O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kas on olemas arme kaotavaid kreeme?

4 posters

Go down

Kas on olemas arme kaotavaid kreeme? Empty Kas on olemas arme kaotavaid kreeme?

Postitamine  Kaja Esm 01 Juun 2009, 15:21

Nimelt mul jalgadel mõned armid (lapsepõlves kukkumisest; võistlustelt) ja paar tükki käel. Need armid ei ole küll hirmus suured, aga ennast häirivad.

Kas on äkki olemas mingit kreemi, mis kaotaksid armid? või muudaksid armid võimalikult heledaks?
Kaja
Kaja
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1292
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Kas on olemas arme kaotavaid kreeme? Empty Re: Kas on olemas arme kaotavaid kreeme?

Postitamine  lemming Esm 01 Juun 2009, 18:58

mul kaela peal üls kole operatsiooni arm ja küsisin just ühe arsti käest nõu. ta ütles, et suhteliselt värskete armide jaoks on olemas selline kreem nagu Contratubex, aga vanemate jaoks nagu minu oma (see on u 2 aastat vana arm), kreemid enam ei mõju. nii et ei osanud mulle kohe mitte midagi muud soovitada kui ilukirurgiat
lemming
lemming
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 930

Tagasi üles Go down

Kas on olemas arme kaotavaid kreeme? Empty Re: Kas on olemas arme kaotavaid kreeme?

Postitamine  babyapple Esm 01 Juun 2009, 23:08

lemmingul tuline õigus - Contratubex aitab vaid värskeid arme, kus pole veel liilalt sidekudet tekkinud. Ilukirurgia tegeleb selliste vanade armidega, sest määrded siin kahjuks enam ei aita.
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Esm 01 Juun 2009, 23:11

Minu vana ja punnis armi tegi "ilusaks" ja heledaks ja siledaks üks venemaalt pärit haava salv :smaili:
Oleks mul püsivust et kõhtu ka kreemitada siis ehk saaks need ka korda.
Keisri arm ka mul paranes tänu sellele super kiirelt.

Aga ma lähen kolmapäeval proovima sellist asja nagu www.ultratone.ee Kas on olemas arme kaotavaid kreeme? 848853
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics