Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.128
+3
ˇmiio23
tsunaami
Marianne
7 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Re: Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.128
Õhtu!
Minu kollased kevadekuulutajad:
Nüüd magama, eluväss
Minu kollased kevadekuulutajad:
Nüüd magama, eluväss
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Heip!
Omaklubisee on liiklus tekkinud!!!
Kusjuures jah, ka mulle on mõni jõuluasi vahepeal jalgu jäänud, no üritan neid ühte karpi surada aga ikka kuskilt midagi tuleb välja.
Naistepäevast niipalju, et vend kinkis mulle roosi ja isa, ema sinised hortensiad - ühed mu lemmiklilledest.
Ja mees viis mu Clazzi Robin Juhkentali kuulama. Nii mõnus kui mehega vahepeal deidil saab käia.
Ahjaa, mul läks vahepeal auto mahakandmisele. Mehele sõideti peateel külge. Õnneks ei saanud keegi viga. Aga autot ei ole enam. Ma nüüd siis jalakäija .. või siis rattainimene jälle
Kes teab, võibolla on tervislikum ka vahepeal jalgsi ringi liikuda. Nüüd siis eriti kevadel. Iga asi pidi millekski hea olema.
Omaklubisee on liiklus tekkinud!!!
Kusjuures jah, ka mulle on mõni jõuluasi vahepeal jalgu jäänud, no üritan neid ühte karpi surada aga ikka kuskilt midagi tuleb välja.
Naistepäevast niipalju, et vend kinkis mulle roosi ja isa, ema sinised hortensiad - ühed mu lemmiklilledest.
Ja mees viis mu Clazzi Robin Juhkentali kuulama. Nii mõnus kui mehega vahepeal deidil saab käia.
Ahjaa, mul läks vahepeal auto mahakandmisele. Mehele sõideti peateel külge. Õnneks ei saanud keegi viga. Aga autot ei ole enam. Ma nüüd siis jalakäija .. või siis rattainimene jälle
Kes teab, võibolla on tervislikum ka vahepeal jalgsi ringi liikuda. Nüüd siis eriti kevadel. Iga asi pidi millekski hea olema.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Hommik! Nii ilus päikeseline!!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
On jah ilus päike, tunnikese pärast õue ka. panin aknalauale mõned seemned ka potti, mul aken päikesepoolne, neil seal nüüd hea ja soe olla. Kui asi veel kevadisemaks läheb, siis vaja veel hakata taimi ette kasvatama
Meil ka päike ja linnulaul
Ma ei tea, mina olen vist imelik, aga minu arvuti väidab, et omaklubi foorum ei asugi enam endisel aadressil Kummaline.
Keetke üks tassike kohvi ja tulge lobisege ka meie teistes teemades Hoiame oma klubi ikka töös
Ma sundisin oma mehe eile kardinaid vahetama. Aitab jõuludest, teretulemast päikeseline rohe-valge-kollane kodu. Kui saaks veel selle jõuluvana ka sealt laest konksu otsast alla, oleks nagu päris
Ma sundisin oma mehe eile kardinaid vahetama. Aitab jõuludest, teretulemast päikeseline rohe-valge-kollane kodu. Kui saaks veel selle jõuluvana ka sealt laest konksu otsast alla, oleks nagu päris
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
ˇmiio23 kirjutas:Ma ei tea, mina olen vist imelik, aga minu arvuti väidab, et omaklubi foorum ei asugi enam endisel aadressil Kummaline.
Paraku nii on, seepärast kutsungi kõiki lobisema ka mujale, et meie tegevus ikka jätkuks, sest
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Ai-ai ma ei joo kohvi, kui kutsud mu teed jooma siis olen kohe käpp koristama peaks, aga ei viitsi. Tegin üle pika aja leiba, eks näis kuidas maitseb
Õhtu!
Meil oli täna lasteaias etendus. Minu piiga peaosas. Supervahvalt esinesid kõik
Saime etenduse filmile ka, nüüd 30 aasta pärast vahva vaadata.
Meil oli täna lasteaias etendus. Minu piiga peaosas. Supervahvalt esinesid kõik
Saime etenduse filmile ka, nüüd 30 aasta pärast vahva vaadata.
azzaaa, triibuliine sai võidu täna oli jällegi super ilm. Tuul oli küll natuke liiga suur, aga vähemalt pesu saab nüüd õue viia ja üsna ruttu kuivab ära ka
Õhtu!
Ma käisin mune ostmas
Noo munadepüha jaoks selliseid pisikesi värvilisi puidust. Mõtlesin, et peidan koju ära, joonistan pisikesed kaardid ka juurde kus järgmine muna asub ja lapsed siis otsivad. Pole varem midagi sellist teinud aga mõtlesin, et proovin see kord midagi natuke teistmoodi.
Mingid oksad tahaks ka koju tuua homme/ülehomme, äkki tulevad pühadeks pisikesed lehed külge ja siis saab need puidust munad ka nende okste külge kaunistuseks panna.
Vähemalt ideed on mul vägevad
Mis muidu Teie munadepüha traditsioonid on?
tegelikult ega erilisi traditsioone ei olegi, mustikatega ja sibulakoortega olen mune värvinud, kahjuks need poes müüdavad munavärvid eriti ei meeldi. Igal lapsel olen küll lasknud ühe muna ära värvida, aga see värv läheb koorest ka läbi, siis on üsna õõvastav seda muna pärast süüa.
Me värvime ka sibulakoortega ja mõtlesin, et seekord prooviks mõned selles salvrätiku tehnikas ka ära. Ei tea kas tuleb miskit välja.
Üks aasta värvisime suurema piigaga poes müüdavate muna värvidega. Lapsel oli lusti palju aga mul seda sodi polnud pärast nii meeldiv koristada.
Oma lapsepõlvest mäletan, et ikka sibulakoorte ja lõngajuppidega värviti, annan selle ka oma lastele edasi. Nii-nii põnev oli neid mune lõpuks lahti harutada, kunagi ei teadnud ju mis muster seekord tuleb.
Aga nüüd magama
Üks aasta värvisime suurema piigaga poes müüdavate muna värvidega. Lapsel oli lusti palju aga mul seda sodi polnud pärast nii meeldiv koristada.
Oma lapsepõlvest mäletan, et ikka sibulakoorte ja lõngajuppidega värviti, annan selle ka oma lastele edasi. Nii-nii põnev oli neid mune lõpuks lahti harutada, kunagi ei teadnud ju mis muster seekord tuleb.
Aga nüüd magama
Mulle, mulle, mulle
Jubedalt väss päev on juba olnud. Käisime maal, puid tegemas. Siis ruttasime koju, tegin ruttu süüa, et keegi näljast ei nõrkeks. Nüüd sain nõud masinasse ja toad tolmukaga puhtaks.
Proovime suurema piigaga täna pulgakooke teha. Vaatab, mis välja tuleb. Ahjaaa makroonikraami varusin ka eile valmis, ükspäev proovin selle imeasja ka ära.
Sain maalt ägedaid kaseoksi, kus pungad peal, nüüd jääb vaid oodata millal lehed tulevad.
Jubedalt väss päev on juba olnud. Käisime maal, puid tegemas. Siis ruttasime koju, tegin ruttu süüa, et keegi näljast ei nõrkeks. Nüüd sain nõud masinasse ja toad tolmukaga puhtaks.
Proovime suurema piigaga täna pulgakooke teha. Vaatab, mis välja tuleb. Ahjaaa makroonikraami varusin ka eile valmis, ükspäev proovin selle imeasja ka ära.
Sain maalt ägedaid kaseoksi, kus pungad peal, nüüd jääb vaid oodata millal lehed tulevad.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Similar topics
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi!) vol'53
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi!) vol'70
» Võidab see ,kes viimase vastuse kirjutab ( 12 tundi !) Vol 90.
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.130
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.129
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi!) vol'70
» Võidab see ,kes viimase vastuse kirjutab ( 12 tundi !) Vol 90.
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.130
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.129
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2