Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.135
5 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.135
Triibuliise ülekaalukas võit .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Re: Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.135
No tere.
Pühad läbi ja me kah kodus tagasi. Olime siis mökkil koos teiste Eestlastega.
Ma sain omale uue hobi frisbeegolfi.Mängisime seda järvepeal,seal oli hea loopida ei jäänd midagi ette .
Nüüd täna lähme poodi uurin omale kah neid kettaid.Nii tahaks loopima minna .
Mune aga me ei värvind,laual olid juba värvitud olemas . Nii palju muud oli teha ,et poleks old aegagi.
Oma esimeselt kirppari nädalalt sain üle 150.- tagasi raha,täna lähen viin natsa uut kauppa juurde.
Nii ,et igati rahul omadega .
Pühad läbi ja me kah kodus tagasi. Olime siis mökkil koos teiste Eestlastega.
Ma sain omale uue hobi frisbeegolfi.Mängisime seda järvepeal,seal oli hea loopida ei jäänd midagi ette .
Nüüd täna lähme poodi uurin omale kah neid kettaid.Nii tahaks loopima minna .
Mune aga me ei värvind,laual olid juba värvitud olemas . Nii palju muud oli teha ,et poleks old aegagi.
Oma esimeselt kirppari nädalalt sain üle 150.- tagasi raha,täna lähen viin natsa uut kauppa juurde.
Nii ,et igati rahul omadega .
accra- Moderaator
-
HeiHei!
See kirbukaäri siis päris tulus Teil seal ju
Viimane kord Soomes käies sain pisemale piigale täiesti korraliku tumedates värvides talvekombe (mitte ühtegi kulumist mitte kuskil), 15 euri eest. Sügisel hea lastekasse panna. Tutikat kohe üldse ei raatsi sinna panna. Suurem piiga käis see talv tutikatega, püksid täiesti kulunud ja ära pestud. Nii kahju. Aga pole midagi teha laps tahab ju roomata poris, mis laps ta muidu on
Eestis vist pole selliseid häid kirbukaid, pigem mingi jamps mida tasuta ka ei taha saada.
Või on Eestis ka kirbukaid, kuhu võiks pilgu heita? Teab keegi soovitusi jagada?
See kirbukaäri siis päris tulus Teil seal ju
Viimane kord Soomes käies sain pisemale piigale täiesti korraliku tumedates värvides talvekombe (mitte ühtegi kulumist mitte kuskil), 15 euri eest. Sügisel hea lastekasse panna. Tutikat kohe üldse ei raatsi sinna panna. Suurem piiga käis see talv tutikatega, püksid täiesti kulunud ja ära pestud. Nii kahju. Aga pole midagi teha laps tahab ju roomata poris, mis laps ta muidu on
Eestis vist pole selliseid häid kirbukaid, pigem mingi jamps mida tasuta ka ei taha saada.
Või on Eestis ka kirbukaid, kuhu võiks pilgu heita? Teab keegi soovitusi jagada?
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Keilas või kuskil sealpool avati ju kah nn iseteenindav kirppar.
Mul tuttaval oli igatahes mingiaeg pilt ,et tulge ostma.
Lisan jah ,et Keilas https://www.facebook.com/pages/Keila-KirbukasTaaskasutuskeskus/1416600278638591?pnref=lhc
Mees naeris ,et kui ma olin oma asjad saand puudele ja ära astund oli nagu haraka kari kallal old mo letil .
Igatahes niikaua kui ma sealtoimetasin sai laps endale täitsa tutika loomade raamatu 1 .- .Nüüd istub ja loeb(issi loeb fakte) ja targutab ,et kui kaua keegi on tiine ja mitu beebit saab .
Mul tuttaval oli igatahes mingiaeg pilt ,et tulge ostma.
Lisan jah ,et Keilas https://www.facebook.com/pages/Keila-KirbukasTaaskasutuskeskus/1416600278638591?pnref=lhc
Mees naeris ,et kui ma olin oma asjad saand puudele ja ära astund oli nagu haraka kari kallal old mo letil .
Igatahes niikaua kui ma sealtoimetasin sai laps endale täitsa tutika loomade raamatu 1 .- .Nüüd istub ja loeb(issi loeb fakte) ja targutab ,et kui kaua keegi on tiine ja mitu beebit saab .
accra- Moderaator
-
Ma ükspäev isegi astusin huvipärast sealt läbi. Kaupa oli vähe, midagi "minule" küll silma ei hakanud
Eks mõneaja pärast peaks uuesti tiiru tegema.
Eks mõneaja pärast peaks uuesti tiiru tegema.
Viljandis on "Sahtel" selline kohta. Nüüd uues kohas, aga sinna pole ma veel minna saanud. Vankriga sisenemise keeld varguste pärast. Eelmine aasta ostsin sealt poisile väga ägedad põlvpüksid.
Neiul hambad taas korda tehtud ja 4. kuu pärast tagasi.
Neiul hambad taas korda tehtud ja 4. kuu pärast tagasi.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Ma eile avastasin, et suuremal piigal tulevad taha, ülesse ja alla uued hambad. Varsti siis oodata meie juures hammaste väljakukkumisaega.
Piiga saab 5 päeva pärast juba 6 aga ühtki hammast pole veel ära kukkunud. Ise on ta üpris kurb selle pärast, sest lastekas mõnel 4sel juba hambad vahetuvad.
Piiga saab 5 päeva pärast juba 6 aga ühtki hammast pole veel ära kukkunud. Ise on ta üpris kurb selle pärast, sest lastekas mõnel 4sel juba hambad vahetuvad.
Poisil mõned vahetund juba aga Eidu see ei jõua ära oodata. Jube kuidas seletab ,et temal kah loksuvad jne.
Me käisime just paar tundi haiglas,poiss seal järve ääres koperdas ja ikka jalg nii valus ja sinine natsa. Tegime röntgeni jne ja no ikka tugev põrutus. Homme eks vaatab mis ma talle sinna lasteaeda jalga saan pandud.
Me käisime just paar tundi haiglas,poiss seal järve ääres koperdas ja ikka jalg nii valus ja sinine natsa. Tegime röntgeni jne ja no ikka tugev põrutus. Homme eks vaatab mis ma talle sinna lasteaeda jalga saan pandud.
accra- Moderaator
-
Hommik. Mul ikka mees jäi me sandiga koju, no nii kahju oli tast ja las laps parem puhkab. Homme siis vaatab kui saab tossu jalga läheb kui ei siis on veel kodus.
accra- Moderaator
-
Kiiret tervenemist Teile!
Mõnus kevad täna, hommikupoole kui me linnaringil käisime siis tibutas ja oli pilves, nüüd aga mõnus päike ja soe on ka
Kohe viskan kala ahju, juurde teen riisi ja salati. Ja siis puhkama.
Mõnus kevad täna, hommikupoole kui me linnaringil käisime siis tibutas ja oli pilves, nüüd aga mõnus päike ja soe on ka
Kohe viskan kala ahju, juurde teen riisi ja salati. Ja siis puhkama.
Meil kah tibutas,st sajas pool päeva. Maja ees igatahes oli päris palju lund tänu sellele suland .Ma ikka igapäev nühin harjaga asfalti me ukse juurest puhtaks. Ma loopisin omapaar tonni kiviklibu ju siia ja nüüd annab seda kokku kraapida.
Edu maja haldajale kes selle kõik pärast kokku kraabib.
Nüüd aga saadan lapsed magama ja võtan kurgi viilud tipikastmega omale kõrvale ja diivanile kerra.
Edu maja haldajale kes selle kõik pärast kokku kraabib.
Nüüd aga saadan lapsed magama ja võtan kurgi viilud tipikastmega omale kõrvale ja diivanile kerra.
accra- Moderaator
-
Mu tibinad magavad. Jube hästi viimastel päevadel vajuvad ära, enne üheksat juba vaikus majas.
Emal siis telekaaeg
Emal siis telekaaeg
accra- Moderaator
-
Panin pesu välja ja pesulõksude kott lendas minema, lõksud kukkusid kotist maha õnneks. Tulnuks ikka nööri külge kinnitada, mitte maha jätta kausi kõrvale. Kauss ka lendas veidi maad.
Neiu mul 5. aastane ja juba eelmine kevad ütles hambaarst, et võivad vahetuma hakata. Siis tegin küll suuri silmi. Esimene hamba võttis ära 12. jaanuaril, veidi enne 5a. 1k. saamist.
Neiu mul 5. aastane ja juba eelmine kevad ütles hambaarst, et võivad vahetuma hakata. Siis tegin küll suuri silmi. Esimene hamba võttis ära 12. jaanuaril, veidi enne 5a. 1k. saamist.
Tuul ka siin kõva. Meil maja kõrval suured kuused ja no jube kuidas tuul nendega rapsis. Ukse ees on männist ja kasest hunnik oksi.Käisin ja korjasin need kokku muidu pimedas veel jookse otsa neile.
Nüüd aga kiire pasta polognese ektra topelt juustuga ja siis jälle kirpparile asju viima ja korrastama oma letti.
Nüüd aga kiire pasta polognese ektra topelt juustuga ja siis jälle kirpparile asju viima ja korrastama oma letti.
accra- Moderaator
-
Õhtu!
Meil ka hirmus tuul. ja päikeeee
Käisime linnapeal. Sain pisemale piigale eluarmsad tossud. Algul kahjuks tema nr polnud aga siis avastas müüja, et mannekeenil täpselt meile vajalik nr jalas. Ja nii saimegi poest lahkuda uute tossudega Esimene pood kuhu sisse astusime ja kohe olemas.
Endale sain kleidi
Meil ka hirmus tuul. ja päikeeee
Käisime linnapeal. Sain pisemale piigale eluarmsad tossud. Algul kahjuks tema nr polnud aga siis avastas müüja, et mannekeenil täpselt meile vajalik nr jalas. Ja nii saimegi poest lahkuda uute tossudega Esimene pood kuhu sisse astusime ja kohe olemas.
Endale sain kleidi
Ma sain omale Espriti tavalised sinised teksad ja täitsa uued ja seda 4.- eest .
Eidu sai jälle mingi raamatu omale ,varsti nagu raamatukogus juba elaks .
Igatahes ülehomme jälle sinna korrastama ja vaatab mis siis leian .
Ma vaatasin lastele ,st Eidule tosse SD´st ,seal need Skechersi omad nii nunnud.
Eidu sai jälle mingi raamatu omale ,varsti nagu raamatukogus juba elaks .
Igatahes ülehomme jälle sinna korrastama ja vaatab mis siis leian .
Ma vaatasin lastele ,st Eidule tosse SD´st ,seal need Skechersi omad nii nunnud.
accra- Moderaator
-
Accra, Su lastel Soome keel suus?
Mu preilid voodis. Teen endale eilse lõhe soojaks, juurde toorsalati hunniku ja teleka ette.
Mu preilid voodis. Teen endale eilse lõhe soojaks, juurde toorsalati hunniku ja teleka ette.
Mul ka lapsed voodis. Juba 20.39 panin, ehk poole 11 jäävad magama. Tahaks magama minekut varemaks saada ja et üksi jääksid. Viimase pool aastat olen kõrval istunud. Poisi pärast rohkem, neiu saab ise hakkama.
Vaatsin netist väliseid kõvakettaid ja tundub, et ikka valin selle. Klickis sootsam, kui veel on saada ja saan kohe kätte, kuigi pole selle poega just väga head kogemused, aga ehk läheb õnneks.
Vaatsin netist väliseid kõvakettaid ja tundub, et ikka valin selle. Klickis sootsam, kui veel on saada ja saan kohe kätte, kuigi pole selle poega just väga head kogemused, aga ehk läheb õnneks.
Hommik.
Eidu ju puhta soomlane, räägib ainult Soome keeles. Eestis olles ma koguaeg poes, kohvikus tõlkisin. Poiss räägib ilusti 2 keeles , st teeb keeltel vahet. Rohkem ja rohkem küll tahab ikka Soome keel tulla. Ma aga ei jäta jonni ja räägin ainult Eestikeeles nendega. Poiss ju läheb augustis Soome kooligi.
Klickis oli mul vahepeal sugulane tööl , et ma ei kurda nende üle aga netist küll komme lugedes on p.... kukkund.
Eidu ju puhta soomlane, räägib ainult Soome keeles. Eestis olles ma koguaeg poes, kohvikus tõlkisin. Poiss räägib ilusti 2 keeles , st teeb keeltel vahet. Rohkem ja rohkem küll tahab ikka Soome keel tulla. Ma aga ei jäta jonni ja räägin ainult Eestikeeles nendega. Poiss ju läheb augustis Soome kooligi.
Klickis oli mul vahepeal sugulane tööl , et ma ei kurda nende üle aga netist küll komme lugedes on p.... kukkund.
accra- Moderaator
-
Hommik!
Meil miskine Toshiba välisketas. Ajab oma asja ära
Meil miskine Toshiba välisketas. Ajab oma asja ära
Meil täna nii ilus kevadilm, päike särab .
Mõnus kohe, igapäev võiks nii päikseline olla. Tuju kohe hoopis teine .
Mõnus kohe, igapäev võiks nii päikseline olla. Tuju kohe hoopis teine .
accra- Moderaator
-
Siin kah päike aga tuul ikka päris jube. Nii, et õues ei anna olla.
Ma siin üleni sünnipäevatrallis- menüü, riided, nõud....ah ja mis kõik veel. Kõik kohad on nimekirju ja meeldetuletusi täis, et ometi miskit olulist ei ununeks. Ega mul enam mõni 20 aastase pea otsas ole
Ma siin üleni sünnipäevatrallis- menüü, riided, nõud....ah ja mis kõik veel. Kõik kohad on nimekirju ja meeldetuletusi täis, et ometi miskit olulist ei ununeks. Ega mul enam mõni 20 aastase pea otsas ole
tellisin omale Hmmist tagi ja see ei sobi mulle.Söön ära ja siis sõidan linna ja viin tagastusse selle.Ma ju nii lootsin ,krt miks mul nii pikad käed küll olema peavad .
accra- Moderaator
-
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Similar topics
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi!) vol' 46
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi!) vol'55
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi!) vol'72
» Võidab see ,kes viimase vastuse kirjutab ( 12 tundi !) Vol 87.
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.127
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi!) vol'55
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi!) vol'72
» Võidab see ,kes viimase vastuse kirjutab ( 12 tundi !) Vol 87.
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.127
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2