pilt veits tumedam ning heli välja lülitatud) vastu kuni 6 tundi. Keskklassi läpparit sellise pidavusega on suhtkoht keeruline leida. Minu jaoks oli oluline ka see, et arvuti oleks kergem kui 3 kg (paberite järgi peaks antud arvuti olema 2kg ringis). Enamiku uute arvutite puhul on see, et tarkvara (programmid) pead sa ikkagi ise muretsema (kas ostma, ntx Office'i, kuna sa tahad kasutada wordi ja slaidi programme, või siis internetist vabavarana saadavaid alla laadima - enamik pilditöötlusprogamme on täiesti saadaval sedasi).
lumemari- Postituste arv : 219
Registration date : 05/06/2009
Upitan teemat. Mac'i kasutajaid meil siin veel ehk? Kommentaare paluks Või uuemate PC-de kommentaare.
Edit- mitu tolli on ekraanimõõt teie arvutil ja kas olete rahul?
Edit- mitu tolli on ekraanimõõt teie arvutil ja kas olete rahul?
Minul MacBook, 13,3" ehk et mõnus väike. Ostetud 2007 ja siiamaani superheas korras. Eriti suured kiidusõnad aku vastupidavusele, 4-5 tundi peab siiani vabalt vastu. Ei ostaks enam elusees PC. Mehel on HP Compaq, on kah üldiselt hea, aga noh Macist parem ikka ei ole. Uuemad MacBookid on mõnusamad muidugi, ka välimuse poolest, mul suht vana mudel. Kui midagi täpsemat teada tahad, siis küsi, ei oskagi hetkel rohkem muljetada.
no näiteks- seal on teised programmid peal (mul praegu windows) tööasju pean ka windowsis ajama. Kuda on tekstidokumentide jms kraami ühest süsteemist teise liigutamisega? olen jah rumal. Aga pärast mingit üllatust, et -oh, sellega ju nii ei saagi- ka ei tahaks.
Ise pole Mcidega kokku puutunud, ei oska tahta. Rahakott ka peale ei hakka.
Hetkel kodus 15,4 ja 10,1 tollised läpakad. Väiksem on uus Samsung N220, aku kestvus kirjade järgi kuni 12h. Tegelikult ca 5h, sest ma ei viitsi Hyperspacis kogu aeg surfata (netikeskkond, kus windows on välja lülitatud) ja muid säästuvahendeid ka eriti ei kasuta.
Hetkel kodus 15,4 ja 10,1 tollised läpakad. Väiksem on uus Samsung N220, aku kestvus kirjade järgi kuni 12h. Tegelikult ca 5h, sest ma ei viitsi Hyperspacis kogu aeg surfata (netikeskkond, kus windows on välja lülitatud) ja muid säästuvahendeid ka eriti ei kasuta.
liisuu- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1224
Registration date : 12/08/2009
Uurisin mehelt j2rgi ja ta ytles, et s8ltub, mis programmidega sa tootad. Kui sa kasutad Office'it (Word, Powerpoint, Excel, jne), siis need on Mac'il ka olemas ja seega pole probleemi
Mul endal on 13 tollise ekraaniga must Macbook ja mehel on suurema ekraaniga Macbook Pro. Ise eelistan enda oma ja mulle piisaks t2ielikult ka valgest Macbookist (v2iksem protsessor), mida 2mm kasutab. Kui sa just ei taha millegi v2ga keerulisega tegeleda, siis pole m8tet raha kulutada ja kallimaid variante kaaluda.
Mul endal on 13 tollise ekraaniga must Macbook ja mehel on suurema ekraaniga Macbook Pro. Ise eelistan enda oma ja mulle piisaks t2ielikult ka valgest Macbookist (v2iksem protsessor), mida 2mm kasutab. Kui sa just ei taha millegi v2ga keerulisega tegeleda, siis pole m8tet raha kulutada ja kallimaid variante kaaluda.
-
M2lu ja protsessori kiiruse vahe on. Macbook Pro'ga saab n2iteks video tootlust teha, kiiresti. P8him8tteliselt igasuguseid keerulisi ja professionaalseid toiminguid. Minu mees on muusik ja kasutab oma Pro'd muusika tegemisel ja heli tootlemisel. Ta v2idab ka, et kui sa ei tegele professionaalse video ega muusika tootlemisega, ei ole absoluutselt vahet, kas sul on Macbook v8i Macbook Pro.
-
Apua! Mida tähendab:
Võrgukaart Fast Ethernet või võrgukaart 10/100
Mac'ist peab siiski hinna pärast vist loobuma PC saab kõike selle raha eest (ka viiruseid) rohkem...
Ja op.süsteem DOS= eimidagi?
Võrgukaart Fast Ethernet või võrgukaart 10/100
Mac'ist peab siiski hinna pärast vist loobuma PC saab kõike selle raha eest (ka viiruseid) rohkem...
Ja op.süsteem DOS= eimidagi?
O.M.A. klubi :: Kodu :: Tehnikavaldkond
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1